|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
26.7.2009 21:27:43   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Barika, a ni donošen pri polnih 37t? Ali spet živim v zmoti user posted image ? Sicer me pa to ne skrbi več preveč, tudi če bi se sedaj rodil, bi bilo že vse OK. Ampak bi še malo uživala v pripravah, sem šele dobro začela dopust in pustila vso urejanje za malega user posted image za zdaj. Drugače bo pa mami likala cotke, fant še kaj nabavil.... bodo že zrihtali. Čez rok pa res nočem bit... bom kar mobi izklopla.

Aja, danes mi je uspelo zlikat celih 6 bodijev user posted image potem je pa nekaj prišlo vmes user posted image tak da jutri nadaljujem. S takim tempom mi bo uspelo do pdp-ja.

a ni pri dopolnjenih 36?? tako je meni G. rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.7.2009 21:32:45   
barika
kopirano iz RR.
Nosečniški koledar: Plod v 36. tednu V Vodniku po nosečnosti so ti na voljo vse informacije, ki jih potrebuješ v nosečnosti. Preberi si več >> Čeprav se vam zdi neverjetno, pa vendar, plod še kar raste! Povprečna teža je okoli 2,7 kilograma. Dojenček je zdaj velik že okoli 45 cm.

V tem obdobju se večina plodov nekoliko spusti, kar bodoči mamici malce olajša dihanje, a hkrati to pomeni še bolj pogosto lulanje (ali je to sploh možno, se sprašujete), saj je zdaj še bolj pritisnil na mehur.

Otroček je že tako razvit, da zdravniki v primeru začetka poroda ne bi skušali ustaviti dogajanja. Večina plodov je namreč zdaj že dovolj zrelih in pripravljenih na življenje izven maternice.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.7.2009 21:44:24   
mancag
Včeraj sem prišla z morja. Bilo je zelo vroče.user posted image  Meni vročina ni pasala, zato sem se bolj zadrževala v senci in pila veliko tekočine.user posted image Do sedaj sem se zredila 15 kg. Na morju so mi začele otekati noge. Ponavadi mi zatekajo noge zvečer. Otrdevanje trebuha: meni se zdi, da je je trebuh trd proti večeru. Večkrat me boli desna stran trebuha, predvsem ko dalj časa sedim ali premalo počivam. Moj user posted image  je zelo živahtna.
Izcedek: imam ga že par mesecev, kar teče.
Komaj čakam, da grem v četrtek na pregled pogledati svojega malčka.user posted image

Manca

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.7.2009 21:52:13   
tulpek
Barika, potem pa super user posted image user posted image user posted image . Vedno sem slišala, da v 37. tednu je vse OK, ampak sem mislila, da po dopolnjenem celem, ne pa že, ko si v njem. Se pa nisem kaj preveč obremenjevala s tem, ker sem se na začetku odločila, da ne bom iskala težav in bila živčna po nepotrebnem user posted image .

Potem je pa res že čas za malinove liste, glede na to, da sem za nabiranje svežih prepozna me zanima, če veš, kje v Celju jih lahko kupim?

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.7.2009 21:52:17   
altaja
Plod naj bi bil donošen pri polnih 36. tednih - še par dni user posted image

Drugače pa pri meni vse mirno. Nobenih krčev, so pa težave z zatekanjem gležnjev. Dans sem pila koprivov čaj ki naj bi pomagal pri odvajanju vode iz telesa, ampak za enkrat nisem opazila še nobenega učinka. Pa povečan izcedek mam. Se je sestra ki je bila na obisku kar ustrašila češ da mi mogoče voda uhaja user posted image . Ne, ne, naš dečko še uživa v bušiju, se mu nikamor ne mudi.

Zlikano vse!!!!! Jutri samo še posteljnino operem in zlikam in to je to user posted image

Jutri mam pregled in sumim na slabe izide urina. Maayaa, v primeru da se pokaže da je res, bom vprašala kak čaj naj bi to bil oz kaj se da v tem primeru nardit. Ker razlog da ne pijem dovolj pri meni ne pride v poštev. Razen če se spremenim v žabo.

Razmišljam kako se bom lotila britja... user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.7.2009 21:53:44   
barika

Barika, potem pa super user posted image user posted image user posted image . Vedno sem slišala, da v 37. tednu je vse OK, ampak sem mislila, da po dopolnjenem celem, ne pa že, ko si v njem. Se pa nisem kaj preveč obremenjevala s tem, ker sem se na začetku odločila, da ne bom iskala težav in bila živčna po nepotrebnem user posted image .

Potem je pa res že čas za malinove liste, glede na to, da sem za nabiranje svežih prepozna me zanima, če veš, kje v Celju jih lahko kupim?

jaz sem jih našla v biotopicu, pa še natracare vložke za mlade mamice user posted image (namenjeni čišči). Če pa čaja nima biotopic v šparu oz. mestu, pa poglej še v biosi.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.7.2009 21:56:53   
tulpek
Altaja, daj poročaj o tehniki britja user posted image . Ko sem se tega nazadnje lotila, mi je uspelo v treh rundah, ker imam sedaj vse tako občutljivo in se hitro kakšna kri pokaže user posted image , pa še vse je na slepo.

Zatekanje gležnjev in zaprtje sta pa verjetno edini nevšečnosti, ki me v nosečnosti nista zadeli. Upam, da tako ostane. Za odvajanje vode baje pomaga še peteršilj.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
26.7.2009 22:04:22   
altaja

Altaja, daj poročaj o tehniki britja user posted image . Ko sem se tega nazadnje lotila, mi je uspelo v treh rundah, ker imam sedaj vse tako občutljivo in se hitro kakšna kri pokaže user posted image , pa še vse je na slepo.

Zatekanje gležnjev in zaprtje sta pa verjetno edini nevšečnosti, ki me v nosečnosti nista zadeli. Upam, da tako ostane. Za odvajanje vode baje pomaga še peteršilj.

Ja, to pa bo projekt user posted image . Sam a veš, zanimivo mi je, da se mi v nosečnosti ni potrebno briti nog user posted image ...  upam da to ostane!

Sem brala tud o čaju iz peteršilja, ampak tle je treba pazit da se ne predozira, zato sem se raje odločila za koprive. Nobena jo ne odnese brez ene same nosečniške tegobe. Mene je doletelo zatekanje user posted image Je še katera taka revca?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
26.7.2009 22:04:27   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz sem jih našla v biotopicu, pa še natracare vložke za mlade mamice user posted image (namenjeni čišči). Če pa čaja nima biotopic v šparu oz. mestu, pa poglej še v biosi.

Hvala, bom pogledala v šparu, v mesto se mi ne da hodit v tej vročini. Upam, da bodo imeli.

Zadnje ure mi mali user posted image neverjetno dol tišči, tak da si trebuh med hojo kar držim. Mogoče se pa spušča... bom videla, če bodo obiski wc-ja kaj pogostejši.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
26.7.2009 22:06:47   
barika
Altaja, jaz imam minimalno zatečene noge, pa ene 3x me je zgaga  pekla. Samo da mi prebava "lavfa" pa je vse ok.

Tupek, meni tudi že cel dan ful dol tišči, pa se mi zdi, da imam veliko bolj nizko trebuh, kot pa kakšen teden nazaj, ko pa mojga vpraša pa vedno reče samo "fajna si"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
26.7.2009 22:10:08   
barika
Z malima borkama Gajo in Zojo pa ne kaže prav nič lepo user posted image user posted image user posted image user posted image
Dajte punce držati pesti, da se izteče vse tako kot mora biti.user posted image user posted image (prav žalostna sem, ko sem prebrala zadnje novice)
http://www.ringaraja.net/forum/nedonosencki-2009/m_4341096/mpage_4/tm.htm#4366905

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
26.7.2009 22:12:39   
tulpek
Altaja, to sem pa že večkrat slišala, da dlake na nogah počasneje rastejo v nosečnosti. Na srečo meni tudi, noge si brijem na 14 dni, dlake so pa veliko bolj redke in tanke. Prej sem si jih vsak 2 ali tretji dan... pa saj, a si predstavljaš, da si moraš sedaj, s tem trebuhom non stop briti noge user posted image . Je že z namenom user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede zatekanja nog smo imeli v službi eno debato: starejša sodelavka je rekla, da ji noge sploh niso zatekale, par dni pred porodom pa na polno. Imela sem še eno sodelavko, ki je imela rok nekaj dni nazaj in je takrat rekla, da njej so pa sedaj začele zatekat, prej pa nič. In dva dni kasneje je šla rodit, sicer 3 tedne pred rokom, ampak je bilo vse Ok, itak. Tak da js čakam na zatekanje nog user posted image . Zdaj, če ti že dlje časa zatekajo, potem to ni to, če pa samo na koncu, kar naenkrat, pa lahko kaj nakazuje. Čeprav tudi ni nujno.

Mancag, sem te že pogrešala. 

Jutri fajn opravite na pregledih, mislim da vas je kar nekaj, ki jih imate jutri.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
26.7.2009 22:14:13   
veselka
altaja meni zatekajo sklepi na rokah in stopala.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
26.7.2009 22:14:48   
tulpek
Rubin, držim pesti user posted image user posted image user posted image .

Meni je mama že nekaj dni nazaj rekla, da se mi je spustil, čeprav se meni ne zdi. Moj pa pravi, da je lep, zelo lep. Zelo koristna informacija, ni kaj user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
27.7.2009 3:36:35   
oktavija
Dobro jutro bejbe!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja sej vem da sem zelo zgodna, ampak kaj čem če pa ne morem spat... še malo morem potrpet... pol pa tako ne bom spala zaradi nešega bejbijauser posted image No sej imam nekaj ur spanja na dan čist dosti....

Ja včeraj sem bila v Mullerju v Velenju, ker ga v Celju ni...user posted image user posted image in sem ugotovila da folk na veliko kupuje vse njihove izdelke, tudi vlažilne robčke in planičke... res da se pri ceni razlika pozna... ampak mene zanima kakšna pa je kvaliteta.... sicer sem slišala veliko pohval na rčun Mullerjevih planičk....

No jaz sem si za začetek nabavila Pampersovo 1 (2-4 kg) pol bom pa videla.... Kak vaš dober nasvet ne bo doveč!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
27.7.2009 7:25:00   
mancag
Dobro jutro!
Jaz tudi ne morem spati. Zdaj bom šla počasi zajtrkovati user posted image  in potem bom šla na kratek sprehod.
Oktavija: Jaz sem se že odločila, da bom na začetku tudi kupila pleničke Pampersove potem bom kupovala Mullerjeve. Za M. pleničke sem že slišala, da so zelo kvalitetne in tudi zelo ugodne. Mislim, da je en paket pleničk stane 6 E. Jaz bom šla vrjetno jutri z fantom pogledati malo v Mullerja. Rada bi kupila par stvari:vlažilne robčke, dude, stekleničko,......user posted image
Vedno imajo akcijo, ko gledam po reklamah.user posted image

Manca

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
27.7.2009 7:52:47   
veselka
jutro,

danes je pa moj user posted image nazaj v službi.

js sm kruh zamesla, ker je domač velik bojl okusen kot kupljen... pa še moj mi je prepovedal v trgovino hodit... bo to on opravljal, da ne bi slučajno že šibali kam.

dopoldne pokličem G za test na streptokoka B. tamika kolk se čaka na rezultate?

torbo za v P bi tudi počasi bil že čas pripravit, čeprav kar odlašam.

< Sporočilo je popravil veselka -- 27.7.2009 7:54:36 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
27.7.2009 8:17:42   
baby blue
Dobro jutro punce

Evo mene iz morja... Še vedno sva 2v1 kar je super...

Vidim da ste se ofgromno načvekale zato sem nekatere strani samo malo preletela ker je enostavno preveč za prebrat user posted image user posted image ... Pa videla sem da imamo že dve septembrki ki sta že postali srečni mamici... No za Rubin. sem vedela za drugo pa ne... Joj kako gre hitro no... user posted image user posted image

V glavnem na morju je bilo fajn edino malo prevroče ampak smo imeli srečo da smo prostor vedno dobili v senčki ki je bila izredno prijetna user posted image ... barve nimam nič sem se bolj senci nastavljala brala in reševala križankeuser posted image Plavala sem pa kar dosti oziroma kadar mi je zapasalo... user posted image

Danes imam pa pregled in že komaj čakam da vidim kako je z nami... Brce so še vedno kar konkretne... me pa zanima če smo se že obrnili... Pa upam da dobim papirje za CSD

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
27.7.2009 8:20:14   
tažana
Dobro jutro!
Tudi jaz sem že precej pridna. Zjutraj se mi še marsilkaj da in zato izkoristim jutra. Sedaj pa mojo hči prepričujem, da bo treba it mamo zbudit!

rubin: mislim na vaši princeski!! user posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldab smo imeli prav prijeten izlet. Po formuli smo se odpravili na sladoled v radovljico se malo sprehodili, poiskali igrišče za našo punco potem pa smo se nazaj grede ustavili še na Brezjah. Super je bilo sploh, ker zvečer ni bilo gužve na Brezjah. Sem imela občutek, kot bi bila nekje na morju in bi se zvečer sprehajali po mestu user posted image .

Ja nič šibam , da mama ne bo predolgo spala user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
27.7.2009 8:23:25   
eltea333
Punce, dobro jutro!
Čeprav mi ne bi bilo treba, se zbujam že pred 7, potem pa še malo poležavam, se obračam.. Zdaj pa grem rožice zalivat!
Za začetek imama tudi jaz Pampersove pleničke 2-5 kg, za naprej pa bom videla.
V sredo sem bila v laboratoriju in dala vodo in kri (splošna slika krvi + hepatitisB). Za rezultate zvem v četrtek, ko imam pregled, zmenjene pa smo, da mi naredi tudi test za streptokok (stane cca 10 €). Koliko časa se čaka na rezultat, ne vem. Upam, da ga dobim kmalu, ker je v avgustu moja na dopustu.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
27.7.2009 8:25:55   
sontschica

dobro jutro sonosečke

Rubin držim pesti za tvoji dve princeski. samo obupat ne, upanje umre zadnje
labelo - tuki še ena huda odvisnica. sva se včeri s hecala, da se bom še ko bo treba potiskat mazala z njim

lubenička moji lažni popadki izgledajo kot hude menstrualne bolečine (tam nekje pri jajčnikih). zadnjič sem imela pa drugačne, tiste, ki se začnejo v trebuhu.

baby blue - welcome back, lepo, da si uživala na morju

IZVIRNO SPORO

Sontschica, kako je s tabo? A je boljše?

kaj pa vem, včeraj sem imela cel dan blage krče, ampak se nisem sekirala, ker vem, da bo to očitno dnevna stalnica pri meni - ni pa prijetno. hvala za skrb

zdej pa kavico pijem, potem čez 2 urci grem pa na UZ, da mi točno povejo koliko je velik in približno težak...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
27.7.2009 8:27:26   
barika
JUtro

Oktavija, "milerjeve" plenice in robčki (pa modrc za dojenje) so super!user posted image user posted image midva greva v Velenje ko bodo dinarčki od paketa, potem pa naredima zaloge plenic in robčkov za kakšen messec, ali še več, denar pa kar skopniuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
27.7.2009 8:28:59   
ja.lo09
Jutro!

Danes sem komaj prišla k sebi. Mi je že bilo tako slabo, da sem mislila da me bo konec. Sedaj sem se eno uro hladila, spila pol litra hladne vode in je boljše.

Me bo pa konec s križem. Sedaj me vmes križ ni tako bolel, sedaj pa me že nekaj dni tako boli, da se komaj obrnem, ko pa vstanem rabim nekaj časa da se naravnam. Ali tudi vas tako boli!

Glede izcedtka. Jaz ga imam že skozi ogromno, pa moj G na vsakem pregledu reče, to je normalno in da je lepo mlečen. Ampak ni samo mlečen, je tudi prozoren in rumen in skozi ga je ogromno. Pol je že tako!!!

V soboto sem imela potep po trgovinah. Kupila sem nekaj osnovnih kozmetičnih pripomočkov in previjalno mizo. Še vedno pa si nisem nič kupila za user posted image  za domov, se mi ni nič dopadlo.
Naslednjo soboto sem se naročila za zadnjo barvanje pred porodom, za noge in nohte na nogah( ker sam se morem biti več tako dolgo sklonjena), le tistega še nisem našla, ki bi me tam spodaj obril, ker to pa je umetnost zadnječaseuser posted image user posted image user posted image
Včeraj smo imeli piknik, je prišla vsa žlahta, bi morali slišati komentarje. Nekaterim se zdim ogromna, zopet drugi pravijo da imam premajhen trebuh, eni da je špičas ali pa okrogel. Sploh jih ne bom več poslušala, ker me samo prestrašijo.
Jezi me samo da hodim kot raca, malo zaradi trebuh, malo zaradi križa. Moja tamala pa mi je že večkrat povedala, da naj že grem hitro rodit, ker bi ona res rada da bi jo lahko zopet nosila.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
27.7.2009 8:32:50   
chebelica21
Dobro jutro punce,...

Huh ste načvekale, meni je nevihta iz petka na soboto doma uničla modem in sem bila čisto brez neta,... user posted image user posted image

Drugače, pa so se tudi meni začeli rahli popadki in pa čudna bolečina v maternici,... Sem mami vprašala, pa je rekla, da so to znaki za popadke,... Sem nato bolj previdno hodila in pazila da se ne bi slučajno kaj bolj pojavili,... Sem bolj počivala. V soboto smo nabavli veliko stvari, zibko, plenice ( So res v Rutarju super ugodne in kvalitetne), naročili previjalno,... Potem sem pa doma vse oprala in zlikala,... user posted image user posted image
Sedaj se je pa začelo,.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 27.7.2009 8:34:28 >

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
27.7.2009 8:36:38   
baby blue
Uhhh ja bliža se dan D s svetlobno hitrostjo... Mene že malo strah in panika dajeta user posted image user posted image

Moje počutje je drugače v redu nobenih težav... Sem pa na morju začela jemati centramed mami (to sem jemala tudi na začetku ker vsebuje tudi folno kislino) ker sem imela rahlo špikanje v predelu jajčnikov odkar pa jemljem te vitamine je super...

Komaj čakam danes pregled...

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?