|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
24.7.2009 6:24:52   
kora33
jutro....
včeraj smo ustavili zadnjo - tretjo - canestenko...mislim, da se je umirilo....se pa ta - zadnja - sploh ni stopila....čeprav je bila zvečer ustavljena že zelo strokovno s strani mojega dragega....hi hihi....peče srbi manj....bomo videli, kaj bo žez vikend...če ne pa itak mam pri moji G v sredo NS in jo itak povprašam...al je potrebna še ena kura....al je ok tako....
danes še grem delat...potem pa spet 3 t dopusta...jupija ja jupijupi ja.....
malo nas je ta vročina zdelala...se mi zdi, da kar malo manj čvekamo...no je pa res, da so pri večini najhujši strahovi...beri prvi pregledi...mimo....srčki so tu...in ..no kmalu bodo NS in bomo imele kaj klepetat....
lepo se mejte....še en sončen...pa upam da ne prevroč dan
papa

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.7.2009 9:49:45   
komarka
Hojla, punce!

Moram se malo oglasit, da si zacahnam do kje sme prebralauser posted image user posted image

Ja, ene mate kr pestro...Pri nas nič izjemnega...počasi pakiramo...js se piflam, sam mi ne gre ravnouser posted image
Ste mele debato o vrtcih: se strinjam da je vrtec fajn za otroka, če je res dober. no, pa saj večina so...Sem pa jaz mojega hodila iskat zadnjih petnajst minut, čeprav sem bila doma, ker je vedno želel bit tam do konca. Zadnjo uro, so prišli ravno na igrišče in se je želel tam podit... če sem prišla prej sem pa morala počakat...tako da sem men ne zdi nič nesramno do otroka...
Glede bolezni, pa tud jaz mal cvikam, da bi mi prinesel kaj novorojenčku...čeprav je res, da se ne moreš izognit vsemu... Jaz bom itak v taki situaciji, da bo mali doma pri meni. Ko bom videla, kako se je navadil na novo okolje in zvedela kaj več o vrtcih tam, se pa odločim...in ga morda kam vpišem... Je pa res da se enoletni dosti lazje navadijo na vrtec kot potem 2,5.

zirafa, to je pa res grozna izkušnja! Ja mal, da te ni domov v dnevno sobo naročilauser posted image user posted image
In da ti tako tezko novico pove na tak način. Sem čist zgrožena!!! Ampak to se s temi dohtarjai dotikrat zgodi. No, da ne bom preveč posploševala...sam se kr distancirajo od človeka in mu vrzejo v glavo... user posted image

Punsha upam, da te tezave res hitro minejo...

Ena je razmišljala o očetu na porodniški Midva imava ful lepo izkušnjo, ko smo bili skoraj celo prvo leto skupaj. Ni lepšega!!! RES!!! Tud moj pravi, da mu je ze zdaj zal, ker s tem drugim ne bo mogel bit toliko skupaj... Finančno se seveda pozna (no midva takrta se nisva niti imela sluzbe), ampak koliko so pa vredni trenutki z novorojenčkom, z malim bitjecem ki vse bolj postaja čovek!!! Če niste v kakšni hudi finančni stiski, mislim da je vredno razmislit vsaj za nekaj mesecev - potem po dopolnjenih 6 mesecih, ko postaja tudi za očke bolj zanimivo...

Lepo se imejte in se beremo...

< Sporočilo je popravil komarka -- 24.7.2009 9:52:36 >

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.7.2009 17:40:03   
valentinčica30
Ola!

Bila sem na NS. Rezultati odlični kar je super, bitjece moje raste user posted image user posted image user posted image user posted image . Problem pa je, da del od katerega se je odtrgala posteljica še zmeri krvavi in tako mi še zmeri grozi splavuser posted image user posted image .
Poroka bo zame zgledala nekako tako, samo obred, otvoritveni ples in nato na kombiniran stol (sedenje ležanje) To mi je odobrila na NS, ker sem mislila poroko premaknit. No plesala ne bom, bom pa lahko čvekala in to mi gre odlično.
Drugače me pa sedaj čaka 14 dni ležanja, do naslednjega pregleda. Sicer pa sem se odločila narediti tudi dvojni kromosomski test krvi, ravno zaradi izcedka  in kot je rekla G na NS bo morda pojasnil tudi zakaj se to dogajauser posted image .
Sicer pa lep vikend in uživajte.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.7.2009 7:37:39   
valentinčica30
Alo punce kje ste? Sem sama tu ostala al kaj al ste vse na dopust pobegnile?
Vidim, da lepo vreme pozitivno vpliva na vas in vse uživate zunaj, jaz pa umiram notri v posteljiuser posted image user posted image user posted image . Ampak bo boljš, ko bom lepo zibala bo po moje vse poplačano.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.7.2009 9:54:59   
dreja80
Živijo, valentinčica nisi sama, sam eni bolj pozno vstajamo.
No bila sem na 1.pregledu, tako da imam PDP 4.3.2010, veliki smo za 8t, to je 16mm.
Srček bije ful močno, tako da je vse vredu.
Nuhalno imam 5.8., komaj čakam da vidim še vse od bolj blizu. Naročila pa sem se v Drvljah, ker sem že prvič bila tam in so bili vsi ful prijazni, in tudi odgovarjali na vsa nemogoča vprašanja.
No lepo se imejte, moram it v nabavo, ker drgač ne bomo preživeli do ponedeljka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.7.2009 11:21:08   
niwci
Valentinčica to pa ni fino, da boš morala na svoji poroki ležat. Seveda za user posted image naredimo use. Ti pridno počivi in držimo pesti, da bo še naprej vse vredu! user posted image

Ena je enkrat omenila, da je dobila te tampone za na bazen. Jst sm vsepovsot jih iskla, pa so me povsot debelo gledali, ker jih niso poznali, edino v lekarni, pa še tam mi je rekla, da se jih zelo težko dobi in da jih trenutno nimajo na zalogi... Kakšni pa so? Zakaj so tako posebni? Navadni pa ne grejo,ne?

(odgovor članu dreja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.7.2009 11:23:48   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?        

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                        user posted image  

3.2.

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   

23.2.
Anonimna V (?)                 (? user posted image , ? user posted image )                ?                        user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 51

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1282
    25.7.2009 11:24:17   
    niwci
    PREGLEDI:

27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , valentinčiva30,gapii27, anonimna V. (2)
    28.07. - JanaB (2), punsha(3)
    29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), elaaa(NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion, Nattasha(NS), Cappy96(2), bipi(4) 

31.7. -
    Rocio (2),
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), julieb(NS) Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), anemona(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS), Nattasha(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    17.8- julieb(2), elaaa(2)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)  
    26.8. - Zariya (2), bili83(3)
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1283
    25.7.2009 13:45:31   
    Anonimen
    Punce, jaz komaj čakam ponedeljek in 2. pregled.

Imam tako slab občutek, vsi nosečniški znaki so izginili. Prsi niso več občutljive, slabo mi ni več, utrujena tudi nisem več...

Sem pa malo brskala in našla en uporaben koledarček, ki si ga lahko naložite na svoj računalnik:

http://otrocarije.blogspot.com/2008/09/nosecniski-koledarcek.html

lep vikend želim,

anonimna V.

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 1284
    25.7.2009 20:44:26   
    valentinčica30
    Kako dolgočasno nič ne čvekate lepo uživate v sončku meni je pa dolgčas. Malo se sprehajam iz dnevne v kuhinjo pa na wc to pa je v glavnem vse.
    Bom prišla jutri preverit če bote kaj bolj klepetave.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1285
    26.7.2009 8:10:11   
    kora33
    jutro...
    valentinčica - prav imaš...smo se kar malo umirile...nč več klepetanja...prej smo vsak dan stipkale eno stran...zdaj...rabimo par dni...da se stran obrne....malo je res to da je lepo vreme...malo pa....stanje se je umirilo....mogoče nam je zmanjkalo teme....bo treba eno močno temo odpret...pa bomočvekale....kako se ti počutiš...so se stvari umirile?...glede poroke....se mi kar malo smiliš, da boš mogla na svoji poroki ajat...ampak...no ja...še kaj hujšga bi lahko bilo...enkrat se boš z nasmehom spominjala vsega tega.....
    anonimna - tud jaz nimam več kakih hudih simptomov nosečnosti...občasno me še zabolijo prsi...občasno mi je še malo slabo...ampak meni je samo še zvečer...mi je vse smešno...mam namesto jutranjih večerne slabosti.....jutri pa maš itak pregled...pa boš slišala srček in bo sve oki toki...
    moje vnetje se je že malo umirilo....malo je še...samo je itak G rekel...da je treba po terapiji počakat še kak teden preden se vse skupaj popolnoma umiri....
    grem zdaj pogledat ta koledarček...kaj si nam dala....
    lp vsem....
    aja pa še na koledarček za preglede se bom dodala...niwči...saj ne zamiriš, če ti malo pomagam ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1286
    26.7.2009 8:11:34   
    kora33
    PREGLEDI:

27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , valentinčiva30,gapii27, anonimna V. (2)
    28.07. - JanaB (2), punsha(3)

31.7. -
    Rocio (2),
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), anemona(3) , kora33(3)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)  
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1287
    26.7.2009 9:15:07   
    valentinčica30
    Dobro jutro!

Spet jaz, ve pa najbž uživate na sončku in to je prav.
    Kora ne vem kako naj rečem, stvari se niso poštimale vsaj zaenkrat ne. Na predelu kjer je odstopila posteljica so še zmeri krvavitve in tako tudi posledični rjavi izcedki. Na NS je rekla, da otrok špara energijo, ker mu očitno neki ne leži, ga je bilo namreč malo težje pripraviti k gibanju. Drugače pa popolnoma ustreza svoji starosti.
    Vendar se midva z mojim malim bitjecem ne dava in bova šla do konca, pa čeprav to pomeni ležanje naslednjih 6 mesecev, sam pri hrani bom mogla malo pazit, da mi nebi zaradi ležanja vse v kile udarilo.

Babnice uživajte.

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1288
    26.7.2009 9:16:31   
    punsha

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

PREGLEDI:

27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , valentinčiva30,gapii27, anonimna V. (2), punsha(3)
    28.07. - JanaB (2),

31.7. -
    Rocio (2),
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), anemona(3) , kora33(3)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)  
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1289
    26.7.2009 9:26:40   
    punsha
    Valentinčica, močno upam, da se ti tole uredi, naj čimprejmine in bo vse vredu. Ležanje celo nosečnost ...si ne predstavljam. Bomo držale pesti zate in mislile nate user posted image

Punce, a imate kakšen občutek kaj boste imele? Jaz nimam pojma...potem sem bila pa včeraj pri teti na obisku, pa smo se malo igrali, tako malo za štos user posted image . Ne vem če poznate to... vzameš zlato verižico z obeskom (križek ali srček), pa jo potem držiš nad levo roko, tik nad zapestjem, tam kjer so žile. Najbolje je, če ti to dela kdo drug. No in verižica se premika (držati je treba čisto pri miru)...če se premika v črti pomeni da bo deček, če pa kroži pa pomeni deklico. Poskusiš večkrat in pokaže tudi prejšnje otroke in pa za naprej user posted image . No to je tako malo za hec, če se bo katera igrala... čeprav je vsem pokazalo pravilnouser posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1290
    26.7.2009 11:11:58   
    niwci
    Punsha, jst sem tud to že slišala in smo že pred časem probali. Hecno, pa baje da res drži. Usaj tisti ki že imajo otroke jim je točno pokazalo. Meni pa je napovedalo 2 punčki in na koncu še vantka če se ne motim. Bomo vidli če bo držalo user posted image

Kora nič nimam proti če kdo popravi seznamček, ga usaj meni ni treba user posted image

Mi smo ga pa učiri feštali, smo meli piknik, do poznih ur in sem se danes zbudila taka, kot bi me traktor povozu user posted image

Anonimna V user posted image

Uživajte v nedelji!

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1291
    26.7.2009 11:28:39   
    Anonimen
    Hej, punce...

Mene pa danes tako glava boli. Nisem za nikamor. Dete je šlo spat, jaz bi dala pa kar glavo v pesek. Skuhano že imam, tako da mi vsaj tega mi ni treba. Čakamo pa še obiske, pa moj bi rad kam šel popoldne, pa se mi sploh ni.

Odštevam pa ure do jutri. Kje je še 13.20.

anonimna V.

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 1292
    26.7.2009 12:54:44   
    kora33
    hoj....
    valentinčica - držim pesti....ja boš pač ajala...jaz sem prejšnjo user posted image  tud bolj al manj ajala...hvala bogu doma...če bi mogla v bolnici bi bilo huje....ampak za user posted image  naredimo vse ane?
    mene pa danes tako boli leva joškica...samo čakam še, da bo mleko priteklo...prav ob robu joškice me boli...ful...al pa me bo infarkt....hi hihi....
    preživite lepo sončno nedeljo....jutri startamo v nov teden...jaz sem danes po mojih izračunih dopolnila 12 t....po zadnjih med. sestre pa je že 2 dni več...po velikocti ploda...4 dni manj....kakorkoli...mislim, da smo iz najhujšega....še pol leta in par dni...pa bo...ava ava....boli.......hi hi hi...pol bo pa jok...in veselje....
    lp

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1293
    26.7.2009 14:39:47   
    Lily86
    Zdravo Babike! user posted image

Kako ste kaj to sončno nedeljo? Jaz že cel dan samo ležim... No, saj delam za fax, pa raziskujem temo za diplomo, ampak vse mi je taaak težko... Ful me matra ta nosečnost... Slabosti se kar ne umirijo, vse smrdi, ob vonju na pralni prašek me kr zvije... Pa skoz sem nekaj zmatrana pa tečna... Res upam da vse to kmalu mine in da lahko začnem uživat v nosečnosti. Moram rečt, da ni ravno tako kot kažejo v filmih - blaženo stanje user posted image . Večeri so lepi. Ko slabosti in slabo počutje spustijo in se spet počutim kot človek user posted image . Zjutraj pa me je kar strah odpreti oči...

NIWCI - jaz tudi vsakič ko se grem kopat uporabljam te zaščitne tamopne. Našla sem jih v Mercatorju, pa še ta ni ravno ekstra založen, tako da mislim da bi jih morali imeti v vsakem. Je pa modra škatlica na polici zraven normalnih tamponov. Gori piše Senta Protect z oranžnimi črkami, če ti kaj pomaga :) So pa štirje v eni škatlici. Fajn so zato, ker so premazani z vazelinskim oljem, ki odbija vodo in onemogoči vdor vode. Jaz sem sploh bolj nagnjena k vnetjem tam spodaj, zato zdaj raje ne tvegam...

Tista ki dela sezname - lahko še mene vključi?

NS - 10.8.

tretji pregled: 25.8.

Lepo nedeljo še naprej!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1294
    26.7.2009 17:28:45   
    kora33
    tole sem našla, če bo katero zanimalo...je polovična cena...se splača poklicat...
    AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novege življenja v prijetnem in domačem okolju. S svojim magnetofonom in priloženem kablu za vedno posnemite prve zvoke otroka.
    AngelSounds uporablja Dopplerjev efekt ultrazvoka - ni samo mikrofon. To mu omogoča, da lahko poslušate bitje otrokovega srca in ne tudi zvokov, ki jih proizvajajo drugi organi v trebuhu matere.

Priporočamo, da posnamete zvok otrokovo bitje srca, ker s predvajanjem tega zvoka novorojenčka zelo pomirimo in umirimo.

glavne funkcije AngelSounds aparata

1. Poslušanje čudovitega utripa srca, riganja in brcanja.
    2. Preverjanje da srce zarodka utripa med 120 do 160 krat na minuto. V primeru da ni, morate do zdravnika.
    3. Snemanje srčnega utripa ki ga imate za večni spomin.
    4. Snemanje srčni utrip matere da ga za pomiritev vrtite otroku v prvih mesecih po rojstvu.
    5. Preverjanje šibkega srčnega utripa.
    6. Preverjanje pljuč za paciente s pljučnimi težavami.

Angelsound prodam za 35€.

Telefonska števila: 051 302 775

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1295
    26.7.2009 17:29:00   
    ninček1
    Hej punce!

Sem se vrnila iz morja. Bilo je super vse do tretjega dne, ko sem zjutraj na papirju zagledala kri(fajn rdečo).Nič druga nama z dragim ni preostalo kot da se odpraviva v Izolsko porodnišnico.Pregledali so me z ultrazvokom in imela sem navadni pregled in hvala bogu ni bilo nič za videt.V bistvu sploh ni videla, da bi bila pred manj kot dvema urama krvavitev.user posted image Zdravnica je rekla da je možno da mi je kaka kapilara počlauser posted image user posted image user posted image .Okejjj, samo, da bitjece miga in da srček bije kot treba. Veliki smo 33,3 mm in res ne vem, sicer zdravnica nič ni rekla ampak mali leži na slikci tako, da kaže kaj ima med nogami in vse skupaj liči na pubecauser posted image . Vse skupaj me je pošteno prestrašilo.Ampak po tistem, že čez pol ure, ko sem morala spet na wc(kar na bencinski, med vožnjo v bolnico)je bil papir čisto beluser posted image !Sej ne vem, zdaj več ne razmišljam o tem.Ko sem prišla domov sem takoj z angelsoundsom poslušala srčka in vse je okej.Je pa že malo višje.V sredo imam drugi redni pregled in bomo videli kaj bo rekla moja zdravnica na vse skupaj. Upam, da bo vse štimalo.

Dobrodošle nove nosečke in čestitam vsem, ki ste zagledale in zaslišale svoje male srčke.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1296
    26.7.2009 17:40:57   
    plouse
    Hojla, punce!

Ninček1, dobrodošla med nami nazaj! Joj, kak razburljiv dopust. Naj te pomirim, da imam sodelavko, ki je ravno tako oddrvela k ginekologu in so ji ravno tako rekli, da ji je počila ena žilca. No, zdaj ima ta že zdravga fantka...
    Niwci - a lohk tud mene vpišeš na seznam : 6.8. NS. Hvala lepa in user posted image user posted image user posted image  ker urejaš te zadeve.

Valentinčica30 - joj, kar smiliš se mi zarad poroke. Jst bi jo na tvojem mestu vsekakor prestavila, ker si svoje poroke ne predstavljam brez plesanja in norenja do zgodnjih jutranjih ur. Ampak za user posted image  se spalač mal potrpet....

Zaenkrat toliko od mene, grem malo počivat, ker sem že cel dan zunej na soncu.

lp

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1297
    26.7.2009 18:08:00   
    Astralis
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa danes tako glava boli. Nisem za nikamor. .... pa moj bi rad kam šel popoldne, pa se mi sploh ni.

anonimna V.

Čiiist isto!!! 3 dni me je glava bolela user posted image , 4. dan me je položilo z migreno user posted image . Ma kaj položilo, uničilo. Moj je klical na urgenco, kaj mi lahko da v 10. tednu - so rekli samo temo in tišino. Ne vem, kaj je blo hujš - bolečina al dejstvo, da si ne morem z ničemer pomagat. Ni mi jasno, kako sem preživela. Upam, da detetu nič ni in da to ni kak slab znak... Pred tem mi kake 2-3 dni ni bilo nič več kaj slabo in kot pravite ostale, tudi prsi niso več ultra občutljive, pa ženska takoj pomisli, da je kaj narobe, ko se tempo umiri. No, danes se je slabost vrnila, apetit po mladem grahu in praženem krompirju pa tudi user posted image
    Kombinacija, kaj?

Ne se dat user posted image !!!
    Pa napišite prosim, kako zgleda pregled nuhalne in 2 UZ - je še vedno vaginalni ali grem lahko v hlačah tja?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1298
    26.7.2009 19:22:18   
    Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

Ne se dat user posted image !!!
    Pa napišite prosim, kako zgleda pregled nuhalne in 2 UZ - je še vedno vaginalni ali grem lahko v hlačah tja?

NS poteka že čez trebuh, tako da si lahko v hlačah. Se pa občasno zgodi, sploh pri močnejših, da se skozi trebušno steno ne vidi, pa potem naredijo vaginalno.

anonimna V.

(odgovor članu Astralis)
      Neposredna povezava do sporočila: 1299
    26.7.2009 20:34:45   
    punsha
    tudi 2 UZ naredijo že čez trebuh. Ponavadi je pikec že toliko velik, da se tako vidi (ok, razen če imaš 2 uz že zelo zgodaj). Jaz sem imela v 10t, pa je bilo skozi trebuh, NS pa kot ti je ena že odgovorila je pa tudi skozi trebuh. Samo namaže te in gre s tisto zadevico po trebuhu. Joj, kako je lepo videt svojega malčka. Sem doma svojim staršem pokazala posnetke iz NS, pa se je moj ati hvalil, da je videl najinega dojenčkauser posted image , in to on, ki sploh nikol ne kaže čustev in je tak - pravi dedec, heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
    Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?