veselka
|
čer, evo, sem uspela skor vse prebrat od včeraj do zdej... ste res sami čvekomati midva sva se tudi pošteno nasrala včeraj, no moj bolj kot jaz... v glavnem kupla sva senčnik in lepo midva to odpreva na plaži, da je fina senčka... logično se nič ne maževa... no jaz se nekaj malega sem, po trebuščku rokah in stopalih... in seveda, po koncu dneva je bil moj kot kuhan rak opečen, jaz pa malo na hrbtu... prvič v življenju sva imela senčnik in niti pomislila nisva, da te lahko opeče čez ... mojga srčka sem potem cel večer mazala z gelom od aloe, potem pa sem ga fino še z mastno kremo s katero svojga bušija zdej mažem in je blo že zjutraj dost boljše... danes dopoldne sem šibala v lekarno po še gela, ker sem včeraj polno flašo napacala nanjga, da bi kej pomagalo, pa še 2 losjona... tko da ga zdej razvajam fino, ker je res bogi, rdeč kot jagoda. po sredinih popadkih (domnevam, ker je bolelo) od "preveč" hoje, se mi je ponovilo še učer zvečer, pa danes ponoči... bolelo je spet ko , da sm misnla, da se bom kr zjokala... tko da danes več ali manj počivam... z elteo333 sva se danes res spoznali, je blo super... mi je povedala za bogega mucka ... tudi sama sem kup živali že pokopala (želve, hrčke in psa) in vedno jokala ko dež ... meni je to pač ful hudo... pa sploh ko vidim na cesti povoženega muca al pa ježka, me ful pr srčku stisne sarchi super, da je vse ok ... pa še mojga bušija prilepim iz malo drugačne perspektive , 34t4d
< Sporočilo je popravil veselka -- 24.7.2009 21:28:33 >