|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
24.7.2009 17:32:43   
zarja1
Reby vse najlepše!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
24.7.2009 17:41:28   
Reby
Ooooo, Zarjica, cel živalski vrt user posted image  Hvala!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
24.7.2009 17:46:50   
Goldy
Reby - a ima zarjin post kej veze s kakšnim RD?????user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
24.7.2009 17:49:14   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - a ima zarjin post kej veze s kakšnim RD?????user posted image user posted image

Ja  Zdej pa sem razkrinkanauser posted image
Morm hitr tortico častit!!!

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
24.7.2009 17:54:24   
Goldy
Reby - sem pokukala na drugo temo in preverila. user posted image  Kaj naj rečem, da si ful fajna deklina, ups se opravičujem ženska in taka še ostani, kmalu pa itak dobiš najlepše darilo za rojstni dan!!!! Čestitki se pridružujeta tudi Alja in Bojan!!!! Alja ti pošilja en moker poljubček in en velik, brezobi nasmeh. user posted image
                          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za tortico, se je prav prilegla, njami, njami. Pa še mal sladole gor pa je!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
24.7.2009 17:56:54   
Reby
Hvala Goldy & family user posted image   Ja, brezzobi nasmeh, a veš, da vsak dan pogledam unga zajčka user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
24.7.2009 18:08:51   
Goldy
Ha, ha!!! Zdej lovimo kako bi jo slikali, ko se takooo nasmeji, samo ko začnemo s fotoaparatom okol strašit, rata ful resn in nepremična.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
24.7.2009 18:17:48   
Sempervivum
Tudi danes se dogaja user posted image user posted image

Vse najboljše, Reby!

Ekola, majceno darilce user posted image ,
pa še eno rožico user posted image

Hvala za tortico user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
24.7.2009 18:26:24   
obayifo
Reby, vse naj!!!! user posted image

jaz pa nism glih najbolše vole... je bil cukr skor pr vsaki vrednosti za 0,1 višji od njihovih meril, tko da grem v pondelk na predavanje in 4.8. na kontrolo, pa tok se mi ne da okol letat po tej vročini.. in zdej zgruntat, kaj kuhat, pa jasno za user posted image posebej skuhat (k že tko ne mara zelenih jedi user posted image ), pa vsake 3 urce nekej pojest... ampak se tolažm, da itak za user posted image sam dobr, pa da sam še en mesec, pol bo pa itak vse spet v normali... so se mi pa kr mal zasmille tiste, k jim že takoj na začetku ugotovijo, da jim cukr mal nagaja. poleg vsega lepga moraš pol še na to mislt.. in boh ne dej, še na kakšnih iglah prstat.. tiste majo pa res polne roke dela

nč, grem mal za kakšnimi recepti pobrskat...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
24.7.2009 19:54:03   
Bumo
REBICA...VSE NAJBOLJŠE PUPA!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
24.7.2009 19:57:46   
Bumo
Obi, držim pesti, da boš vse fajn zrihtala s tem cukrom, pa da boš našla kake okusne recepte!!!
Se, fajn, da je ctg pokazal za popadke raven grafek!! Mi smo Ok...menda, malo mi otrdeva trebušček ampak me ne moti, ker je že cajt za to. Pač se pazim. Pazi tudi ti nase.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.7.2009 6:52:02   
Reby
Dobro jutro! Kako paše malo ohladitve user posted image

user posted image

Obi - HB, da se je res to zgodilo proti koncu, če se je že moralo, zdrži se ta mesec
Hvala vsem za čestitke user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.7.2009 16:40:11   
miklarom
Reby - z zamudo ampak iz srca ti voščim vse najlepše , pupika mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obi - ja to s cukrom so mene tudi zdej testirali v bolnici, k so mi najdli malo povišan sladkor, samo sem jim povedala da nisem bila tešč k sem pojedla en fajni čokoladni rogličekuser posted image , pa so me dali pol na ta test  OGTT pa sem imela potem takole; na tešče ; 4,7 po eni uri ko sem spila to pocukrano vodo k je tak navzgravžna, da ti je k'ruser posted image  sem imela ,10,3 po dveh urah ;6,7 in po treh urah , 3,2 , tak da mi ga niso našli in je res bil kriv rogljičehuser posted image , kaj morem če se je pa malemu v bušiju zaluštalouser posted image , lej meja je tako do 6. in pri nosečnicah je lahko baje do 7. sam ti naši G. delajo malo panike, pa dobro naj bojo previdni nič škode, vsaj takrat te vredu pregledajo. Jazn imam pa sedaj po teh tabletih za pritisk malo prenizki tlak, tak da mu bom to povedala v petek ko imam kontrolo.

vsem se opravičujem k se včeraj nisem nič javila, ampak sem cel dan skor prespala, ker sem imela vročino pa kar lilo je iz mene, in mi je pasalao samo spati, no danes pa sem malo boljše in brez vročineuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.7.2009 17:16:43   
Serendipity
Eto, drage naše, dragi naši - z veseljem sporočam novičko od naše Bumo:

Ponoči sem s CR rodila malo Lano, 2690 gr težko, 47 cm veliko. Obe sva ok!

ČESTITKE MAMICI, ATIJU IN MALI PRINCESKI!

user posted image

Bumo vas vse lepo pozdravlja!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.7.2009 17:35:11   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO:Bumo:

Ma ne ga kidat! Wauuuu Bravo! Pa kr nč nismo dihal! Take rabmo :)

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.7.2009 17:38:06   
filip in jovana
Serendipity-vse čestittke iz moje strani,čuvaj sebe in svojo pikico.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.7.2009 17:46:45   
miklarom
BUMO - čestitke ob rojstvu male Laneuser posted image user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte, pa poljubčke od mene

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu filip in jovana)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.7.2009 17:49:22   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

BUMO - čestitke ob rojstvu male Laneuser posted image user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte, pa poljubčke od mene

tut jaz user posted image user posted image user posted image  čestitke "soimenjakinji"user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.7.2009 17:54:43   
filip in jovana
BUMO-ČESTITKE SO BLE NAMENJENE TEBI

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.7.2009 18:07:27   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kaj to berem??? Ja, super user posted image  user posted image  user posted image
Bumo - iskrene čestitke tebi in atiju za malo Lano. Bodite vesela in zdrava družinica. Komaj čakam slikice user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.7.2009 23:03:07   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO:Bumo:

Ma ne ga kidat! Wauuuu Bravo! Pa kr nč nismo dihal! Take rabmo :)

user posted image

Ja, seveda, če je bil pa CR user posted image

Bumo, čestitke! Pa si le zdržala zadosti dolgouser posted image Upam, da ste v redu in da se že veselo crkljate user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
26.7.2009 5:53:55   
Reby
Dobro jutro!
Vidim, da Semper še kr straši po forumu user posted image
Se* - user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojega kužeka, naj se čimprej pozdravi

Za spremembo pa en vroč kakav user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 26.7.2009 5:55:38 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
26.7.2009 6:06:56   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27 (17.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (18.03.2010)

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Ponedeljek, 27.07.
Gapii27 - UZ

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

Petek, 31.07. 
miklarom- pregled
Serendipity - CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ

Torek, 04.08. 
Reby - CTG
obayifo - kontrola sladkorja

Petek, 07.08. 
reni70 - AC

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled
 user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)
filip in jovana

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.7.2009 9:17:38   
Kruce Fiks
Opa Reby, a si ti hotla v službo dans

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.7.2009 10:36:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?