netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: netki ful razmišljam da bi kupila tilnu tricikel....a se še splača? ga mate vse? prej sem tuhtala razliko med žigatom in tilnom pri starosti enega leta.....in je bil žiga ful bolj razvit, ta čas je bil že v vrtcu, osvojil je poganjalčka, hodil, sam sedel na stolu, kmalu potem že jedel....tilen pa še nč....ne morš verjet kakšna je razlika a je možna razlika med naravnim porodom in CR (pri otroku)? poznam še par primerov ko se otroci različnih porodov povsem razlikujejo mam čudno razmišljanje, ne? lahko da je slučaj, ampak.... sem jaz malo tuhtala o temle tvojem tuhtanju... otroci različni glede na porod, možno... samo ti lahko povem razliko med mojimi 4 nečakinjami (hčerke moje sestre)... vse 4 so bile rojene naravno, pa so bile vse 4 pri enem letu čisto različne... ta prva je bila kot živo srebro, težko ujet, plezala vsepovsod, vriskala, piskala, ni da ni - populisina Lara je živahna, ta je bila orto živahna... ko je bila sestra drugič noseča, je naša mami rekla, da upa, da ta otrok ne bo tak "živček" kot ta prva in res HB ni bila, umirjena, vedno je vse premislila preden je kaj naredila, hodit se ji ni mudilo... ta tretja je sicer imela zdravstvene težave, ampak je bila ravno mešanica prve in ta druge, ravno prav navihana... in tale ta četrta, orto razvajenček, ampak lepo na easy, shodila je ravno okoli enega leta... tako, da ne vem, če je res toliko od načina poroda odvisno, se mi zdi, da je bolj odvisno prezgodnjega rojstva ali pa krepko čez rok... svoj karakter otrok prinese na svet in s tem tudi odnos do stvari in način kako kaj počne... kot je populis že zadnjič napisala, da sta bila oba z možem ( ) full živahna, ko sta bila majhna, tako je tudi Lara, je pač po obeh... jaz sem tudi pri Lovru opazila, da ne bo navratnanos nekaj zgrabil, ampak bo malo premislil, za hodit tudi ve kaj midva hočeva od njega, pa se samo nasmeji in počepne, zdaj trenira kako se pade, da se ne poškoduje, če nazaj, na rit, če pa naprej, se je pa treba na roke ujet... očitno si misli, dokler tega ne bom znal, ne bom hodil... čist po fotru... tako... danes bom pa jaz ta prva težila za kufe, drugače vedno mene čakajo... sej pravim, lahko da je slučaj...ampak je pa zanimivo......
|