Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:44:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uuuuu; Spps, pašeeeeee! MAJALČICA uživajte!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 7:44:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Yania- a je že bil make up sex?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 8:24:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj... ??????? Kaj pa to zdej je?...neki berem, pa berem...nisem čist na tekočem, samo tisto sem ujela, da je Persida zakon....ja kaj imaš pa proti meni???????????????? Nič, verjetno pa imaš tudi ti slamo v betici a misliš,da bo razumela?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 8:25:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Moj je pa pred uro in pol prišel z Lj. pa sva se že skregala...on že spi.... Ništa novega..midva še vedno nisva "taprava", že od sobote... Kaj si ga pa razjezla?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 8:25:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia si izbrisala?saj vas ne bom lih pogrešala,nimam cajta se s tem ubadat,,imam preveč dela s 2ma .....nisem jaz začela ...pač nimajo drugega dela kot tračkat.in sory moje pravo ime ni jasmina ,jee od sestre..moje ne izdam ....fajn bojte..če se nebi iz drugega ene par njih norca delale bi bilo vse ok..kot da sem komu kaj kriva...mahhhhhhhhhhh pa ti si pa res polna skrivnosti... še mal pa bo sestri ukradla identiteto , sej mail naslov ma tud od sestre, če se ne motim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 8:25:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa dobro jutro! Sem morala iti najprej nazaj prebrati, ker sem se še potem kar nekaj časa v postelji smejala...Kake so pa včeraj padale...Pa eno članico imamo več...nič bati, saj se bo vrnila..z novim nickom.. Ups, spet žalim.. kaj pa je tu žaljivega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 8:25:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro! spps, hvala za poživitev. so mi oke kar narazen skočle (prej so ble še zaleplene od zaspančkov) tasa pa se je mogoče res vžgala al kaj. včeraj je blo v mb zelo vroče pa če je še rekla, da ima ajmar poleg..očitno, ga ni našla od zaspanosti...pa jo je skurilo....bogica zdaj me je pa res strah za tašo... še sms sem ji prej poslala,pa nič... mal me skrbi,da se je slama vžgala,potem je pa glavo v vodo potisnila,pa jo pozabla ven dat hm...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 9:03:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
jutro, pa ve ste prave čveke zdaj si grem po kavo in da preberem kaj je to z leo-tia blo; mi ni čist jasno.... aja, prej Leo porihtam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 9:55:40
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: yania Prej sem napisala, pa me je kenslalo...no vseeno, bom še enkrat... Najaa,,,,,ne! ne grem k njemu, nima smisla, ko se prenaglas začnem pogovarjat, pa cel kamp posluša.,.. Leo Tia....pa dej punca zresni se...tako maš luštna dva sončka, ti pa take klobasaš tule gor....pa sej nismo na bebci.si.....res da ga kera kdaj mimo vseka, to zato, da se mal smejimo, samo ti pa totalno pretiravaš...da ne rečem, da vsak tvoj post ene 3x preberem, da ga štekam...kaj nikoli ne prečekiraš kaj napišeš?...pol črk ti manjka....ma nehaj no...umiri se malo.... ja smejite se na račun drugih..so me pač užalile s tem tračkanjem..kot da so vse popolne...taka pač sem,napišem kar mislim ko me ras....dijo ............ja seveda se je lepo smejati s drugih..jaz nisem nikoli tračkala vaše poste..če pač vse veste,ok...zato jaz ne in sem vedno vprašala----adijo Se mi je zdelo, da za vsem tem stoji nekdo drug/tretji/četrti...dvomim, da bi se mamica dveh otrok tako obnašala oz. tako otročje razmišljala...malo heca na svoj račun pa je treba prenest, čene bi bil svet preveč dolgočasen...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:06:52
|
|
|
|
Steffi
|
Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:07:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. ajevci so bili angelčki , bejevci pa bebci. Aha, pol jaz sem bila angelček jaz pa bebec tud jaz sem bila skoz v oŠ B - kaj smo pa pol Djevci??? Glede na to, kaj ste bli B in C-jevci, smo bli mi debili evo, jest se znam smejat na svoj račun
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:11:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. ajevci so bili angelčki , bejevci pa bebci. Aha, pol jaz sem bila angelček jaz pa bebec tud jaz sem bila skoz v oŠ B - kaj smo pa pol Djevci??? Glede na to, kaj ste bli B in C-jevci, smo bli mi debili evo, jest se znam smejat na svoj račun
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:11:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice? oj! Jaz sem Marcelu kar z olivnim oljem namazala lasišče- je šlo super dol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:13:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice? ne moreš verjet... ja, res, farmacevti in zdravniki predpisujejo zdravila glede na to, kdo jih na več izletov pelje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:16:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice? na kremi od mustele za sončenje piše da je od 0 naprej, do dveh let. mogočle ti je ona ponujala že naslednjo - od dveh naprej. sicer se pa mnenja zelo razlikujejo, ampak nekak do 6 mesecev so vsi skeptični glede mazanja. no rokice pa nogice nekateri še odobravajo, po obrazu pa vsi strogo prepovejo.... jaz sem imela kremo za temenca pa mi je bila ful fajn. je naša imela kar precej pa smo mazali z onim mandljevim oljem pa ni nič pomagalo, krema pa zelo. šampona pa nisem probala. se pa spomnim da je ena napisala (mediuhec al kera), da jim krema ni pomagala...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:26:29
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,pa dobro jutro kakšno lepo dobro jutrooooooooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:27:03
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uuuuu; Spps, pašeeeeee! MAJALČICA uživajte!!!!!!! ma najlepša hvala... vi tudi... pa ne mi preveč klamfat ponoči tu.. ker ko bom prišla nazaj, me bo šok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:27:31
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. meni so tudi dali Ilrido... mislim, da mam 30-ko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:39:41
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. meni so tudi dali Ilrido... mislim, da mam 30-ko... Si zadovoljna?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:54:56
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice? na kremi od mustele za sončenje piše da je od 0 naprej, do dveh let. mogočle ti je ona ponujala že naslednjo - od dveh naprej. sicer se pa mnenja zelo razlikujejo, ampak nekak do 6 mesecev so vsi skeptični glede mazanja. no rokice pa nogice nekateri še odobravajo, po obrazu pa vsi strogo prepovejo.... jaz sem imela kremo za temenca pa mi je bila ful fajn. je naša imela kar precej pa smo mazali z onim mandljevim oljem pa ni nič pomagalo, krema pa zelo. šampona pa nisem probala. se pa spomnim da je ena napisala (mediuhec al kera), da jim krema ni pomagala... Krema za sončenje od mustele ZF50, res obstajata dve ena od 0 do 18 mesecev in ena od 18 mesecev naprej. Zdaj res ne vem katero mi je ona dala v roke in sem deklaracijo prebrala... pisalo je od 36 mesecev naprej... bom šla še enkrat v lekarno preverit :
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 10:58:11
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice? na kremi od mustele za sončenje piše da je od 0 naprej, do dveh let. mogočle ti je ona ponujala že naslednjo - od dveh naprej. sicer se pa mnenja zelo razlikujejo, ampak nekak do 6 mesecev so vsi skeptični glede mazanja. no rokice pa nogice nekateri še odobravajo, po obrazu pa vsi strogo prepovejo.... jaz sem imela kremo za temenca pa mi je bila ful fajn. je naša imela kar precej pa smo mazali z onim mandljevim oljem pa ni nič pomagalo, krema pa zelo. šampona pa nisem probala. se pa spomnim da je ena napisala (mediuhec al kera), da jim krema ni pomagala... Temenice so popolnoma izginile po uporabi kreme ali se ji še pojavljajo? Tudi jaz sem do sedaj čistila z mandljevim oljem, pa jih nikoli nisem mogla popolnoma očisti in vedno več jih ima... Taj jih res ima dosti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:00:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Moj je pa pred uro in pol prišel z Lj. pa sva se že skregala...on že spi.... Ništa novega..midva še vedno nisva "taprava", že od sobote... Kaj si ga pa razjezla? on mene, ker je tečen ko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:03:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa dobro jutro! Sem morala iti najprej nazaj prebrati, ker sem se še potem kar nekaj časa v postelji smejala...Kake so pa včeraj padale...Pa eno članico imamo več...nič bati, saj se bo vrnila..z novim nickom.. Ups, spet žalim.. kaj pa je tu žaljivega? kaj pa vem..nikoli ne veš, za nakatere...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:05:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva sva nazaj iz FT, pa s sprehoda. Je vse okej, hodila bova sicer 1x tedensko, ne vem kako dolgo, malo je še zategnjen (tonus)v ramenih in nogicah...zato si ji baje še ne daje v usta...morava vaje delat..pa bo baje... Kremo za sončenje pa se jaz včeraj kupila od Bubchen..mi je všeč njihova kozmetika...ZF 30..več je tak sama kemija...Ga bom začela mazati po nogicah in rokicah, ker on se zelo veliko v kengorujčku nosi, pa ne bi rada, da ga opeče. Po obrazu pa tak nisem mislila, ker tak ima klobuček gor, pa ga malo zaščiti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 24.7.2009 11:06:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Temence- ne bi vedla...jih nismo imeli...sem pa tudi jaz slišala, da olivno olje dela čudeže...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
EU volitveMiška2006Se boste udeležili EU volitev?da (
34%)
ne (
66%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!