|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
22.7.2009 7:31:02   
sunprincess
Jutrouser posted image  Hvala za deteljico, jaz tudi držim pestke,da še čakajoče ugledajo (mo)user posted image , ostale, pa da ta mesec uspešnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
22.7.2009 8:19:03   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

Dobro jutro zaspanke....sedaj gre pa zares, pošiljam vam deteljico za ogromno sreče!!!
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, ja srečo pa res rabimo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
22.7.2009 8:51:17   
Anonimen
jutro!
miklaromček eh popadki me mučijo pa ma ni da ni,tko da mam občutek da se bo neki zgodil v tem tednu al pa v drugem kaj pa točen se bom pa pustila presenetituser posted image pa kakšna vročina?mene že dva dni zebe k pr norcih in se prov vzun grejem na sončku tko da sem prov hvaležna za ta sončekuser posted image pa ti si okej?uu še čist mejčken pa boš svojo pikico čutilauser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
22.7.2009 8:54:55   
miklarom
JA ŠE MALO, KOMAJ ČAKAM DA JO ZAČUTIMuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
22.7.2009 10:06:19   
Tejchy25
Jutro punce! Joooj, mam tako norišnico v službi, da sm komaj našla čas da sm skočim...

No, zjutrej sm spet nardila FS, k sm mela enga še doma...in je bla zlooo šibka črtica, bolj šibka kot zadnjič...

Nekej me heca....in me pušča v negotovosti ... user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
22.7.2009 10:33:53   
*pupsa*
pišuka tejchy pa kaj to tebe neki heca...najbolj da greš na krvnega boš najbolj zihr al je kej al ni nč!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
22.7.2009 10:50:34   
Tejchy25
Ne vem...js si govorim, črtica je črtica, user posted image zamuja, joškice bolijo...in upam naprej...:)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
22.7.2009 10:56:56   
*pupsa*
pol pa super tko....ostani pri pozitivnem razmišljanju!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
22.7.2009 11:15:09   
Tejchy25
Ja, sem pozitivka v vseh pogledih :)

Dons sm vzela test s sabo, ga zdle slikala in ugotovila, da nimam s sabo kabla za povezat se :)))

No, je pa črtica vidna tut na slikici (šibka, ampak je...ne vem, a bi delala jutr CB al ne...)...

So ble pa včer cele štorije, ko sm šla test kupvat...sm kupila FS in CB. No, pridem v lekarno, ki je razdeljena na 2 dela, en del je za recepte (in tut loh samoplačniško), drug del je pa samo drogerija. In sm šla tja, kjer je za oboje, rekla en FS in en CB prosim. In ona, CB mam tle, FS je pa gor, pejte gor.
In grem gor, da tm oboje vzamem, prav, da sploh ne pozna FS, da BC ni več in vse kar ma je CB...

In sm kupila CB, pa mi pol niti ni dala v vrečko ne nič... Me je prov zjezila...pa sm lepo vprašala če majo kak drug test poleg CB pa je sam čudn pogledala pa se obrnila...user posted image user posted image user posted image

Ahhh...:)))

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
22.7.2009 11:27:29   
*pupsa*
ja kje si pa bla to pišuka....bi blo vseen če bi šla kupt v DM...tm imajo vse!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
22.7.2009 11:30:31   
Tejchy25
Ja sej, pa se mi ni dal do tja vozt...v bistvu sm bla na poti do tja, pa sm si med potjo premislla in zavila v lekarno...no, pol mi je bo žal in sm vseen šla še v DM :)))

Pozabla sm povedat, da mam dons rahle bolečine v križu kot pred user posted image ...apak nič ne nakazuje, da se bo prikazala...zaenkrat :)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
22.7.2009 11:33:01   
*pupsa*
jst sm mela tud bolečine v križu sam kasneje cca. 5 dni po tem ko mi je že zamujala

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
22.7.2009 11:33:36   
Tejchy25
No sej, men pa zdej 4 dni zamuja...

Ufff, kolk je to napet, k kkšna detektivka, hehehehehe

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
22.7.2009 11:44:24   
Chi_Pita
Evo me ... firbec babji ... user posted image  user posted image  user posted image
Ma Tejchy...  kaj je zdaj to ... sem pričakovala slikico z debelimi user posted image , ti pa praviš, da je šibkejša user posted image Sej bo ... hočem rečt, sej je že user posted image ... tečka se je itak že poslovila za 1 leto user posted image

Drugače, kje se je izgubil naš seznamček ... a bi ga katera malo obnovila - jaz ne znam user posted image ...
Pa hvala za štiriperesno deteljico *pupsa* ... bo prišla prav čisto vsem user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
22.7.2009 11:48:48   
Anonimen
Eto se trudim skapirat kak to gre na tem forumu pa mislim, da mi je končno uspelo.
Torej: se vam lahko pridružim pri (ne)čakanju na M?

(odgovor članu Tejchy25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
22.7.2009 11:55:01   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Eto se trudim skapirat kak to gre na tem forumu pa mislim, da mi je končno uspelo.

user posted image user posted image user posted image no lepo, da si razumela ... jaz sem najprej 3 mesece samo brala in študirala kako ta reč deluje user posted image , šele pol sem se registrirala
... in seveda dobrodošla ... kdaj pa je ne pričakuješ? Bojo punce, ki urejajo seznamček dodale tudi tebe gor ... če seveda hočeš user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.7.2009 12:06:32   
tecnobica
Evo mene po doooolgem cajtu.

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

No sej, men pa zdej 4 dni zamuja...

Ufff, kolk je to napet, k kkšna detektivka, hehehehehe

Pa veš, kdaj si imela ovulacijo? Ker lahko da je bla ovulacija kasneje, pa še ni 14 dni od takrat, zato ne pokaže bolj močne črtice.

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Lepo, da si skapirala. Samo tukaj čakamo na user posted image , in ne "nečakamo" na user posted image , ker je treba uporabljat pozitivne misli.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.7.2009 12:12:08   
Anonimen
Aha ok torej čakam na user posted image / user posted image in ne ne-čakam na user posted image
Skapirati delovanje samega foruma ni bil problem... ureditev sem morala dojeti, da vem kam se sploh lahko priključim k debati...

Eto takole gre: teče 4.krog, user posted image / user posted image pričakujem 26.7., torej v nedeljo.

Vas pa že vnaprej opozorim, da znam imeti včasih kakšen nelogičen preblisk, ker po 9letih KT (z eno vmesno pavzo) dejansko spet spoznavam svoje telo in mi je včasih prav čudno kaj vse čutim in kaj vse se dogaja. Saj ne, da ne bi vedela v teoriji ampak praksa je tista, ki mi dela kdaj probleme. No... če bi vedela, da mi bojo KT tako spremenile vse skupaj jih 100% NIKOLIIIIII ne bi jemala ampak zdaj je kar je.

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.7.2009 12:12:56   
Tejchy25
Jah ne vem, glede na to, da sva ta mesec bla izjemno nepridna in sva user posted image samo 2x je morala bit al čist na začetku al pa okrog 6.7. Tko da pomoje bi moral že bit...

No, bomo vidl, bom vztrajala :)))

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
22.7.2009 12:14:05   
Tejchy25
T.Z., pozabla sm, lepo pozravljena na forumu, navijamo tut zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
22.7.2009 13:12:36   
Anonimen
Hvala za dobrodošlico!!!

(odgovor članu Tejchy25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
22.7.2009 13:29:24   
dini
Ojla punce, T.Z. dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Tejchy25 navijamouser posted image user posted image user posted image jst sm tudi čist zblojena s temi rahlimi črticami ampak me še zmer žene naprej, ker user posted image ni. user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
22.7.2009 14:24:24   
dini
Jst sm fullluser posted image user posted image user posted image user posted image moji sestri je kuža umrl.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
22.7.2009 14:25:24   
*pupsa*
joooj dini...kako pa to?user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
22.7.2009 14:27:30   
dini
Verjetno je bil bolan, ne vem še.user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?