|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
22.7.2009 15:21:42   
MiniMiska
Živjo.
Jest sem se že preselila v avgust, pa vseeno navijam za vse, ki še čakate,...
kaj, Tejchy, boš šla na krvni test? Teli testi te res hecajo, smotano. Upam, da si srečka nosečka!
T.Z. - dobrodošla!
Vsem sončen pozdravček!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.7.2009 15:43:30   
dini
Kako si pa ti MiniMiska?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.7.2009 17:18:03   
limonita
dini, pa zakaj ne greš na krvni test? Meni bi se zmešalo od negotovosti. 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
22.7.2009 17:18:49   
dini
Ker če je bla vgnezditev se nebi vidlo še.

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.7.2009 17:31:38   
dini
Kako si ti?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.7.2009 17:34:53   
dini
LUNA83 vse najboljše za rojstni dan in naj se ti uresničijo vse skrite sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
22.7.2009 18:59:57   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )
26.07. - Angel miss ( 1.krog )
26.07. - chloe ( 2. krog )
26.07. - T.Z. ( 4.krog )
28.07. - sunprincess
29.07. - milabe
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 39

Modrih :16 
Roza   :  1
Skupaj : 15

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.................................SREČK NOSEČK

user posted image

Evo sem mal seznamček potegnila iz naftalina. Sam je pa obupen pogled na vso to modrino user posted image
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
23.7.2009 8:31:15   
chloe
Dobro jutro pupe!!!! Kako se pocutijo nase user posted image ? Kaksna nova user posted image ali je se kar susa ta mesec?

Np, jaz se ne grem vec... Sem rekla, kar bo pa bo, kupila FS, cakala do jutra in... NEVELJAVEN test!?user posted image Ne user posted image in ne MINUS, ampak neveljaven?! Kaksno sreco moram imeti, ne?user posted image user posted image

No, zdaj pa sem se zaklela, da ponucam CB v ponedeljek in ni prej. Vikend bomo imeli zelo pester. V soboto se poroci kolegica, v nedeljo pa praznujemo 1. rojstni dan od nase pikice!!!!! Imam okrog 30 povabljenih na popolodanskem kafetku, sendvickih, sladkarijah in seveda torti... Torto sem ze narocila in je popolna, roza-bela, Hello Kitty design... ahhh, komaj cakam. V nedeljo imam tako ogromno dela v kuhinji, v soboto pa festa. Upam, da tako vsaj ne bom mislila na te hudiceve teste celi vikend, ker sem ze pravi psihouser posted image user posted image

Tejchy, Isebeaux, kaksne novice? Pupsa a je ze kaj znakov? Ce ni nic, bo pa spet pupika hahaha... bo tvoj srecen med samimi babnicamiuser posted image

Zelim vam cudovit dan, poln pozitivne energije!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
23.7.2009 8:50:12   
sunprincess
fino,da boš imela tako pester vikend, da ne boš razmišljala o testu, ti bo ful prej minilouser posted image

(odgovor članu chloe)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
23.7.2009 9:03:49   
*pupsa*
chloe slabost je prisotna čeprav mislim da bo kljub novem znaku vseeno punca:)

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.7.2009 9:23:49   
Tejchy25
Jutro punce...

Sam tolk vam sporočim, da se selim v avgust, ker je včer prtekla user posted image ...
Tkooo me vse boli, križ, trebuh...joškice še kr, čeprov me ponavad en dan prej nehajo...

Že tretji mesec zapored ista pesem...

In grem zdj v avgust odtečt svoj 15-i krog, ta bi pa že mogu bit počas uspešen...

No, vsem ostalim pa srečno, pa mal rozik bi se moral ta mesec nujn še nabrat!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
23.7.2009 9:44:23   
S*
Tejchy25 user posted image user posted image user posted image

Sej nam bo uspelo v avgustu, ker ne moreta bit dva meseca tako sušna, je že julij preveč.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.7.2009 9:47:37   
Tejchy25
Ja bo ja...sej men je že 3 mesece uspel...vidt user posted image , in to na več testih (ta mesec jih je blo 5), pa pol vseen zmer prteče tečnoba...

Tko da...ja, enkrat bo ja...user posted image Očitno še ni čas za to...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.7.2009 9:56:40   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )
26.07. - Angel miss ( 1.krog )
26.07. - chloe ( 2. krog )
26.07. - T.Z. ( 4.krog )
28.07. - sunprincess
29.07. - milabe
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 39

Modrih :17 
Roza   :  1
Skupaj : 18

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0%SREČK NOSEČK
JULIJ...............................5,56%SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.7.2009 11:18:37   
kago
Zdravo punce...

Sem sicer "frišna" na forumu... pa tečke ne pričakujem nekje v juliju... ker so cikli dokaj neredni recimo, da je ne pričakujem okorg 28.7., pa bo že fest dolg cikel... sicer je pa to moj (mislim da) 5.  krog .... menstrucije so neredne :(

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.7.2009 11:35:20   
Anonimen
Daaan! No pa da se malce javim.
Hvala vsem za dobrodošlico, super ste! Tole poletje pa zgleda, da je res bolj sušno... nič dobrega v tem.

Mene pa maaalce živčki dajejo, ker se približuje "dan d" pa čeprav (še) nisem obremenjena s tem "kdaj" bo. Ampak 2-3dni prej me pa začne malce stiskati pri srčku...

(odgovor članu kago)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.7.2009 11:54:13   
isabeaux
user posted image  živjo punce....smo bli odsotni 2 dni...mal krajši dopust...user posted image

Jao Tejchy...kako tebe to zeza...pa kaj pri user posted image  se zezajo ti testi....in mislim da se ti bom pridružila pri jezi, ker sem danes zjutraj in včeraj zvečer nardila 3 teste....2 fs duo in enga bc mini...pa spet ono, čisto skor nevidne črtice...no na fs duo je bila kr vidna...vam slikco prilepim...sam mislim, da me tudi zezajo...

Kaj je to pri nama...po moje nama neki hormoni štrikajo, da je najprej user posted image  pol se pa vsipa....user posted image

Pa punce bog ne daj me pobarvat v roza, ker sem skor ziher da bo čez dva dni točno priteklauser posted image

Chloe...pa kaj pa pr teb...tudi ta test...noro...punce nekdo se fejst zezaaaaa z nami tam gori...user posted image

T.Z. dobrodošla...

vam v naslednjem prilepim slikco.....

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.7.2009 11:57:15   
slovenka
Ojla pupe,

a se lahko še jaz malo vrinem med vas? Plis, plis user posted image Po postih vidite, da sem že stara čveka user posted image Sem dala že eno nosečnost skozi preko RR user posted image

chloe - sem nekje v podobnem kot ti - še malo starejša je moja pupa od tvoje, pa vidim, da si ti že čist notri v delanju 2. user posted image . DAj mi malo povedat, kako si se odločila? Ker jaz sem šele kak teden dni nazaj - ko je moja sestra rodila - začela tuhtat, da bi prihodnjo pomlad spet nosila velik trebuh naokrog... Se še dobro spomnim poroda, pa malo se bojim, kako bo to z 2. otrokoma - če bom sfolgala še ta prvo dovolj cartat user posted image ... kaj ti praviš? Se pa ful veselim tistega ugibanja spola, pa izbire imena... user posted image

Sem pa bila 2 leti nazaj podobno nervozna, če bo ali ne bo, kot ve. Sedaj se mi pa zdi, da bi bila v drugo bolj skulirana, samo ker še nisva brez zaščite zdaj, niti ne morem biti živčka, tako da se sprašujem, če bom potem, ko se bo bližal konec cikla spet tako na trnih kot pri prvi user posted image user posted image

No, lep dan!!!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.7.2009 11:59:20   
slovenka
Aja, moram pa še povedati, da nama je prvič uspelo v 3. ciklu. V 1. sva čist ovulacijo zgrešila, v 2. sem pa že imela o. teste user posted image Pa sem v 1. in 2. krogu presojala razne znake, vse je bilo, pa potem vseeno user posted image V 3. krogu pa sem potem nekak zares vedela, da sem user posted image , s testom sem počakala nekje na 35. dan in je res bil user posted image .

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.7.2009 11:59:43   
isabeaux
Mal me muči slikca...jo bom dala v album....pa poglejte...ampak res tako je tudi pri meni že bilo trikrat...pa se je pol vsipala...tako da me res nič obarvat, pa nič mi čestitat...dokler ne bo en dan po datmu za user posted image  še nje od nikoder...čeprav sem 100 % da pride...ahhhuser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.7.2009 12:01:37   
*pupsa*
sam ne bomo mogle vidit slikce če ne dovoliš ogleda profila user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.7.2009 12:07:13   
isabeaux
Kak pa to nardim...a se vid zdaj al ne?

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.7.2009 12:09:01   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Mal me muči slikca...jo bom dala v album....pa poglejte...ampak res tako je tudi pri meni že bilo trikrat...pa se je pol vsipala...tako da me res nič obarvat, pa nič mi čestitat...dokler ne bo en dan po datmu za user posted image  še nje od nikoder...čeprav sem 100 % da pride...ahhhuser posted image

Če pa to ni + pol pa res ne vem ... sem 100%, da je to to ! user posted image Sam kot praviš, bomo še malo počakali s čestitanjem user posted image ... A pa imaš kake znake ... za prihod tečke ali za + ?
Jaz sem si zdaj računala in bom test delala v ponedeljek ... ne vem kako mi piše na seznamčku šele 30.7 user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.7.2009 12:09:12   
*pupsa*
hmmm...ne...mislm d tm označiš v profilu da je viden vsem

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.7.2009 12:10:10   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

sam ne bomo mogle vidit slikce če ne dovoliš ogleda profila user posted image

jaz sem čisto normalno pogledala ... ne rabiš it v profil ampak album (slikica  zraven z.s.)

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?