Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska itak. z dretjem je seveda nehal, ko sem morala vstat in je lepo odspal svojo urico, ko sem ga šla zbudit ... s tem da on lahko spi celo dopoldne, jaz pa ne Galerija Grad - dobra izbira. Tudi jaz sem se odločila, da bom naročila pri njih - kako velika je bila? Ste bili zadovoljni? vem, ja, mulo gre lepo nina nana, me pa v službo nam je bila full všeč, sadna (borovnice, maline, robide, jagode, kar celi sadeži), res za prste obliznit... moj je naročil velikost za 10 kosov in sem mi zdi, da je bila ravno prav velika, ker če je bi bilo več, bi je mami preveč pojedla ... linkec je tale http://www.torte.si/ ... dala sva pa 32 € ... no, evo, pa so me prehitel za kufe... dirkam... poznam link, 3jeMi ... samo nekaj še vprašam, nas bo glih 10 oseb (2 otroka), misliš da bi bilo za 10 oseb dovolj ali naj raje za 12 naročim? Danes je pa kar naporen dan ... vroče za znoret, imam pa srečo, da sva kosila pri tašči in mi ni treba še kuhat. Potlej smo šibali še v šoping, ker jutri ne bo časa (gremo na piknik na Dolenjsko), smo vzeli Mercatorjevo posteljnino iz akcije, zgleda kar fajn ... moram namreč še odpret. Evo, pa je mojih 5 minut pavze mimo šibam nahranit našega lakotnika. Aja, ko sem ravno pri tem - naš Aleksander je postal pravi požerušček. Kar naprej bi nekaj mlel - ni važno, da je pol ure nazaj jedel, ko vidi kruh, sladoled ali kaj podobnega, duda v velikem loku poleti iz ust in prične prav kričat, kot da že 3 dni ne bi jedel Noro!