|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
24.7.2009 9:11:50   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstrauser posted image

Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni...user posted image user posted image user posted image

Pa kako lepo je tvoj poskrbel zate! user posted image

mogoče je mogu pa dojenčico okol nosit...drgač pa deci itak ne poznajo na uro

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
24.7.2009 9:12:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jaz sem kavico popila, otroka zrihtala, sedaj še sebe zrihtam in gremo do prjatelce na teraso, da bo Nejc lahko čofal medve pa čvekali user posted image user posted image user posted image joj jutri bo res dežuser posted image user posted image user posted image

uživajte v senčki pa se potem mal tipkamo

Sva ga že s tanci naredile....tako, da ne preveč čvekat, ker u nedelo ga pa res ne rabmo....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
24.7.2009 9:13:48   
claud
Sj men ni problem zlikat mojih cot pa od tamale...ampak a veš moj ma pa ful tud unih navadnih majc, tiste k jih enkrat opereš pol pa k hočeš speglat so pa vsi šivi postran in nč naravnost ne stojiuser posted image to mi gre najbolj na jetra....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
24.7.2009 9:15:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstrauser posted image

Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni...user posted image user posted image user posted image

žPod tole se pa podpišem.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
24.7.2009 9:15:33   
claud
O mlea....prej gledam une slike pa pogruntam da je res evita tista k po vseh štirih šiba k en 10 mesečnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
24.7.2009 9:16:15   
Čebel@
claud......res lepo od tvojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za peglat imam jaz tudi ponavadi samo moževe majce-se 3x na dan preoblečeuser posted image user posted image .....je hujš ko kakšna babauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
24.7.2009 9:16:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

žPod tole se pa podpišem.....user posted image user posted image user posted image
tudi jaz se popolnoma strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
24.7.2009 9:17:15   
claud

jst tud....pod drugi deluser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
24.7.2009 9:17:54   
Čebel@

Sj men ni problem zlikat mojih cot pa od tamale...ampak a veš moj ma pa ful tud unih navadnih majc, tiste k jih enkrat opereš pol pa k hočeš speglat so pa vsi šivi postran in nč naravnost ne stojiuser posted image to mi gre najbolj na jetra....
poznam touser posted image .....tko da jaz mu kupujem bolj vredne majce da se ne raztegnejo in ostanejo šivi na svojem mestuuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
24.7.2009 9:19:43   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

poznam touser posted image .....tko da jaz mu kupujem bolj vredne majce da se ne raztegnejo in ostanejo šivi na svojem mestuuser posted image

Sj kadar mu jst mu tud.....sam teh je tko mal....
pol mu pa tašča prnese ene 10 sponzorskih in itak mu te prve pod roke pridejo....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
24.7.2009 9:21:23   
Čebel@

Sj kadar mu jst mu tud.....sam teh je tko mal....
pol mu pa tašča prnese ene 10 sponzorskih in itak mu te prve pod roke pridejo....user posted image

samo resuser posted image ......moj ima ogromno majc(več kot jaz) pa najrajši tanajbolj zgulene nosiuser posted image en dan bom naredila čistko v njegovi omariuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
24.7.2009 9:24:34   
claud
to sm mu tud jst rekla da mu bom tiste stran zmetala pa me je sam napuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
24.7.2009 9:25:21   
sunny24

tudi jst...user posted image user posted image user posted image

btw, lihkar pršli...ta za pogledat, 2 nič kej...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
24.7.2009 9:28:11   
claud
Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavtuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
24.7.2009 9:28:59   
Čebel@

tudi jst...user posted image user posted image user posted image

btw, lihkar pršli...ta za pogledat, 2 nič kej...
slikaj jih kako montirajo da bomo preverile če je eden res za kejuser posted image user posted image user posted image zmisli si,da moraš descu slikati za v albumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.7.2009 9:29:41   
Čebel@

Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavtuser posted image
user posted image user posted image user posted image sej so samo 1,5h zamudliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.7.2009 9:30:26   
claud
Ej bejbe naša punca je začela ful govort!
Zdele skos neki govori...bebe, aja, abu, ne, user posted image kok je dobrauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.7.2009 9:30:58   
Čebel@

to sm mu tud jst rekla da mu bom tiste stran zmetala pa me je sam napuser posted image user posted image
mene če bi napuser posted image ,bi mu samo rekla da si jih  naj sam likauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
24.7.2009 9:32:00   
Čebel@

Ej bejbe naša punca je začela ful govort!
Zdele skos neki govori...bebe, aja, abu, ne, user posted image kok je dobrauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja je včeraj mojga gledala in se zadrla ateee-->je moj skor dol padu od šokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
24.7.2009 9:33:14   
tanci29
joj ne govor o decih pa o oblačenju...jest zrihtam sebe pa tamaledva on pa še zmer skače okol kva nej obleče pa že ene trikrat se je preobleku...vsakič k gre mim je u drugi majci...po možnosti čez dva dni vse roma u pralni strojuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
24.7.2009 9:34:15   
tanci29

user posted image user posted image user posted image sej so samo 1,5h zamudliuser posted image user posted image user posted image

a dejte no minutka gor al pa doluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
24.7.2009 9:36:40   
tanci29
čeblavčki so cute ja...naša hanika tud skos neki skupi zlaga...pomoje bo prej govorila ko erik

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
24.7.2009 9:38:23   
Čebel@

a dejte no minutka gor al pa doluser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
24.7.2009 9:40:25   
Čebel@

čeblavčki so cute ja...naša hanika tud skos neki skupi zlaga...pomoje bo prej govorila ko erik
bojo čvekice po mamicahuser posted image user posted image user posted image user posted image
še to povem:včeraj dopoldne ko sem kuhala,sem imela Hano v stolčku da me je gledala in sem ji skos pošiljala lupče,pa je začela nazaj cmokatiuser posted image user posted image user posted image .....pa sem jaz,pa ona,pa spet jaz in onauser posted image user posted image user posted image .....full mi je bila kjutuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
24.7.2009 9:41:49   
Čebel@

joj ne govor o decih pa o oblačenju...jest zrihtam sebe pa tamaledva on pa še zmer skače okol kva nej obleče pa že ene trikrat se je preobleku...vsakič k gre mim je u drugi majci...po možnosti čez dva dni vse roma u pralni strojuser posted image
joj kako mi je poznanouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.