eee35
|
Kok ste načvekale! Sem nazaj...Pismo materino, ni uspelo, ta mali je trmast kot , niti za milimeter ni hotel mignit. Mogoče vseeno najraje bi noter ostal. Zgleda pa to tako: Te sprejmejo v bolnišnico, pol se moraš preoblečt v srajco - dobila sem eno takšno, da se je skoraj za mano po tleh vlekla, pa še 20x bolj debela bi lahko bila Pol te priklopijo na CTG, pa meritev pritiska - imela sem na prstu, zoprno, pa veflon (a sem dobro napisala?) ti dajejo v žilo, to tudi zoprno, pa še boli, pa pol s tem skačeš naokrog, ogabno!!! V glavnem doktor Likar je ful prijazen, je prišel s še enim zdravnikom, mogoče je bil stažist, ker mu je bolj razlagal vse, pa v bistvu ga je bilo kar prijetno pogledat , kot bi neki ER gledala na tv. Malo me je pogledal na ultrazvku, rekel je, da plodovnice ni prav ful veliko, pa nekaj je z glavo majal, tako, da sem bila v dvomih, kako bo šlo. In sem ležala in se svinjsko dolgočasila še kakšno urco, ker sta šla en CR narediti, sem slišala malčka, ko začel se je jokat. Sam obrat - ni nič prav posebnega, namažejo te z oljčkom, pa probajo premikat . Pri meni sta probala oba, ampak kot sem rekla niti ni mignil, pa me začelo bolet, tako da je rekel Likar, da tako pa zgleda bomo rodili, kot je. Komaj sem se zadržala, da ne vprašam, če vsi trije, pa vsak po malem, tako mogoče bo šlo . Pol te pustijo priklopljeno na CTG, meni je pokazal, da je bilo par podpadkov, res me je stisnilo kot pri jajčnikih parkrat. In je rekel zdravnik, da moram eno noč ostat, da vidi, a rodimo, ali se umiri. Še dvakrat sem imela CTG pol. Ampak zgleda, da ni še čas zame. Drugače pa: hrana mi je bila fuuuul dobra, napujsala sem se da joj Sestre, zdravniki zelo prijazni - vsaj ti, ki sem z njimi imela za delat. Porodnišnica ni velika, ampak kar luštno vse zrihtano, nimam opomb. Spala sem ful, čez dan, pa od 9 naprej pol, čeprav vmes mi je uspelo še eno knjigo prebrat. Ob 11 pa so me zbudili - en moški zbor s harmoniko je odigral 4 komade . Res so hudi ti naši moški, česa vsega se spomnijo, ko se jim otrok rodi! Tako. Mali skače mi potrebuščku, zgleda, da si je opomogel od včeraj, jaz imam v petek naslednji kontrolo v Postojni pri dr. Jordan, vprašala jo bom za možnosti, kakšne imam. A bojo vstrajali pri naravnem porodu, ali lahko razmišljam o Cr...
|