|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
24.7.2009 9:50:56   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavtuser posted image
user posted image user posted image user posted image sej so samo 1,5h zamudliuser posted image user posted image user posted image

a dejte no minutka gor al pa doluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
24.7.2009 9:57:40   
claud
No kje ste zdj vse?

Jst čakam da larissa zaspi, pa se že 1 uro po učkih mane, pa še kr noče.... zadne čase je čez dan spat tko velik problemuser posted image Pa še nimamo tko vroče v sobi....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
24.7.2009 9:57:41   
Onasiss

Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavtuser posted image
user posted image user posted image user posted image sej so samo 1,5h zamudliuser posted image user posted image user posted image

Ah, saj to ni velik....to v njihovem žargonu pomeni 5 minut...user posted image  Ampak do zdaj bi pa to že lahko vedle.....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
24.7.2009 9:59:43   
Čebel@

No kje ste zdj vse?
jaz sem tukaj.....ampak me že Hana kliče ama ama se sliši iz sobiceuser posted image user posted image user posted image

grem Hani dati amo in pridem nazaj

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
24.7.2009 9:59:47   
Onasiss

čeblavčki so cute ja...naša hanika tud skos neki skupi zlaga...pomoje bo prej govorila ko erik

Ah, ko bo babe osvaju sploh ne bo važn kdaj je spregovoru, važna je tehnika....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
24.7.2009 10:00:54   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ah, saj to ni velik....to v njihovem žargonu pomeni 5 minut...user posted image  Ampak do zdaj bi pa to že lahko vedle.....user posted image

Ej sam res..... k sva mi2 začela hodt, pa je pršu po mene, me je klicu kao 2 minutke pa sm pr teb..... jst valda že naštimana, pa pridm čez 5 minut ven, da bo ja on mene čaku 3 minute......ma ja....sm ga jst še 10 minutuser posted image
Po ene 2 mescih sm ga navadla da mi ne govori v minutah ampak lokaciji,kje se nahajauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
24.7.2009 10:02:09   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

čeblavčki so cute ja...naša hanika tud skos neki skupi zlaga...pomoje bo prej govorila ko erik

Ah, ko bo babe osvaju sploh ne bo važn kdaj je spregovoru, važna je tehnika....user posted image user posted image

Tehnikauser posted image user posted image user posted image user posted image ........moška tolažbauser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
24.7.2009 10:24:22   
claud
eno vprašanje....

A MAJO VAŠI MALČKI ŠE VEDNO TISTO MEČAVO (AL KAKO SE REČE) ŠE ODPRTO, MEHKO....
LARISSA IMA POMOJE ŠE KR TKO K JE BLO....TKO NEKAK ZA PREMER 2 CM.....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
24.7.2009 10:31:42   
claud
Ah sm že najdla, da se lohk to dolg zapirauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
24.7.2009 11:04:50   
sunny24
claud, dej povej še meni...user posted image

Sej ne morem verjet...Pr vsem tem vrtanju, kažinu je naša Gaja zaspala tuki zravn mene na kavču...Se ne pusti motit moja madam...user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
24.7.2009 11:08:46   
sunny24
Aja, učeri je tekla debata o tem, kolko so stari nonoti, none...

No, moja mama ima 46 let, moj tata in od mojga 52, mama od mojga pa 47. Pranone pa dve 71 in ena 73, pranonoti pa dva 74 in en 73. So še mladi! user posted image   5 let nazaj pa je umrla moja pranona, torej bi bla Gaji prapra nona, če bi bla še živa. user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
24.7.2009 11:31:10   
claud
Sunny tam nekje do enga leta se zapre.....nekaterim se do drugega pa tud ni nč narobeuser posted image
user posted image madam rabi lepotni spanec...ne glede na hrupuser posted image

waaaa pa so res mladi pra.....user posted image user posted image

Moja starša sta stara 50 in 51, Larissa ima samo še enega pradedka ki je star 76let...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
24.7.2009 11:55:53   
piskot
dan.

evo, nasa noc je bila tko tko. je pa martin prvic prespal celo noc brez dude user posted image . je ugotovil, da s tistim odgriznjenim delom ne more nic dudlat.

likanje mam sreco da moz za sluzbo ne rabi prav popeglanih srajc ipd, jaz se jim tudi na siroko izogibam, tako da pri nas likamo tko enkrat na mesec, pa se tist sam plenice ali pa kaksne hlace.

claud matr, dobr si ga prestrasla user posted image . pa moj ima isto slab obcutek za cas. enkrat vem da sem ga z martinom v lupinici pred blokom cakala, pa pozimi je bilo, ga klicem kje je , pa pravi, tukaj spodaj pred blokom user posted image . zdaj vem ...

mečava ja, ana ima tudi še ful odprto. martin je imel pri 6 mesecih že cisto zaprto. menda da se mora enkrat do 2 leta zarast.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
24.7.2009 12:06:16   
kayica24
heeeey punce!!!!

Ja,saj vem,nič se ne javim...

Ima moj dragi dopust in se hodimo vsak dan kopat v Terme...Tak da upam da mi je oproščenouser posted image

Naša Marinela fuuull uživa v vodici, jo imava v Fredovem obroču in je ZAKON!!!!!Res, full dober obroč....Pa mala fajn brca z nogicami...

Drgač pa je tudi naša madam začela fejst čebljat, pa cvilituser posted image user posted image user posted image

claud.....Samo nič več padcev po tleh....

Sunny....Lepa Gajicauser posted image

Katjuša...Bravo za Florjanauser posted image user posted image user posted image

Mihailo, Kolumbo...Uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image

Mi bomo menda šli septembra, ko bodo mimo izpiti na faxu..Samo še ne vemo kam...Nekam v tople krajeuser posted image

Vsem hvala za včerajšnje čestitke naši Marineliuser posted image

Glede starosti babic....Moja starša sta stara 45 in 50....od mojega mama pa 50...

Kaj sem še pozablauser posted image hm...Aja,slikic iz Term nimam ,ker smo se samo z tapravo kamero snemali..Nimamo fotiča,ker so cela naša žlahta na morju,pa so vse odnesliuser posted image user posted image user posted image

Aha,Marinela kliče....Se javim spet,ko bom lahko..Uživajte....Mi gremo čez kaki 2 uri spet plavat..user posted image user posted image

čao

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
24.7.2009 12:10:58   
Čebel@
piškot.......super za dudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša ima še kakšen cm odprto mečavo
kayica......full fajn da uživate-kar iskoristite čas ko ste skupaj

midve s Hano bova pa ob 13.30 jedle breskvico,potem gremo pa v millerja

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
24.7.2009 12:22:51   
Ajvy
Majchy..hvala za huggija..sem odspala zdejle s Tiso...uf je pasalo...

he he..to je mogla bit luštna...cmokavček

Urša..imaš popolnoma prav.....glede dude...zato je tudi nismo vzeli na silo..ampak je sam rekla..duda fuj fej..in jo zabrisala na drugo stran sobe.....zato smo pa nadaljevali s proceduro da je duda fuj fej...se pa krasno drži in ni bilo tri dni nobenega problema....včeraj jo je zgleda nekaj zmotlo....sej pol ure je bilo hudo...smo se lepo pogovarjali in pogovarjali..pa je mal pojokcala....pol pa je zaspančkala brez problemov......
Hvala za mnenje....

Sunny...krasno...boste lahko malo zadihali v stanovanju......

Balonchy..mater maš  zanimiv avatar....
Dobro opravita pri P

MLea....misliš da bi te držalo pokonci če bi nas spila??

Claud..uf....bogica...a res..jst pa ravno obratno..čist mlahava postanem ko me ta cona oblije..kot da me ni....no..sej me pol tut kmal niuser posted image
Lepo da tvojega tako lepo skrbi za te user posted image
Bravo za govoruser posted image

Piškot....bravo MArtin za razdudlanje user posted image user posted image user posted image

KAyica,,uživljate in fino se načofajte user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
24.7.2009 12:35:17   
MIHAILO
DOBER DAN...midva sva zjutraj ob 8h sla ven in bila do 11h v sencki....zdaj Mihailo panca,jaz sem poskusila ampak ne morem...
Gaja srcek...user posted image
KAyica fajn da cofotateuser posted image
Bravo FLORIJANuser posted image
Mlea in Tanci lepe slikice vasih ptickov in cebelic...
Jaz se vedno pakiram,ostale so se drobnerije-ki jih se rabim in jih ne morem se spakirat,jih bom jutri...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
24.7.2009 12:49:08   
Urša08
ojla

eto mi smo doma, je blo tko fletno user posted image Nejc je prvič sam čofal v vodici v bazenčku, pa eno punčkico je mel za družbo, Žiga je mal na ležalniku zaajal, medve pa kofetkali user posted image user posted image user posted image

Ajvy če je pa sama odklonila dudo potem pa kr vztrajaj user posted image user posted image user posted image superca

Mihailo za kok časa pa vi odhajate na dopust

sunny super za klimo user posted image user posted image user posted image

grem neki za jest narest pa nazaj pridem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
24.7.2009 12:58:35   
claud
No jst sm ji tud dons hotla dat sam nektarino, pa ji je bla prekisla....sj je bla res mal....tko da sm ji dodala še banano not, pol je blo pa super....
Bom jutr probala mal bučke.....da ne bo sam na sadjuuser posted image

O kok fajn za vse čofotalčkeuser posted image user posted image

Ajvy super za odvajanje od dudeuser posted image user posted image
Jst upam da ne bomo mel s cuzanjem palčka problemov.....ker dude ni so prsti v igri....

Tko, greva se zdj previt, pol pa probat zaspatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
24.7.2009 13:01:53   
Urša08
no tako, sem kar krompir v pečico vrgla pa mam zdej mal miruuser posted image

Tole oblačenje in desci je pa tud pri nam polom. Kadar gremo za vikend kam vsi štirje mam jaz oba otroka zrihtana, sebe zrihtano on pa še kar v gatah skače naokol pa sprašuje kaj nej da gor, pa da si more še zobe umit user posted image . No zadnjič pa jaz zrihtam otroka, pa rečem da moram še spakirat me pa sploh ni resno jemal in je šel že tamaledva v avto prpet, potem pa čaka kje sem. Ja takole je z našimi možički, dolgčas nam ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
24.7.2009 13:02:11   
birdy
Hoj, obe spita. Kristi je kr sama zaspalauser posted image  Je bla mal tečka k sva se na kavču igale in sem ji dala dudo in jo je sam zmanjkal. I love duda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dons ne kuham, je tašča doma pa bo ona skuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Jes, k se mi res ne da. Pol pa moji pridejo, odpeljejo Neli k sebi čez vikend in pol sem sama. Dons cel dan, jutr cel dan, nedeljo dopoldne, pol pa moj dam pride in gremo na kosilo k našim pa Neli dam spraviva. In ker bom sama z Kristi mi bo upam da celo ratal vse prezavgat pa komplet pomit. Zdej skoz sam posamezne prostore, pol se pa iz drugih nos v ta pospravljene umazanijo.
Jutr bom pa verjetn Kristi kr v ruzak dala pa šla na Stari grad. Sej vem da je za ruzak še mal prezgodi, sam meša se mi že od želje da se mal v klanc zagrizem. Pa kolo, joj... Prov manjka mi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
24.7.2009 13:03:27   
Urša08
claud super za nektarino in banano user posted image user posted image user posted image Jaz sem mu pa dons jabučka dala. No sej sedaj že jemo korenček, krompirček in kolerabico, pa jabučka. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
24.7.2009 13:18:38   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla

eto mi smo doma, je blo tko fletno user posted image Nejc je prvič sam čofal v vodici v bazenčku, pa eno punčkico je mel za družbo, Žiga je mal na ležalniku zaajal, medve pa kofetkali user posted image user posted image user posted image

Ajvy če je pa sama odklonila dudo potem pa kr vztrajaj user posted image user posted image user posted image superca

Mihailo za kok časa pa vi odhajate na dopust

sunny super za klimo user posted image user posted image user posted image

grem neki za jest narest pa nazaj pridem

Za 14 dni...fajn da ste cofotaliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
24.7.2009 13:31:16   
Deja
Živjo!!!

Mi smo pravkar prišli s pregleda pri zdravniku.... Pri 6.mesecih smo težki 10100 gramov in veliki 68cm.
Naslednji pregled 27.10.2009.

Do sedaj smo se samo dojili, zdaj pa smo dobili zeleno luč za GH. Danes je že pojedel naribano jabolko....

Punce (tiste ki že uvajate gh) zanima me koliko naj bi bil en obrok... Danes sem mu naribala jabolko in je pojedel cca polovico... Sej vem da od začetka ne bo pojedel veliko - ampak samo tako za orientacijo.... Aja pa zvečer uvajamo mlečni obrok okoli 19 ure.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
24.7.2009 13:47:47   
tanci29
deja-uau vi maste pa lepe mere....obrok je cca. 160ml...oz 100+meseci tako nekje je meni rekla patronažna

kako se kaj tvoja prijateljica drži?...

no midve sva pa pojedli kosilo(krompirček+kolerabica+brokoli) domače domače....je blo dobro kar ni hana je pa mami...zdrava prehrana jupiiii

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.