Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:10:55
|
|
|
|
*pupsa*
|
se vidi med albumi...ne bom ti čestitala ampak men je kazalo isto, sam tok za info čisto po tiho...jeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:15:53
|
|
|
|
mica77
|
Živjo bejbe! Ma to pa ne morm vrjet kakšen seznam???? dobro da čez en teden prihaja najlepši mesec sploh - avgust, ki se bo kar šibil pod težo pluskov . Draga Tejchy25 sicer ne poznam tvoje zgodbe ampak jaz ti predlagam nujen obisk pri ginekologu, ki se ti bo posvetil 100% ali pa te napotil na preiskave na GK ali neplodnostno. Teli pluski so lahko znak (čeprav se šibke črtice lahko vprašljive sploh če se pojavijo po določenem času (po 10min) na vsakem testu, kot je napisano v navodilih), da pride do vgnezditve in potem pride do napake (ss) zakaj pa...lahko je več vzrokov. To ti predlagam jaz kot sotrpinka...neeeee rajši kot bodoča sonosečka ! Zakaj...ker sem na istem in imam hvalabogu krasno ginekologinjo. Poprečna ženska bi brez uporabe kontracepcije imela 5-8 otrok in tudi do 20 ss. Zgodnji ss se pač odrazi kot menstruacija, ker nosečnost propade zelooo zgodaj in tega ženska sploh ne ve - pač menstruacija. Toliko iz znanstvenih raziskav. Koš poljubčkov in objemov ter obilo užitkov z bodočimi očkoti -> !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:21:19
|
|
|
|
isabeaux
|
Pa ja ...vem da je lepa črtica...sam kot pr Tejchy...tud pr men se te črtice tako lepo obarvajo...sploh na fs duo...pol pa se vsipa... Res pa je da če bi bila realna črtica pol bi mogla bit na bc mini tolk bolj močna, ker je test ki zazna 10 enot beta hcg...medtem ko fs duo zazna 20 enot...tko da mi ni jasno..oz. zato sem prepričana da ne bo nič iz tega ker očitno pri nama s tejchy reagira nek drug hormon na fs duo...krizaaa...joj sem jezna... Ja chipita...ta krog sem se že veselila...ker so me joškkice ful mal bolele in potem so me nehale...ker pri meni je bilo ful čudno da me od hsc naprej bolijo od o naprej...prej me nikoli nicso...in tudi pms - a nisem mela nobenga...tudi pri obeh nosečnostih ni bilo niti enga znaka pred testom...šele nekje v 7 8 tednu so me malo začele joškice bolet.... no zdaj me nekinboli spet okoli bradavičk...tko da...ehhh... drgač pa nimam nikoli nobenega znaka...sam + test...tudi pri vseh ss - ih je bil najprej samo + test.... Slovenka čestitkeeee!!! vsaj še ena rozika...pupsa da ne boš tko sama.... sam ta julij je pa za popi**t...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:26:59
|
|
|
|
*pupsa*
|
isabeaux...no za tolažbo men je BC mini pokazal rahlo črtico, first sign palčka pa full temno črtico, pol pa ti men tole razlož aja isti dan in sicer 2 dni po tem k bi mogla dobit M!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:28:30
|
|
|
|
isabeaux
|
mica 77 imaš prav...tudi meni je g. razložila, da so pri meni tudi razen vseh potrjenih, ki jih je bilo kar nekaj, lahko vzrok ss - i za te + teste...ampak...hkrati pa so lahko pomešani tudi hormoni, saj bi naj nekateri testi reagirali tudi na druge gonadotropine, kot so fsh, lh, tsh....tko da še sam bog ne ve kaj pri vragu nas tole jezi... No ampak če bi bilo slučajno krivo pomanjkanje progesterona...jem jaz sedaj utrogestan...prvi krog....tko da možno da so me zato nehale joškice bolet...noro
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:29:42
|
|
|
|
isabeaux
|
Pupsa...a veš da mi tvoji odgovori še dajejo upanje...hmmm...jaz imam še cela dobra dva dni do tko da ...a se naj pustim presenetit?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:34:09
|
|
|
|
*pupsa*
|
misli si kar bo pa bo....pa ti mogoče rata potrdit mojo tezo držim pesti zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 12:34:11
|
|
|
|
Chi_Pita
|
... julij je pa res žalosten ... pa vse smo tako veselo in polne optimizma zakorakale v julij ... sej ne vem kaj naj rečem ... isabeaux jaz bi bila vesela, če bi se mi črtice tako pokazale, zaenkrat je pri meni bila vedno čista belina Ker mi določene stvari niso jasne, sem se lotla malo računat in primerjat mojo tečko ... hmmm imam jo tako - začnem z januarjem ...na 24 dni, 28 dni, 24 dni, 27 dni, 21 dni, 28 dni in 24 dni ... zdaj pa bomo vidli ... če gre tako naprej bi to rundo bila na 28 dan (to je 26.7) ... in kako naj si tle izračunam O dneve?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 13:17:31
|
|
|
|
isabeaux
|
ojoj..chi - pita....saj te čist razumeme...samo a veš...ko vidiš črtico...pa si ziher jaaaaaa...to je to...pol se pa vsipa...šment.... No ta krog se mi res še ni vsipala...sam ma še cela dva dni časa...hmmm... Ja a o teste si probala...' Jaz jih uporabljam že od poroda naprej....tko da zmeraj točno dva dni pred o...na o...in dva dni po o...le ta mesec sva...vsak dan...pred o in na o in po o....tko da ? Je pa res, da sem prvič uporabila o teste ko sva sinka naštimala ...takrat pa sva tudi dan pred o in na o dan...ker sem vedela točno kdaj je o....čeprav...bi tudi sicer vedela...ker me zmeraj pika ob o...ali levo ali desno...sam moj levi jajcevod je zlepljen...tako da ko pika levo...je krog mimo... Aja pa jaz bi na tvojem mestu...če nimaš nobenih znakov pr o...probala z tipanjem mv...jaz sem ga ful naštudirala...
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 23.7.2009 13:18:27 >
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 13:34:01
|
|
|
|
dini
|
Ojla, vsem ki je prišla
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 13:47:05
|
|
|
|
Chi_Pita
|
isabeaux ... verjamem, da vam ni prav nič všeč. ko vas testi hecajo ... držim pesti, da se tokrat ni zmotil . hm, zaenkrat še nisem uporabljala o testov in jih niti ne bom še zaenkrat ... sva se z dragim zmenila, da ko bo bo, brez nekega kalkuliranja in merjenja ... sam jaz ne morem iz svoje kože, da ne bi vsaj po koledarčku preračunala o dneve ... Imam preveliko željo po ... Glede tipanja MV, mi pa ni čisto jasno ... sem probala, sam nisem še čisto pogruntala ... a ko je debelo je o, al obratno? Sej sem že prebrala 1x sam sem pomešala vse skupaj
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 13:53:06
|
|
|
|
giotti
|
Isabeaux, ti si nosečka Tole, kar vidim v tvojem albumu, se vidi z vesolja Čestitke in zdaj kar mirno in brez strahu naprej. Če pa dvomiš, pa čimprej po ClearBlue, v 90% zazna nosečnost že par dni pred pričakovano M. Kar brez strahu in pogumno Vso srečo ti želim z otročičkom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 14:19:39
|
|
|
|
dini
|
Kje ste? Meni tudi že najedajo ti testi, sploh niso zanesljivi.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 14:22:39
|
|
|
|
*pupsa*
|
dini ti morš do G...a še vedno ni M?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 14:40:13
|
|
|
|
dini
|
Ma dej za znort, moja g je na dopustu pa jo morm itak zamenjat, ker je predaleč, pri nas pa ne sprejemajo več novih
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 16:18:42
|
|
|
|
chloe
|
Oj Chi_Pita, meni tudi ni najbolj jasno glede tipanja maternicnega vratu. Nekje sem prebrala naj bi bil med ovulacijo mehkejsi (kot npr. usta) in po ovulaciji spet trsi (kot npr. konica nosa). Nisem se probala, tako da ti ne znam prav povedati . Sicer pa tudi midva ne uporabljava O testov, jih tudi prvic nisva. Joj, Isebeaux, drzim pestke za tebe!!! Na tvojem mestu bi verjetno res kupila CB, na skatlici pise, da pokaze 90% rezultat ze dan pred izostankom . Mislim pa, da ga je Pupsa delala ze 3 dni pred izostankom in je bil plusek, kajne? Slovenka, dobrodosla!! Ja, midve sva v zelo podobni situaciji. Sem ti napisala vec na drugi temi Ti kar pogumno! Ahh, ti ginekologi...Dini, upam, da kmalu najdes koga uporabnega in zadosti profesionalnega, da vsaj najde kaksno zamenjavo, ko gre na dopust!!!!! Eno vprasanje, ce bi naj moja prisla 26. 7., je prvi dan izostanka 26. 7. ali 27. 7.? Mogoce se slisi smotano, ampak sem se zdaj cisto zmedla In, za na konec se najpomembnejse..Tejchy ... ojoj, ti testi so zares ful cudni!!! No, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko srece v avgustu!!!! Imam obcutek, da bo to en cisto zelo ploden mesec, drugo leto pa velik narascaj malih (z)majckov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 16:25:25
|
|
|
|
dini
|
Hvala chloe, ful si ti G privoščijo dopusta pol pa ne veš h komu it, ene 3 tedne ga sigurno imajo, moje ne dobim do 10.8. Za znortttt!!!!!!! A tebe tudi ti testi zaj...? 27.7. je prvi dan.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 17:06:00
|
|
|
|
LUNA83
|
oJLA, po cca dvo tedenskem premoru se vračam med vas,..ker enostavno ne morem brez vas ;) sem mislila, da bom lahko odklopla malo pa enostavno ne uspe,..moram vas prit kaj pogleat sem gor,.. Upam pa da nama ta mesec uspe,..ker je to prvi mesec ko sem res odklopla ko ne mislim več samo na nosečnost,..ko sem začela ponovno uživati življenje,.. Hvala Dini za lepe želje! Jojj kakšen seznam,... pa kje so pluski??? Bomo pa vse vesele v avgustu kajne,..? Grem pogledat v avgust in napisat kdaj je ne pričakujem,... za vse ostale kipa še čakate v juliju držim pesti,..
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 17:08:06
|
|
|
|
dini
|
Ja julij je skrivnosten, kar pomeni da bo avgusta vse roza, v juliju se še dela.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 23.7.2009 22:21:17
|
|
|
|
Kliki
|
Včeraj sem natipkala celo poročilo pa me je na konču ven vrglo. Tako da še tukaj malo poročam 14 in 15 dan od zadnjega dne zadnje M sem imela malo rdeče rjavega izcedka ki je potem izginil. Potem pa se je na 28 dan od prvega dne zadnje M spet pojavil in traja še sedaj( že 3 dni), naj bi dobila M pa jo razen tega izcedka za enkrat še ni. Me pa danes tudi malo zvija bomo vidli kaj bo jutri. Upam na najboljše. Za vse ki pa tudi še čakate na pa navijam. Vsem novim pa čestitam. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 6:51:51
|
|
|
|
isabeaux
|
Jutro....punce
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 6:55:48
|
|
|
|
isabeaux
|
Torej tko je pr men.... očitno je neki blo...pa bo oz. je spet šlo...sam še počakam.... V album sem dala današnjo slikco testa...kjer je črtica mislim da šibkejša...mogla bi pa bit močnejša...a ne... Tko da me ful neki heca....joj sem jezna....sicer črtica še vedno je...samo nočem si delat lažnega upanja...čeprav priznam...še zmeraj en majčken upam, da pa hormon ful počasi raste...čeprav vem, da črtica nakazuje na to da pada..kar pa ni ok... Eh drek...pač v nove boje....17. krog...jao meni...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 7:48:33
|
|
|
|
*pupsa*
|
isa men je tud tko kazal....sm bla že čist obupana, počakaj še malo al pa pejt na krvnega, če je hcg dost visok potem je vse ok...držim pesti zate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 8:32:25
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Dobro jutro punce ... hvala za kafe ... isabeaux ne vem no, meni se zdi črtica enako močna/šibka ... mogoče zaradi slabega ekrana ... a res misliš, da bo šlo, pa ne no *pupsa* uživamo ... prav ne morem verjet, da si edina rozika ... čuvaj bušija, kmalu bo že vellliikkkk chloe hmm, a se mogoče spomneš, kakšen naj bi bil MV ob prihodu ... včeraj sem malo tipala in se mi je zdelo dokaj trdo ... kaj to pomeni, bo teta al bo + čez 3 dni? jooj ta medicina dini koliko ti pa zamuja? Glede G pa ne moreš nič naredit razen, da zamenjaš, sam ti povem, da so zdaj skoraj vsi na dopustu, tej, ki pa zdaj niso in nadomeščajo grejo, ko pridejo naši nazaj ... Si na istem, če zamenjaš ... jaz vztrajno čakam ...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 24.7.2009 12:48:04
|
|
|
|
isabeaux
|
Chi - pi - ta...tako je z mv: Po menstruaciji je zaprt, trd kot konica nosu ter sega nizko v nožnico in ga je s prsti razmeroma lahko otipati. Ko se približuje ovulacija, postane mehak kot ušesna mečica, rahlo odprt in leži višje v nožnici, tako da ga s prsti težje dosežemo. Po ovulaciji je spet tak, kakršen je bil po menstruaciji. S tem da je pr men ful trd in zaprt...visoko, do 1 dan pred M...pol pa se odpre in spet zmehča.... Pupsa...ne res je šibkejša...za nameček sem pa še enga bc mini nardila, ki je negativen, torej ni nič...več... drek....pač gremo v nov krog ...šment...pa sem res upala da bo ta krog drugače.... Zdaj mam edino en problem...a je že ktira jedla utrogestan...ko ga nehaš...a se takoj vsipa...al se zato m prestavi za kaka dva dni? Ve katera?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?