Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:27:51
|
|
|
|
Najaa
|
MaJaLe, si spakirala za jutri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:28:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz vas tudi zapuščam,ker mi učke skupaj vleče, nočko lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:28:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj pazi goriiiiiiiiiiiiiiiiiii 70-23 je???? Joj, preveč za mojo slamo! ne naprezaj se, da se ti slama ne vžge. še dobr,da sem včasih hodla h gasilcem,če katera rabi pomoč kako se naj gasilski aparat zalaufa,pišite kr na ZS - informacij ne bom zaračunala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:28:32
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz vas tudi zapuščam,ker mi učke skupaj vleče, nočko ti tudi!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:29:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no to so pa zelo dobri preventivni ukrepi. tak da nimata v resnici nobenih izgovorov da ne bi blo akcije v spalnici ker se tam ne nahajajo nobeni kabli
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:29:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
sej sem komaj vse prebrala, zdaj pa grem spat; komentirala bom jutri nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:29:20
|
|
|
|
pocka
|
aja,pa mamaM,da še tebe pozdravim,ker se verjetno prebijaš čez vse te strani in bom jaz že sladko spala,ko nas boš dohitela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:29:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Misliiiiiiiiiiiiiiiiimm... ja, koga ali kaj?? kake ste pa o meni imele ps: a zdej morem začet žalit, ne? al kako že to gre? prosim ja..pa ne se spet na mene spravit..ker imam prostor samo za eno slaco, dve skupaj se že vžgeta.. tebi jaz nič žalega storiti... upam, da si razumela... al je blo preveč informacij naenkrat? ha ha pa to dol padeš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:30:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... spim ,spim.... aja, sorry, ker nisem vedela,da vpisujemo hišne cifre. POl pa mam jaz 4
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:30:17
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj...
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 23.7.2009 23:32:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:30:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sej sem komaj vse prebrala, zdaj pa grem spat; komentirala bom jutri nočko lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:30:29
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no sej... če mate ruDer... pol je vse v redu Sem mislila RADLER
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:30:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... spim ,spim.... aja, sorry, ker nisem vedela,da vpisujemo hišne cifre. POl pa mam jaz 4 jaz pa 12
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:31:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj... Ja! Kr povej ji!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:31:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sej sem komaj vse prebrala, zdaj pa grem spat; komentirala bom jutri nočko še dobra si, da si vse prebrala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:31:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje! ti tudi! party breakerka! pa saj sem še kuj tu. to sem se komaj začela poslavlat. tak ko spps
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:32:05
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... spim ,spim.... aja, sorry, ker nisem vedela,da vpisujemo hišne cifre. POl pa mam jaz 4 jaz pa 12 jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:32:19
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no to so pa zelo dobri preventivni ukrepi. tak da nimata v resnici nobenih izgovorov da ne bi blo akcije v spalnici ker se tam ne nahajajo nobeni kabli Naša soba je skoraj ena sama postelja od stene do stene...tako, da izgovorov res nimava...je pa neprijetno, če ti med akcijo priletijo kakšne otroške nogice na glavo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:33:11
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no to so pa zelo dobri preventivni ukrepi. tak da nimata v resnici nobenih izgovorov da ne bi blo akcije v spalnici ker se tam ne nahajajo nobeni kabli Naša soba je skoraj ena sama postelja od stene do stene...tako, da izgovorov res nimava...je pa neprijetno, če ti med akcijo priletijo kakšne otroške nogice na glavo hahahahahha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:33:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje! ti tudi! party breakerka! pa saj sem še kuj tu. to sem se komaj začela poslavlat. tak ko spps ženske jaz sem fenomennnnnnnnnnn,moja starost je 4,pa je ta večja stara 6, no skor 7
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!