|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
22.7.2009 15:11:52   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

SPOROČAJTE MI ZA KOFETKE PO MOBIJI, PLEASE!!!

Nič ne pomaga Menčy user posted image  Tebe še vedno ni na kofetke user posted image
[/quote]
POMAGA , POMAGA, SAM DOMA ME NI BILO, je moj ustregel svoji mami no, pa tud nam in nas peljal v toplice, pol smo pa še našo mami s sabo vzel, blo je prav fajn, zarja pridna mali pa -mala zaspana sitka-spal čez dan 20 minut user posted image ,
drgač nobene gužve, voda super, nič nismo vonjal kakega klora, samo os za 100 osirjev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
22.7.2009 15:23:52   
Menčy
smrka user posted image za tvoje slikice. Joj kako veliko princeso maš že, pa kako je lušna, prava mala gospodična. Pa tolko igrač, najbrž je čist navdušena. A ta kočija je za Baby borna? A se lepo igra? Jo zanimajo take igrače? Mi tud mamo Borna pa voziček, posteljico in banjico (da ne boste mislili, das smo vse mi kupili--dobili smo skoraj vse v dar) pa jo pravzaprav skoraj nikoli ne vidim igrati se z njimi user posted image

NOGICA - ja, očitno se bo treba drgač zmenit, sedaj, ko imam oba doma, pa mi noben več čez dan ne spi, imam res NIČNIČNIČNIČNIČ časa
če se peljem kaj ta teden mimo se oglasim al pa vidve pridita na kavico, sokec user posted image , če ne pa takrat, ko boste vse RRjevke povalbljene naTORTICO ob Tobijevem RDju

PIKICA - LEPE SLIKCE!!Kje pa je to v Italiji, kje blizu Gardalanda? user posted image
kako sta prenesli vožnjo tvoji lepotički?

KLAVDII - tebe pa bolj malo berem...
SAYURI - ŠE PLAVA IN SE OBRAČA-praži NA SONČKU? user posted image

user posted image KDAJ PA PRIDE? A NI TO SOBOTO POROKA NJENEGA BRATCA?user posted image

KLEPETKAA- KJE JE PA ONA... NE DUHA NE SLUHA O NJEJ... A SI JE KAR CEL MESEC ABONIRALA NA MORJU user posted image , KOT NAŠA SENY user posted image ...

SENY - miss you...user posted image
MUKKLA - kok ti spi pa čez dan tvojka ribica?

in še nekaj. A DAJETE/STE DAJALE SPAT VAŠE MALE ŠE 2X NA DAN PRI 1 LETU user posted image AL SAM 1X?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
22.7.2009 16:10:35   
smrka
Helou, medve s hcero sva pravkar prisle iz mesta, sva mal hodile po trgovinah. Ja tist grad pa kocija je od baby borna, in nasa se ful igra. Cisto je navdusenja igranja s punckami.... raje ne govorim koliko punck ima, ampak s cisto vsemi se igra.. nobena ni v kotu.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
22.7.2009 19:55:22   
Muklla
Menčy naša pupa spi 2-krat čez dan. Sam to samo po 20 min. Dopoldan okol 11h, pol pa popoldan različno, včasih tudi okol 6h zvečer. In ne boš verjela, če spi tam do okol 6.30 zvečer, tudi ponoči bolje spi. Evo, zdejle spi že pol ure, ker sva popoldan zaspali obe. To pomeni, da je spala 2 uri in zvečer ni nič mrknila. Me zanima kaj bo. Je pa tolk pojedla za večerjo, da včasih samo gledam: skor CELO hrenovko in pol žemlje, pol pa še 200 ml mleka. Aaaaaa?
Si predstavljam kako ti je. Ko nimaš tudi 5 min zase. Za popi****. Ja, dolgo te nisem vidla.

Grem možu večerjo pripravit, pol pa pod tuš in pred TV. Da vidim, kako je to, ker tako hitro še nismo nikoli zaspali.

Mejte se!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
23.7.2009 14:54:09   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Menčy naša pupa spi 2-krat čez dan. Sam to samo po 20 min. Dopoldan okol 11h, pol pa popoldan različno, včasih tudi okol 6h zvečer. In ne boš verjela, če spi tam do okol 6.30 zvečer, tudi ponoči bolje spi. Evo, zdejle spi že pol ure, ker sva popoldan zaspali obe. To pomeni, da je spala 2 uri in zvečer ni nič mrknila. Me zanima kaj bo. Je pa tolk pojedla za večerjo, da včasih samo gledam: skor CELO hrenovko in pol žemlje, pol pa še 200 ml mleka. Aaaaaa?
Si predstavljam kako ti je. Ko nimaš tudi 5 min zase. Za popi****. Ja, dolgo te nisem vidla.

Grem možu večerjo pripravit, pol pa pod tuš in pred TV. Da vidim, kako je to, ker tako hitro še nismo nikoli zaspali.

Mejte se!

ja, trenuno mamo krizo, je bil pa včeraj praznik, saj sta oba zaspala popoldne v 10 minutah in spala 2 uri-skladno-sinhronizirano-uau-saj nisem mogla verjet, sploh nisem vedla kaj naj počnem s tolikim časom, sem se kar plepletala pa mal brala, pa računalnik, pa TV pa kofetek...
kako mleko ji pa daš?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
23.7.2009 14:56:32   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Helou, medve s hcero sva pravkar prisle iz mesta, sva mal hodile po trgovinah. Ja tist grad pa kocija je od baby borna, in nasa se ful igra. Cisto je navdusenja igranja s punckami.... raje ne govorim koliko punck ima, ampak s cisto vsemi se igra.. nobena ni v kotu.

balgor tebi, pri nas nobena igrača ni kaj preveč aktualna, morda še najbolj avtočki user posted image user posted image
veš, kaj je pa res prav grozno, da sva tako blizu doma pa se niti 1x nisva uspeli videti, no ja se pozna , da sm,o bili na morju pa še bolni user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
23.7.2009 14:58:51   
Menčy
TOREJ ŠE 1X VPRAŠANJE ZA VSE:
KAKO MLEKO NAJ DAJEM MALEMU RAJE DOMAČE ALI MLEKO IZ TRGOVINE ALPSKO AL KAKO, PRI DOMAČEM JE PROBLEM, DA KRMIJO ŽIVINO S SILAŽO...user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
23.7.2009 17:41:16   
Muklla
Menčy jst kupujem mleko v prahu od Pomurskih mlekarn.
O alpskem dobivam neke čudne maile, ker je homogenizirano. Kao strup. Sam jst dvomim, da bi bilo potem na policah v trgovini. Ga pa vsi odsvetujejo. Kaj pa vem. Sem pa že razmišljala, da bi začela kupovat sveže mleko od hm......, pozabla.
Jah, če je silaža, potem ne vem. Jst ne bi.

Drgač smo pa danes slabo spali. Šele od 3h je bilo ok.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
23.7.2009 23:16:38   
Anonimen
Čer!
Samo na hitro se vam javim. Smo v pripravih na jutrijšnji praznik user posted image  V glavnem akcija. Jaz si zdajle lase sušim, mož še briše po tleh..
Menčy- jaz dam Zojo spat v glavnem samo še enkrat- ker zjutraj spi ponavadi do 8h, potem gre pred 12-to spat in spi 3, včeraj celo 4 ure. Sem jo še potem nekaj časa dajala spat še enkrat, pa smo imeli žurko potem do 22h ali še več. Ne, hvala. user posted image
Mleko- jaz kupujem sveže nehom. mleko Planika. Kupujem ga v Sparu, malo je zoprno to, ker je rok uporabe kratek, pa vseeno. Če je (baje) bolje za otročka, nič zato, grem pa večkrat v shopping user posted image  (danes sem pa malo čudno pogledala, ker je mleko imelo rok samo do jutri user posted image )

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
24.7.2009 8:20:26   
Anonimen
Moja mala sončica leto dni nazaj, kmalu po rojstvu user posted image
RTI Zoja!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4535
24.7.2009 9:18:52   
smrka
Pikica, se enkat vse najboljse tvoji Zoji, pa lepo praznujte!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
24.7.2009 10:17:25   
Muklla
Ijeeeee kak čmrl je bila tale Zoja! Danes pa taka "velika" punca, a ne?

VSE NAJBOLJŠE ZA TE DRAGA ZOJA!!!!!!! Pa lepo praznujte!!!!!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
24.7.2009 13:30:48   
klepetkaa
ZOJA, VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU PRVE SVEČKE TI ŽELIVA Z LANO. OSTANI ŠE NAPREJ TAK SONČEK

Mamici pa lep pozdravuser posted image

Ostalim tud, sevedauser posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
24.7.2009 16:43:42   
Menčy
DRAGA NAŠA ZOJA!

KAKŠNA MALA PIKICA SI BILA LETO DNI NAZAJ, DANES PA ŽE PRAVA ZVEZDICA, KI LEPŠA DNI SVOJI MAMICI, OČKU IN SESTRICI. user posted image

MI VSI TI ŽELIMO VELIKO LEPIH SONČNIH IN RAZIGRANIH DNI, ZRAVEN PA ŠE ENO AMBULANTO ZDRAVJA, KOŠEK SREČE, MORJE LJUBEZNI IN POLNO DLAN DOBROTE!!! user posted image user posted image user posted image
AH, JA PA POŠILJAMO TI EN BAZENČEK POLJUBČKOV ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
24.7.2009 16:49:50   
Menčy
DRGAČ PA mi se kopamo in hladimo v senčki , zvečer pečemo ribice in pijemo piviko, mah kaj , poletje je v zagonu , juhuhu...

KATERA BO DRUG TEDEN DOMA, DA BO LAHKO PRIŠLA NAZDRAVIT NA TOBIJEV RD? BOMO UBRALE KAK SKUPEN DAN A NE ?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
24.7.2009 18:48:54   
Menčy
ŠE NAŠI TA ZADNJI:
user posted image

IN

user posted image

pa lep večer user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
24.7.2009 19:16:49   
smrka
Mency luskana otrocka mas.... ja res... skor sosede sva pa se nisva videli nic... bomo pa drugo leto ko pridem. Sicer je pa poleti tesko, ker so dopusti in vse kar prinasa poletje zraven in nas ni doma.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
25.7.2009 1:02:15   
Nasy
Pikica, tvoji deklici vse najboljše!!!Čestitke tudi tebi!
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
25.7.2009 15:06:59   
klavdi*
ZOJA.VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1.ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
25.7.2009 15:13:01   
klavdi*
No,sedaj se pa tudi zame bliža ohladitev na morju.In sicer se v torek zjutraj odpeljemo proti Pagu in se tam lepo namestimo.Če pa se slučajno več ne vidimo.Pa se vsi ostali imejte skrajno lepo.
Čaw se slišimo.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
25.7.2009 15:15:11   
klavdi*

DRGAČ PA mi se kopamo in hladimo v senčki , zvečer pečemo ribice in pijemo piviko, mah kaj , poletje je v zagonu , juhuhu...

KATERA BO DRUG TEDEN DOMA, DA BO LAHKO PRIŠLA NAZDRAVIT NA TOBIJEV RD? BOMO UBRALE KAK SKUPEN DAN A NE ?
Mene,žal ne bo doma.Samo še v ponedeljek bom doma.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
25.7.2009 15:17:37   
klavdi*

TOREJ ŠE 1X VPRAŠANJE ZA VSE:
KAKO MLEKO NAJ DAJEM MALEMU RAJE DOMAČE ALI MLEKO IZ TRGOVINE ALPSKO AL KAKO, PRI DOMAČEM JE PROBLEM, DA KRMIJO ŽIVINO S SILAŽO...user posted image
ZALA ne mara niti kravjega mleka in niti aptamila.To se pravi,da se je vrgla po meni.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
25.7.2009 23:18:16   
Nasy
Menčy, jaz bi ji raje dajala domačega, če dobiš res dobrega, malo se pozanimaj, jaz sem celo znanost nardila iz tega, saj kolegica službeno dela na tem področju, potem pa naša princeska ne pokusi kapljice mleka. Za probo sem ji kr od Planike mleko probala a se ni pustila prepričatuser posted image Tako vsi Linoti odpadejo, jemo edino jogurte, pa še to je začela nekaj štrajkatuser posted image pač ni mlečni otrok, kaj čem. Na srečo ima vsaj sadje rada.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
26.7.2009 15:31:57   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Menčy, jaz bi ji raje dajala domačega, če dobiš res dobrega, malo se pozanimaj, jaz sem celo znanost nardila iz tega, saj kolegica službeno dela na tem področju, potem pa naša princeska ne pokusi kapljice mleka. Za probo sem ji kr od Planike mleko probala a se ni pustila prepričatuser posted image Tako vsi Linoti odpadejo, jemo edino jogurte, pa še to je začela nekaj štrajkatuser posted image pač ni mlečni otrok, kaj čem. Na srečo ima vsaj sadje rada.

torej bolje domače pa fotrano s svežo travo..? takega pa mamo...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
26.7.2009 15:32:25   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

Mene,žal ne bo doma.Samo še v ponedeljek bom doma.

KDAJ PA PRIDEŠ?

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.