Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 7:31:02
|
|
|
|
sunprincess
|
Jutro Hvala za deteljico, jaz tudi držim pestke,da še čakajoče ugledajo (mo) , ostale, pa da ta mesec uspešno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 8:19:03
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* Dobro jutro zaspanke....sedaj gre pa zares, pošiljam vam deteljico za ogromno sreče!!! Hvala, ja srečo pa res rabimo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 8:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! miklaromček eh popadki me mučijo pa ma ni da ni,tko da mam občutek da se bo neki zgodil v tem tednu al pa v drugem kaj pa točen se bom pa pustila presenetit pa kakšna vročina?mene že dva dni zebe k pr norcih in se prov vzun grejem na sončku tko da sem prov hvaležna za ta sonček pa ti si okej?uu še čist mejčken pa boš svojo pikico čutila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 8:54:55
|
|
|
|
miklarom
|
JA ŠE MALO, KOMAJ ČAKAM DA JO ZAČUTIM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 10:06:19
|
|
|
|
Tejchy25
|
Jutro punce! Joooj, mam tako norišnico v službi, da sm komaj našla čas da sm skočim... No, zjutrej sm spet nardila FS, k sm mela enga še doma...in je bla zlooo šibka črtica, bolj šibka kot zadnjič... Nekej me heca....in me pušča v negotovosti ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 10:33:53
|
|
|
|
*pupsa*
|
pišuka tejchy pa kaj to tebe neki heca...najbolj da greš na krvnega boš najbolj zihr al je kej al ni nč!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 10:50:34
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ne vem...js si govorim, črtica je črtica, zamuja, joškice bolijo...in upam naprej...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 10:56:56
|
|
|
|
*pupsa*
|
pol pa super tko....ostani pri pozitivnem razmišljanju!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:15:09
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ja, sem pozitivka v vseh pogledih :) Dons sm vzela test s sabo, ga zdle slikala in ugotovila, da nimam s sabo kabla za povezat se :))) No, je pa črtica vidna tut na slikici (šibka, ampak je...ne vem, a bi delala jutr CB al ne...)... So ble pa včer cele štorije, ko sm šla test kupvat...sm kupila FS in CB. No, pridem v lekarno, ki je razdeljena na 2 dela, en del je za recepte (in tut loh samoplačniško), drug del je pa samo drogerija. In sm šla tja, kjer je za oboje, rekla en FS in en CB prosim. In ona, CB mam tle, FS je pa gor, pejte gor. In grem gor, da tm oboje vzamem, prav, da sploh ne pozna FS, da BC ni več in vse kar ma je CB... In sm kupila CB, pa mi pol niti ni dala v vrečko ne nič... Me je prov zjezila...pa sm lepo vprašala če majo kak drug test poleg CB pa je sam čudn pogledala pa se obrnila... Ahhh...:)))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:27:29
|
|
|
|
*pupsa*
|
ja kje si pa bla to pišuka....bi blo vseen če bi šla kupt v DM...tm imajo vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:30:31
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ja sej, pa se mi ni dal do tja vozt...v bistvu sm bla na poti do tja, pa sm si med potjo premislla in zavila v lekarno...no, pol mi je bo žal in sm vseen šla še v DM :))) Pozabla sm povedat, da mam dons rahle bolečine v križu kot pred ...apak nič ne nakazuje, da se bo prikazala...zaenkrat :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:33:01
|
|
|
|
*pupsa*
|
jst sm mela tud bolečine v križu sam kasneje cca. 5 dni po tem ko mi je že zamujala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:33:36
|
|
|
|
Tejchy25
|
No sej, men pa zdej 4 dni zamuja... Ufff, kolk je to napet, k kkšna detektivka, hehehehehe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:44:24
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Evo me ... firbec babji ... Ma Tejchy... kaj je zdaj to ... sem pričakovala slikico z debelimi , ti pa praviš, da je šibkejša Sej bo ... hočem rečt, sej je že ... tečka se je itak že poslovila za 1 leto Drugače, kje se je izgubil naš seznamček ... a bi ga katera malo obnovila - jaz ne znam ... Pa hvala za štiriperesno deteljico *pupsa* ... bo prišla prav čisto vsem
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto se trudim skapirat kak to gre na tem forumu pa mislim, da mi je končno uspelo. Torej: se vam lahko pridružim pri (ne)čakanju na M?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 11:55:01
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Eto se trudim skapirat kak to gre na tem forumu pa mislim, da mi je končno uspelo. Torej: se vam lahko pridružim pri (ne)čakanju na M? no lepo, da si razumela ... jaz sem najprej 3 mesece samo brala in študirala kako ta reč deluje , šele pol sem se registrirala ... in seveda dobrodošla ... kdaj pa je ne pričakuješ? Bojo punce, ki urejajo seznamček dodale tudi tebe gor ... če seveda hočeš
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 12:06:32
|
|
|
|
tecnobica
|
Evo mene po doooolgem cajtu. IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 No sej, men pa zdej 4 dni zamuja... Ufff, kolk je to napet, k kkšna detektivka, hehehehehe Pa veš, kdaj si imela ovulacijo? Ker lahko da je bla ovulacija kasneje, pa še ni 14 dni od takrat, zato ne pokaže bolj močne črtice. IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Eto se trudim skapirat kak to gre na tem forumu pa mislim, da mi je končno uspelo. Torej: se vam lahko pridružim pri (ne)čakanju na M? Lepo, da si skapirala. Samo tukaj čakamo na , in ne "nečakamo" na , ker je treba uporabljat pozitivne misli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 12:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha ok torej čakam na / in ne ne-čakam na Skapirati delovanje samega foruma ni bil problem... ureditev sem morala dojeti, da vem kam se sploh lahko priključim k debati... Eto takole gre: teče 4.krog, / pričakujem 26.7., torej v nedeljo. Vas pa že vnaprej opozorim, da znam imeti včasih kakšen nelogičen preblisk, ker po 9letih KT (z eno vmesno pavzo) dejansko spet spoznavam svoje telo in mi je včasih prav čudno kaj vse čutim in kaj vse se dogaja. Saj ne, da ne bi vedela v teoriji ampak praksa je tista, ki mi dela kdaj probleme. No... če bi vedela, da mi bojo KT tako spremenile vse skupaj jih 100% NIKOLIIIIII ne bi jemala ampak zdaj je kar je.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 12:12:56
|
|
|
|
Tejchy25
|
Jah ne vem, glede na to, da sva ta mesec bla izjemno nepridna in sva samo 2x je morala bit al čist na začetku al pa okrog 6.7. Tko da pomoje bi moral že bit... No, bomo vidl, bom vztrajala :)))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 12:14:05
|
|
|
|
Tejchy25
|
T.Z., pozabla sm, lepo pozravljena na forumu, navijamo tut zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 13:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za dobrodošlico!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 13:29:24
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, T.Z. dobrodošla Tejchy25 navijamo jst sm tudi čist zblojena s temi rahlimi črticami ampak me še zmer žene naprej, ker ni.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 14:24:24
|
|
|
|
dini
|
Jst sm fulll moji sestri je kuža umrl.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 14:25:24
|
|
|
|
*pupsa*
|
joooj dini...kako pa to?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 22.7.2009 14:27:30
|
|
|
|
dini
|
Verjetno je bil bolan, ne vem še.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?