|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 14:15:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 14:15:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2452
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
24.7.2009 17:37:22   
neboglasnica
Lep pozdrav....

Hvala za vse izrečene besede tolažbe in še posebej hvala Populis, ki je kar dvakrat pustila vse doma in nam prihitela na pomoč. Zdaj ve, kako je imeti štiri otroke, user posted image .

Do ponedeljka bo še kriza, potem pa vam pridem pomagat klofat, ker vidim, da vam ne gre najbolje. user posted image

Če pa katera bere MON, je na prvi strani slovo od našega Tomaža.

http://med.over.net/index.php?full=1&id=19351&title=Tomazu_Pokovcu_-_pogumnemu_sodelavcu_v_slovo

Neposredna povezava do sporočila: 2453
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 18:21:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.7.2009 18:52:27   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

itak. z dretjem je seveda nehal, ko sem morala vstat in je lepo odspal svojo urico, ko sem ga šla zbudit ... s tem da on lahko spi celo dopoldne, jaz pa ne user posted image

Galerija Grad - dobra izbira. Tudi jaz sem se odločila, da bom naročila pri njih - kako velika je bila? Ste bili zadovoljni?

vem, ja, mulo gre lepo nina nana, me pa v službo user posted image

nam je bila full všeč, sadna (borovnice, maline, robide, jagode, kar celi sadeži), res za prste obliznit... moj je naročil velikost za 10 kosov in sem mi zdi, da je bila ravno prav velika, ker če je bi bilo več, bi je mami preveč pojedla user posted image ... linkec je tale http://www.torte.si/ ... dala sva pa 32 €

... no, evo, pa so me prehitel za kufe... dirkam...

poznam link, 3jeMi ... samo nekaj še vprašam, nas bo glih 10 oseb (2 otroka), misliš da bi bilo za 10 oseb dovolj ali naj raje za 12 naročim? user posted image

Danes je pa kar naporen dan ... vroče za znoret, imam pa srečo, da sva kosila pri tašči in mi ni treba še kuhat. Potlej smo šibali še v šoping, ker jutri ne bo časa (gremo na piknik na Dolenjsko), smo vzeli Mercatorjevo posteljnino iz akcije, zgleda kar fajn ... moram namreč še odpret.

Evo, pa je mojih 5 minut pavze mimo user posted image   šibam nahranit našega lakotnika. Aja, ko sem ravno pri tem  - naš Aleksander je postal pravi požerušček. Kar naprej bi nekaj mlel - ni važno, da je pol ure nazaj jedel, ko vidi kruh, sladoled ali kaj podobnega, duda v velikem loku poleti iz ust in prične prav kričat, kot da že 3 dni ne bi jedel user posted image Noro!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 22:45:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2456
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 23:36:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2457
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 23:46:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.7.2009 23:56:00   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Lep pozdrav....

Hvala za vse izrečene besede tolažbe in še posebej hvala Populis, ki je kar dvakrat pustila vse doma in nam prihitela na pomoč. Zdaj ve, kako je imeti štiri otroke, user posted image .

Do ponedeljka bo še kriza, potem pa vam pridem pomagat klofat, ker vidim, da vam ne gre najbolje. user posted image

Če pa katera bere MON, je na prvi strani slovo od našega Tomaža.

http://med.over.net/index.php?full=1&id=19351&title=Tomazu_Pokovcu_-_pogumnemu_sodelavcu_v_slovo

sem prebrala,...me je kar stisnilouser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.7.2009 23:57:38   
glugluglu
levinja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
25.7.2009 0:04:10   
glugluglu
populis, še jaz sem se danes isto ko so kazali vročino v porodnišnici spomnila nate in na tims, kako sta (no jutri bo) pred enim letom bili v porodnišnici in smo navijale za vaju. In prav sreča za tims, da je imela tebe za družbo, da se je odločila za Lj.

Drugače pa glede na to, da sem jaz šla včeraj tako zgodaj spat in danes počivala ves dan, se zdaj bolje počutim in tu visim. Očitno je res bila samo neka krajša viroza.

No pa lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2461
25.7.2009 8:20:15   
glugluglu

LARAuser posted image , NINAuser posted image , LUKAuser posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
25.7.2009 8:21:27   
glugluglu
pa tudi:

Enej, Hanah in Lana

vse najboljše za prvo svečko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2463
25.7.2009 9:50:21   
Majuska
'jutro,

naš otrok se je zgleda odločil, da bo stalno tečkal ... najprej se je zbudil ob 1h, ob 6h smo imeli flaško in od takrat je skoz tečkal. Saj ne morem verjeti, da se mu ljubi tako dret - noro!

Evo zajtrk za vse

user posted image

levinja, držim pesti, da bo pri vas vse ok in pošiljam

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2464
25.7.2009 9:51:47   
Majuska
Vsem slavljenčkom želim vse najlepše!!!  user posted image

Tako, zdaj grem pa pripravit maso za mufine ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
25.7.2009 10:53:48   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

LARAuser posted image , NINAuser posted image , LUKAuser posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tudi:

Enej, Hanah in Lana

vse najboljše za prvo svečko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE PIKCI POKCI!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2466
25.7.2009 11:06:14   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

poznam link, 3jeMi ... samo nekaj še vprašam, nas bo glih 10 oseb (2 otroka), misliš da bi bilo za 10 oseb dovolj ali naj raje za 12 naročim? user posted image

Evo, pa je mojih 5 minut pavze mimo user posted image   šibam nahranit našega lakotnika. Aja, ko sem ravno pri tem  - naš Aleksander je postal pravi požerušček. Kar naprej bi nekaj mlel - ni važno, da je pol ure nazaj jedel, ko vidi kruh, sladoled ali kaj podobnega, duda v velikem loku poleti iz ust in prične prav kričat, kot da že 3 dni ne bi jedel user posted image Noro!

uf, kaj pa vem, nas je bilo 9 plus Lovro, pa so si trije vsaj dvakrat naložili... pa itak, bejba, saj ni nič narobe, če kaj ostane za zvečer, a ne? user posted image ... za očita seveda user posted image

glede lakote... naš ex-neješči otrok od prebolene angine dalje je za vseh 11 mesecev nazaj user posted image ... samo glodal bi... midva ne moreva nič pojest, ne da bi njemu dala grižljaj, ker gleda ko ta najbolj sestradan, pa ama-ama poleg tuli... če grem samo v kuhinjo vodo pit, že za mano ama-ama... sva ga pa tehtala in še nima 10 kg... vse skuri user posted image ...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
25.7.2009 11:18:07   
3jeMi
populis... šic šic tetka s Krvavca...
... spomini pred r.d. ... meni je bilo kar luštno se spomnit kako je bilo... danes je eno leto od kar je Lovro prišel domov user posted image ... na evo mi gre kar na jok... ah... babe user posted image

neboglasnica... user posted image ...

almera... user posted image za Bora... pozdravita se čimprej!

levinja... e pišuka... user posted image user posted image user posted image  za tvojo žabico... user posted image  zate...

glugluglu...user posted image , da si prišla k sebi...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 11:25:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 12:05:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2470
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 12:08:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.7.2009 13:11:04   
Netta
dan,

se že nekaj časa nisem javla? ni časa za net...al smo zunaj, al na kakšnem izletu al pa spimouser posted image se pozna, da ima mož dopust

danes imava kulinarični dan, ko ni tak vroče...sva en kup pridelka prinesla z njive in preizkušala nove recepte, tak da sem se za kosilo prav "nažrla"user posted image

mala spi, hvalabogu ker je zadnjih parni dni tečna za znoret...pa ponoči se je pričela spet zbujat in potem parkrat zajoka in potem spi naprej...pomoje je to res tista fora, da ko se otrok bolj v hojo usmeri, da ga spanje matra...hodimo sicer še ne...je pa ful napredek, saj samostojno stoji in lepo hodi, le za prst ene roke se mora držati 

pa čez par dni bomo praznovali 1. rojstni dan in to na morjuuser posted image user posted image

almera, levinja
- naj se čimprej pozdravita malčkauser posted image

današnji slavljenci - čestitke vsem!!!!

neboglasnica - ojej, kako žalostno...pa tako mladuser posted image   iskrene sožalje vsej družini!

napad lakote - a potem ni le pri naši tako?? ker mene so že ljudje začeli spraševat, če ji nič jesti ne dam...to je samo fehtanje in amamam non stopuser posted image user posted image   spet kakšna faza rasti pri enem letu morda??

hrana - a jim ve še kakšno hrano niste dale probat al jeste zdaj že vse?? kaj pa sladko in slano?

mi jemo načeloma vse...seveda pa pazim na zdravo prehrano (ker kruha bi pojedla  kolikor bi videla, pa piškotov tudiuser posted image ) zadje dni sem ji spet začela bolj mineštrce kuhat, se mi zdi lažje prebavljiva hrana v tej vročini...le kruha in mesa ne sme videt, pa poje vseuser posted image
no...sladkarij ji pa še ne dajem...razen kakšen piškot sem in tja

smo pa še vedno na 9kg!

oooooooo...nova nosečka
???? katera, katera...še meni z.s. prosim!!!!!!  pa čestitke!!!!!!user posted image user posted image

umpa - uf, to ti pa res veliko spi maliuser posted image   pa tale prispevek glede vročine mi je bil super...nisem vedela da so zeljni in ohrovtovi listi tak fajnuser posted image

a bi se ti dalo na kratko opisat kakšne vaje delaš z lukcem...ker sumim da imamo tudi mi to...je pa pediatrinja na dopustu...bi ti bila zeloooooo hvaležna!
prelepe fotke ste prilepile!!!!user posted image user posted image

netki - razlika naravni porod -  carski rez?? hmmmm, sem prav razmišljala... morda je tudi v tem kakšna fora...ajz sem rojena s carskim, brat pa po naravni poti...pa sem jaz ful prej začela hodit (pri 8m), prej govorit, pri enem letu sem bila že brez pleničke itd...ampak mislim da je treba upoštevat tudi mal karakter otroka (jaz sem bila živa kot h....user posted image ), pa spol, pa verjetno je stvar tud v tem da ko je otrok le en se le njemu posvečaš, ga bolj spodbujaš, več ukvarjaš in zato hitreje napreduje...ko jih je pa več, pa nekako ni več toliko časa
nisem pa zasledila katerega si ti rodila s carskim rezom??

pečem pehtranovo potico pa je začel nekaj sumljivo smrdet...šibam!

pa pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
25.7.2009 13:15:42   
Netta
sr..........user posted image user posted image zažgala sem jouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 13:29:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 13:30:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?