|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
26.7.2009 10:07:50   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Tisti vložki za "opazovanje" plodovnice ja ne obstajajo večuser posted image

torba za v porodnišnico ... nujno labello zraven - pride zelo prav, pa kakšen šampon za enkratno uporabo (pa ne mi rečit, da si ne smeš 6 tednov po porodu glave pratuser posted image user posted image ), pa meni je prvič prišel  zelo prav vlažen toaletni papir

Za tiste vložke ne vem, sem samo brala, nisem jih pa še kupila. Pa a res ne obstajajo večuser posted image user posted image ? Packi...

Labello imam vedno sabo, več možnosti, da pozabim zdravstveno in materinsko, kot labellouser posted image . Priznam, sem odvisnica user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
26.7.2009 10:34:23   
Anonimen
jutro bejbe!
eh pa ja ne boste rekle da ne uživate v nosečniških radostiuser posted image user posted image user posted image jaz sm se na popadke kr navadila čeprav svinjsko bolijo sam ni kej,pač ne bodo na tok lep način vn pršli kot so notr a neuser posted image
jaz kosilo delam zdele,aja pa torbe še zdej nisem pripravila k mislim da že več k mesec govorim da jo bom pa ne vem zakaj mi zmeri kej drugega pride vmesuser posted image
tulpek welcome,jaz mam 3 labelle v torbic pod nujno že on najstniških let morm met zmeri k ena al pa dve nista dovoljuser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
26.7.2009 10:44:25   
tulpek
larilu, me veseli, da nisem edina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
26.7.2009 10:52:56   
altaja
Pogledala v knjigo Zdravilna zelišča da vidim kako je s temi malinovimi listi. In res piše, da naj bi čaj blažil porodne bolečine. Piše tudi, da se liste nabira od maja do junija, tako da z "domačo proizvodnjo" ne bo nič. Sem že prepozna.

Ravnokar sem zlikala vse plenice user posted image . Mam nov likalnik in je kar šlo user posted image . Sem se potrudila kot da jih bom na razstavo poslala user posted image . Verjetno prvič in nikoli več taka vnema..

Zdej grem pa pogledat če so oblekce suhe, da še to polikam in končno vse zložim. Potem pa samo še občudujem. Jp, prava mamica sem že user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
26.7.2009 12:50:09   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Je pa tale vgnezditveni sindom od user posted image user posted image Včeraj sem naredila celo generalko v kuhinji. Jutri se pa vržem še na kopalnicouser posted image Imam ful energije, samo sem bolj počasna pa sklonim se težko, drugače pa kar greuser posted image

kaj ne povešuser posted image , midva že cel dan nekaj prčkama, pa ne morema nič ornk naredit, ker je tamali skoz med nogami, pazit ga pa tud nimama kam datuser posted image
Čakam še eno prijazno punco, da pride (upam da ta teden) po oblačila za materinski dom, da se malo klet sprazni, da dam eno škatlo knjig iz faxa tja, pa da si še v omari malo prostora naredim, ampak  vidim, da bom rabila še imeti svojega pridnega brata na obisku ali pa od mojga nečaka, da bo to hitro gotovo. Pa eno steno je treba v spalnici zbelit, pa kuhinjo   fuuuuu bo dela.user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
26.7.2009 12:52:59   
barika
Jaz sem pa včeraj kupila čaj iz malinovih listov in sem valjda mogla že poskusit ..pa ima okus po ...goveji juhuser posted image user posted image user posted image user posted image iuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa neki za jest nardit - se mi glih ne da kej preveč delat.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
26.7.2009 13:17:08   
tulpek
Barika, js ne jem goveje juhe user posted image user posted image user posted image user posted image ... Še ko sem jedla meso, je nisem marala. Kak bom potem pila čaj z okusom po goveji juhi...user posted image . Saj mogoče bo mene na kaj drugega spominjalo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
26.7.2009 13:18:41   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Barika, js ne jem goveje juhe user posted image user posted image user posted image user posted image ... Še ko sem jedla meso, je nisem marala. Kak bom potem pila čaj z okusom po goveji juhi...user posted image . Saj mogoče bo mene na kaj drugega spominjalo.

user posted image user posted image user posted image Poskusi, mogoče te bo sominjalo na ... lubenico user posted image . Meni je bila včeraj prva asociacija goveja juhauser posted image , sicer pa, sej veš nosečnost dela svoje

GRem zdej lupit krompir

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
26.7.2009 13:26:58   
tulpek
Pa js bi raje asociacijo na čokolado ali pa vsaj na jagode user posted image user posted image user posted image . Sam da ne bojo paradižniki user posted image . Drug teden začnem, pa povem, na kaj me spominja.

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ravnokar sem zlikala vse plenice . Mam nov likalnik in je kar šlo . Sem se potrudila kot da jih bom na razstavo poslala . Verjetno prvič in nikoli več taka vnema..

Enako - glede likalnika in likanja. Zdaj grem likat cotke, ampak jih je tak velik kup, da dvomim, da bo šlo vse v enem kosu.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.7.2009 13:28:54 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
26.7.2009 13:50:02   
veselka
oj,

midva imava tudi gnezditveni sindrom... no, danes bolj počivamo. učer sem speglala stare grehe, pa se že novi sušijo... za user posted image sem pa itak že 2 tedna nazaj in pridno čaka na mojo pobalinko. danes precej skače user posted image

neki me prebava matra... želodec imam spet čist čuden, pa na wcju sem tud že 100x bla... hvala bogu za vlažen wc papir, ker bi drugače bla kriza... pa skos me šraufa, no driske na srečo ni...

... sem pa tudi testo za pico zamesla, kot ponavadi, pa je tko neki čudno trdo blo vse skupaj user posted image , al pa mene že tolk roke bolijo, da ne morem mesit... no, vseeno zdej vzhaja zunaj, k je bolj toplo (midva sva klimo spet vklopla) in upam da bo ok in ne bo kot beton

... je pa moja mačka celo dopoldne psihopatsko lovila eno muho user posted image , brez uspeha tokrat. učer smo uvedli dokončni režim nevstopa v spalnico...

moj je bil tudi priden in je prebelil določene stene, pa lučko na steno nad posteljico zmontiral (imamo rožico iz ikeje), pa je tko lušno ... zdej moram samo še razmislit, kako bi še okrasila območje posteljice in območje previjanja, da bi blo čim bolj zabavno moji pikici user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
26.7.2009 13:53:42   
polari
Hojla!

Kak ste vse pridne, samo kuhate....meni se nič ne da....pa še kile mi grejo malo dol, mislim, da mi vaga ne deluje dobro...ker jem ko nora.....user posted image user posted image
Jabolčni štrudl je uspel!!! Je bil zelo dober in ga skoraj že ni več. so ga pohvalili! Bom ga še kdaj naredila! Jupi!user posted image

Že dolgo ni blo tak fajn ponoči, ko se je tak lepo ohladlo! Super je blo!

Kak je fora brat o vaših eksperimentih s temi malinami, hehe....upam, da bo kaj delovalo, bom mogoče jaz lahko tudi kasneje poskusla....user posted image

V sobici sem že oblekla košarico za user posted image in je taaak cart! Joj, komaj čakam....sicer pa mi danes user posted image sploh ne da miru, non stop je v pogonu...user posted image

Pa dober tek vsem, ki še niste imele kosila!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
26.7.2009 14:27:16   
Lubenička
Pozdravljene...

vas malo zanemarjam user posted image

Preveč imam vsega na kupu...vsi so mi govorili, da bo še čas...zdaj pa ga že primankuje. user posted image
Sploh ne vem več, kje mam glavo! Preveč je vsega...
V torek se lahko zgodi, da mi prestavi rok...pol pa res ni več časa. user posted image Jao...zdj je pa kar naenkrat prehitro minilo. user posted image
Punce...mal sem zasledila, da govorite o lažnih popadkih...kako to zgleda? Jaz mislim, da še nisem nič takega doživela user posted image
Res pa je, da mali zelo rad brca v rebra in včasih se zagozdi v medenico...boleče je včasih. Tudi premiki niso več nežni...
No...pa sej bo...še malo...

Nč...šibam...
Pridne bodte, pazite nase...pa upam, da se pred petkom (gremo na morje) še kaj oglasim...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
26.7.2009 15:45:16   
veselka
lubenička jaz čutim kot obupne maternične bolečine, ki se širijo v križ in noge in dobim občutek, da mi bo vse skupaj dol ušlo, pa trebuh je res zoprno trd. danes ponoči me je spet zagrabilo.

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.7.2009 16:58:09   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

lubenička jaz čutim kot obupne maternične bolečine, ki se širijo v križ in noge in dobim občutek, da mi bo vse skupaj dol ušlo, pa trebuh je res zoprno trd. danes ponoči me je spet zagrabilo.

da nimaš ti slučajno že popadkovuser posted image   pred porodom se rado telo ščisti (veliiiko obiskov na wc-ju)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.7.2009 17:02:31   
tulpek
Barika, ne me strašit, js sem vsaj 5krat dnevno na WC-ju, pa vedno me ful zvija zraven. Pa tudi sicer me večkrat zvija in tišči na wc, ampak ne gre nič ven. Bom jutri itak klicala, ker mi ni fajn da to pospešeno odvajanje blata traja že skoraj cel teden. Pa sočasno me bolijo noge, najbolj gležnji in v ledvenem oz. križnem predelu.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.7.2009 17:03:41 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.7.2009 17:17:49   
barika

Barika, ne me strašit, js sem vsaj 5krat dnevno na WC-ju, pa vedno me ful zvija zraven. Pa tudi sicer me večkrat zvija in tišči na wc, ampak ne gre nič ven. Bom jutri itak klicala, ker mi ni fajn da to pospešeno odvajanje blata traja že skoraj cel teden. Pa sočasno me bolijo noge, najbolj gležnji in v ledvenem oz. križnem predelu.

user posted image bom tiho

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.7.2009 19:24:39   
maayaa

V petek sem bila v posvetovalnici, pri sprejemnem ginekologu, ker je moja na dopustu, pa mi je rekel, da imam v urinu sledi proteinov.  Mogoče katera ve kaj naj bi to pomenilo?

G mi ni nič konkretnega povedal, rekel je da to ni nič takega, da je vse ok, da moram veliko piti in hoditi na wc (ammm, že zdej pijem ogromno, pa da o wc-ju sploh ne govorim). Predlagal mi je nosečniški čaj, nič bolj konkretnega katerega, da je vse ok, da naj ne gledam preplašeno, da bomo videli naslednjič, da se v nosečnosti sproža veliko reakcij, . . .  bla bla bla  (no moja asociacija na proteine ni bila nič kaj "lepa")

Za čaj sem  vprašala v lekarni, pa me je samo čudno pogledala, kaj naj bi to sploh bilo, nato pa mi je dala čaj za sečila nosečnic, rekla je, da je mislil verjetno to?

Mogoče ve katera  kaj o teh proteinih?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.7.2009 19:40:27   
Tanik
ahoj čvekice, sem vas preletela.
gnezditveni sindrom, ga imam tudi jaz, vklopljenega na turbo pogon,user posted image zdaj sem pa crknjena. sem cel teden garala pa še danes smo imeli praznovanje,moj mož je imel 30 let, tako da sem sedaj vse pospravila, edino cunje še perem.
jutri pa počivam in ne delam nič!
potem spet pranje cotk za tamalga pa likanje. aja jaz sušim zunaj, pa tudi sušilca nimam.

mi je pa tašča pripeljala pojstlico in sta mačka že preizkusila, tako da sedaj lahko preprečim spanje v pojstlici. je bil en članek, da mačkom morš pustit da vse pregledajo in prevohajo potem pa nimajo več dostopa, jaz sem to dovolila.
za previjalno je treb anaredit še pult, podlogo pa že imam.
cunjce pa moram še kupit ene par štev. 56, ker jaz imam tudi bolj večje številke, tudi do 6 mesecev.
pa še kozmetika mi manjka.

glede izcedka, jaz imam tudi povečanega in moj G pravi da je to normalno, tako da pač nosim dnevne vložke.

< Sporočilo je popravil Tanik -- 26.7.2009 19:51:23 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.7.2009 19:46:40   
Anonimen
ojla!

Je še kateri VROČEE??user posted image

maayaa jaz imam tudi neke bakterije v urinu, mam neka zdravila. Pa pozitivna sem za streptokok Buser posted image Hvala bogu da sem se dala testirat.

Za seznam-naslednji pregled (UZ) 31.7.

Eto še obljubljena slikica-moj buši 33t6d

user posted image

(odgovor članu maayaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.7.2009 20:09:21   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

da nimaš ti slučajno že popadkovuser posted image   pred porodom se rado telo ščisti (veliiiko obiskov na wc-ju)

a dej dej... nimam še torbe spakirane... user posted image

maayaa tud sama sem imela proteine v urinu, sem pač morala počivat pa veliko pit... nekih halojev pri nosečnicah ne delajo.

streptokok B hm, bom omenila moji G ob naslednjem pregledu, če to izvaja... a ima to kakšne povezave z vnetji? ker jaz nisem imela niti enega med nosečnostjo, pa tud na sploh že dolgo

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.7.2009 20:55:34   
škorpijončica

Živjo
Jst sam tko malo pišem, da se oglasim in povem, da sem v redu. Danes sem bila na kolpi, ravno sem prišla domov, pa se mi zdi kot da žarim (sem se mazala z 30 faktorjem). Me je dragi peljal na kosilo, pa so bili čevapčiči zelo slabo pečeni, od znotraj rožnati in zdaj me kar malo skrbi, da ne bi bilo kaj narobe..kaj lahko dobiš v premalo pečenem mesu?
Muc je malo bolje, nama je uspelo mu dati inekcije, čeprav sen ful vesela, da je to zdaj mimo. Včeraj sem bla pridna (zato ni bilo časa, da bi se kaj pofočkala na forum), sem pospravljala in prala perilo, imela sem  8 pralnih strojev otroških oblekc, pa plenice imam tud že zlikane in potovalko pripravljeno (labelo imam notr, sam za vlažen toaletni papir ne vem, če je dober ker je odišavljen, drugač je pa to nakaj takega kot intimni robčki, ne?). Sem imela pa tudi eno veliko nesrečouser posted image barvno perilo sem zabarvala! Dala sem dve krpici, o katerih smo se pogfovarjale in res je, da so bile čist zelene, tako da so pomagale, ampak se je kljub temu zabarval najlepši kompletek iz BC za 30eurov, tisti, ki sem ga imela za v porodnišnico pripravljenega! Prej je bil živorumen, zdaj pa je kaki sprano rumenozelen user posted image Še to napišem; kriva je bila zelena jopica znamke mini iz HMa.

Se slišmo, fajn se imejte

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.7.2009 21:03:48   
maayaa

maayaa tud sama sem imela proteine v urinu, sem pač morala počivat pa veliko pit... nekih halojev pri nosečnicah ne delajo.

Sem ravno tukaj na RR brala glede tega pa me je kr malo zaskbelo. Tukaj piše vse najbolj grozno.
Sam glede na to, da sprejemni G ni delal zaradi tega nobene panike, bom počala pa vidla kaj bo naslednjič rekla moja G. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.7.2009 21:07:46   
tulpek

Ne, ne, ti kar povej. A zna biti "nevarno"? Saj bi prej rodila, ampak malo pa le naj še počaka.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
26.7.2009 21:18:36   
barika

Ne, ne, ti kar povej. A zna biti "nevarno"? Saj bi prej rodila, ampak malo pa le naj še počaka.

sem rekla, da bom tiho v smislu, da vas ne bom strašlauser posted image . Vsak abo pa popadke drugače občutila, meni je prvič v bolnici zdravnica gnajvla, če imam popadke, jaz pa njej, da ne vem kako to zgleda ...ona pa meni, ja tako, kot menstrualni krči user posted image user posted image user posted image , ja user posted image če jih pa nisem imela . No pa tudi svojih popadkov ne, tako d sem rodila izključno z umetnimi - pa ni bilo tako hudo, samo vode sem splila ne 2 dl v 3 urah user posted image (zdej si bom plastenko kr zraven nesla ... oz. študiram, da bi napisala porodni načrt, pa notri z rdečo, da želim plastenko vode in da bi rada med popadki hodila)

sicer pa je mene tud danes navijalo ..prav v nožnici sem ene 3x začutla tako bolečino, da sem se zadrla zravenuser posted image

Tulpek, tvoj bo pa čez 3 dni že donošenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz upam, da zdrži do 37 tedna, potem pa mi je vseeno, samo res res ne bi bila rada čez rok, ker čakat je pa najbolj mučno (od cele nosečnostiuser posted image )  sami SMS-i in telefonski pogovori o tem kdaj bo, pa zakaj še ni itd user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 26.7.2009 21:21:41 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.7.2009 21:25:45   
tulpek
Barika, a ni donošen pri polnih 37t? Ali spet živim v zmoti user posted image ? Sicer me pa to ne skrbi več preveč, tudi če bi se sedaj rodil, bi bilo že vse OK. Ampak bi še malo uživala v pripravah, sem šele dobro začela dopust in pustila vso urejanje za malega user posted image za zdaj. Drugače bo pa mami likala cotke, fant še kaj nabavil.... bodo že zrihtali. Čez rok pa res nočem bit... bom kar mobi izklopla.

Aja, danes mi je uspelo zlikat celih 6 bodijev user posted image potem je pa nekaj prišlo vmes user posted image tak da jutri nadaljujem. S takim tempom mi bo uspelo do pdp-ja.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 26.7.2009 21:26:39 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?