|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
24.7.2009 8:34:46   
Anonimen
eh, simona, ne sekiraj....ziher je se vsak mulo dobil po riti kdaj.
jst sem sicer ene parkrat usekala oba2, sam sem vidla da pol ni blo haska, ampak je blo se hujse....se vecja histerija pa jok, pa slaba vest...
tko, da ze kar par let probam drugace resit krize.
ce si ga pa 1x po riti, pa se ne sekiraj. cisto normalno je da se kdaj roka sprozi.saj ga nisi pretepla pa martretirala, sam mal je po tazadnji dobiluser posted image

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.7.2009 8:35:51   
Flora2
Ja miška čist sem spregledala čajček pa jajčekuser posted image user posted image
Evo si že kuham čaj, bom povečala dozo pol bomo pa vidl al kaj pomaga al neuser posted image , sicer ne vem kako bom vedlauser posted image ampak važno je da se prepričam da je to to.

Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.7.2009 8:37:42   
Anonimen
meni ful smrdi ta malinov zvarekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.7.2009 8:41:26   
simonalokar
miška in kako rešuješ ko imaš krizo

meni tud smrti čaj, mal ga sladkam in popijem na eks

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
24.7.2009 8:45:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

miška in kako rešuješ ko imaš krizo

meni tud smrti čaj, mal ga sladkam in popijem na eks

z velikim nimam nikol problemov. mali pa je hitre jeze in eksploziven. samo lepo mu recem, da ce ne bo nehal, bova skregana. in ga ignoriram. totalno...
dokler se ne pomiri pa vidi, da nima prav. najhuj pa je, ce grem takrat k domnu, pa se zacneva kaj igrat....

Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.7.2009 8:47:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image evo, čaj unicen....priiidna, pridna miskauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.7.2009 8:50:05   
hel32
Dobro jutro čvekice
Se vidi, da gremo proti finišu in smo vse nekako napete in nervozne, meni pa do porodniške manjka še en teden!user posted image user posted image user posted image
Aprilčica, jaz grem spat, ko me zgrabi, odvisno, včeraj sem kr hitro spala in spim kot dojenček celo noč, pač kolk grem na wc
to je pa tudi vse, upam, da bo tudi potem tako, user posted image user posted image , sanja svinja o koruzi!
Meni je Ayo tudi nekam sumljiva, se že par dni ni javila! Mislim, da je rodila. Jaz sem že zajtrk odpravila, zdaj grem na hitro moja 2 user posted image nakrmit,
potem pa, če se mi bo grem v trgovino.
Danes bom za kosilo kuhala segedin, že vem.
Drugi teden 28.7. pa imam pregled, me že matra, kaj bo, upam, da mi bo nardil UZ, pa naš G proti koncu baje večina kr na 14 dni naroča, no mogoče bo mene na 1 teden, bom vidla!
Šibam zdaj, se tipkamo,.....

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.7.2009 9:04:08   
simonalokar
jaz sem ga pa lih skuhala pa zajtrk pojedla, zdajle pa sladoled jemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.7.2009 9:11:02   
Anonimen
jst pa sem lih kar en veliiiik sendvic pohamsala, pa mam tak obcutek, ko da ga nebi....
pa ni bil majhenuser posted image
aj, ayo je res sumljiva...

Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.7.2009 9:15:18   
simonalokar
miška a ne veš ta je bil za tvojegauser posted image . zdaj si pa ti na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image . še nega prosim pravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.7.2009 9:18:30   
Anonimen
hahahaha, simona....nema, dost je blo!

Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.7.2009 9:18:56   
aprilčica07
Jutro,

jst pa zdaj dva dni spim ko ubitauser posted image user posted image user posted image user posted image očitno moram nadoknadit za vse nazaj. Je pa res, da je tle gori pr nas malo bolši zrak kot v dolini, sploh kot v bolnici in mi verjetno to paše... In tamalemu tudi, ker sva danes spala do 8 30.. pridna, ne?user posted image user posted image user posted image

23tina: bom provala ta tvoj recept... mi imamo doma teran, ker sem iz tega okoliša, ampak veš, da mi ne gre za pit..   v prvi nosečnosti sem si pomagala le z teranom in je blo ok, tokrat mi pa dela tako kislino, da je joj.. ampak to bom provala, da vidimo kako bo moj teleščk odreagiral.....
drnula: ah, saj jst na ta znamenja ne dam dosti, ampak ta sodelavka mojemu kr naprej teži, da kolko so bolše device kot levi in bla bla bla.. meni je vseeeno, samo, da bomo vsi ok....
simonalokar: teče mi 15 do 20 minutk, ampak me pol ne spustijo takoj domov, moram tako počakat še 10 do 15 minut, da mi ne bi blo kao slabo, ali kaj takega.... trkam, zaenkrat sem čisto ok...
alisa: si kr predstavljam kako se je mali zabaval ko ti je žogo metal...user posted image

Jst sem pa rahlo jezna danes, sem naročila lupinico v pikapolonici in danes dobim domov prospekt od baby centra in vidim podobno zadevo znižano za 33%.. uf, zdaj bi najraje naročilo stornirala in šla iskat to lupino v bc.. bom poslala mojga čekirat, če je zadeva ok, in pol pokličem v pikapoko in odpovem.. razlika v  ceni je pa 60 eur, kar ni malo, a ne? ta v pikapoki je 140 eur, ta v bc pa 80 eur... pa sta zelooo podobni in obe relativno dobri... sej i teži to delat, ampak j..... ga, denar mi ne raste na drevesu..

nič, se grem napravit in pol počasi do ambulante po novo dozo železa....

Se oglasim kasneje, lepo se imejte. Pa bodite v senčki, tle je že kr toplo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.7.2009 10:00:33   
Muca83
Dobro jutro! Pravi ritual mi je že nastal iz tega da vas zjutraj berem ob kavi user posted image Prav luštno. Čeprav zdaj bo pa 2 tedna malo drugačen najbrž, ker bo moj user posted image doma z mano.

No, da poročam o rezultatih včerajšnjih vaj - NIČ! user posted image Še vedno mi glavica pod rebri ven rine. Saj pravim, moja user posted image je trmasta kot od eee35. Sva in jaz in moj trmaste narave, pa je zgleda dedno. user posted image

Tina, bogica si, da celo noč bediš user posted image Jaz pa spim kot polh. Res sem srečka! Sem pa imela v celi nosečnosti 1 neprespano noč, pa je bila že ena noč prava muka.

Alisa, je pri tebi kaj več uspeha z obratom?

aprilčica, vem katero lupinico misliš, sem tudi jaz dobila včeraj prospekt od BC. Samo mi pa ni jasno zakaj si Maxi Cosi Cabriofix naročila v Pikapolonici, če jo dobiš pri Recinkotu za 111 eur (poštnina je gratis). Tale Citi SPS je pa malo slabša, ampak pomoje tudi ok. Samo jaz sem hotela Cabriofix, ker so mi tudi lepše.
A si videla na strani 7, da je notri kar en kupon, da dobiš gratis flaško in blazinice od Aventa? Mi je ful čudno, da nič ne piše, da to npr. dobiš samo ob nakupu ali kaj. Piše samo, da daš kupon in dobiš. Bom jaz to šla enkrat prečekirat. Se ne branim gratis zadev user posted image

Kaj ste face s to hrano, jaz pa še vedno največkrat najraje ne bi nič jedla. No, edino do sladoleda imam ponavadi pravi apetit. Drugače pa bolj prisilno jem, ker vem da je treba user posted image

Kar se tiče horoskopa sva pa midva ribica in rakec in je levček kao čisto mimo za zraven. Ampak jaz sem horoskope brala, ko sem bila najstnica, zdej so mi pa krneki. Moja najboljša prijateljica je levinja, kar bi moglo bit čisto skregano z logiko, ampak ona je čisto drugačna kot naj bi levi bili. Pa tudi sama se ne počutim ravno kot melanholična riba. Moje stališče je, da so ti horoskopi spisani tako, da se najdeš v vsakem znamenju. Se pravi če mi en reče, da sem riba in preberem kaj velja za ribe se bom našla notr, če mi reče, da sem npr. škorpijon bo pa isto. Tako, da mi je čisto vseeno kaj bo moje dete. user posted image Konec filozofiranja user posted image

Tako, za danes imam končno v planu likanje plenic. Mi je bedno ker vem, da mi bo ful stanovanje segrelo. Ampak ni kaj, enkrat je treba.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.7.2009 10:10:36   
Anonimen
tako....kuhinja, dnevna sta tipi topi....zdaj me caka se otroskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kopalnica. pa se po tleh in smo...
arilcica, jaz bi zavrnila lupinico. za 60€ lahko kupis za 1 mesec plenick skoraj!
kaj sem hotela se nakaj?
aja, horoskop:
moj dragi dvojcek, domen dvojcek, tadej lev, jaz devica....nina pa ne vem ker imam tam tam rok: lev/devica...

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.7.2009 10:19:06   
simonalokar
miška da ne boš šla zdjle rodit ker tuk pospravljašuser posted image user posted image . dobra si, a ti trebuh nč ne nagaja. no saj jaz moram tudi iti pospravljat. kaj čmo. kuhinjo sem skoraj že, zdaj pa še spalnico in otroško sobo.

muca pa nimaš sreče z obratom upam da se ti bo v naslednjih dneh. če se ti ne bo boš z ritko naprej rodila ali CR. a je to tvoja odločitev ali se G odločiuser posted image

čaj sem spila, zdaj pa v akcijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.7.2009 10:31:33   
eee35
Kok ste načvekale!user posted image Sem nazaj...Pismo materino, ni uspelo, ta mali je trmast kotuser posted image , niti za milimeter ni hotel mignit. Mogoče vseeno najraje bi noter ostal. Zgleda pa to tako:
Te sprejmejo v bolnišnico, pol se moraš preoblečt v srajco - dobila sem eno takšno, da se je skoraj za mano po tleh vlekla, pa še 20x bolj debela bi lahko bilauser posted image Pol te priklopijo na CTG, pa meritev pritiska - imela sem na prstu, zoprno, pa veflon (a sem dobro napisala?) ti dajejo v žilo, to tudi zoprno, pa še boli, pa pol s tem skačeš naokrog, ogabno!!! V glavnem doktor Likar je ful prijazen, je prišel s še enim zdravnikom, mogoče je bil stažist, ker mu je bolj razlagal vse, pa v bistvu ga je bilo kar prijetno pogledatuser posted image , kot bi neki ER gledala na tv. Malo me je pogledal na ultrazvku, rekel je, da plodovnice ni prav ful veliko, pa nekaj je z glavo majal, tako, da sem bila v dvomih, kako bo šlo. In sem ležala in se svinjsko dolgočasila še kakšno urco, ker sta šla en CR narediti, sem slišala malčka, ko začel se je jokat.
Sam obrat - ni nič prav posebnega, namažejo te z oljčkom, pa probajo premikatuser posted image . Pri meni sta probala oba, ampak kot sem rekla niti ni mignil, pa me začelo bolet, tako da je rekel Likar, da tako pa zgleda bomo rodili, kot je. Komaj sem se zadržala, da ne vprašam, če vsi trije, pa vsak po malem, tako mogoče bo šlouser posted image . Pol te pustijo priklopljeno na CTG, meni je pokazal, da je bilo par podpadkov, res me je stisnilo kot pri jajčnikih parkrat. In je rekel zdravnik, da moram eno noč ostat, da vidi, a rodimo, ali se umiri. Še dvakrat sem imela CTG pol. Ampak zgleda, da ni še čas zame. Drugače pa: hrana mi je bila fuuuul dobra, napujsala sem se da jojuser posted image Sestre, zdravniki zelo prijazni - vsaj ti, ki sem z njimi imela za delat. Porodnišnica ni velika, ampak kar luštno vse zrihtano, nimam opomb.
Spala sem ful, čez dan, pa od 9 naprej pol, čeprav vmes mi je uspelo še eno knjigo prebrat. Ob 11 pa so me zbudili - en moški zbor s harmoniko je odigral 4 komadeuser posted image . Res so hudi ti naši moški, česa vsega se spomnijo, ko se jim otrok rodi!
Tako. Mali skače mi potrebuščku, zgleda, da si je opomogel od včeraj, jaz imam v petek naslednji kontrolo v Postojni pri dr. Jordan, vprašala jo bom za možnosti, kakšne imam. A bojo vstrajali pri naravnem porodu, ali lahko razmišljam o Cr...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.7.2009 10:33:35   
eee35
go-ta: si ena frajerka!!!user posted image Čestitke tebi in očkotu, pa malega pocrtaj od nas!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.7.2009 11:15:54   
Muca83
miška, vi ste se pa dobro tole zmenil. V vsakem primeru boste 2x po isto po horoskopu, eden bo pa sam ostal. Bo treba še enga user posted image naredit, da boste 3x po 2 user posted image user posted image Mate pa fino tole uštiman, da imate lahko piknik za praznovanje. V naši družini je avgusta največ rojstnih dni, 4 imajo avgusta, 2 pa še čisto na začetku septembra. No, pa še ena se bo pridružila. 7 rojstnih dni v dobrih 3h tednih user posted image Noro!

simonalokar, ja saj moja user posted image je že skoraj celo nosečnost na nogicah oz. ritki. Ji očitno ne paše z glavo dol viset. No, saj meni tudi ne. user posted image Drugače sem pa nazadnje vprašala G če se gre potem kar naravno rodit, pa je rekla, da ja. Itak je na koncu to bolj od porodnišnice odvisno. Mene zdaj bolj zanima, če me bodo prej še kaj pregledali za velikost otročka in širino moje medenice. Ker sem brala, da če je prevelik otrok, potem se odločijo za CR. Ampak sama pa težko ocenim kaj mi je ljubše - CR ali medenični porod. Oboje mi je user posted image Jaz bi naravno z glavico naprej user posted image Bom v sredo vse vprašala kako in kaj.

eee35, a ti boš v Postojni rodila? A so ti tudi kaj ultrazvok delali včeraj?

Ayo je pa res malo sumljiva, da se nič ne oglasi. Izgleda, da je go_ta res naredila otvoritev user posted image

No, če bi se slučajno pri meni kaj zgodilo (kar še vsaj 2 tedna niti najmanj ne pričakujem) bo že moj user posted image sporočil. Čeprav sem razmišljala, da bi lahko kar laptop s sabo vzela in poročala v živo iz porodnišnice user posted image user posted image user posted image "Gospa zdaj bo treba pa pritiskat" "Samo malo, da napišem na RR" user posted image user posted image user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.7.2009 11:18:39   
23tina
aprilčica-men tud vino ne odgovarja,ampak te dodane stestavine čist ubijejo okus po vinu,tko da jes bi na tvojem mestu probala!

joj sam da je dan,res sovražim te nočiuser posted image user posted image jes bi šla tud kar v rim,mam še ceu mesec do konca,sam tamala je že bajsika,tko da se postavljam v vrsto,lohk me ker naprej spustiuser posted image .

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.7.2009 11:18:54   
sams
go_ta, čestitke user posted image . Idealna teža, če kdo mene vpraša. Komaj čakam porodno zgodbo...

Kater bo naslednja?????? Ayo, Sanikaa sta mi sumljivi, čeprav imajo mojo/aprilčino številko in bi verjetno kaj javile....
Jaz se javim, da bom zadnja!!! Tako da punce, čimprej rodit, ker jaz hočem zamujati. Prvič sem 9 dni.

Vroooooče, jaz pa moram iti zdaj kuhat, oh se mi ne da. Včeraj sem likala in prala po tleh in sem bila kot ožeta cunja. A kaj pomaga, ko že takoj izgleda, kot da ni bilo oprano po tleh že 100 let. Jaz bi tudi imela kakšno žensko 1x tedensko, da pride na hitrico po tleh uredit, samo je moj fuuuuuuul proti. Kaj čmo...

kerala, ja, se kopamo na veliko!!!! Okoli 18:30 gremo in smo skoraj do 21 zunaj. Super je, čeprav, če bi me kdo pogledal (in malega), bi mislil, da prvič vidimo sonce. Kot jogurti.

eee35, mi je ful žal, da ZO ni uspel. Nisi povedala, če je kaj bolelo. Ful me zanima.
Po drugi strani pa Reby čestitam, da se je user posted image  obrnil!!!!!

Cigareti: jaz sem tudi kadila 16 let in ko sem prvič zanosila, sem nekje po 3 mesecih nosečnosti nehala. Postopoma. Ful hudo mi je bilo, ker sem rada kadila, čeprav sem sovražila vonj in vsi kadilci (razen mene user posted image ) so mi bili čudni user posted image  Saj vem, še sama sebe ne zastopim.... in mojega je ful motilo in niti poljubit me več ni hotel, ker je rekel, da smrdi. Poleg tega sem enkrat, ko sem imela ene 15 let, v porodnišnici videla visoko nosečo žensko s cigaretom in sem si obljubila, da jaz, ko bom noseča, NE BOM KADILA!!!! Res mi je bilo težko, ker so cigareti definirali cel moj image. Ampak še zdaj ne kadim in se borim. In upam, da tudi vam uspe (tiste, ki si to želite). Če pa kadite, pa dejte še naprej, ne se sekirat. Še nobene ne poznam, da je kajenje v nosečnosti škodilo njej ali otroku. Meni je sicer stranski učinek prekinitve kajenja bil v nosečnosti ful povečan apetit in posledično pridelanih 30 kg, ki jih 20 še nisem spravila dol (kot sem že ene parkrat povedala), ampak tudi to bo ob svojem času.....

Sem pa pogledala slike od HeGa in ful lepa nosečka si user posted image . Upam, da se boste imeli lepo v Izoli.

Aja, horoskop: meni vsi pravijo, da boljše, če je levček kot devica. Jaz pa pravim, da kdo bo vzgajal trmaste levčke in če bom imela devico, da bo vsaj stanovanje vedno čisto user posted image user posted image , ker kar vem, so device ful pedantneži....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.7.2009 11:19:01   
Tanchy
Dan,

jaz sem pa zjutraj namesto čveka že spekla ta dobro potrtatno potico, pa še v nabavi sem bila tko, da zdej se pa javljam na raport user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

A si videla na strani 7, da je notri kar en kupon, da dobiš gratis flaško in blazinice od Aventa? Mi je ful čudno, da nič ne piše, da to npr. dobiš samo ob nakupu ali kaj. Piše samo, da daš kupon in dobiš. Bom jaz to šla enkrat prečekirat. Se ne branim gratis zadev user posted image   

Jst sem tud taka....bom šla ziher iskat, ko bom v bližini BC, pa še kje poiskala kakšen free listek user posted image , da bo več blazinic user posted image .

Ja, device smo pa zakon, ane miska user posted image  - moj je pa kozorog (jaz mu rečem kar zlatorog) pa nama kar laufa...skregat se je pa itak treba kdaj. Leon je ovenček, trmast oziroma vzrajen, user posted image  pa tudi ali levček ali devica. Mislim, da bo kar šlo user posted image .

eee35 welcome back  user posted image  - pa veš, to pomeni, da je samo otroška vztrajnost kar potem v življjenju zelo prav pride, če jo pravilno usmeriš user posted image . Bolje, da user posted image  komandira druge, ko bo večji kot pa da drugi njega user posted image . Kaj se pa tebi zdi, bi šla raje na CR? Odločit se je težko, vem.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.7.2009 11:24:34   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: sams

če bom imela devico, da bo vsaj stanovanje vedno čisto user posted image user posted image , ker kar vem, so device ful pedantneži....

tole pa moram komentirat......jst sem devica po horoskopu - ampak vseen nisem tok na čistočo mahnjena user posted image  - mi gre na živce da bi mogla skos neki pucat...ne, ne to ni moje področje user posted image . Je pa res, da tiste stvari, ki se spravim rada dobro zrihtam, zorganiziram. Sem imela pa v najstniških letih sobo kot bi bomba treščla user posted image user posted image user posted image , zdej je pa mal boljš pri stanovanju.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.7.2009 11:30:15   
sams
Oh Tanchy, škoda, jaz sem pa že upala, da bom imela pomagača....user posted image

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.7.2009 11:32:55   
simonalokar
sms glede tega pa imaš prav imeti moža in je devicauser posted image user posted image user posted image - mislim po horoskopu je katastrofa - čistoča user posted image user posted image . je huj kot babauser posted image user posted image user posted image . jaz sem pa lev - pol veš kako je. pa še enega levčka pričakujemo. za sina moram pa pogledat me firbc matra - je 10.03 , veš mene to tuk ne zanima, kakšno znamenje je - sam da se zastopmo.

danes bom pa mojemu bazenček vn narihtala da se bo namakal jaz pa knjigo brala, moj bo verjetno šel pa na motoruser posted image . zadnje dni je blo ful vroče, ampak je pri nas ful pihal in zato mu nisem narihtala ker ga težko vn dobim. čeprav ima modre ustince. v nedeljo bi šla pa rada v toplice- upam da bo avto zrihtan. in da bomo lahk šli po kosilu mal se namočt. imejte se

zdajle grem za kosilio pripravit. smetanov fižol bomo jedl.

simona v 38 t

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.7.2009 11:45:35   
eee35
sams: ja, ni bilo prijetno, začelo me je bolet, še zlasti od zgoraj, celo zdaj ko pritisnem malo čutim, zato sta nehala ga silit, da se obrne. Dajmo rečt tako: lahko bi to opisala kot masažo, ampak tajsko. Saj poznaš?user posted image Jaz sem šla pred poroko, kao da se bom sprostila, pa sem dobila kupon za darilo. Noben ni pomislil kam me pošilja. Pa še muskelfiber sem imela od hribov. Groooozauser posted image Ne priporočam, če kdo načrtuje zelo dejavno poročno nočuser posted image

Glede devic: poznam dve, fanta (brat) in punco (najboljše prijatelica), pa noben od niju ni kar preveč zagret za pospravljanjeuser posted image

Muca83: ja, rada bi rodila v Postojni, hotela sem epiduralno. Glede CR ne moreš se sam odločiti, bom vidla, kaj bo rekla zdravnica. Če ne bo hotel ta mali prej zlest ven. Po moje mu ti obrati niso bili glih ne vem kok všečuser posted image Imela sem ultrazvok pred posegom, v sprejemni, pa pol med posegom zdravnik je gledal vsake tok, kako pa kaj, je bil skoz prižgan.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?