yania
|
Ojla, da se še jaz malo javim, sicer nahitro, ker nimam prav nobenga časa, morm kuhati začet..buranja bo na meniju.... evo, TImon mi je zaspal na tleh, na tisti sestavljivi peni, ko so gor številke pa ene živalce, kot puzzle,,,,ma je bil v vozičku, pa je ves znerviran, ker ne more na trebuščka,,,,potem pa sem ga dala na tla, pa je bil ziher ene 10 minut, pol pa samo na bok,in aja...je pa bil prej jezen, ker sem ga zagradila z blazino za dojenje, pa ni mogel na bušija, kako je bil jezen, se je tako jokal, da je soseda prišla, če mi ga mal počuva.... ...ja, ko je mama na netu Kolk časa je lahko na bušiju, a je lahko tolk časa, da ne bo kaj zategnjen spet z glavo....on bi bil skos tako.,,,,res ne vem...., mislim, kolk časa vsega skup na dan...če kjera ve...a ma še katera tak primer,,,,jst ne vem, tolk mu je to zabavno...sej po eni strani fino, da se razmiga, pa mišice trenira, samo on res joka, če ga obrnem, ko se mi res že zdi , da je dovolj, in je takoj hopa---nazaj... kako ste kaj ve?...no, pregled imava mi2 šele konev avgusta, tako da nimam pojma kolk je že kaj težek... danes sem mu dala en fižol-stročji med pol bučke in dva korenčka...je kar priden za jesti....včeraj pa sva imela mal panike, ker ni tolko pil....ma sem mu dala zjutraj pa je spil 100 kompota....pa se mi ni zdelo, da bi še...danes pa ga je že 150 spil do zdej,,,ma še več....ja je kar vroče, in tudi otroček je žejen bolj..... je pa smešen, ko se mi naje goste hrane, pa on bi še mleko....pa čeprav je 200 goste.... sva pa napredovala- pije hladen kompot....