|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
24.7.2009 7:44:29   
KOKICA32
Uuuuu; Spps, pašeeeeee!

MAJALČICA uživajte!!!!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
24.7.2009 7:44:54   
KOKICA32
Yania- a je že bil make up sex? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
24.7.2009 8:24:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ko bi vsaj bila 23user posted image ....to je že dooolgo nazajuser posted image
a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22)    

a še ne spiš?user posted image 22je hišna številka...user posted image
Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj...

??????? Kaj pa to zdej je?...neki berem, pa berem...nisem čist na tekočem, samo tisto sem ujela, da je Persida zakon....ja kaj imaš pa proti meni????????????????

Nič, verjetno pa imaš tudi ti slamo v betici user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a misliš,da bo razumela?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
24.7.2009 8:25:01   
spps

Moj je pa pred uro in pol prišel  z Lj. pa sva se že skregala...on že spi....

Ništa novega..midva še vedno nisva "taprava", že od sobote...user posted image

Kaj si ga pa razjezla?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
24.7.2009 8:25:03   
spps

si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2mauser posted image .....nisem jaz začelauser posted image ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasminauser posted image ,jee od sestre..moje ne izdamuser posted image ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhhuser posted image

pa ti si pa res polna skrivnosti...user posted image

še mal pa bo sestri ukradla identitetouser posted image user posted image user posted image , sej mail naslov ma tud od sestre, če se ne motimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
24.7.2009 8:25:05   
spps

Pa dobro jutro!

Sem morala iti najprej nazaj prebrati, ker sem se še potem kar nekaj časa v postelji smejala...Kake so pa včeraj padale...Pa eno članico imamo več...nič bati, saj se bo vrnila..z novim nickom..user posted image Ups, spet žalim..user posted image

kaj pa je tu žaljivega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
24.7.2009 8:25:24   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro!

spps, hvala za poživitev. so mi oke kar narazen skočle (prej so ble še zaleplene od zaspančkov) user posted image user posted image user posted image

tasa pa se je mogoče res vžgala al kaj. včeraj je blo v mb zelo vroče user posted image user posted image

pa če je še rekla, da ima ajmar poleg..očitno, ga ni našla od zaspanosti...pa jo je skurilo....bogica user posted image

zdaj me je pa res strah za tašo... še sms sem ji prej poslala,pa nič...
mal me skrbi,da se je slama vžgala,potem je pa glavo v vodo potisnila,pa jo pozabla ven datuser posted image user posted image
hm...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
24.7.2009 9:03:47   
mama_milchy
jutro,
pa ve ste prave čveke user posted image
zdaj si grem po kavo in da preberem kaj je to z leo-tia blo; mi ni čist jasno....
aja, prej Leo porihtam

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
24.7.2009 9:55:40   
Piruri

Prej sem napisala, pa me je kenslalo...no vseeno, bom  še enkrat...
Najaa,,,,,ne! ne grem k njemu, nima smisla, ko se prenaglas začnem pogovarjat, pa cel kamp posluša.,..

Leo Tia....pa dej punca zresni se...tako maš luštna dva sončka, ti pa take klobasaš tule gor....pa sej nismo na bebci.si.....res da ga kera kdaj mimo vseka, to zato, da se mal smejimo, samo ti pa totalno pretiravaš...da ne rečem, da vsak tvoj post ene 3x preberem, da ga štekam...kaj nikoli ne prečekiraš kaj napišeš?...pol črk ti manjka....ma nehaj no...umiri se malo....

ja smejite se na račun drugih..so me pač užalile s tem tračkanjem..kot da so vse popolne...taka pač sem,napišem kar mislim ko me ras....dijouser posted image ............ja seveda se je lepo smejati s drugih..jaz nisem nikoli tračkala vaše poste..če pač vse veste,ok...zato jaz ne in sem vedno vprašala----adijouser posted image

Se mi je zdelo, da za vsem tem stoji nekdo drug/tretji/četrti...dvomim, da bi se mamica dveh otrok tako obnašala oz. tako otročje razmišljala...malo heca na svoj račun pa je treba prenest, čene bi bil svet preveč dolgočasen...

www.by-ab.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
24.7.2009 10:06:52   
Steffi
Jutro,

krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala.

temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
24.7.2009 10:07:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec user posted image user posted image user posted image

hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješuser posted image

Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. user posted image
ajevci so bili angelčki user posted image , bejevci pa bebci. user posted image

Aha, pol jaz sem bila angelček user posted image

jaz pa bebec user posted image

tud jaz sem bila skoz v oŠ B -user posted image user posted image

kaj smo pa pol Djevci??? Glede na to, kaj ste bli B in C-jevci, smo bli mi debili user posted image user posted image user posted image evo, jest se znam smejat na svoj račun user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
24.7.2009 10:11:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec user posted image user posted image user posted image

hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješuser posted image

Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. user posted image
ajevci so bili angelčki user posted image , bejevci pa bebci. user posted image

Aha, pol jaz sem bila angelček user posted image

jaz pa bebec user posted image

tud jaz sem bila skoz v oŠ B -user posted image user posted image

kaj smo pa pol Djevci??? Glede na to, kaj ste bli B in C-jevci, smo bli mi debili user posted image user posted image user posted image evo, jest se znam smejat na svoj račun user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
24.7.2009 10:11:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

oj!
Jaz sem Marcelu kar z olivnim oljem namazala lasišče- je šlo super doluser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
24.7.2009 10:13:32   
felix7

Jutro,

krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala.

ne moreš verjet... ja, res, farmacevti in zdravniki predpisujejo zdravila glede na to, kdo jih na več izletov pelje user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
24.7.2009 10:16:14   
MalaČebelica

Jutro,

na kremi od mustele za sončenje piše da je od 0 naprej, do dveh let. mogočle ti je ona ponujala že naslednjo - od dveh naprej. sicer se pa mnenja zelo razlikujejo, ampak nekak do 6 mesecev so vsi skeptični glede mazanja. no rokice pa nogice nekateri še odobravajo, po obrazu pa vsi strogo prepovejo....

jaz sem imela kremo za temenca pa mi je bila ful fajn. je naša imela kar precej pa smo mazali z onim mandljevim oljem pa ni nič pomagalo, krema pa zelo. šampona pa nisem probala. se pa spomnim da je ena napisala (mediuhec al kera), da jim krema ni pomagala...

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
24.7.2009 10:26:29   
*MaJaLe*

user posted image  aja,pa dobro jutrouser posted image
kakšno lepo dobro jutrooooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
24.7.2009 10:27:03   
*MaJaLe*

Uuuuu; Spps, pašeeeeee!

MAJALČICA uživajte!!!!!!!

ma najlepša hvala... vi tudi... pa ne mi preveč klamfat ponoči tu.. ker ko bom prišla nazaj, me bo šokuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
24.7.2009 10:27:31   
*MaJaLe*

Jutro,

meni so tudi dali Ilrido... mislim, da mam 30-ko...user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.7.2009 10:39:41   
Steffi

Jutro,

meni so tudi dali Ilrido... mislim, da mam 30-ko...user posted image

Si zadovoljna?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
24.7.2009 10:54:56   
Steffi

Jutro,

na kremi od mustele za sončenje piše da je od 0 naprej, do dveh let. mogočle ti je ona ponujala že naslednjo - od dveh naprej. sicer se pa mnenja zelo razlikujejo, ampak nekak do 6 mesecev so vsi skeptični glede mazanja. no rokice pa nogice nekateri še odobravajo, po obrazu pa vsi strogo prepovejo....

jaz sem imela kremo za temenca pa mi je bila ful fajn. je naša imela kar precej pa smo mazali z onim mandljevim oljem pa ni nič pomagalo, krema pa zelo. šampona pa nisem probala. se pa spomnim da je ena napisala (mediuhec al kera), da jim krema ni pomagala...

Krema za sončenje od mustele ZF50, res obstajata dve ena od 0 do 18 mesecev in ena od 18 mesecev naprej. Zdaj res ne vem katero mi je ona dala v roke in sem deklaracijo prebrala... pisalo je od 36 mesecev naprej... bom šla še enkrat v lekarno preverituser posted image :

Paulo Coelho

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.7.2009 10:58:11   
Steffi

Jutro,

Temenice so popolnoma izginile po uporabi kreme ali se ji še pojavljajo? Tudi jaz sem do sedaj čistila z mandljevim oljem, pa jih nikoli nisem mogla popolnoma očisti in vedno več jih ima... Taj jih res ima dosti...

Paulo Coelho

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
24.7.2009 11:00:13   
KOKICA32

Moj je pa pred uro in pol prišel  z Lj. pa sva se že skregala...on že spi....

Ništa novega..midva še vedno nisva "taprava", že od sobote...user posted image

Kaj si ga pa razjezla?

on mene, ker je tečen ko user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
24.7.2009 11:03:10   
KOKICA32

Pa dobro jutro!

Sem morala iti najprej nazaj prebrati, ker sem se še potem kar nekaj časa v postelji smejala...Kake so pa včeraj padale...Pa eno članico imamo več...nič bati, saj se bo vrnila..z novim nickom..user posted image Ups, spet žalim..user posted image

kaj pa je tu žaljivega?

kaj pa vem..nikoli ne veš, za nakatere...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.7.2009 11:05:56   
KOKICA32
Midva sva nazaj iz FT, pa s sprehoda. Je vse okej, hodila bova sicer 1x tedensko, ne vem kako dolgo, malo je še zategnjen (tonus)v ramenih in nogicah...zato si ji baje še ne daje v usta...morava vaje delat..pa bo baje...

Kremo za sončenje
pa se jaz včeraj kupila od Bubchen..mi je všeč njihova kozmetika...ZF 30..več je tak sama kemija...Ga bom začela mazati po nogicah in rokicah, ker on se zelo veliko v kengorujčku nosi, pa ne bi rada, da ga opeče. Po obrazu pa tak nisem mislila, ker tak ima klobuček gor, pa ga malo zaščiti...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
24.7.2009 11:06:54   
KOKICA32
Temence- ne bi vedla...jih nismo imeli...sem pa tudi jaz slišala, da olivno olje dela čudeže...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!