|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 22:06:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 22:08:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
22.7.2009 22:48:26   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

nč, jaz bom pa kar lepo počakala...

drugič noseča... ČESTITAM!... pa da bo vse ok... user posted image

čauči... šibam svečko pihat user posted image

jaz sem pa sumila nate?!

Mi lahko katera še meni pošlje na ZS prosim?

Čist smo pozabile da danes praznuje ogromno julijčkov prvo svečko.

3jeMi / Lovro
liju / Žan
ksenci / Aljaž
NyahRR/ Ian
lindy /Manca
karamela6/ Nina user posted image
robika /Tija

Čestitke tudi od mene. VSE NAJBOLJŠE  MALČKI PALČKI

MI BOMO TUDI KMALU UPIHNILI PRVO SVEČKO...

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 22:59:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.7.2009 23:13:21   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Hej..

naša pupa spet kuha...čez dan je ok (do 38), zvečer in čez na noč pa 40....user posted image ....kdaj pa je treba nazaj k zdravniku, vročino ima že od ponedeljka? Ja če ima otrok več kot 3 dni vročino je treba k zdravniku. Zdaj pač odvisno kdaj ste bli tam. če še bo jutri imela tak visoko, potem pokliči v petek P. Al pa kr jutri pokliči, če recimo dela popoldan in bo še Teja vedno imela vročino.  Počakam do petka? Dobili smo tobirex ali nekaj takega za uho, samo imam občutek, da jo uho sploh ne boli, da gre za nekaj drugega.

Obkladke dol meče in se dere ko jesihar, kopat se tudi noče, sili ven...prej sva jo z mojim komaj pripravila do tega, da je ostala par minutk v bani user posted image . S čim še lahko ohlajam telo? ko spi ji daj obkladke, da ne bo vedela, po glavi, okrog komolcev in kolen. Zavij ji tetra pleničko in ji obloži te dele. Ko pa je budna pa jo malo v banici ali pa svečke, druga niuser posted image Jaz imam sicer svečke voltaren, ki so ful močne in jih je Tii predpisal doktor takrat, ko je imela vneto uho in to, pa naj bi se dajala ena na 12 ur. Samo so res močne, pa ji jaz nisem upala dajat, ker ni imela tak hudo visoke vročine.

Svečka ji drži nekje kako uro, potem pa vročina spet naraste. Oblečena pa je samo v bodi, da ji ni še dodatno vroče, pije ogromno, je pa skoraj nič user posted image , niti sladkarij (puding, keksi) noče user posted image . levinja, mogoče pa jo raje pusti samo v plenički in jo samo s kakšno rjuhico pokrij ali pa niti to ne. Jaz imam Tio samo v plenički zdaj ko je tak vroče. Pa še v tem se mi poti.

Koliko dni traja vročina pri 6.inf.? 3 dni? Torej, če ima 6.inf, bi ju3 nastopile pikice? ja, 3 dni.

Sorry, da sem tako zagušila, samo mi je prvič tako zares zbolela in je čisto apatična...user posted image   Verjamem, da ti je hudo, meni je vedno tak, ko je bolana. Bogi pikeci mali  -------------------

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.7.2009 23:17:45   
anikabd

Drugičnoseča ČESTITKE!!!!!

Jaz bi tudi........bomo morali še malo počakati.....mogoče nas presenetiuser posted image

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.7.2009 23:18:25   
rovar_ka

teja je imela prste vmes, se je zbudila...grem izmerit vročijno..mission impossible...kako vam to rata- z navadnim termometrom?

če je budna ji daj termometer pod pazduho in jo nosi kot malo bebico, da ji tam skupaj držiš. Takšna je bla moja tehnika z digitalnim pod pazduho. Z navadnim pa res traja kr nekaj časa ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.7.2009 23:23:03   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Hej..

naša pupa spet kuha...čez dan je ok (do 38), zvečer in čez na noč pa 40....user posted image ....kdaj pa je treba nazaj k zdravniku, vročino ima že od ponedeljka? Počakam do petka? Dobili smo tobirex ali nekaj takega za uho, samo imam občutek, da jo uho sploh ne boli, da gre za nekaj drugega.

Obkladke dol meče in se dere ko jesihar, kopat se tudi noče, sili ven...prej sva jo z mojim komaj pripravila do tega, da je ostala par minutk v bani user posted image . S čim še lahko ohlajam telo? Svečka ji drži nekje kako uro, potem pa vročina spet naraste. Oblečena pa je samo v bodi, da ji ni še dodatno vroče, pije ogromno, je pa skoraj nič user posted image , niti sladkarij (puding, keksi) noče user posted image .

Koliko dni traja vročina pri 6.inf.? 3 dni? Torej, če ima 6.inf, bi ju3 nastopile pikice?

Sorry, da sem tako zagušila, samo mi je prvič tako zares zbolela in je čisto apatična...user posted image

levinja, naša na sečo še ni imela vročine, tako da ne vem točno, s čim razen hladno oz mlačno kopeljo ali da ji gležnje in zapestja hladiš ter vrat (tukaj imamo namreč najbolj pretok in se telo najlepše hladi) - če se noče kopat, poskusi s tem, ko spi.
pa pri 40 lahko s svečko zbijaš - aha, vidim, da drži uro, ne več. potem pa poskusi... joj, kaj so že pisale, nekaj močnejšega je še, dajmo punce!!!

za jest pa verjamem, da ji ne paše sladko - poskusi rajši s čim slanim, ne sladkim - če nič drugega, rajši smoki kot puding, ker telo pri vročini izgublja sol, ne cukr.
odrasli takrat tudi nič ne jemo ali pa kk kruh žvečimo - poskusi s tem, če lepo žveči. važno pa, da pije pije pije - in daj ji čisto juhico - je sol, maščoba in tekočina. idealno za bolezen.

pa baje če na podplate nekak obložiš kolobarje surovega krompirja, zbijaš vročino. Sem malo brskala, pa je ena napisala, da pri njih vedno deluje. Umpa pa je mensezdi Lukcu liste zelja na glavo dala in nekak z brisačo zavila, če se ne motim.

drugače pa se ne sekiraj preveč, če noče jest, važno je, da pije.

Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.7.2009 23:28:04   
Majuska
Uh kolk sem zmatrana ...

preden grem še ČESTITAM VSEM DANAŠNJIH SLAVLJENČKOM!!! user posted image

nočko! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.7.2009 8:00:01   
Majuska
'jutro julijke,

kako gre? Meni je mož rekel, da sem ponoči vstajala in dala malega k nama, jaz pa nič ne vem ... user posted image

Evo zajtrk za vse nas/nas

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.7.2009 9:00:31   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Hej..

naša pupa spet kuha...čez dan je ok (do 38), zvečer in čez na noč pa 40....user posted image ....kdaj pa je treba nazaj k zdravniku, vročino ima že od ponedeljka? Počakam do petka? Dobili smo tobirex ali nekaj takega za uho, samo imam občutek, da jo uho sploh ne boli, da gre za nekaj drugega.

Obkladke dol meče in se dere ko jesihar, kopat se tudi noče, sili ven...prej sva jo z mojim komaj pripravila do tega, da je ostala par minutk v bani user posted image . S čim še lahko ohlajam telo? Svečka ji drži nekje kako uro, potem pa vročina spet naraste. Oblečena pa je samo v bodi, da ji ni še dodatno vroče, pije ogromno, je pa skoraj nič user posted image , niti sladkarij (puding, keksi) noče user posted image .

Koliko dni traja vročina pri 6.inf.? 3 dni? Torej, če ima 6.inf, bi ju3 nastopile pikice?

Sorry, da sem tako zagušila, samo mi je prvič tako zares zbolela in je čisto apatična...user posted image

levinja, naša na sečo še ni imela vročine, tako da ne vem točno, s čim razen hladno oz mlačno kopeljo ali da ji gležnje in zapestja hladiš ter vrat (tukaj imamo namreč najbolj pretok in se telo najlepše hladi) - če se noče kopat, poskusi s tem, ko spi.
pa pri 40 lahko s svečko zbijaš - aha, vidim, da drži uro, ne več. potem pa poskusi... joj, kaj so že pisale, nekaj močnejšega je še, dajmo punce!!!

za jest pa verjamem, da ji ne paše sladko - poskusi rajši s čim slanim, ne sladkim - če nič drugega, rajši smoki kot puding, ker telo pri vročini izgublja sol, ne cukr.
odrasli takrat tudi nič ne jemo ali pa kk kruh žvečimo - poskusi s tem, če lepo žveči. važno pa, da pije pije pije - in daj ji čisto juhico - je sol, maščoba in tekočina. idealno za bolezen.

pa baje če na podplate nekak obložiš kolobarje surovega krompirja, zbijaš vročino. Sem malo brskala, pa je ena napisala, da pri njih vedno deluje. Umpa pa je mensezdi Lukcu liste zelja na glavo dala in nekak z brisačo zavila, če se ne motim.

drugače pa se ne sekiraj preveč, če noče jest, važno je, da pije.

levinja... iti k zdravniku ali ne... da in to takoj, ker, da svečke ne držijo dolgo, ni normalno... meni je zdravnica razložila, da se vročina zbija s paracetamol svečkami v kombinaciji s calpol sirupom, voltaren pa res v redkih primerih, ker so premočen... je pa fora voltarena ravno v tem, da vročino na hitro zbije in ko popusti vročina tudi takoj naraste... pojdi k P in naj da pogledat kri in vodo, če noče, pa vztrajaj... kot si sama napisala se ti zdi, da ne gre samo za uho, ampak nekaj drugega, in ponavadi mamini občutki ne varajo... glede hrane, ni panike, poskrbi le, da bo pila, če bo le hotela... samo pojdi do P danes in en čakaj na jutri... za tvojo pupiko pa eno veliko user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.7.2009 9:01:22   
3jeMi
aja, pa buon jutro!

... šibam na kavo... and be back... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 9:24:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 9:37:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.7.2009 10:02:24   
3jeMi
eh, kava je bila sicer super, samo vrnitev v pisarno pa ravno ne... so bili moji fantje včeraj tako pridni, da imam jaz danes delo user posted image ...

nič, grem malo mojim italijanskim kolegom težit preden mi uidejo na svojo ferragosto, ki se ponavadi zavleče do oktobra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.7.2009 10:13:35   
Inigo
nič, grem malo mojim italijanskim kolegom težit preden mi uidejo na svojo ferragosto, ki se ponavadi zavleče do oktobra user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 10:50:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.7.2009 11:30:17   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

user posted image user posted image user posted image user posted image

sej so edin pametn user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image ... jp, sem mislila, da jih bom ujela... jih že ni več... user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.7.2009 14:13:02   
netki
morm neki napisat, če ne bomo na drugo stran padle in nas ne boste najdle user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 15:33:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 15:34:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 15:39:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.7.2009 15:41:24   
netki
naj še katera mal slikic nalima.....pa ne da ste vse zuni

Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 15:41:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2424
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 15:45:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?