Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:33:58
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps taša sam zate http://www.zgrs-sezana.si/?stran=napotki aaaaaaaaaaaaaaa! čakite, na wc grem! A je bila velika basa?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:34:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps taša sam zate http://www.zgrs-sezana.si/?stran=napotki aaaaaaaaaaaaaaa! čakite, na wc grem! A je bila velika basa? pa daj... ne morem več... ne ni bla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:34:58
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
_ IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje! ti tudi! party breakerka! pa saj sem še kuj tu. to sem se komaj začela poslavlat. tak ko spps edino pravilno!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:35:27
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... spim ,spim.... aja, sorry, ker nisem vedela,da vpisujemo hišne cifre. POl pa mam jaz 4 jaz pa 12 jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:35:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no to so pa zelo dobri preventivni ukrepi. tak da nimata v resnici nobenih izgovorov da ne bi blo akcije v spalnici ker se tam ne nahajajo nobeni kabli Naša soba je skoraj ena sama postelja od stene do stene...tako, da izgovorov res nimava...je pa neprijetno, če ti med akcijo priletijo kakšne otroške nogice na glavo he he. to pa verjamem. tepa raje kaki drugi prostor aktivirajta kaj vsi štirje skup spite?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:35:44
|
|
|
|
Najaa
|
jaz se bom tud začela poslavlat, da bom tam nekje ob polnoči v postelji. lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:35:48
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no to so pa zelo dobri preventivni ukrepi. tak da nimata v resnici nobenih izgovorov da ne bi blo akcije v spalnici ker se tam ne nahajajo nobeni kabli Naša soba je skoraj ena sama postelja od stene do stene...tako, da izgovorov res nimava...je pa neprijetno, če ti med akcijo priletijo kakšne otroške nogice na glavo lih en malo ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:36:03
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje! ti tudi! party breakerka! pa saj sem še kuj tu. to sem se komaj začela poslavlat. tak ko spps ženske jaz sem fenomennnnnnnnnnn,moja starost je 4,pa je ta večja stara 6, no skor 7 pa ti si
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:36:17
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne samo en ruter ki oddaja signale računalniku... ja smao ruter je s kablom prikloplen na modem. tak da če si talentiran vseeno lahko kake kable ven potegneš mi smo imeli brezžičnega pa sem uspela demolirat vseskup za en teden Ja, to sp pa že težke računalniške debate...mi imamo itak spodaj "centralni PC", kjer se vse datoteke od zgoraj podvajajo, v slučaju, če kaj crkne...zato je ruder spodi in ni panike, da bi se kam zataknila...no edino na kabel od prenosnika...pa še dobro, da ima baterijo... no sej... če mate ruDer... pol je vse v redu Sem mislila RADLER yeah right!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:36:44
|
|
|
|
yania
|
....čer....o čem teče...sem kaj zamudila...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:36:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. ajevci so bili angelčki , bejevci pa bebci.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:36:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj jaz ne morem veeeeč- mi bo trebuh eksplodiral grem spat. lepo se mejte. se dobimo jutri same time same place... sladke sanje! ti tudi! party breakerka! pa saj sem še kuj tu. to sem se komaj začela poslavlat. tak ko spps ženske jaz sem fenomennnnnnnnnnn,moja starost je 4,pa je ta večja stara 6, no skor 7 ha ha ha. jaz rabim pavzo a mogoče pa je tolko smejanja dobro za trebušne mišice
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:37:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ....čer....o čem teče...sem kaj zamudila... Niti ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:37:33
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... spim ,spim.... aja, sorry, ker nisem vedela,da vpisujemo hišne cifre. POl pa mam jaz 4 jaz pa 12 jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ ja, pol drugim zmanjka idej...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:37:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps taša sam zate http://www.zgrs-sezana.si/?stran=napotki aaaaaaaaaaaaaaa! čakite, na wc grem! A je bila velika basa? pa daaaaaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj... lahko me izbrišeš ..mi je vseeno,saj nisem jaz začela..lp
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:38:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. ajevci so bili angelčki , bejevci pa bebci. katastrofa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:38:53
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Naša soba je skoraj ena sama postelja od stene do stene...tako, da izgovorov res nimava...je pa neprijetno, če ti med akcijo priletijo kakšne otroške nogice na glavo he he. to pa verjamem. tepa raje kaki drugi prostor aktivirajta kaj vsi štirje skup spite? No, sej ta teden bi še šlo...samo drugače, nam tašča prisluškuje in pol imamo naslednji dan paniko, če je z otroci vse v redu...sej enx sva ji že zabrusila, da niso bili otroci ampak midva med akcijo... Ja...imamo 2,30 m veliko posteljo + 60 cm Neotkova kučetka...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:38:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ....čer....o čem teče...sem kaj zamudila... o velik kup bedarij. polna luna nas malo meče ač prazna la kaj že....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:39:36
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj... lahko me izbrišeš ..mi je vseeno,saj nisem jaz začela..lp deal
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 23.7.2009 23:40:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:40:03
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* jaz tudi 12, zraven pa C kot cepec hahahahaha... ti se kr sama zaznamuješ Jaz sem bila pa v OŠ razred C in so nas klicali cepci. ajevci so bili angelčki , bejevci pa bebci. Aha, pol jaz sem bila angelček
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:40:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Naša soba je skoraj ena sama postelja od stene do stene...tako, da izgovorov res nimava...je pa neprijetno, če ti med akcijo priletijo kakšne otroške nogice na glavo he he. to pa verjamem. tepa raje kaki drugi prostor aktivirajta kaj vsi štirje skup spite? No, sej ta teden bi še šlo...samo drugače, nam tašča prisluškuje in pol imamo naslednji dan paniko, če je z otroci vse v redu...sej enx sva ji že zabrusila, da niso bili otroci ampak midva med akcijo... Ja...imamo 2,30 m veliko posteljo + 60 cm Neotkova kučetka... ha ha za akcijo o to je pa fajna postla. midva mama 1,60 pa se včasih vsi trije gor gnetemo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 23:41:03
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia ko bi vsaj bila 23 ....to je že dooolgo nazaj a z nickom se tud starost spreminja??? glede na to,da si bila januarja 22...drevozivljenja (22) a še ne spiš? 22je hišna številka... Jasmina, zdej pa resno!... na tem forumu se ne bomo žalile... se imamo preveč lepo...če misliš to delat še naprej, te bom zbrisala iz seznama in ne boš več dobrodošla med nami... zdaj pa sama zbiraj... ??????? Kaj pa to zdej je?...neki berem, pa berem...nisem čist na tekočem, samo tisto sem ujela, da je Persida zakon....ja kaj imaš pa proti meni????????????????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ime za fantkatinči3Katero ime je najlepše?Bor (
21%)
Leon (
34%)
Luka (
36%)
Irenej (
9%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!