Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 8:47:38
|
|
|
|
chebelica21
|
Jaz jem skoz že Elevit, vsebuje folno kislino in pa ostale vitamine,... Imam pa en problemček,.... zjutraj sem se zbudila z čisto debelimi dlesnimi,... Kaj mislite, da mi česa primanjkuje, ali zaradi česa se mi je to začelo sedaj dogajat?? Sploh si ne morem prav zob umit, ker se mi takoj kri ulije,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 9:14:46
|
|
|
|
veselka
|
chebelica kupi si ščetko curaprox ultra soft... jaz je ne zamenjam več. sicer s krvavečimi dlesnimi nimam težav, se mi pa že leta dlesni umikajo od zob. mi je moj bivši Z vse splombiral ob straneh, pa kar je odpadlo, ker je slabo naredil očitno, je samo še slabše. tko da sem ga kr skenslala. še drago me je stal, ker je bil samoplačniški . nekaj sem reklamirala, potem pa se mi ni dalo več . po porodu moram novega najt.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:11:38
|
|
|
|
klaja
|
Sem vas samo na hitro prebrala, ker čez vikend ni bilo kaj dosti časa, smo imeli obiske, ker me še vsi hočejo videt kako sem okrogla . Tako da tudi komentirala ne bom vsega. Altaja za odvajanje vode iz telesa je najboljši regratov sirup. Meni je pomagal. Plenice: najprej pampers, potem pa kar Hoferjeve. Mene pa sedaj mučijo bolečine v križu, vedno je nekaj, sicer pa še malo pa bomo pri koncu. Nekatere vas loči do poroda še dober mesec, druge pa bomo še čakale do konec septembra. Sploh ne morem verjet, da je tako hitro minil čas. Danes mi je že poštar polepšal jutro, mi je prinesel odločbo za porodniški dopust in za denar namesto paketa. Jupi, zdaj pa čakam na avgust, da bo ta denar nakazan, da še nakupim vse potrebno! Tiste, ki imate danes preglede, lepo opravite!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce! jaz sm že čist fertik tamavči je tud kr neki joku tko da mi je zdele začuda zaspal tko da ne vem a ga kej kuha al kaj in itak sm ga nosila in me zdele mislim da vsaka celica na telesu boli od 36 tedna naprej če se dete rodi velja za donošenega otročka,če je pa kej prej pa se dohtarji posvetujejo al bodo probal zadržat ga še mal notr odvisno od deteta kolk je razvit pa glede teže zdele grem pa krompir dat kuhat dokler imam obe roki frej
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21 Jaz jem skoz že Elevit, vsebuje folno kislino in pa ostale vitamine,... Imam pa en problemček,.... zjutraj sem se zbudila z čisto debelimi dlesnimi,... Kaj mislite, da mi česa primanjkuje, ali zaradi česa se mi je to začelo sedaj dogajat?? Sploh si ne morem prav zob umit, ker se mi takoj kri ulije,... žajbelj fajn pomaga da se ti dlesen hitro pozdravi tko da si samo splakuj usta in to je to drugače je pa to čist normalno v nosečnosti tko da ne skrbi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:27:41
|
|
|
|
Sarchi
|
dan nosečke jzt počivam in počivam. je kar v redu če veliko ležim, ker čim sem mal aktivna takoj trd trebuh, krči, bolečine... sem bila pa tako zaprta, nič 4 dni ob normalni prehrani, da sem morala kar svečke uporabit. mislim da je dodatno za zaprtje poskrbelo še železo. tko da sem kar prekinla z jemanjem.ne vem kaj nardit, ker tako zaprta tud ne morem bit, se bom še zastrupla. pomaga pa prou nič ne. sem slive suhe namakala, pila to vodo, jih jedla, laneno seme v jogurt....nič ne pomaga. ne vem kaj nardit. G mi je dal sicer železo v sirupu ampak se ful bojim to zdej pit k ne bi rada d me spet tko zaštopa. tko si želim da bi lahko mal bl bla aktivna.... baby blue dopustnica welcome, samo da se počutiš ok vsem ki imate dns preglede srečno, pa poročajte.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:32:17
|
|
|
|
chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21 Jaz jem skoz že Elevit, vsebuje folno kislino in pa ostale vitamine,... Imam pa en problemček,.... zjutraj sem se zbudila z čisto debelimi dlesnimi,... Kaj mislite, da mi česa primanjkuje, ali zaradi česa se mi je to začelo sedaj dogajat?? Sploh si ne morem prav zob umit, ker se mi takoj kri ulije,... žajbelj fajn pomaga da se ti dlesen hitro pozdravi tko da si samo splakuj usta in to je to drugače je pa to čist normalno v nosečnosti tko da ne skrbi Hvala za odgovor,... Bom probala, ko pridem domov,... Ful mi je neprijetno, se počutim, kot da bi mi vsi v usta videli, sedaj ko imam vse vneto... Čeprav sem si z muko ščetkala zobe,... mi je uspelo,... Ampak kri je pa tekla,... Čez noč se mi je ven spustlo,....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:35:49
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Ja včeraj sem bila v Mullerju v Velenju, ker ga v Celju ni... in sem ugotovila da folk na veliko kupuje vse njihove izdelke, tudi vlažilne robčke in planičke... res da se pri ceni razlika pozna... ampak mene zanima kakšna pa je kvaliteta.... sicer sem slišala veliko pohval na rčun Mullerjevih planičk.... No jaz sem si za začetek nabavila Pampersovo 1 (2-4 kg) pol bom pa videla.... Kak vaš dober nasvet ne bo doveč! Js sem bila tudi v soboto tam, včeraj tako ni bil odprt . In je bilo polno nosečk, vsaka druga je imela trebuh.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:38:45
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Ja včeraj sem bila v Mullerju v Velenju, ker ga v Celju ni... in sem ugotovila da folk na veliko kupuje vse njihove izdelke, tudi vlažilne robčke in planičke... res da se pri ceni razlika pozna... ampak mene zanima kakšna pa je kvaliteta.... sicer sem slišala veliko pohval na rčun Mullerjevih planičk.... No jaz sem si za začetek nabavila Pampersovo 1 (2-4 kg) pol bom pa videla.... Kak vaš dober nasvet ne bo doveč! Js sem bila tudi v soboto tam, včeraj tako ni bil odprt . In je bilo polno nosečk, vsaka druga je imela trebuh. Ja se strinjam... sami trebuščki ali pa vozički... jaz sem bila tam okoli 17.30 ure...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:41:23
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka chebelica kupi si ščetko curaprox ultra soft... jaz je ne zamenjam več. Js tudi ne . Sem jo dobila kot promocijski material, po uporabi nabavila navadno ščetko, ki sem jo pa samo vrgla v koš in nadaljevala umivanje s staro (ki na srečo še ni bila v košu). Potem pa drug dan novo tapravo ščetko nabavila.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:44:06
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Ja se strinjam... sami trebuščki ali pa vozički... jaz sem bila tam okoli 17.30 ure... Js tudi nekje bolj proti večeru, okrog 18. ure ali še kasneje. Sem že imela občutek, da sem v kakšnem baby centru .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 10:46:19
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Joj kok ste pridne z nakupovanjem in urejanjem Meni se je pa vse ustavilo No se tolažim, da imam še dober mesec časa Zatekanje - zatekam že od 20t, sedaj zadnje čase me je oteklina, predvsem nart in gležnji, še začela boleti. Bolijo me tudi členki na rokah, predvsem zjutraj, ko se zbudim... jih zelo s težavo razmigam. Ampak sej pravijo, da vse to izvodeni, ko bo najina mala štruca zunaj Pri otečenih dlesnih pa je meni poleg curaproxsove zobne ščetke pomagala še curasept ustna voda, ki vsebuje kloroheksidin. Res, da je malo dražja, ampak vsaj dlesni ne bolijo in lahko normalno ješ. Rubin Ne izgubi upanja!!! Zelo močno držim pesti. In nič nisi ti kriva!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 11:22:56
|
|
|
|
eva Ana
|
ojla! Punce a pozna katera kozmetiko Weleda? Baje je to full natur
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 11:32:13
|
|
|
|
veselka
|
eva anaja, js jo že leta uporabljam. mi je super. sploh krema za obraz. sicer ne uporabljam vsega od welede. kombiniram jo s kozmetiko Lavera, ki je tud neki tacga. pa zobno pasto imam tudi od ene druge znamke, ki je tudi naravna. mam ful rada, da se peni v ustih, od welede se pa ne. no, mi je pa tut važno od česa se peni. je pa veliko kozmetike, ki je opredeljena kot natur, zelo ne-natur, ker poleg malenskoti natur sestavin, vržejo noter še kup druge svinjarije. pač, na žalost je "natur" precej ohlapen pojem. evo, js sm začela z masažo presredka... sam tole je pa cela umetnost, ker komaj dosežem od trebuha. sem probala v sede, pa stoje... pa ni razlike v težavnosti...
< Sporočilo je popravil veselka -- 27.7.2009 11:35:34 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 11:46:05
|
|
|
|
Sarchi
|
jzt sm tud razmišlala da bi si to za masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira . veselka katero kremo al olje pa imaš ti?
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 11:52:19
|
|
|
|
baby blue
|
Evo pa smo s pregleda Obrnjeni smo na glavico in dobili potrditev da imamo ... Težka je 2091 g velika pa okoli 40 - 42 cm... Poslušale sva tudi srček in je 140 udarcev na minutko... ... Posteljica je zadaj... Dobila sem pa tudi potrdilo o PDP-ju tako da greva ta teden z mojim na CSD uredit vse potrebno... Z porodniško uradno začnemo 16.08.... Naslednji pregled imam 10.08.2009 pa vsega skupaj imam 5 kg...
< Sporočilo je popravil baby blue -- 27.7.2009 11:56:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 11:53:25
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi jzt sm tud razmišlala da bi si to za masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira . veselka katero kremo al olje pa imaš ti? mam olje za masažo presredka od welede.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 11:58:17
|
|
|
|
chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi jzt sm tud razmišlala da bi si to za masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira . veselka katero kremo al olje pa imaš ti? mam olje za masažo presredka od welede. Jaz si presredek mažem z navadnim mandljevim oljem, ali lahko uporabiš tudi kakšno mastno kremo, ni nujno, da si kupuješ točno kremo za presredek,... Tudi ni nujno, da ti bo pomagala,... Men se zdi škoda dat 6 EUR za kremo, ko pa dobim za to celo olje, katerega lahko še potem porabim za celo telo,....
< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 27.7.2009 11:59:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 11:59:28
|
|
|
|
Sarchi
|
veselka hvala super baby blue za uspešen pregled ...mi smo pa v medenični vstavi. nasl.pregled imam tud jzt 10.8. in upam da bo takrat kaj drugače, sicer joooj ne vem al zunanji obrat al kaj....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 12:00:56
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21 IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi jzt sm tud razmišlala da bi si to za masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira . veselka katero kremo al olje pa imaš ti? mam olje za masažo presredka od welede. Men se zdi škoda dat 6 EUR za kremo, ko pa dobim za to celo olje, katerega lahko še potem porabim za celo telo,.... chebelica21 kakšno mandljevo olje pa kupiš in kje?
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 12:06:45
|
|
|
|
Tanik
|
Dober dan, končno oddala papirje na CSD pa občina nam prispeva ob rojstvu 191 EUR verjetno je res donošen pri 36 tednih,ker mi je na CSD rekla da če se pred 36 tednom rodi,da je potrebno javiti. a katera ve kaj je to starševski dodatek, sem v brošuri brala? vem za pomoč od države,pa otroški dodatek pa dodatek za velike družine. glede dlesni, meni kadar krvavijo jem jabolka,da si utrdim dlesni. rubin
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 12:07:50
|
|
|
|
chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21 IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi jzt sm tud razmišlala da bi si to za masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira . veselka katero kremo al olje pa imaš ti? mam olje za masažo presredka od welede. Men se zdi škoda dat 6 EUR za kremo, ko pa dobim za to celo olje, katerega lahko še potem porabim za celo telo,.... chebelica21 kakšno mandljevo olje pa kupiš in kje? V lekarni kupim kar ono, ki ga oni delajo. Ali pa od BabyVal. Ampak sem bolj zadovoljna z lekarniškim, katerega dobiš na dcl, kolikor pač potrebuješ.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 12:08:42
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21 IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi jzt sm tud razmišlala da bi si to za masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira . veselka katero kremo al olje pa imaš ti? mam olje za masažo presredka od welede. Jaz si presredek mažem z navadnim mandljevim oljem, ali lahko uporabiš tudi kakšno mastno kremo, ni nujno, da si kupuješ točno kremo za presredek,... Tudi ni nujno, da ti bo pomagala,... Men se zdi škoda dat 6 EUR za kremo, ko pa dobim za to celo olje, katerega lahko še potem porabim za celo telo,.... jah kaj pa vem... ne bi si kar karkoli vnašala v nožnico, sploh zdej... za mandljevo olje sem tudi sama razmišljala, ampak če bi že, bi lekarniškega, ker je prečiščen. pa se mi v lekarno ni dalo še takrat, sem sproti kar tega kupla. aja, pa verjetno lahko tudi to olje namažeš še kje drugje po telesu... sej pač zgolj mešanica olj.
< Sporočilo je popravil veselka -- 27.7.2009 12:14:42 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 12:11:39
|
|
|
|
chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik Dober dan, končno oddala papirje na CSD pa občina nam prispeva ob rojstvu 191 EUR verjetno je res donošen pri 36 tednih,ker mi je na CSD rekla da če se pred 36 tednom rodi,da je potrebno javiti. a katera ve kaj je to starševski dodatek, sem v brošuri brala? vem za pomoč od države,pa otroški dodatek pa dodatek za velike družine. glede dlesni, meni kadar krvavijo jem jabolka,da si utrdim dlesni. rubin Težka bo, ker mi ful zakrvavijo, ko kaj trdega vgriznem,... Bom probala z žajbljem vseeno hvala Tanik.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 27.7.2009 12:13:48
|
|
|
|
chebelica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21 IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi jzt sm tud razmišlala da bi si to za masirat presredek kupla. ma sploh ne vem kje se to masira . veselka katero kremo al olje pa imaš ti? mam olje za masažo presredka od welede. Jaz si presredek mažem z navadnim mandljevim oljem, ali lahko uporabiš tudi kakšno mastno kremo, ni nujno, da si kupuješ točno kremo za presredek,... Tudi ni nujno, da ti bo pomagala,... Men se zdi škoda dat 6 EUR za kremo, ko pa dobim za to celo olje, katerega lahko še potem porabim za celo telo,.... jah kaj pa vem... ne bi si kar karkoli vnašala v nožnico, sploh zdej... za mandljevo olje sem tudi sama razmišljala, ampak če bi že, bi lekarniškega, ker je prečiščen. pa se mi v lekarno ni dalo še takrat, sem sproti kar tega kupla. Od BabyVal sem imela samo enkrat, drugače pa vedno uporabljam lekarniško,... Sem zelo zadovoljna z njim,...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?