|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
24.7.2009 19:16:23   
škorpijončica

Polari
uau kakšen trebušček!

Jst sm se tud zdaj spravla prat perilo..tok je blo sončno, ampak ju3 ko bi pa sušila bo pa seveda dež.
Zdaj pa res morm, ker sem imela danes mokre hlačke ko sem se zbudila, ampak malo za tem ko sem lulala, tako da zihr ni bil urin, pa je dragi celo paniko naredil iz tega, da če ne bom jst klicala ginekologa , da ga bo on... komaj sem ga pomirila, da je ful vroče, pa da itak vse teče od mene da je dal mir...popadkov nimam, gibe čutim, tako da se zaenkrat s tem ne mislim obremenjevat, recimo, da je bil le brezbarven izcedek...razen če se mi slučajno kaj več ulije...bomo vidli kaj bo.
A ve imate izcedke? Ker jaz do sedaj sploh nisem imela nič.
Zdaj grem pa pod mrzel tuš.
Mucek je malo bolje, sam čez vikend veterinarke ni in kot izredno uslugo nama je dala inekcije z antibiotiki za domov, zdaj me je pa ful strah če bova znala pravilno pod kožo vbrizgat..mačku sploh ni jasno zakaj ga tko mučmo.

Zakaj pa bi dala plenice v sušilca?
Da so bolj rahle? Ker men sušilc ful mečka pa mucka..ne vem, no. To je pa ja najbolj simpl obesit, ker oblekce pa prav hecno zgledajo na špagi, k so tako majhne..

Se še kaj oglasim, pa ne skrbet še ve...če pa se slučajno kaj zgodi, pa pošljem sms kepici.

Lepo se imejte

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
24.7.2009 19:29:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Eno vprašanje.(mogoče butasto)..ko ti G meri trebuh, npr. nameri 32 to pomeni da si v 32. tednu. do kje se pa izmeri? zgoraj od npr. žličke naprej (tam pri modrčku nekje pa do? Ker če jaz merim do spodaj do kao sramne kosti, namerim 37??? a je to normalno, sem pa v 31. tednu? a delam kaj narobe?

Obsega pa se meri kako, okol popka? Namerila sem 99.

ne sama merit, ker sigurno ne boš zmerila tako kot G. Meni so na podlagi tega merjenja ugotovili da je moj otrok prevelik, namreč v 33. tednu so mi namerili 38 cm.

Lepe trebuške imete punceuser posted image Sem se spomnila, da se že dolgo nisem merila, bom tudi jaz v kratkem pokazala kakšno slikico. Obseg pa imam že skor 120cmuser posted image user posted image posledično tudi strij za izvoz, tolk jih je da se nimajo več prostora delat.

eltea žal mi je za mucikouser posted image

Sarchi lepo da si doma, zdaj pa le počivajuser posted image

Nič letim, danes je bil naporen dan (čiščenjeuser posted image )

Lep večer

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
24.7.2009 19:40:09   
eltea333
Hvala vsem, ker ste se tako prijazno odzvale!! user posted image user posted image Včeraj mi je bilo res hudo, skoz sem čakala, iz katerega kot bo moj muc pritekel. Potem sem pospravila njegove stvari in danes je že bolje, ko ne gledam več njegovih skodelic in igrač. Sam vseeno se vsake toliko obrnem, ker se mi zazdi, da ga slišim in pozabim, da ga ni. user posted image
Toliko govorite o obsegih, da sem šla tud jaz zmerit moj trebušček in ima obseg 98. ? Se pravi - tam nekje, kot vaši.
Danes sva se dobili z veselko na pijački in je bilo prav super. Škoda, da se ne bi srečali, ko živiva tako blizu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
24.7.2009 19:47:04   
škorpijončica

Eltea
, nisem vidla, kaj se je zgodilo user posted image To je pa res grozno...jst pa gledam mojga muca, kako se matra...ampak da ga pa ne bi bilo več, tega si pa ne predstavljam, men bi blo tko hudo...kot je bilo včeraj tebi...res sočustvujem, drži seuser posted image

Včeraj me ni blo nič na forumu, pa sem zdaj brala za nazaj..

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
24.7.2009 20:13:39   
tulpek
Škorpijončica, če še bo kaj sumljivega izcedka se pojdi pokazat, da ti ne bi voda odtekala po kapljicah. Js ga imam čisto malo, ampak vidim, da je izcedek po strukturi, je malo bolj gosto. Vodo si pa predstavljam kot vodo, brez kakšne gostote. Lahko je pa tudi od švicanja, to se mi dogaja v tej vročini, moram večkrat menjat hlačke, če mi je vroče.

Sem bila danes v lekarni in farmacevtka me je vprašala, če sem že pri koncu - meni se pa moj buši sploh ne zdi še tako velik, da bi bila že pri koncu user posted image user posted image user posted image . In potem mi mami reče, da se ji zdi, da  ne bom zdržala še en mesec, da se mi je buši začel povešat user posted image user posted image user posted image . Ampak baje te takrat tudi več na wc tišči, js pa hodim kot pred nosečnostjo, enkrat na noč, pa ogromno pijem. v prvi polovici sem pa res skoz na wc-ju čepela. Pa še brce čutim v želodcu, tak se res še ni spustil.

Se mi pa zdi, da imam zadnja dva dneva lažne popadke. Malo me zvije v trebuhu, kot da bi mogla nujno na wc it, na veliko potrebo. Potem pa ni nič iz tega. Pa trd trebuh imam takrat. Včeraj je kar fajn bolelo (sem ležala), danes sem bila pa v trgovini in hodila, pa ni bilo tako močno. Se pa pojavi nekajkrat, potem pa mir.

Glede tistega kupona v letaku iz BC: nič ni treba kupit, da dobiš darilo. Pri nas niso imeli prsnih blazinic, amapak so namesto tega dali še en nastavek/posodico za flaško.
Kupila sem še previjalno podlogo, tak da zdaj mislim, da imam že vse.

Sarchi, me veseli, da si še v enem kosu. Naj user posted image še počaka nekaj tednov.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
24.7.2009 20:16:16   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Polari
uau kakšen trebušček!

Plis, ne se smejat! Saj jaz sama vem, da je ogrooooooomen, pa nič ne morem.......user posted image

Bo treba zdržat še slaba dva meseca...user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 4631
24.7.2009 20:22:49   
škorpijončica

Polari, saj nisem tako mislila. Prav lep je, res, kaj se sekiraš, saj to je pa ja trebušček na katerega si lahko ponosna. Sam dva meseca? Ni sam še eden?

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
24.7.2009 20:25:49   
polari
user posted image Saj nič ne zamerim, hehe...

Ja, slaba dva meseca še, do 16.9. To je še kar nekaj časa...meni se sicer zdi ful malo, bo hitro minlo....še 54 dni!

user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 4633
24.7.2009 20:52:31   
altaja
Škorpijončica, jst mam tud ful izcedka. Če nimam dnevnega vložka mam čist mokre hlačke in jih lahko preoblačim na 3 ure. Ampak če nima neke izrazite barve in vonja je baje čist normalno. Sem ravno prej brala, da se proti koncu nosečnosti povečajo, tko da ni panike.

Moram poklicat k staršem če sem dobila te novičke od Baby centra, bom v ponedeljek izkoristila brezplačno flaško. Bo že prišla prav.

Cel teden sem čakala da mi pripeljejo previjalno komodo, ki sem jo naročila prek interneta iz Baby centra, prišla pa je ravno danes, ko me ni bilo doma user posted image . Takoj jutri zjutraj grem na pošto po njo. Problem je pa v tem, da mojga ni in ne vem kdo mi jo bo sestavil, ne bi pa rada čakala do torka ker se mi bo glih zmešalo. Jst bi rada že vse zložila,... Verjetno bom kar očija prosila da gre z mano na pošto, da jo dostaviva, potem pa ga ne bom spustila domov dokler ne bo sestavljena. In ko bo moj user posted image prišel domov bo sobica že pripravljena user posted image

Tulpek, jst jutr začnem z malinovim čajem. Najprej 2 dcl na dan, potem bom pa povečevala dozo. Kar bo, pa bo. Mi smo pripravljeni.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
24.7.2009 20:53:18   
cukr07
Pa je za nami še en vroč dan. Upam da se bo jutri res malo ohladilo, ker je tale vročina tudi meni prišla do živega, pa čeprav ponavadi nimam takih težav.

Sarci lepo da si doma, sedaj pa le počivaj in pazi nase in na svojega user posted image .

Sem prebrala, da vas je danes veliko pralo oblekice za user posted image . No tudi jaz sem jih, so se mi zunaj tako lepo in hitro posušile, da je bil res užitek to počet.
Pravkar sem zlikala tudi pleničke in krpice za umivanje ter vse lepo zložila v previjalno mizo.
Drug teden bom še posteljnino oprala, potem pa mislim, da bom imela počasi stvari pripravljene.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
24.7.2009 21:09:36   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Moram poklicat k staršem če sem dobila te novičke od Baby centra, bom v ponedeljek izkoristila brezplačno flaško. Bo že prišla prav.

Tulpek, jst jutr začnem z malinovim čajem. Najprej 2 dcl na dan, potem bom pa povečevala dozo. Kar bo, pa bo. Mi smo pripravljeni.

Verjetno si dobila, drugače imajo pa v BC veliko teh katalogov, pa lahko tam vzameš.

Js bom z malinami še kak teden počakala. Mi še ne pašejo user posted image . A veš, koliko listov daš v eno skodelico?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
24.7.2009 21:25:08   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js bom z malinami še kak teden počakala. Mi še ne pašejo user posted image . A veš, koliko listov daš v eno skodelico?

Nimam pojma. Ti bom jutr povedala. Bom kar na oko ocenila, ne bom pa preveč močnega delala da me res ne bo prehitr zašraufalo. Sicer pa bog si ga vedi če to res deluje.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
24.7.2009 21:26:31   
veselka
čer,

evo, sem uspela skor vse prebrat od včeraj do zdej... ste res sami čvekomati user posted image

midva sva se tudi pošteno nasrala včeraj, no moj bolj kot jaz... v glavnem kupla sva senčnik in lepo midva to odpreva na plaži, da je fina senčka... logično se nič ne maževa... no jaz se nekaj malega sem, po trebuščku rokah in stopalih... in seveda, po koncu dneva je bil moj kot kuhan rak opečen, jaz pa malo na hrbtu... prvič v življenju sva imela senčnik in niti pomislila nisva, da te lahko opeče čez user posted image ... mojga srčka sem potem cel večer mazala z gelom od aloe, potem pa sem ga fino še z mastno kremo s katero svojga bušija zdej mažem in je blo že zjutraj dost boljše... danes dopoldne sem šibala v lekarno po še gela, ker sem včeraj polno flašo napacala nanjga, da bi kej pomagalo, pa še 2 losjona... tko da ga zdej razvajam fino, ker je res bogi, rdeč kot jagoda.

po sredinih popadkih (domnevam, ker je bolelo) od "preveč" hoje, se mi je ponovilo še učer zvečer, pa danes ponoči... bolelo je spet ko user posted image , da sm misnla, da se bom kr zjokala... tko da danes več ali manj počivam...

z elteo333 sva se danes res spoznali, je blo super... mi je povedala za bogega mucka user posted image ... tudi sama sem kup živali že pokopala (želve, hrčke in psa) in vedno jokala ko dež ... meni je to pač ful hudo... pa sploh ko vidim na cesti povoženega muca al pa ježka, me ful pr srčku stisne

sarchi super, da je vse ok user posted image ...

pa še mojga bušija prilepim iz malo drugačne perspektive user posted image , 34t4d
user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 24.7.2009 21:28:33 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
24.7.2009 21:31:34   
barni80
Oj, sonosečke!
Se javljam po dopustu...sva bila s fantom na morju, v Novigradu(tam nekje), sva kampirala. BIlo je super in vse ok ( me je malo skrbelo, preden sva šla).

Kaj se pogovarjate o malinovem čaju? Za kaj je pa dober?

Aja, naslednji pregled imam 27.7.. pa ima moja G dopust, zato me bo pregledal en drug G in upam, da se bo bolj potrudil pri ugotavljanju spola....res me firbec matra.....

Otroška sobica je že sestavljena, v ponedeljek grem urejat na CSD še glede paketka, naročila bova posteljico potem pa po voziček...komaj čakam.

Lepo se imejte

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
24.7.2009 21:33:58   
barika
` čer.
jaz se pa bašem s picouser posted image user posted image

Sej nimam kej velik za napisat ...v glavnem, z malinovim čajem začnem nekje naslednji teen - ko se ga bom spomnala kupit, če splohuser posted image (na veliko pozabljam stvari)

voden izcedek je pa normalen, ne zdej fuuul ogromno, ampak je normalno. Jaz si tudi kar naprej hlačke menjavam, da ne pride še do kakšnega vnetja.
če se ga pa res ogromno pojavi, je pa pametno iti do dohterja.

Do živali pa jaz nimam nekega čustvenega odnosa, ker sem tako vzgojena, pač žival je, k pa pride njen čas, pa mora iti... smo imeli fuul dovgo psa, pa sta mi moja dva razložla, da je že prestara in bolna, da mora iti stran, pa vem, da mi ni bilo preveč hudo... (imam pa rajši pse kot mačke)

kakorkoli, eltea in škorpijončica, držta se!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
24.7.2009 21:36:48   
JaLuca
Dober večer

jaz sem tudi 2 dni prala cunje za user posted image , za J. in L., sem kar za niju še pripravila za jesen, pa da vidim, kaj jima morem kupiti, da glih ne bom kar na začetku hodila po trgovinah, tako me potem čaka kupovanje opreme za hiško, si še morem zdaj vnaprej pogledati opremo, sploh kuhinjo in kopalnico.

Drugače pa me ta vročina ful daje, včeraj še taki veter, danes pa kak sem bila zunaaj me je glava bolela. In ko je taka vročina,  se zajtrka napokam, potem čez dan samo sadje in voda, zdaj pa ko zaspita, pa si še privoščim večerjo, ampak zdaj pa se mi še lušta čokolada, pa grem rajši ponjo.....njam, ker drugače bom sanjala o čokoladi....

že jem čokolado....

pa lahko noč..........

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
24.7.2009 21:39:21   
tulpek
Veselka, pa zakaj nisi prej napisala, da se misliš senčit pod novim senčnikom... meni moj non stop razlaga takšne in drugačne "nepomembne" zadeve in ena od njih je tudi to, da senčnik prepušča UV žarke, razen če je posebej narejen. Pa obstajajo tudi neke UV dekice in kapice... Ampak saj bo bolje, veš za drugič, pa še vse septembrke tudi.

Altaja
, poročaj.... nekatere pišejo, da ni dober. Js imam itak čuden okus za čaje, žajbelj in kopriva sta mi dobra, tak da upam, da je kaj podobnega.

Danes še nisem napisala, kak se fajn počutim zadnje dni.... moram za vsak dan, ko sem jamrala, zdaj nadoknadit user posted image user posted image user posted image (da ne boste mislile, da smo jamram).

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.7.2009 21:42:49   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Do živali pa jaz nimam nekega čustvenega odnosa, ker sem tako vzgojena, pač žival je, k pa pride njen čas, pa mora iti... smo imeli fuul dovgo psa, pa sta mi moja dva razložla, da je že prestara in bolna, da mora iti stran, pa vem, da mi ni bilo preveč hudo... (imam pa rajši pse kot mačke)

Sem mislila, da sem edina. Pri meni je pa bolj to, da so pri obojnih starih starših vedno imeli veliko muc in sem se od malega navadla, da pač grejo in pridejo nove. Sedaj pa tako nimam nič, ker mi živali, dlake in postelja ne gredo skupaj.

Vseeno pa punci, držita se user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 24.7.2009 21:43:24 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.7.2009 21:47:17   
barika
Tulpek, od mojga sestra mi je rekla, da ne maram živali, kar pa v bistvu ni res. Samo nimam pa taega odnosa, da bi imela žival doma in bi mi skakala po postelji, mizi itd.. kot njen, to mi je pa totalno ogabno (sorry punce). Pač, naj bodo, samo naj bodo zunaj. Je pa res, da prepričujem starše, da bi imeli doma v hiši (zunaj seveda) psa, ker je pa mali čist nor na njih, pa sta s tem športom zaključila, ker nimata časa  skrbeti za njih (služba in bratovi treningi). Za pobožat, pa ni problem, ampak spet ne tisti mali psi, ampak velike mrcine ... joj ko sem čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.7.2009 21:56:43   
Alma84
polari-te mal potolažim, mamo rok na isti dan in tud moj buši je nekje po velikosti podoben tvojemuser posted image
izcedek..jaz ga mam že skos. včasih je bel, včasih prozoren in včasih ga je veliko, ampak nisem pomislila da bi bila to voda ki odteka po kapljicah? saj voda vsa naenkrat odteče al ne??

in še neki..mene že 4 dni na levi strani, malo višje od popka spredaj na trenutke močno zaboli..kot bi me kdo v trebuh udaril..ali je možno da se dojenček naslanja al kaj?  ampak vedno na istem mestu..zaboli tudi ko kihnem ali se smejim...ima katera kaj pojma o tem?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.7.2009 21:58:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

saj voda vsa naenkrat odteče al ne??

ne, ne vedno

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.7.2009 22:11:14   
tulpek
Barika, kot da bi svojo objavo brala. Saj so mi prav lepi mucki in psi, ampak samo dokler so zunaj in mi ni potrebno za njih skrbet. Najbolj me pa jezijo kvazi ljubitelji živali, ki si jih nabavijo, potem pa za njih ne skrbijo user posted image user posted image user posted image , hkrati pa še komu očitajo, da ne mara živali user posted image . Pa to ne leti na vas, septembrke, da me ne boste narobe razumele, ampak nasplošno.

Alma, voda lahko odteka tudi po kapljicah. Nimam izkušenj z odtekanjem vode, ampak sem na RR prebrala. Predvidevam pa, da izgleda drugače kot izcedek user posted image .
Glede bolečin: mene tudi večkra kaj zaboli, če te boli ob kihanju in smejanju so pa verjetno trebušne mišice krive - jih bebi preveč obremenjuje.  Mene je nekaj časa nazaj pod desnimi rebri ful bolelo, sedaj je pa boljše.

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
25.7.2009 7:21:07   
JaLuca
Dobro jutro

kako je fajn hladno, L. je že šla z atijem v trgovino po sveži kruhek, J. še spi, jaz pa kuham belo kavo.
Ker je danes tak prijetno, bom mogoče zavila v trgovino, v nabavo za kompletek, pa še en komplet morem zraven kupiti tetra plenic. Bo prijetno hoditi po trgovinah, ko ni vroče.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
25.7.2009 7:32:20   
eltea333
Čav punce, dobro jutro!
Jaz pa bi tako še spala.. pa ne morem user posted image skoraj celo noč sem se obračala z enega boka na drugega, nikakor se nisem mogla namestit, čudno, da se mi ne vrti v glavi od vrtenja! Če se dam na desnega ni v redu, če se dam na levega spet ne.. mi je zmanjkao idej! Mogoče bi morala provat sede? Kako ste ve spale? Upam, da še namesto mene - kot klade! user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
25.7.2009 7:40:47   
eltea333
Glede izcedka nimam pojma, jaz ga imam za enkrat konstantnega, skoz približno enakega.
Na malinov čaj tudi še ne mislim, moram prej še paketek dobit (včeraj sem oddala vlogo na CSD) in cunjice preprat -  bo moral mali še počakat v trebuščku, da mamica do konca vse pripravi! user posted image
škorpijinčica držim pesti za tvojega mucka, da bo čimprej ozdravel!

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?