|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
23.7.2009 20:43:59   
alea01
Spletno stran...baby-markt.de, k ijo je nya prilimala..... Jaz sem dvakrat naročala pri njih. Brez problemov. Tako kot so rekli, tako je bilo. Kadar bom kaj rabila, bom spet pri njih naročala. Tako da, punce...tiste, ki imate možnost, kar naročajte, ker je bistveno ceneje kot pri nasuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 926
23.7.2009 20:55:56   
slovenka
sedež hamax siesta
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ola mamičkeuser posted image

slovenka- sem ti pozabila odgovorit...imamo sedež hamax siesta za na kolo

Alea, hvala. Ta se od zadaj montira, a ne?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 927
24.7.2009 7:46:41   
anaj22
dobro jutro
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
24.7.2009 10:01:58   
Anonimen
Dobro jutro v ta soncni danuser posted image

Super vreme!!!user posted image user posted image Po celodnevnem dezju in nevihti se prileze.Greva s tamalo koj ven.
Anaj,zajtrk je ravn zame a neuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
24.7.2009 11:33:04   
anaj22
kleo sveda, servirano v posteljo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
24.7.2009 13:33:56   
Anonimen
Anaj,zdaj bi se kosilo v postlo,ce se dauser posted image

Sem bila v DM zaradi sokca za Meri in kaj sem nasla,oz.mi je koj v oko padlo...kopalke za tamalouser posted image user posted image user posted image .In to dvoje.Dvodelne in cele.Tolk so corti,pa poceni,pa sploh jih nisem iskalauser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
24.7.2009 14:03:14   
anaj22
user posted image

user posted image

user posted image

Kleo a bo vredu?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
24.7.2009 14:24:07   
lunca14
O,dve nosečki na delu,ja paše tako,kosilo sploh pa desert,mnjamiiiiiiiiiiii................mi se pa kopamo,sva se odločila,da vseeno postavimo letos bazen,in mali že uživajouser posted image user posted image ,ati,pa mami bosta pa zvečer mela svojo romantiko,ob svečkah in bazenu.Lep sončen,vroč danuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 933
24.7.2009 20:28:59   
Anonimen
Anaj super kosilouser posted image user posted image user posted image ,jutri pa jest castimuser posted image
Lunca,toooo,vecer ob svecah,pa se zunaj v bazenu.Da ne bo cez 9m kasnega rezultatauser posted image .

Mericka spancka,pridna puncka,jaz kuham vecerjo za naju s Tali.Sem pa kar ubita dons,smo bili kar veliko zunaj,pa novo otrosko igrisce sem nasla,samo moram 2x z avtobusom...je pa kar velik,pa veliko otrok z mamicami,a je bla moja najmlajsa.Se mi zdi da so bili vecinoma vsi skoraj 2letniki,pa vecji seveda.

Mal smo se doma imele generalno,ker Tali jutri ves dan ni,gre garat na kmetijo.Vsoboto pa upam da koncko gremo na bazen.Bo lepa nedelja,vsaj taka je napoved.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
24.7.2009 21:01:34   
lunca14
Kleo...........večerja ob svečkah je odpadla,ker je prišel dedi s koruzo in sedaj zunaj pečejo koruzo,tako,da kdaj drugič,no v novi hiški,si bova pa potem lahko večkrat naštimala samo najin večer,ker naju ne bo nihče motil.
Kaj pa bo delala tali na kmetiji?Pa lepo,da ste šli na igrišče,in da meri lepo pančkauser posted image user posted image .................naši pa so bli cel dan v bazenu,tako,da upam,da bodo tud spali,upam,ker mi že primanjkuje spanca.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
24.7.2009 21:14:31   
Anonimen
Lunca najboljs da gres se ti spat,sei vsaj mal odpocijes.
Tali na kmetiji ponavadi skrbi za konje.Najprej hlev ocistijo pa na novo nastimajo,konje skrtacijo,na sprehod jih peljejo,tudi jahajo-je pa se nisem vidla....imajo zudi druge zivali.To je kmetija prav za otroke.Lahko pride kdor hoce,pa se prijavi,da jo bo obiskoval.Ob sobotah je od 10-18h.imajo tam tudi kosilo,cist poceni,pa cetrtek in petek popoldan,samo takrat ne hodi,oz.zelo zelo poredko.V petek vcasih.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
24.7.2009 21:16:23   
Anonimen
Lunca a vi to zivite pri tastu in tasci?Koliko pa bo zdaj vasa hisa oddaljena od njiju?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
24.7.2009 21:16:35   
Anonimen
hej hej babuške - bo prav pasala jutranja ohladitev, kaj pravite - ker tole danes je čist tumač

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
24.7.2009 21:17:51   
Anonimen
kleo - to je pa prav super slišat

lunca - tam niti ne bosta rabila bazena, k je potok tolk bliz - sam zajezite, pa mate naravnega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
24.7.2009 21:19:26   
Anonimen
Pri nas ni bilo nobene vrocine,prav lustno vreme,ceprav je vecx kazalo da bo spet dez.Je ze ves teden bolj dezeven,tako da bo mogoce cez vikend pa vroce.
Nya,si spekla torto in kdo praznuje?

Pa kje je Didlinaa?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
24.7.2009 21:21:07   
Anonimen
Spekla sem biskvit, kutri zjutraj bom nardila torto - praznuje pa naš mali - sicer pri 13ih mesecih, pa vseen user posted image

kleo - a pol bo fantuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
24.7.2009 21:21:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kleo - to je pa prav super slišat

lunca - tam niti ne bosta rabila bazena, k je potok tolk bliz - sam zajezite, pa mate naravnega

Mislis na kmetijo?
J azelo fino so se to spomnili.Pa igrala imajo,tako da se otroc se mal pozabavajo.
Pride pa domov ponavadi usrana do vrh glave,pa smrdiuser posted image ,no disi po hlevuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
24.7.2009 21:22:04   
Anonimen
Ja pri konjih je pa sploh hud vonj, sam se navadišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
24.7.2009 21:22:27   
Anonimen

Spekla sem biskvit, kutri zjutraj bom nardila torto - praznuje pa naš mali - sicer pri 13ih mesecih, pa vseen user posted image

Ja pravjo.Skoraj vsi mi to prerekujejo-pismo kako se ze napiseuser posted image user posted image ...eedin Lunca prav da bo puncka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
24.7.2009 21:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja pravjo.Skoraj vsi mi to prerekujejo-pismo kako se ze napiseuser posted image user posted image ...eedin Lunca prav da bo puncka.

prerokujejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
24.7.2009 21:26:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

prerokujejouser posted image

Faaaa..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi je zdel da ni to to,pa sem imela sam to pa se eno varianto,prOrEkujejouser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem rekla prva bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
24.7.2009 21:29:15   
Anonimen
kdaj imaš pa naslednji uz?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
24.7.2009 21:31:57   
Anonimen
Jaz sem pa tko ponosna na našega fanta. Sva bila danes v trgovini, pa mu je blagajničarka dala eno majčko od frutka. Pa mu rečem, Lukec a si kej rekel hvala, pa jo pogleda, pa reče ala. Moj sonček maliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
24.7.2009 21:33:52   
Anonimen
Me je ven vrglo..
V torek imam pregled,pa pomoje ne bo uz,pripada samo 3x,bo sele na morfi.Lahko pa sama placam.
Samo ne vem no,kaj pol koj ko priklopi,jaz...ja kaj pa je?user posted image user posted image user posted image user posted image on pa,kaj te brigauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
24.7.2009 21:35:08   
Anonimen

Jaz sem pa tko ponosna na našega fanta. Sva bila danes v trgovini, pa mu je blagajničarka dala eno majčko od frutka. Pa mu rečem, Lukec a si kej rekel hvala, pa jo pogleda, pa reče ala. Moj sonček maliuser posted image

Ja bravo Lukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem mislila da bos rekla,da jo je odkloniluser posted image .
Moja pa spet noce sama hodit,se koj na kolena vrze.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.