|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
25.7.2009 8:48:31   
veselka
jutro,

ooooo, kolk fino burja piha... mogočee pa dons ne bo treba bit pod klimo...

eltea333, jaz sem pa ful trdno spala... samo nočni sprehodi na wc me močno motijo.

spet me je začel križ matrat, pa nič takega ne počnem.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
25.7.2009 8:51:26   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Veselka, pa zakaj nisi prej napisala, da se misliš senčit pod novim senčnikom... meni moj non stop razlaga takšne in drugačne "nepomembne" zadeve in ena od njih je tudi to, da senčnik prepušča UV žarke, razen če je posebej narejen. Pa obstajajo tudi neke UV dekice in kapice... Ampak saj bo bolje, veš za drugič, pa še vse septembrke tudi.

tega pa res nisem vedela... glede na to, da če smo oblečeni nas ne opeče, sem mislila, da če je senčnik iz tkanine, da je podobno. no, pa ni. za naslednjič sva že bolj pametna user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
25.7.2009 8:57:40   
veselka
aha, včeraj sem kupla v lekarni še 70% etanol, pa fiziološko po 2 ml (to sem mislila, da bo dražje, glede na to, da sva zadnjič za 10 ml dala 6 eur, pa je blo 10 ampul samo nekaj čez 2 eura) in mandljevo olje. ampak sem zdej še naprej zmedena...

... kreme... hladilno mazilo rabiš v vsakem primeru ali samo če je ritka vneta? po čiščenju ritke, predno daš pleničko gor, namažeš pa kakšno kremo? koliko krem sploh rabiš za dete? kam spada pa bepanten? a bepanten+ pa ne smem uporabit?

< Sporočilo je popravil veselka -- 25.7.2009 8:58:18 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
25.7.2009 9:35:19   
jullie
..jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: eltea333

Glede izcedka nimam pojma, jaz ga imam za enkrat konstantnega, skoz približno enakega.
Na malinov čaj tudi še ne mislim, moram prej še paketek dobit (včeraj sem oddala vlogo na CSD) in cunjice preprat -  bo moral mali še počakat v trebuščku, da mamica do konca vse pripravi! user posted image

..izcedek se meni pojavlja že dober mesec in to kar močen..temno rumen včasih vleče že na svetlo zeleno user posted image  ..tak, da si moram dnevne vložke ful pogosto menjavat, pa sp.hlače tudi...
..na CSD-ju se bila pa tudi včeraj in vse papirje zrihtala...

..ponoči je bilo vroče za znoret..sem se vesčas premetavala, ko pa je končno začelo zunaj pihat in bi se spalnica ohladila, sem pa morala začet okna zapirat, ker je vse loputalo user posted image user posted image .. tak da nič od spanja..

veselka jaz kupim kar v lekarni hladilno mazilo za ritko..to je mazilo s katerim vedno namažeš preden daš plenico gor.. načeloma lahko uporabiš tudi bepanthen, samo ti ga bo hitro zmanjkalo user posted image  .. js sem ga uporabljala, ko je imel vneto ritko, drugače pa ne..

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
25.7.2009 9:37:37   
indy0024
jutrooouser posted image srecke,kako sta kaj ajale???jz kar dobr sam mal me pece,ko grem lulat zgleda,da sem se mal prehladila!!!user posted image VESELKA BEPANTEN BO TUDI UREDU ZA user posted image RITKO,KER JE ZA TAKE STVARI TUDI NAMENJENA,PA ZA RAZPOK BRADAVIC NA DOJKI,MENI ZELO POMAGA!!!!!SARCHI SEM VESELA,DA STA Zuser posted image DOBRO IN DA STA ZE DOMA,PA DA CIMDLJE OSTANE PRI SVOJI MAMICI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
25.7.2009 9:53:47   
kepica

Čav punce, dobro jutro!
Jaz pa bi tako še spala.. pa ne morem user posted image skoraj celo noč sem se obračala z enega boka na drugega, nikakor se nisem mogla namestit, čudno, da se mi ne vrti v glavi od vrtenja! Če se dam na desnega ni v redu, če se dam na levega spet ne.. mi je zmanjkao idej! Mogoče bi morala provat sede? Kako ste ve spale? Upam, da še namesto mene - kot klade! user posted image

Dobro jutro

eltea333 tudi meni se to dogaja, le da mene po nekaj časa začne še tista noga bolet, na kateri ležimuser posted image Ni fino, res ne. In noči niso več tisto, kar so bile. Tudi zjutraj sem hitro pokonci, ker sem že sita ležanja. Komaj čakam, da se bom lahko vlegla na trebuh-moj najljubši položajuser posted image Edino, kar je fino, je to, da mi ni treba ponoči hodit na wc. Ker, če grem pa na wc, se pa tako zbudim, da potem sploh ne morem nazaj zaspat.

Izcedek jaz ga imam vsak dan. Kar ulije se. Je pa bel. Sem se ga že navadila, ni pa prijetno, ker imam vedno mokre hlačke ali pa mini vložek. Se pa včasih kar ustrašim, če se malo bolj ulije, da ni kaj drugega. Ampak za enkrat še vse ok.

Nam se pa nič še ne mudi s porodom, zato tudi ne bom pila nobenega čaja. Imamo še stanovanje do konca za porihtat, kar nam bo po moje komaj uspelo do konca avgusta.

Se je pa fino ohladilo in tako pašeuser posted image Bom šla verjetno kar v trgovino, imamo čisto prazen hladilnik. Je za izkoristit tale hladen danuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
25.7.2009 10:28:55   
sontschica
dobro jutro

sarchi samo da sta v redu in še vedno 2v1, kar ostanita še nekaj časa tako.

izcedek imam tut jaz povečan, nasploh se zjutraj kar malce ulije - ampak ne preveč.

jaz mam občutek, da vam skoz jamram tuki gor...sam edino tuki lahko povem vse (sej mojmu tut, sam mu nočem preveč težit). včeraj sva bla v kinu, sva šla gledat Prekrokano noč - zakon film, ga priporočam in je blo vse v redu. potem se pa peljeva domov, so se pa začeli popadki - mela sem jih pol ure na 10 minut - me je kar malce pri srcu stisnilouser posted image user posted image ko sem prišla domov sem se stuširala in upala, da se ponoči ne bo kaj dogajalo - prov histerično me je bilo strah, da mi ne bi odtekla voda...no k sreči sem prespala noč in očitno se je malce umirilo... jaz mislim oz. imam občutek, da bo moj user posted image kar prej prišel na svet, čeprav mu govorim, naj še malce počaka in upam, da mi bo uspelo prebrodit še teh 14 dni...

lep dan

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
25.7.2009 11:52:01   
eva Ana
Končno malo ohladitve!!!!
Jaz tud tak slabo spala user posted image , sem od jeze odšla ob 22.30 na teraso na ležalnik in sem tako fino zaspala. Je bil vsaj malo luft. Samo kaj če me je potem orkanski veter napodil spet noter.

Drugače pa mislim, da so tud mene včeraj malo popadki (al kaj je to blo) matrali. Sem imela celo popoldne obiske in sem tam 25x laufala po 30-ih stopnicah.....in posledično temu me je ponoči matralo .....

izcedek....skoz ga imam....mokra vedno user posted image

čaja iz malininih listov niti slučajno ne bom pila, ker mam itak filing da bom prej šla...pa tud če ne, bo user posted image že povedala sama kdaj hoče ven

še eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile: kako je s pižamo v porodnišnici. lahko imaš svoja oblačila? Ker ko sem v četrtek gledla te user posted image v flanelastih pižamah v tej vročini mi je kr slabo postalouser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
25.7.2009 11:56:21   
tulpek

Čav punce, dobro jutro!
Jaz pa bi tako še spala.. pa ne morem user posted image skoraj celo noč sem se obračala z enega boka na drugega, nikakor se nisem mogla namestit, čudno, da se mi ne vrti v glavi od vrtenja! Če se dam na desnega ni v redu, če se dam na levega spet ne.. mi je zmanjkao idej! Mogoče bi morala provat sede? Kako ste ve spale? Upam, da še namesto mene - kot klade! user posted image

Danes so 10.30, kot klada user posted image user posted image user posted image , brez slabe vesti, samo na wc sem mogla 1krat vmes. Ampak sem bila včeraj cel dan na nogah, me je očitno zmatralo.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
25.7.2009 12:03:47   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

še eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile: kako je s pižamo v porodnišnici. lahko imaš svoja oblačila? Ker ko sem v četrtek gledla te user posted image v flanelastih pižamah v tej vročini mi je kr slabo postalouser posted image

sicer še nisem rodila, ampak so nam v materinski v postojni povedali takole: lahko imaš svoje, samo odsvetujejo, ker strašiš s tistim vložkom in gre lahko tudi kaj čez... in imaš svoje potem vse umazano in posledično fleke, oni pa imajo takšne pižame, da se lahko perejo na vse možne stopinje in načine...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
25.7.2009 13:45:26   
barika
čez... in imaš svoje potem vse umazano in posledično fleke, oni pa imajo takšne pižame, da se lahko perejo na vse možne stopinje in načine...
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

sicer še nisem rodila, ampak so nam v materinski v postojni povedali takole: lahko imaš svoje, samo odsvetujejo, ker strašiš s tistim vložkom in gre lahko tudi kaj čez... in imaš svoje potem vse umazano in posledično fleke, oni pa imajo takšne pižame, da se lahko perejo na vse možne stopinje in načine...

njihove pižame so bolj praktične, imajo tak izrez za dojenje, pa verjem, da se boš vsaj 3x na dan spreoblekla. ..toliko pa svojih pižam verjetno nimaš (no vsaj jaz nimam nobene user posted image )

mi smo se pa danes že ptepali, zdejle grem naredit tortilije, potem pa počivat, ker mi noge zatekajo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
25.7.2009 13:47:02   
barika
Veselka, jaz sem maleganamazala po vsakem previjanju nekje do pol leta starosti, potem pa samo po potrebi. Uporabljala sem pa praško pasto, sudcrem in hladilno mazilo (npr iz. DM-a ko je tak dojenček gor narisan).

Spala sem ko top, do 4-ih zjutraj, potem sem bila pa žejna, pa vroče pa wc ...ob nekje 4.30 pa nazaj spat, do 8.30user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
25.7.2009 15:26:08   
tulpek
Js imam pa danes tak nizek pritisk (94/56), da nič ne morem, niti na RR čvekat user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
25.7.2009 15:57:58   
indy0024
dannn cvekeuser posted image TULPEK KAVO POPIJ,TUDI JAZ SEM DANES OBCUTILA NIZEK PRITISK,PA SEM KAVO SPILA,PA JE KULL!!!!IN DRUGAC KAJ POCNETE CEZ VIKEND?????JOJJJ JAZ SEM PA DANES KAR NAPREJ NA WC-JU,SKOLKA JE PO TANOVEM MOJA DOBRA PRIJATELJICA!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
25.7.2009 15:59:15   
eva Ana
tulpekuser posted image

jaz sem pa bila zjutraj čist ok, zdaj sem pa čist out, mi trebuh tako dolj tišči da mam občutek da mi bo vse ven padlo....pa na piknik bi mogla it user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
25.7.2009 16:36:35   
tulpek
Punci, hvala. Kavi sem že dve, sicer zelo rahli in instant, ker jo sicer redko pijem in takrat prime ta doza. Pa imam samo še malo nižjega kot dopoldne user posted image . Se tolažim, da je tak dan. Zdaj pa gremo nekam, pa se mi ne da. 

< Sporočilo je popravil tulpek -- 25.7.2009 16:37:16 >

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
25.7.2009 16:37:54   
barika
Indy, kaj se pa dereš??saj te slišimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene  tudi  danes matra, si grem potem kavo skuhat ... še prej pa otroka nahranit

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
25.7.2009 18:24:37   
kepica
Jaz sem pa pravkar očistila hladilnik in zamrzovalno skrinjo. Sem tako hin, da se bom sedaj prav za pol ure ulegla, drugač bomo še kam leteliuser posted image Sem čist izmučenauser posted image Ampak, je pa eno veliko delo opravljeno za nekaj časauser posted image Očitno me je zagrabil vgnezditveni sindrom. Samo naokoli pogledam, pa že študiram, kaj vse je še za naredituser posted image Še dobro, da mi zmanjka energije, da se malo umirim.user posted image

Nizek pritisk sem pa jaz včeraj imelauser posted image Nisem bila za nobeno rabo in sem šla kar spatuser posted image Pa je dan hitro miniluser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
25.7.2009 18:35:59   
altaja
Joooj, jst bom glilh zdej tako zaspala...

Sontschica, kako je s tabo? A je boljše? Kar grozljivo je tole zadnje čase, sami neki popadki. Punce, še enkrat pravim, dejmo še malce potrpet, no. Aja, glede pitja malinovega čaja. Namen tega ni da bi prej rodila, ampak da se bi bolj odprla oz da se bolj zmehča maternični vrat. Na svet bo prišel ko se bo sam tako odločil. No, danes se mi ne da nabrat listov, mogoče jutri. Če se pa karkoli zgodi sem že v 36. tednu pa tudi pripravljeno je že vse na prihod user posted image , tako da me ne bo nič presenetilo. Buši je še visoko tko da nič ne kaže da bi blo kaj prej, predvidevam celo da bo kak dan zamude. No, bomo vidl...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
25.7.2009 21:32:37   
polari
Dober večer user posted image !

Čujte, danes pa je bil hudo naporen dan. Mami je prišla k meni in sma zlikale vse cotke (jaz jih imam v omarah vse do št. 80) in sma ugotovile, da št. 56 ne rabim več, za prvo silo je dovolj, da pa mi primanjkuje št. 62....moram it pogledat malo nazaj po forumu, vem, da ste že pisale sezname za cotke...moram jih poiskat....

Ja, vse omare smo umili, še vrata od otroške user posted image user posted image user posted image

Košarico sma oblekle, da sma vidle, kak izgleda, in je taaaaaaaaaaaaaak lušnaaaaa...komaj čakam, da bo mala štručka ležala not......user posted image user posted image

Zdaj sem dala pečt še jabolčni štrudl, 1. sem ga delala, bomo videli, kaj bo prišlo ven iz pečice ...user posted image user posted image

V glavnem sma vse pospravle in počistle, zdaj pa bom umrla od utrujenosti...preveč je blo za en dan, samo naredle sma pa dosti....tak da grem še samo po user posted image v službo, pol pa kar v vodoravni položaj, jutri pa cel dan počivam in vas berem user posted image user posted image user posted image .

Joooj, pa ne več govorit o popadkih....me je že malo strah...vse ste tak hitre...user posted image

In pa jaz imam tudi večkrat malo mokre sp. hlače....mam pa tak dnevne vložke vedno....že mora tak bit...hehe user posted image

Lep večer še naprej! In lahko noč!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
26.7.2009 1:00:28   
tulpek

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     27.07. user posted image   LJ +10

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    05.08.  user posted image   MB   +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     12.08. user posted image CE      +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )  04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9,5

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )     06.08.   user posted image   PO +16
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     5.8.   user posted image  +9,5

1.09.
binči (28)             
(7.user posted image , 3. user posted image )     4.8.   user posted image   KR

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    04.08.  user posted image  LJ +17

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     04.08.  user posted image CE +9
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     27.07.  user posted image   MB +7

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    11.08. user posted image   +10
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   07.08.   user posted image  LJ  +7,5
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image    PO +16
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   31.07.   user posted image CE +12
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    18.08.  user posted image   PO +8
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )    28.07. user posted image   PT  +17
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    ??   user posted image MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08. user posted image  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   07.08.   user posted image NM  +8,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PT +12,9
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     ??   user posted image   JE   +9
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image  28.07.   user posted image   LJ  +12,5
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    30.7, 12.8.  user posted image  TRB +7,5
10.09.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      ??. user posted image   +7

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??. user posted image  SG  +15
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07.    user posted image   JE +3
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   19.8.  user posted image   LJ +8
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  31.07.  user posted image +3      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08. user posted image   PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    06.08.   user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    24.08. user posted image MB +10

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    10.8.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   20.8.  user posted image   PT  +8

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image 27.07. user posted image KR  +10
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    18.8.  user posted image  +10

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ??.   user posted image +8
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ??.   user posted image   +1
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    13.08. user posted image   BREŽICE  +5

21.9.

bambina23 (23)         
(1. user posted image , 0. user posted image )   13.08.  user posted image ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5
klaja (28)                     (3user posted image , 2. user posted image )    06.08.   MB    user posted image    +8

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )  ??.  user posted image    +5,5

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    11.08.  user posted image   +4,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    06.08.   user posted image +7
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6
chebelica21 (22)             ( 1. user posted image , 0. user posted image )  05.08  user posted image   MB   +10

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      ??  user posted image  + 4
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     5.8., 10.8.  user posted image MS +6
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )    28.07. KR +9

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      12.8. user posted image  LJ +7
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )       30.07. user posted image CE +13
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       27.07. user posted image PT

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       17.08.  user posted image   LJ +11
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       03.08.  user posted image   KR  +5  

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        12.8.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       25.8.  user posted image   LJ +11

Skupaj: 66

Fantki :  24

Punčke : 19
Presenečenje : 22

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,nussy,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme.
Matične celice - javna banka
Informacije-klik
Prijavnica - klik

user posted image   user posted image   

Rodili:

Datum                     mamica                      otroček

19.06.                Rubin                       Gaja in Zoja
21.07.                Planinc1978                Julija

POZOR: Sporočite datum pregleda vse, ki imate napisane vprašaje namesto datumov.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
26.7.2009 1:11:35   
tulpek
Čez dan so mi dvignili pritisk user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Aja, glede pitja malinovega čaja. Namen tega ni da bi prej rodila, ampak da se bi bolj odprla oz da se bolj zmehča maternični vrat. Na svet bo prišel ko se bo sam tako odločil. No, danes se mi ne da nabrat listov, mogoče jutri.

Hvala altaja, meni se ni dalo še enkrat pisat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Zdaj sem dala pečt še jabolčni štrudl, 1. sem ga delala, bomo videli, kaj bo prišlo ven iz pečice ...

In kak je bil? Lahko pridemo na kakšno degustacijo user posted image ?

Pižama
: NE mislim imeti svoje, ker jih nimam dovolj na zalogi in tudi ne zdi se mi praktično. Sem pa danes končno nabavila zobno ščetko in pasto, tak da zdaj lahko začnem pripravljat torbo za v P. Pa še dva lažna popadka sem imela, pa mi ni to nič všeč. Me že zdaj kar fajn boli user posted image .

Odtekanje vode
: če ste v kakšnih dvomih, se v lekarni dobijo vložki, ki reagirajo, če je voda. Nisem še sprobala, ampak prebrala na RR. Če bom kdaj posumila na odtekanje po kapljicah, jih bom pa zagotovo preizkusila.

Apetit: na nuli, najraje sploh ne bi jedla, če bi le imela takega takrat, ko nisem noseča. Če že, mi paše sladko... ko se pa silim z zdravo hrano, pa kar noče dol in nimam nobenega veselja, da bi jo jedla. Hočem svoj apetit nazaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
26.7.2009 9:30:52   
barika
Jutro

uf Tulpek, toliko hudičkov pa že dolgo nisem vidlauser posted image
Tisti vložki za "opazovanje" plodovnice ja ne obstajajo večuser posted image

mene pa fuuul mišice trebušne bolijo, pa sem šla samo iz ene sobe v drugouser posted image

torba za v porodnišnico ... nujno labello zraven - pride zelo prav, pa kakšen šampon za enkratno uporabo (pa ne mi rečit, da si ne smeš 6 tednov po porodu glave pratuser posted image user posted image ), pa meni je prvič prišel  zelo prav vlažen toaletni papir

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
26.7.2009 9:45:38   
tažana
Dobro Jutro!
Tako hitro brzite z odgovori da se komaj najdem user posted image .

Vse imate neke težave meni se pa ravno sedaj stanje umirja. Sedaj vsaj lahko pričakujem, da bom zdržala do konca. Hrbet me sicer še vedno boli ampak drugih težav pa nimam več user posted image .
Očitno bom zadnje 2 meseca lahko brezskrbno trebuh okrog nosila. user posted image

Ta teden nismo ničesar začeli doma delat (sem mislila da bova dobila posteljo in da bodo dela v sobi stekla) vendar je vse skupaj prestavljeno na ta teden- upam.
Sem pa zvedela, da mi bo kolega lahko popravil voziček od tavelike in tako mi ne bo trebo kupovati drugega user posted image .

Saj sploh ne vem o čem je kaj tekla debata, ker je preveč za brat...
Uživajte v sončni nedelji!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
26.7.2009 10:00:02   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Evo, goveja juhica je pristavljena, med tem, ko čakam, da zavre, pa vas malo preberem.

Včeraj so nas klicali, da v torek pridejo sestavit otroško sobicouser posted image user posted image user posted image Jupiuser posted image Potem bom pa lahko začela prat cunjiceuser posted image

Jutri dobim po pošti tudi posteljnino in brezkontaktni termometer
, ki sem ju naročila, potem imam pa vse.

Počasi bo treba pripravit tudi torbo za v P. Sicer je mali  zelo živahen in zgleda, da mu je udobno, zato upam, da bo še dolgo ostal na toplem. Ampak zihr je zihruser posted image
Jaz ne bom jemala s sabo nobene pižame, ker je niti nimam. Vem pa, da so v Jeseniški P zelo dobro založeni  s tem in me ne skrbi, da bi brez česa ostala. Med tem, ko je v KR prava žalost. Enkrat, sem tam dobila tako prepereto spalno srajco, da se je kar skozi videlo. Ja, pa seveda dekolte do popkauser posted image Plašča pa sploh imeli niso in sem morala počakat, da pride nova pošiljka iz pranja. Zato v KR vedno vse vzamem s sabo, na Jesenice pa ne bom, ker imam dobre izkušnje od prvič.
Pa tudi ni praktično s svoje jemat, ker se vsaj dvakrat na dan preoblečeš, pa še madeže težko ven spraviš, tako da jaz priporočam, da pač takrat potrpite v tistih in ne jemljite s seboj svojih, ker jih boste uničile. Pa hlače sploh niso praktične, ker je fino, da se spodaj zrači, če si šivan. Jaz sem bila dva dni kar brez spodnjih hlač, sem imela samo vložek ni riti, pa še ta mi je bil odveč.

Je pa tale vgnezditveni sindom od user posted image user posted image Včeraj sem naredila celo generalko v kuhinji. Jutri se pa vržem še na kopalnicouser posted image Imam ful energije, samo sem bolj počasna pa sklonim se težko, drugače pa kar greuser posted image

Včeraj sem merila trebušček. V enem tednu se je obseg povečal za 3 cmuser posted image Sedaj sem na 103. Prvega sem šla s 110 že rodit. Spet bom kot balonuser posted image

Ja, pa včeraj sem kupila jagode. Bom danes marmelado kuhalauser posted image Mjamsi. Letos sem naredila že borovničevo in marelično. Še jagodna, pa bo izbira popolna. Smo manijaki na palačinke in ni boljših palačink z domačo marmeladouser posted image

Pozabila sem napisat, da imam naslednji pregled 4.8. da boste lahko dodale na seznam.

Uživajte v lepi nedeljiuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?