|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
24.7.2009 0:01:00   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

No kaj zdej, bomo še kako rekle al grem spat?
yania se je šla očitno res stisnituser posted image ma se grem tudi js... ker jutri gremo na mini dopust...
lahko katera druga prevzame sezname dokler me ni, če se ji da... čene bom pa ko pridem nazaj (pondeljek).

Gremo spat, Najči?

Lepo spi. In lepo se mejte na dopustu. user posted image
Jaz ne morem seznamov rihtat...

Maš zs.
Right back at 'ya.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
24.7.2009 0:01:35   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma neki me net drka...
sej gremo spat počasiuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
24.7.2009 0:02:02   
*MaJaLe*
Lahko noč punce mojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
24.7.2009 0:02:28   
helimaša
ajde spat!!!!

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
24.7.2009 0:02:47   
Najaa
Lahko noč. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
24.7.2009 0:03:21   
yania
Prej sem napisala, pa me je kenslalo...no vseeno, bom  še enkrat...
Najaa,,,,,ne! ne grem k njemu, nima smisla, ko se prenaglas začnem pogovarjat, pa cel kamp posluša.,..

Leo Tia....pa dej punca zresni se...tako maš luštna dva sončka, ti pa take klobasaš tule gor....pa sej nismo na bebci.si.....res da ga kera kdaj mimo vseka, to zato, da se mal smejimo, samo ti pa totalno pretiravaš...da ne rečem, da vsak tvoj post ene 3x preberem, da ga štekam...kaj nikoli ne prečekiraš kaj napišeš?...pol črk ti manjka....ma nehaj no...umiri se malo....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
24.7.2009 0:03:44   
helimaša
mam dvejst strani za prebrat.....
YANIA a si na moru

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
24.7.2009 0:06:49   
yania
Heli....ja....itak, sem stacionirana tule.....mimo pride kak komar, al pa kdo ki gre na wc..ostali pa vsi že komirajo....
jaz bom tudi počasi šla..morm še vodo zavret za Timija...pa stekleničko pomiti....
Kako si mi ti?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
24.7.2009 0:08:38   
helimaša
ma jst sm v redu.....sva zdele dam pršla.....sva šla na eno pivičko.....sm na hitr prebrala da sta se skregala.....pejt ga mal brcntuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
24.7.2009 0:11:15   
yania
Brcnt, to ja....mah,bo že...sej boli me samo to, ko ni komunikacije..ko vedno vse tazadnja zvem,,,,,pa vsi več vejo ko jaz....ah, ....

Ej, grem zdej.........
Lepe sanje...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
24.7.2009 0:12:15   
Anonimen

Najaa,,,,,ne! ne grem k njemu, nima smisla, ko se prenaglas začnem pogovarjat, pa cel kamp posluša.,..

Leo Tia....pa dej punca zresni se...tako maš luštna dva sončka, ti pa take klobasaš tule gor....pa sej nismo na bebci.si.....res da ga kera kdaj mimo vseka, to zato, da se mal smejimo, samo ti pa totalno pretiravaš...da ne rečem, da vsak tvoj post ene 3x preberem, da ga štekam...kaj nikoli ne prečekiraš kaj napišeš?...pol črk ti manjka....ma nehaj no...umiri se malo....

ja smejite se na račun drugih..so me pač užalile s tem tračkanjem..kot da so vse popolne...taka pač sem,napišem kar mislim ko me ras....dijouser posted image ............ja seveda se je lepo smejati s drugih..jaz nisem nikoli tračkala vaše poste..če pač vse veste,ok...zato jaz ne in sem vedno vprašala----adijouser posted image

(odgovor članu yania)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
24.7.2009 0:14:24   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia

ja smejite se na račun drugih..so me pač užalile s tem tračkanjem..kot da so vse popolne...taka pač sem,napišem kar mislim ko me ras....dijouser posted image ............ja seveda se je lepo smejati s drugih..jaz nisem nikoli tračkala vaše poste..če pač vse veste,ok...zato jaz ne in sem vedno vprašala----adijouser posted image

ajoj....no comment.....itak ne vem za kva se gre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
24.7.2009 0:17:19   
helimaša
Yania.....ma dej ne sekiri se....sej se bota jutr pomenla.....pr nas je večkrat tko.....deci.....nimaš kej.....sm za zbrcat jih jeuser posted image user posted image user posted image .......mal v hecu.....da ne bo spet kera kej mislna

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
24.7.2009 5:52:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec user posted image user posted image user posted image

hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješuser posted image

Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. user posted image
ajevci so bili angelčki user posted image , bejevci pa bebci. user posted image

Aha, pol jaz sem bila angelček user posted image

jaz pa bebec user posted image

tud jaz sem bila skoz v oŠ B -user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
24.7.2009 6:02:06   
spps
user posted image  aja,pa dobro jutrouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
24.7.2009 6:20:35   
spps
Taša, a si preživela noč?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
24.7.2009 7:24:46   
MalaČebelica
dobro jutro!

spps, hvala za poživitev. so mi oke kar narazen skočle (prej so ble še zaleplene od zaspančkov) user posted image user posted image user posted image

tasa pa se je mogoče res vžgala al kaj. včeraj je blo v mb zelo vroče user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
24.7.2009 7:41:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

taša sam zate user posted image http://www.zgrs-sezana.si/?stran=napotki

user posted image user posted image user posted image user posted image
Tu se še lahko ostale kaj naučimo....ki tud imamo slamo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
24.7.2009 7:41:10   
KOKICA32

ko bi vsaj bila 23user posted image ....to je že dooolgo nazajuser posted image
a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22)    

a še ne spiš?user posted image 22je hišna številka...user posted image
Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj...

lahko me izbrišešuser posted image ..mi je vseeno,saj nisem jaz začela..lp

o tem pa bi se resnično dalo debatirat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
24.7.2009 7:41:12   
KOKICA32

ko bi vsaj bila 23user posted image ....to je že dooolgo nazajuser posted image
a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22)    

a še ne spiš?user posted image 22je hišna številka...user posted image
Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj...

??????? Kaj pa to zdej je?...neki berem, pa berem...nisem čist na tekočem, samo tisto sem ujela, da je Persida zakon....ja kaj imaš pa proti meni????????????????

Nič, verjetno pa imaš tudi ti slamo v betici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
24.7.2009 7:41:13   
KOKICA32

Moj je pa pred uro in pol prišel  z Lj. pa sva se že skregala...on že spi....

Ništa novega..midva še vedno nisva "taprava", že od sobote...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
24.7.2009 7:41:16   
KOKICA32

si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2mauser posted image .....nisem jaz začelauser posted image ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasminauser posted image ,jee od sestre..moje ne izdamuser posted image ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhhuser posted image

pa ti si pa res polna skrivnosti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
24.7.2009 7:41:18   
KOKICA32

si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2mauser posted image .....nisem jaz začelauser posted image ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasminauser posted image ,jee od sestre..moje ne izdamuser posted image ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhhuser posted image
pol pa na fb nisi prijavljena s svojim imenom... whatever...
sm te zbrisala, ker si sama tako rekla in ne, ker bi ti kaj hotela.. z žaljenjem si pa ti začela tako da samo pssssssssssttttttt

nisem pod svojim imenom,neuser posted image ..i nemoj ti meni pssssssssssssttttttttttt,,,ker nisem jaz začela.če si čorava si vsavi očala in preštej nazaj kdo se je iz koga smejaouser posted image ..pa boš videla

No, spet žalimo...user posted image Ahhhh, ne!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
24.7.2009 7:42:45   
KOKICA32
Pa dobro jutro!

Sem morala iti najprej nazaj prebrati, ker sem se še potem kar nekaj časa v postelji smejala...Kake so pa včeraj padale...Pa eno članico imamo več...nič bati, saj se bo vrnila..z novim nickom..user posted image Ups, spet žalim..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
24.7.2009 7:44:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro!

spps, hvala za poživitev. so mi oke kar narazen skočle (prej so ble še zaleplene od zaspančkov) user posted image user posted image user posted image

tasa pa se je mogoče res vžgala al kaj. včeraj je blo v mb zelo vroče user posted image user posted image

pa če je še rekla, da ima ajmar poleg..očitno, ga ni našla od zaspanosti...pa jo je skurilo....bogica user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Rok
пеперутка16

Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?

Pravočasno. (0%)

Pred rokom. (60%)

Po roku. (40%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!