Sempervivum
|
Kuku, še sem tu Modrost rojevanja: jaz sem pisala, ja, da jo berem. Vsak večer malo, preden zaspim. Me je tudi skrbelo, da mi jo na tak način verjetno ne bo uspelo cele prebrat, pa kot izgleda, si bom lahko šla še kakšno drugo vmes sposodit, hehe Zdaj, čisto na koncu so itak samo razne bolezni in komplikacije opisane, tako da se ta del mirne duše izpusti, no, ampak jaz bom očitno tudi z vsem tem na tekočem Jaz sem še kar ... včeraj sem vlagala breskve v kompot , pa avto se nama je pokvaril , jutri imam pa pregled pri G, moja pride že z dopusta Ful bi rada ta teden rodila, ker imam prijatejico v porodnišnici, pa samo še ta teden dela, potem grejo pa na dopust Tudi moj lubi je čebalje bolj nestrpen, parkrat na dan pove tamaučku, da zdej pa naj že pride, da mava že vse pripravljeno in komaj čakava, da ga spoznava. Je pa danes malo manj migal - me je že precej skrbelo , pa sem ga žokala, pa rinla sem in tja in kar nič ni odreagiral ... Šele kasneje se je začel malo premikat. Tko da sedaj upam, da je sve OK, samo malo bolj je spal Lučka, zelo sem vesela, da imaš končno porihtan računalnik in upam, da nas boš sedaaj pogosteje obiskala Čas pa tako hiter teče, to je res neverjetno ... še malo, pa bo mala Neža upihnila prvo svečko Kok si si lep tikerček naredila Obi, jaz se spomnim anci banci, kako je preklinjala tole sladkorno, samo mislim, da je morala tudi inzulin jemat ... Tako da je res kar fino, da (če je že bilo treba tega ) bo vsaj hitro mimo ... kakšen mesec se pa že da zdržat, bi pa bilo tudi meni smotano Se*, kaj pa vi? Imate vse pripravljeno? Pa torbo za v P? Drugače pa tiste, ki ste aktivne še na Upajmo skupaj, malo Blanč kregite Sem zadnjič čisto slučajno videla slikice njenih sončkov ...
|