Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:01:00
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No kaj zdej, bomo še kako rekle al grem spat? yania se je šla očitno res stisnit ma se grem tudi js... ker jutri gremo na mini dopust... lahko katera druga prevzame sezname dokler me ni, če se ji da... čene bom pa ko pridem nazaj (pondeljek). Gremo spat, Najči? Lepo spi. In lepo se mejte na dopustu. Jaz ne morem seznamov rihtat... Maš zs. Right back at 'ya.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:01:35
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma neki me net drka... sej gremo spat počasi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:02:02
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Lahko noč punce moje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:02:28
|
|
|
|
helimaša
|
ajde spat!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:02:47
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:03:21
|
|
|
|
yania
|
Prej sem napisala, pa me je kenslalo...no vseeno, bom še enkrat... Najaa,,,,,ne! ne grem k njemu, nima smisla, ko se prenaglas začnem pogovarjat, pa cel kamp posluša.,.. Leo Tia....pa dej punca zresni se...tako maš luštna dva sončka, ti pa take klobasaš tule gor....pa sej nismo na bebci.si.....res da ga kera kdaj mimo vseka, to zato, da se mal smejimo, samo ti pa totalno pretiravaš...da ne rečem, da vsak tvoj post ene 3x preberem, da ga štekam...kaj nikoli ne prečekiraš kaj napišeš?...pol črk ti manjka....ma nehaj no...umiri se malo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:03:44
|
|
|
|
helimaša
|
mam dvejst strani za prebrat..... YANIA a si na moru
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:06:49
|
|
|
|
yania
|
Heli....ja....itak, sem stacionirana tule.....mimo pride kak komar, al pa kdo ki gre na wc..ostali pa vsi že komirajo.... jaz bom tudi počasi šla..morm še vodo zavret za Timija...pa stekleničko pomiti.... Kako si mi ti?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:08:38
|
|
|
|
helimaša
|
ma jst sm v redu.....sva zdele dam pršla.....sva šla na eno pivičko.....sm na hitr prebrala da sta se skregala.....pejt ga mal brcnt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:11:15
|
|
|
|
yania
|
Brcnt, to ja....mah,bo že...sej boli me samo to, ko ni komunikacije..ko vedno vse tazadnja zvem,,,,,pa vsi več vejo ko jaz....ah, .... Ej, grem zdej......... Lepe sanje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Prej sem napisala, pa me je kenslalo...no vseeno, bom še enkrat... Najaa,,,,,ne! ne grem k njemu, nima smisla, ko se prenaglas začnem pogovarjat, pa cel kamp posluša.,.. Leo Tia....pa dej punca zresni se...tako maš luštna dva sončka, ti pa take klobasaš tule gor....pa sej nismo na bebci.si.....res da ga kera kdaj mimo vseka, to zato, da se mal smejimo, samo ti pa totalno pretiravaš...da ne rečem, da vsak tvoj post ene 3x preberem, da ga štekam...kaj nikoli ne prečekiraš kaj napišeš?...pol črk ti manjka....ma nehaj no...umiri se malo.... ja smejite se na račun drugih..so me pač užalile s tem tračkanjem..kot da so vse popolne...taka pač sem,napišem kar mislim ko me ras....dijo ............ja seveda se je lepo smejati s drugih..jaz nisem nikoli tračkala vaše poste..če pač vse veste,ok...zato jaz ne in sem vedno vprašala----adijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:14:24
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: yania Prej sem napisala, pa me je kenslalo...no vseeno, bom še enkrat... Najaa,,,,,ne! ne grem k njemu, nima smisla, ko se prenaglas začnem pogovarjat, pa cel kamp posluša.,.. Leo Tia....pa dej punca zresni se...tako maš luštna dva sončka, ti pa take klobasaš tule gor....pa sej nismo na bebci.si.....res da ga kera kdaj mimo vseka, to zato, da se mal smejimo, samo ti pa totalno pretiravaš...da ne rečem, da vsak tvoj post ene 3x preberem, da ga štekam...kaj nikoli ne prečekiraš kaj napišeš?...pol črk ti manjka....ma nehaj no...umiri se malo.... ja smejite se na račun drugih..so me pač užalile s tem tračkanjem..kot da so vse popolne...taka pač sem,napišem kar mislim ko me ras....dijo ............ja seveda se je lepo smejati s drugih..jaz nisem nikoli tračkala vaše poste..če pač vse veste,ok...zato jaz ne in sem vedno vprašala----adijo ajoj....no comment.....itak ne vem za kva se gre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 0:17:19
|
|
|
|
helimaša
|
Yania.....ma dej ne sekiri se....sej se bota jutr pomenla.....pr nas je večkrat tko.....deci.....nimaš kej.....sm za zbrcat jih je .......mal v hecu.....da ne bo spet kera kej mislna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 5:52:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. ajevci so bili angelčki , bejevci pa bebci. Aha, pol jaz sem bila angelček jaz pa bebec tud jaz sem bila skoz v oŠ B -
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 6:02:06
|
|
|
|
spps
|
aja,pa dobro jutro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 6:20:35
|
|
|
|
spps
|
Taša, a si preživela noč?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:24:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro! spps, hvala za poživitev. so mi oke kar narazen skočle (prej so ble še zaleplene od zaspančkov) tasa pa se je mogoče res vžgala al kaj. včeraj je blo v mb zelo vroče
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:41:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps taša sam zate http://www.zgrs-sezana.si/?stran=napotki Tu se še lahko ostale kaj naučimo....ki tud imamo slamo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:41:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj... lahko me izbrišeš ..mi je vseeno,saj nisem jaz začela..lp o tem pa bi se resnično dalo debatirat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:41:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj... ??????? Kaj pa to zdej je?...neki berem, pa berem...nisem čist na tekočem, samo tisto sem ujela, da je Persida zakon....ja kaj imaš pa proti meni???????????????? Nič, verjetno pa imaš tudi ti slamo v betici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:41:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Moj je pa pred uro in pol prišel z Lj. pa sva se že skregala...on že spi.... Ništa novega..midva še vedno nisva "taprava", že od sobote...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:41:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2ma .....nisem jaz začela ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasmina ,jee od sestre..moje ne izdam ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhh pa ti si pa res polna skrivnosti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:41:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2ma .....nisem jaz začela ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasmina ,jee od sestre..moje ne izdam ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhh pol pa na fb nisi prijavljena s svojim imenom... whatever... sm te zbrisala, ker si sama tako rekla in ne, ker bi ti kaj hotela.. z žaljenjem si pa ti začela tako da samo pssssssssssttttttt nisem pod svojim imenom,ne ..i nemoj ti meni pssssssssssssttttttttttt,,,ker nisem jaz začela.če si čorava si vsavi očala in preštej nazaj kdo se je iz koga smejao ..pa boš videla No, spet žalimo... Ahhhh, ne!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:42:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa dobro jutro! Sem morala iti najprej nazaj prebrati, ker sem se še potem kar nekaj časa v postelji smejala...Kake so pa včeraj padale...Pa eno članico imamo več...nič bati, saj se bo vrnila..z novim nickom.. Ups, spet žalim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:44:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro! spps, hvala za poživitev. so mi oke kar narazen skočle (prej so ble še zaleplene od zaspančkov) tasa pa se je mogoče res vžgala al kaj. včeraj je blo v mb zelo vroče pa če je še rekla, da ima ajmar poleg..očitno, ga ni našla od zaspanosti...pa jo je skurilo....bogica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)
Pred rokom. (
60%)
Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!