barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Barika, ne me strašit, js sem vsaj 5krat dnevno na WC-ju, pa vedno me ful zvija zraven. Pa tudi sicer me večkrat zvija in tišči na wc, ampak ne gre nič ven. Bom jutri itak klicala, ker mi ni fajn da to pospešeno odvajanje blata traja že skoraj cel teden. Pa sočasno me bolijo noge, najbolj gležnji in v ledvenem oz. križnem predelu. bom tiho Ne, ne, ti kar povej. A zna biti "nevarno"? Saj bi prej rodila, ampak malo pa le naj še počaka. sem rekla, da bom tiho v smislu, da vas ne bom strašla . Vsak abo pa popadke drugače občutila, meni je prvič v bolnici zdravnica gnajvla, če imam popadke, jaz pa njej, da ne vem kako to zgleda ...ona pa meni, ja tako, kot menstrualni krči , ja če jih pa nisem imela . No pa tudi svojih popadkov ne, tako d sem rodila izključno z umetnimi - pa ni bilo tako hudo, samo vode sem splila ne 2 dl v 3 urah (zdej si bom plastenko kr zraven nesla ... oz. študiram, da bi napisala porodni načrt, pa notri z rdečo, da želim plastenko vode in da bi rada med popadki hodila) sicer pa je mene tud danes navijalo ..prav v nožnici sem ene 3x začutla tako bolečino, da sem se zadrla zraven Tulpek, tvoj bo pa čez 3 dni že donošen Jaz upam, da zdrži do 37 tedna, potem pa mi je vseeno, samo res res ne bi bila rada čez rok, ker čakat je pa najbolj mučno (od cele nosečnosti ) sami SMS-i in telefonski pogovori o tem kdaj bo, pa zakaj še ni itd
< Sporočilo je popravil barika -- 26.7.2009 21:21:41 >
|