Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:47:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, poslušte zaj to. me je moj prišel iskat ker sem v drugi sobi. in je rekel kaj te tak dolgo traja obešanje perila... pol pa: aaaa, za računalnikom si... pa sem mislila da me bo kregal pa je rekel - a ti sem prinesem sladico opa PRIDEN! Saj ti si tudi, ko buče vzgajaš. Tak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:47:13
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:47:35
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa zaradi mene, saj svoja pluča uničuješ ne moja naj ti tekne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:48:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa A si že nazaj, pa spet greš? No, potem pa LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:48:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:48:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa A si že nazaj, pa spet greš? No, potem pa LAHKO NOČ! Kaj jih kadiš ali ješ? Ko si tak hitro prišla nazaj, zato...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 23.7.2009 22:49:43 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:49:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - kaj pa na kuli pa beležko si pozabla mami persida špila špijuna na fb-ju ,ma vse pod kontrolo dokler net ne ckne točno ja..pozabla,pozabla. Ma tud pol ko je bila akcija sem pozabla,me pa ni bilo strah, ker sem imela tebe nad sabo 2.štuka višje.. dajte nehat.... kaj še nisi šla...te vleče sem, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:49:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ziher ga je! Enega ali drugega!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:50:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - kaj pa na kuli pa beležko si pozabla mami persida špila špijuna na fb-ju ,ma vse pod kontrolo dokler net ne ckne točno ja..pozabla,pozabla. Ma tud pol ko je bila akcija sem pozabla,me pa ni bilo strah, ker sem imela tebe nad sabo 2.štuka višje.. dajte nehat.... kaj še nisi šla...te vleče sem, ne? Odvisnost je huda stvar.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:50:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj a oni ga pa kuj v roki nese al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:51:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa zaradi mene, saj svoja pljuča uničuješ ne moja pa jaz sem moram smejet...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:51:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Majalčice pa ni danes, ker se boji, da bo jutri spet povožena... Mogoče pa kaj "bolja pametnega" dela. mogoče pa je kabl spet ven potegnila, pa ji net ne dela... Ziher ga je! Enega ali drugega! pa jaz bom s stola padla, babe..kake mate...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:51:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa glej topo deklino...mama mia!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:52:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj a oni ga pa kuj v roki nese al kaj? jaz se smejim tu kot da sem prizadeta, moj pa me že postrani gleda...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:52:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Majalčice pa ni danes, ker se boji, da bo jutri spet povožena... Mogoče pa kaj "bolja pametnega" dela. mogoče pa je kabl spet ven potegnila, pa ji net ne dela... Ziher ga je! Enega ali drugega! pa jaz bom s stola padla, babe..kake mate... Moj se je začel nevarno stegovat v moj ekran! Ker se tak smejem in mu nočem povedat, zakaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:53:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa zaradi mene, saj svoja pljuča uničuješ ne moja glej, nobena ni gnjavila,ker kadiš,ampak si zapsihirala vse po spisku s svojim kajenjem... to je pač tvoja stvar, tako prav tud moja,pa nimam potrebe , da bi se izpostavljala , ker kadim -čeprav poznam posledice. Ker je to moja volja, ni potrebe,da bi se zagovarjala pred drugimi, kar se kajenja tiče,,, Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:53:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moj se je začel nevarno stegovat v moj ekran! Ker se tak smejem in mu nočem povedat, zakaj. saj sem vedla..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:53:20
|
|
|
|
Najaa
|
Aja, moj je pogledu sliko in me je vprašu, kaj bo ta tip s to kito sploh delal?! Sej res! Le kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:53:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa glej topo deklino...mama mia!!!!!!!!! je bila lani v kinu ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:54:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, poslušte zaj to. me je moj prišel iskat ker sem v drugi sobi. in je rekel kaj te tak dolgo traja obešanje perila... pol pa: aaaa, za računalnikom si... pa sem mislila da me bo kregal pa je rekel - a ti sem prinesem sladico opa po mojem ima kake plane za kasneje upam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:54:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa zaradi mene, saj svoja pljuča uničuješ ne moja glej, nobena ni gnjavila,ker kadiš,ampak si zapsihirala vse po spisku s svojim kajenjem... to je pač tvoja stvar, tako prav tud moja,pa nimam potrebe , da bi se izpostavljala , ker kadim -čeprav poznam posledice. Ker je to moja volja, ni potrebe,da bi se zagovarjala pred drugimi, kar se kajenja tiče,,, Lahko noč ooo, mama spps se je oglasla. Kire čike ti drugič prnesem ko pridem na obisk?? Bom šla s Persido in jih bova v okolici Lj,. kupile
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:55:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, moj je pogledu sliko in me je vprašu, kaj bo ta tip s to kito sploh delal?! Sej res! Le kaj?? se samo afnal, druga tak ne more
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:55:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa zaradi mene, saj svoja pljuča uničuješ ne moja glej, nobena ni gnjavila,ker kadiš,ampak si zapsihirala vse po spisku s svojim kajenjem... to je pač tvoja stvar, tako prav tud moja,pa nimam potrebe , da bi se izpostavljala , ker kadim -čeprav poznam posledice. Ker je to moja volja, ni potrebe,da bi se zagovarjala pred drugimi, kar se kajenja tiče,,, Lahko noč ooo, mama spps se je oglasla. Kire čike ti drugič prnesem ko pridem na obisk?? Bom šla s Persido in jih bova v okolici Lj,. kupile tolk časa ko se vidve vozita do mene ,lahk skadim škatlo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:55:34
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj a oni ga pa kuj v roki nese al kaj? jaz se smejim tu kot da sem prizadeta, moj pa me že postrani gleda... ...joj, ampak un zadi unega spredi v rit gleda, kaj mislite, da si misli?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
tjašabonicefaJaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučithaloooooo (
72%)
ne vem (
28%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!