|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
24.7.2009 11:29:39   
SONČEK LARA
Pozdravljene

še danes do dveh pol pa frejjjjjjj! jutri gremo na zaslužen dopust.

Jaz pa še kar nič ne perem. Čakam na sobico v bajti, kjer bom lahko vse zložila, uredila. Komaj čakam!!!

Sarchi...držim pestke da je vse ok!!

Tudi jaz sem danes spala odlično. Lara je prespala pri babici in dediju, tak da sem brezskrbno lepo zvečer vse pospravila, se uredila "tam spodaj"user posted image  in zvečer ležala pred tv-jem k "tavelka" tak da sem se res zrelaksirala

No prav lepo uživajte, pa ne čvekajte preveč da ne bom imela preveč dela ko pridem iz dopusta. Vsem želim da ostane še v enem kosu in prav lepo božajte svojo trebuščke.

Pozdravček

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
24.7.2009 11:31:44   
eva Ana
štetje gibov: a je še katera dobila od G tabelo za vpisovanje gibov?

cotike
sem jaz oprala brez meščalca (ker perem vso perilo brez njega) in jih posušila zunaj na vetru. Pa se mi ne zdijo trde. sem jih fajn z roko raztegnila, ko sem jih v omaro zložila. Razen plenice sem v sušilcu posušila.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
24.7.2009 11:43:59   
luka jan
Zravo!

Mi smo dobili tabelo za vpisovanje gibov v materinski šoli, vendar jaz ne vpisujem, ker jih imam ze do 12  najmanj 10, tako da potem ne štejem več...Je pa baje priporočljivo....
Mi se  počasi blizamo koncu našega 14 dnevnega dopusta (trenutno uzivamo še na Pagu) in moram priznati, da smo se imeli fenomenalno, ni mi bilo prevroče, full sem plavala..res prav noro...samo vsega lepega je enkrat konec... Vsi so me tako strasili kako hudo bo in vroče, pa sploh ni bilo sile...

Naslednji teden se seliva, potem pa tudi jaz pričnempripravljati sobico in oblekce za najinega sončka...V ponedeljek imam po 6 tednih pregled, upam da bo vse ok...

Uzivajte,

papa

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
24.7.2009 11:56:59   
kepica
Sonček Lara uživajte na dopustuuser posted image user posted image
luka jan uživajte še preostanek dopustauser posted image

eva Ana nobene tabele nisem dobila.user posted image Je pa moj mali tako živahen, da mi ni treba gibov štetuser posted image Na srečo. Razturava po trebuhu cel dan in ga razteguje na vse konceuser posted image

Joj, punce, da vam povem, kako sem se včeraj "nategnila". Še danes sem jezna sama nase in na svojo površnost. Grem v Pikapolonico po Angel care (tistega z blazinami in varuško) in vidim ceno nekaj čez 80€, ko pa sem po netu gledala po trgovinah pa je bila cena okoli 130. Pogledam na škatlo, vidim, da vsebuje blazino in oddajnik, pograbim škatlo, plačam in grem. Vmes seveda kličem moža in se hvalim, kako sem poceni prišla skoziuser posted image Nakar grem še v Baby center nekaj iskat in tam čisto iz firbca pogledam, kakšna je tam cena in ko sem videla ceno nekje okoli 140 €, mi je kapnilo, da sem se pošteno zmotila. Kupila sem namreč samo blazine brez varuškeuser posted image Letim nazaj v Pikapolonico, če mi zamenjajo za tistega z varuško, so pa imeli samo tistega, ki vsebuje blazine, varuško in meri še temperaturo v spanici za 170€, tistega brez termometra pa baje sploh nimajo. In mi ni hotela vrnit denarja, ampak samo bone, s čimer se nisem strinjala, saj nimam kaj z boni počet za takšno vrednost. Ja in mi ni drugega preostalo, kot da sem doplačala in vzela tega za 170€user posted image   Bom raje čim prej pozabila na to, ker bom še čir od sekiranja dobila. Saj ne rečem. Mam super varuško, sam nisem nameravala dati toliko denarja zanjo.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
24.7.2009 12:20:22   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: binči

skoz vas berem sam nisem glih za pisanje, raje sam beremuser posted image

Binči in luka jan, dajta nam še podatke za seznam, da vaju vpišemo. Pa kar oglašajta se večkrat.

Pleničke sem zlikala user posted image vročina me še ne muči, smo včeraj klimo montirali.

Tabele za štetje gibov nisem dobila nobene. Dokler tako intenzivno miga, jih ne bom štela. Me non stop opozarja nase user posted image .

Kepica user posted image .

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
24.7.2009 12:24:44   
oktavija
Ojla deklata!

Kako kaj danes?

Meni je kar ok oz. ni mi preveč vročeuser posted image
Vidim da smo vse bolj ali manj na istem permo in likamo in pričakujemo dan D...user posted image

Ejte deklata jaz nekaj res več ne razumem... user posted image user posted image user posted image

Mene full boli oz. imam krče na levi strani trebuščka, še posebej ko malo hodim... danes sem šla samo do trgovino po kruh (300 m) in sem se v solzah vrnila od bolečin...zdravniki pa pravijo da to ni nič in naj počivam.... kdo bo ležal še 1,5 mesec če ti pa ni nič jaz nevem kaj naj več naredim... če se grem pokazat k zdravniku se počutim kot idijot saj vedno pravijo da to ni nič posebnega in da nevedo zakaj me boli ker ni razloga.... lahko povem da redno jemljem tudi magnezij in kalci proti krčem, in da imam redno prebavo saj grem vsaj enkrat na dn na WC... jaz nevem kaj naj naredim... sam vem da hude bolečine obstajajo i vem da ni normalno da ne morem niti na sprehod okoli bloka ali do trgovine..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 24.7.2009 12:25:07 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
24.7.2009 12:26:57   
eva Ana
kepica tud drugi ga kdaj pihnemo. Od kolegice sem dobilča komplet baldehin za posteljo in ker je bilo od spodaj prišito rumeno blago sem jaz vse skupaj odnesla k šivilji, da mi rumeno odpara. V trgovino z zavesami pa sem šla po čipko, da mi jo šivilja na baldehin prišije. Jaz seveda planem po točno tej čipki, ne vprašam za ceno in plačam 45€ za kos čipke. Pol pa še delo šivilji in na koncu bio blo boljše, da bi cel komplet kupila novi. Ampak imam UNIKAT!!!!user posted image user posted image

Jaz te tabele gibov tud ne bom izpolnjevala. Sam mal bolj pozorna bom čez dan, pa mislim da bo tud ok. Itak je skoz v gibanju!user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
24.7.2009 12:34:28   
tulpek
Oktavija, nimam pojma. Možno pa je, da ti mali kam pritiska user posted image . Kaj UZ so ti naredili? Raje počivaj.

V novem katalogu od BC je kupon za brezplačne prsne blazinice in za stekleničko Avent. Nič pa ne piše, če je treba kaj kupit, ali dobiš tudi brez nakupa.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
24.7.2009 12:36:04   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

kepica tud drugi ga kdaj pihnemo. Od kolegice sem dobilča komplet baldehin za posteljo in ker je bilo od spodaj prišito rumeno blago sem jaz vse skupaj odnesla k šivilji, da mi rumeno odpara. V trgovino z zavesami pa sem šla po čipko, da mi jo šivilja na baldehin prišije. Jaz seveda planem po točno tej čipki, ne vprašam za ceno in plačam 45€ za kos čipke. Pol pa še delo šivilji in na koncu bio blo boljše, da bi cel komplet kupila novi. Ampak imam UNIKAT!!!!user posted image user posted image

hehe...bolj šparaš, slabše jeuser posted image user posted image Nimaš kaj...babja površnost. Ma, sej...če preračunam, sem dala na koncu samo 30€ več, ampak vseeno. Me je pa vrglo, ko sem doplačevala na 80€ še 90€user posted image To se je pa kar precej poznalouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

V novem katalogu od BC je kupon za brezplačne prsne blazinice in za stekleničko Avent. Nič pa ne piše, če je treba kaj kupit, ali dobiš tudi brez nakupa.

Verjetno malo čudno izgleda, če samo prideš in samo vzameš darilo, pa greš brez nakupauser posted image

Jaz sem prav tako stekleničko od Aventa včeraj kupila, pa ne vem, če ga nisem mal mem brcnila, ko berem, da niso ravno najboljše, ker puščajo. Sem gledala tudi Tomee Tippe, pa sem se potem za Avent odločila, ker je bolj znan.
Katere boste pa ve kupile?

< Sporočilo je popravil kepica -- 24.7.2009 12:39:17 >

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
24.7.2009 12:36:28   
eva Ana
tulpek jaz sem to tud gledla. Malo mi je to tako tako, kdo ti pa da dan danes kaj zastonj user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
24.7.2009 12:40:35   
eva Ana
oktavija ne vem drugo svetovat, kot počivat in baby-ja božat

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
24.7.2009 12:51:02   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

tulpek jaz sem to tud gledla. Malo mi je to tako tako, kdo ti pa da dan danes kaj zastonj user posted image

Ja, saj vem, ampak običajno piše, da velja samo ob nakupu. Saj itak mislim it še nekaj malenkosti nakupit, gratis stvari se pa ne branim user posted image .

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
24.7.2009 12:53:37   
binči
oktavija tudi mene boli tako da na sprehode nisam šla najmanj 4 mesece, sam so meni rekli da je to posledica splava. Jast mislim da ti otrok pritiska na kak živc zato te pa boli, kaj pa ponoči?
Ti se nič ne sekiraj, z sprehodi pa malo počakaj boš že kasneje hodila na sprehode.
Vem kako pa boli ker pri meni je to vsakodnevno, podnevi ko hodim ponoči ko spim.

Lahko me date na seznam in sicer imam tri punčke, rok imam 1.9., 7 nosečnost,vmes trije splavi,rodila bom v kranju, nasledni pregled imam 4.8., stara sem 28 let

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
24.7.2009 13:01:44   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

jaz sem danes svojega poslala (on se nič ne sekira, če nič ne kupi) in je baje dobil - ga še ni doma.

Kepica tudi jaz sem že prej kupila aventove stekleničke. ampak sej veš kako je to, nekaterim ene stvari ugajajo, drugim pa ne. tuki na forumu sem prvič slišala kritike čez te steklinčke, medtem, ko jih pa moje kolegice hvalijo...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
24.7.2009 13:07:27   
Erdbeere
opa binči ti pa si pridna no pa tvoja "slabša" če lahko tako rečem polovica tudi, kar četrtega sončka že čakate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
24.7.2009 13:12:00   
binči
mah to ni nič, več jih je bolje je, saj jast tko mislim.user posted image
Bi jih imela še sam za moje telo je kar dost.
Lahko pa vam zaupam še to da zdaj bo pa sinček in sem presrečna da mi je ratalo
čeprav tudi če bi bila punčka bi mi bilo vseno ker jast imam tri prelepe princestke,kakor jih jast kličemuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
24.7.2009 13:16:57   
Anonimen
evo jaz sem narisala za neki cajta mam dost risanja,k prst me boli tko da bastauser posted image k ostal mi je sam še papiga pa legvan ampak to je bolj višje in čist na tleh in zdej v tem stanju pa se ne mislim matrat tko da bo že počakaluser posted image
oktavija ma če te tok boli ti kr lepo pejt k zdravnik da te tok boli da ti solze tečejo potem to sigurno ni ok tko da bolj da se prepričaš kot pa da bi ti bilo kasneje kaj žal.
glede cunjic in sušenja jaz sm kr na zraku k sušilca nimam pa zlikala in to je to,aja dala sem pa kr že v predal za vsak slučajuser posted image

(odgovor članu binči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4617
24.7.2009 13:21:14   
Nepoznana
Ojla!

Pranje: Jaz tudi perem danes, ko je še vreme za sušit. user posted image

Od posteljnine sem oprala samo prevlekico za kovtrček, za povštrček (čeprav ga itak ne bomo uporabljali) in pa rjuhico. Kovtrčka in obrobe se mi ne zdi smiselno prat... Kaj pravite?user posted image

Sicer sem pa zdele v stroj natlačila 25 plenic in 8 tetra krpic in upam, da mi ne bo pralni stroj razneslo, ker sem mal preveč nafilala user posted image . Ampak sem tolk šparovna, da ne bom sredi belega dne dvakrat prala na 90 stopinj (sicer gledam na to, da perem, ko je cenejši tok, zlasti pri višjih temperaturah, ampak tokrat nisem mogla čakat user posted image user posted image ) - na Tosaminem listku je pisalo, da pred prvo uporabo operemo z navadnim detergentom za perilo in na 95 stopinj. Jaz sem dala še malo mehčalca Babysoft in pa na dvojno izpiranje. Upam, da bejbi ne bo imela kakšnih problemčkov z mehčalcem....

Sice pa nimam sušilca (ker sem v bloku je bolj kot denar problem prostor, kam ga postaviti) in bom sušila zunaj - si pa celotno stojalo pokrijem z eno tanko rjuho, da mi cunje ne porumenijo na soncu user posted image .

Stekleničke: Jaz imam eno Aventovo doma (pa dva cuclja - št. 1 in 2) za rezervo - upam, da se bomo dojili. Najbrž pa se bom mal trčeno usekala in bom trgovki v Baby centru pod nos porinila tisti bon iz reklame, ko bom šla kaj kupit - sicer bo to le malenkost, ker že vse imam user posted image (no, samo še v lekarno grem). Od viška glava ne boli, pravijo, blazinice mi bodo pa tudi prav prišle.

Kepica: user posted image oprosti, ampak kot da bi sebe brala - js mam tud ponavadi take hitre odločitve pri nakupih, pol se pa po možnosti še hvalim, kok sem dobr trofla in na koncu se izkaže, da sem tisto svojo brzino lepo preplačala user posted image .

Sarchi: user posted image da bo vse v redu!! Tako kot so že rekle nekatere - mašinca, punce, počakajte na red - avgustovke so še pred nami!

Tulpek: Jaz sem podobno razmišljala kot ti, kar se tiče shranjevanja opranih cotk - ali kr v omaro ali v škatle. In sem se odločila, da jih bom kar v omaro zložila. Kompletno omaro sem prebrisala s čistilom, dobro posušila (no, pravzaprav se že en teden prazna suši user posted image ), zdej bom pa kar začela zlagat not. Ker bo imela user posted image eno omaro čisto zase, je itak ne bom vsakodnevno odpirala, da bi kakšen prah not letel. Hja, čeprav jaz imam še 2 meseca do PDP - ne vem, kam se mi mudi. user posted image V mojo obrambo - če sem pa komaj čakala, da lahko začnem neki za bejbo delat, pa cele dneve sem doma, pa zdej se fajn suši, pa zdej se še lahko gibljem, pa morda bo bejba hotela kej prej ven...Eh, dost razlogov... user posted image

Eltea333: Žal mi je za tvojega mucka user posted image . Meni ni bilo hujšega kot kadar mi je kakšna živalca umrla, pa smo jih imeli vedno za cel živalski vrt. Za vsako posebej, ki je umrla, sem grozno žalovala - celo v srednji šoli sem zaradi enega mucka dva dni manjkala v šoli, ker je že mama videla, da nima smisla, da me sili v šolo...user posted image

Ok, za konec še slikca mojega trebuščka v 33. tednu - slaba slika je, ker  sem s telefonom slikala, pa še posvetlit sem jo morala, ker je bila čisto temna user posted image
user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
24.7.2009 13:24:45   
tulpek

user posted image

Kepica bo sporočala vesele dogodke, po ZS da svojo gsm številko.

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( user posted image ,user posted image )   NP Spol Porodnišnica Kg

28.08. 
altaja (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )     27.07. user posted image   LJ +10

29.08.
Eternety (30)        
(1.user posted image , 0.user posted image )    05.08.  user posted image   MB   +10

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2user posted image .     12.08. user posted image CE      +18
tulpek (27)            (1. user posted image , 0. user posted image )  04.08., 12.08., 21.08  user posted image   CE +9,5

31.08.  
veselka (28)          (1. user posted image , 0.user posted image )     06.08.   user posted image   PO +16
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0. user posted image )     5.8.   user posted image  +9,5

1.09.
binči (28)             
(7.user posted image , 3. user posted image )     4.8.   user posted image   KR

02.09. 
koss (25)                 (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +11
vila MaLiNa (26)     (1. user posted image , 0. user posted image )    04.08.  user posted image  LJ +17

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     04.08.  user posted image CE +9
TiaŽan (23)              (1. user posted image , 0. user posted image )   27.07.  user posted image CE +18

04.09.  
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image IZOLA +7

05.09. 
eltea333 (28)          (1.user posted image , 0.user posted image    30.07.  user posted image   ŠEMPETER +7
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     27.07.  user posted image   MB +7

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0. user posted image )    11.08. user posted image   +10
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2. user posted image )   07.08.   user posted image  LJ  +7,5
Dulsineya (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    30.07.  user posted image    PO +16
oktavija (29)           (2. user posted image , 0. user posted image )   31.07.   user posted image CE +12
škorpijončica (20)   (1. user posted image , 0.user posted image )    18.08.  user posted image   PO +8
litlleMiss (18)          (1. user posted image , 0. user posted image )    28.07. user posted image   PT  +17
Tamika87 (21)       (1.user posted image , 0. user posted image    ??   user posted image MB  +9

08.09.

draja (30)               (2.user posted image , 1. user posted image )     04.08. user posted image  PO  +7 

09.09. 
cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )   07.08.   user posted image NM  +8,5
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image )     27.07.  user posted image PT +12,9
kepica (28)              (4.user posted image , 1.user posted image )     ??   user posted image   JE   +9
Lubenička (20)         (1. user posted image , 0.user posted image  28.07.   user posted image   LJ  +12,5
sontschica (24)        (1.user posted image , 0. user posted image )    30.7, 12.8.  user posted image  TRB +7,5
10.09.  
baja* (29)               (2.user posted image , 1.user posted image     ?.?.  user posted image   MB +7
vn1983(25)             (3.user posted image , 2. user posted image )    ??.  user posted image +6

11.09.
jpnincy (25)               (1.user posted image , 0.user posted image )      ??. user posted image   +7

12.09.

Chebelzza (28)          (2.user posted image , 2.user posted image )      ??. user posted image  SG  +15
Nataša31 (?)              (2.user posted image , 1. user posted image )     ??  user posted image JE

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )    27.07.    user posted image   JE +3
indy0024 (26)            (1. user posted image , 0. user posted image )   19.8.  user posted image   LJ +8
majra (30)                  (2. user posted image , 1. user posted image  31.07.  user posted image +3      
Sarchi (29)                 (1. user posted image , 0. user posted image  10.08. user posted image   PO +4,5
spela** (22)               (1. user posted image , 0. user posted image )    06.08.   user posted image   MB +12

15.09.  
mayathebee (22)        (1.user posted image , 0. user posted image )    24.08. user posted image MB +10

16.09. 
Alma84 (24)                (?.user posted image , ?. user posted image )    10.8.  user posted image   +17
Polari (26)                   (1.user posted image , 0. user posted image )   20.8.  user posted image   PT  +8

17.09.
barni80 (29)                (1. user posted image , 0.user posted image ?.07. user posted image KR  +10
noa1  (33)                   (2.user posted image , 1. user posted image )   ?.?.   user posted image MB +8,5

18.09.  
BBP (27)                      (1.user posted image , 0. user posted image )    18.8.  user posted image  +10

20.09. 
Casiopea (28)              (1. user posted image , 0. user posted image )    ??.   user posted image +8
larilu (23)                    (3.user posted image , 1. user posted image )     30.07.   user posted image    LJ +7
yenny (34)                   (2.user posted image , ?. user posted image )     ??.   user posted image   +1
Nepoznana (26)          (1. user posted image , 0. user posted image )    13.08. user posted image   BREŽICE  +5

21.9.

bambina23 (23)         
(1. user posted image , 0. user posted image )   13.08.  user posted image ŠEMPETER, +10

22.09. 
_melody_ (21)               (1. user posted image , 0.user posted image )    04.08.   user posted image BREŽICE +5
klaja (28)                     (3user posted image , 2. user posted image )    06.08.   MB    user posted image    +8

23.09.
kupido (30)                 
(?user posted image , 0user posted image   )  ??.  user posted image    +5,5

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    11.08.  user posted image   +4,5 
maayaa (27)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    12.08. user posted image  KR  +14 
ja.lo09 (28)                  (3. user posted image , 1. user posted image )    06.08.   user posted image +7
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?   user posted image   LJ +6
chebelica21 (22)             ( 1. user posted image , 0. user posted image )  05.08  user posted image   MB   +10

25.09
Massa26 (31)              (2. user posted image ,0. user posted image )    ?.?.  user posted image   JE

26.09.

Katka11 (33)              (2. user posted image , 1. user posted image )      24.07.  user posted image  + 4
Rožica82 (26)             (2. user posted image , 1. user posted image )     5.8., 10.8.  user posted image MS +6
tažana (26)                    (2.user posted image , 1. user posted image )    28.07. KR +9

27.09. 
tanik (31)                     (1. user posted image , 0. user posted image )      12.8. user posted image  LJ +7
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )       30.07. user posted image CE +13
jullie (28)                     (2. user posted image , 1. user posted image )       27.07. user posted image PT

28.09.  
dolenjka (31)               (2. user posted image , 1. user posted image )       04.08.  user posted image   PO +15
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1. user posted image )       17.08.  user posted image   LJ +11
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1. user posted image )       03.08.  user posted image   KR  +5  

30.09.  
Bety11 (43)                 (? user posted image , 3. user posted image )        12.8.  user posted image PO
simonae (32)                (3. user posted image , 2.user posted image )       25.8.  user posted image   LJ +11

Skupaj: 66

Fantki :  24

Punčke : 19
Presenečenje : 22

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška, sarajan, Pia67, soncek_25

Začasno izbrisani, ker ni podatkov za seznam:lenck, KruceFiks,Ne vem,teta tulpa,S1902,zadovoljnalana,nussy,jancyika,angelina,barbka26,janezz,doria, laraa,mar3ja22,majica.
(Prosimo, da posredujete podatke za uvrstitev na seznam.)

Koristne povezave se nahajajo na seznamu na prvi strani teme.
Matične celice - javna banka
Informacije-klik
Prijavnica - klik

user posted image   user posted image   

Rodili:

Datum                     mamica                      otroček

19.06.                Rubin                       Gaja in Zoja
21.07.                Planinc1978                Julija

POZOR: Sporočite datum pregleda vse, ki imate napisane vprašaje namesto datumov.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 24.7.2009 13:27:55 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
24.7.2009 14:10:27   
eva Ana
Ni pošteno!!!! Pred hišo imam bazen, jaz se pa kopat ne smem user posted image user posted image , pa takooo mi je vročeeeeee

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
24.7.2009 15:32:41   
polari
user posted image

Evo moj trebušček....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
24.7.2009 16:24:31   
Sarchi
Dan punce....

evo izpustili so me iz porodnišnice in sem doma. Notr sem ostala na opazovanju zaradi lažnih popadkov ter suma na help sindrom. Preiskave so zavrnile nevarnost (zaenkrat), morm bit pa ful pozorna. Poleg tega so mi ugotovili anemijo, tako da so me oborožili z železom in vitamini; ter številne baketrije v urinu - antibiotiki.

V glavnem počitek počitek počitek, da se ne bi lažni popadki spremenili v prave, ker je res še mal prezgodaj. Sicer sem lepo še zaprta in mat.vrat je primeren, tko da upam da bo vse ql in bebi čim dlje še pr meni.

Vsem hvala k ste misnle name in mojga bebija. user posted image

zdej pa res dost heca in morm ful počivat, ker si do sedaj nism glih mira dala, skoz sm bla v pogonu in akciji.

lep vikend, juhuu jutri pa spet mal osvežitve, k tale vročina ubija.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
24.7.2009 16:27:29   
polari
Sarchi, ti kar lepo počivaj, zdaj si privošči...

Pa držimo pesti, da bosta še nekaj časa skupaj 2 v 1!!!

user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
24.7.2009 16:38:58   
altaja
Sarchi sam da si doma pa da si ok, zdej pa res POČITEK.

Nepoznana in Polari user posted image za bušije.

Jst pa kraljujem sama doma user posted image . Moj je v tujini do ponedeljka. Se me je bal pustit samo da mi ne bi blo dolgčas al pa bog ne daj, da bi se začelo kaj dogajat, jst mam pa že polno zabasan urnik, same fine stvari bom počela in ga sploh ne bom mela časa pogrešat user posted image . Z najinim fantkom sta se pred odhodom zmenila da mora počakat na očita in biti priden brez nagajanja mamici. Sem celo dopoldne pohajkovala, zdaj sem pa utrujena in grem malce ležečki pred TV.

Pa vesela sem kadar se javi kaka nova nosečka. Kar pogumno, več nas je, bolj bo veselo in hitreje bo minilo.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
24.7.2009 18:49:45   
Tanik
hej,

lepi bušiji user posted image
punce ni še čas za nas za rodit!!!!

jaz ne uspem prit do računalnika ker skozi nekaj delamo.
tudi na sprehode hodim, če začutim kako bolečino malo podiham pa je OK. gibov ne štejem (nimam časa, ker sem skozi v gibanju), mi G tudi ni nič rekel. ampak ga pa čutim, sploh ko me tišči trebuh, verjetno se potem preteguje oz. se nagiba v eno stran.

pa še v nedeljo ma moj mož 30 let, tako da moram zvečer dokončat torto pa pecivo. potem bom pa drugi teden malo počivala.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?