Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:40:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica še 15 minut pa bodo dozorele? ja ma zaj ti že grem na živce. bom raje kar nehala ne nehat, čisto blizu konca si! zdaj moram malo popustit pol pa se ribica ujame
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:40:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Majalčice pa ni danes, ker se boji, da bo jutri spet povožena...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:40:22
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdravo pocka ojla Pocka, boš mela drug teden kaj časa? joj,ne vem, mogoče v sredo ali petek, imamo še zadnji ruk naslednji teden, v pon. pridejo montirat okna, upam, ker jim je potekel rok dobave in bodo videli drugače, v torek na pohištvo pripeljejo in ga bova morala z mojim sestavit...pol pa upam,da bo kak dan pavze...pol pa spet akcija, je treba otroško sobo naredit...zakaj, a bo kaka kavica padla?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:40:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a si vidla?? jaz sem Kaj pa? malo nazaj preberita ja kolko. veš kolko ste že napisale danes. lahko celo noč iščem stran ali dve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:41:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Majalčice pa ni danes, ker se boji, da bo jutri spet povožena... Mogoče pa kaj "bolja pametnega" dela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:41:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
hvala tasa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:41:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica še 15 minut pa bodo dozorele? ja ma zaj ti že grem na živce. bom raje kar nehala ne, ne, sploh ni panike, res... mi je smešno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:42:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdravo pocka ojla Pocka, boš mela drug teden kaj časa? joj,ne vem, mogoče v sredo ali petek, imamo še zadnji ruk naslednji teden, v pon. pridejo montirat okna, upam, ker jim je potekel rok dobave in bodo videli drugače, v torek na pohištvo pripeljejo in ga bova morala z mojim sestavit...pol pa upam,da bo kak dan pavze...pol pa spet akcija, je treba otroško sobo naredit...zakaj, a bo kaka kavica padla? Ja, da se spet malo vidimo. Ti bom javla. Sreda bi kar šla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:42:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a si vidla?? jaz sem Kaj pa? malo nazaj preberita ja kolko. veš kolko ste že napisale danes. lahko celo noč iščem stran ali dve mi je že tasa razložila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:42:59
|
|
|
|
pocka
|
jaz pa še vedno nisem dobila tistih barv...bo Blaž prej vse bodije prerasel
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:43:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a si vidla?? Kaj pa? grem spat Lahko noč Kaj te tebi špila? Pa ne še it!!!! MENI???? ALWAYSSSSSSSSSSSSSSSS
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:43:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz še vedno ne razumem za kaj se gre - naj mi ena napiše mail al pa sms al pa privat sporočilo na FB al pa ZS na RR... sem ti poslala ZS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:43:51
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdravo pocka ojla Pocka, boš mela drug teden kaj časa? joj,ne vem, mogoče v sredo ali petek, imamo še zadnji ruk naslednji teden, v pon. pridejo montirat okna, upam, ker jim je potekel rok dobave in bodo videli drugače, v torek na pohištvo pripeljejo in ga bova morala z mojim sestavit...pol pa upam,da bo kak dan pavze...pol pa spet akcija, je treba otroško sobo naredit...zakaj, a bo kaka kavica padla? Ja, da se spet malo vidimo. Ti bom javla. Sreda bi kar šla. javi mi ja,bom probala priti, upam,da mi rata
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:44:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica še 15 minut pa bodo dozorele? ja ma zaj ti že grem na živce. bom raje kar nehala ne nehat, čisto blizu konca si! zdaj moram malo popustit pol pa se ribica ujame ooooo, kak lepo...ribica sem..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:44:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
punce, poslušte zaj to. me je moj prišel iskat ker sem v drugi sobi. in je rekel kaj te tak dolgo traja obešanje perila... pol pa: aaaa, za računalnikom si... pa sem mislila da me bo kregal pa je rekel - a ti sem prinesem sladico opa
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:45:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica še 15 minut pa bodo dozorele? ja ma zaj ti že grem na živce. bom raje kar nehala ne nehat, čisto blizu konca si! zdaj moram malo popustit pol pa se ribica ujame ooooo, kak lepo...ribica sem.. ne ne. to za eno drugo pravim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:45:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, poslušte zaj to. me je moj prišel iskat ker sem v drugi sobi. in je rekel kaj te tak dolgo traja obešanje perila... pol pa: aaaa, za računalnikom si... pa sem mislila da me bo kregal pa je rekel - a ti sem prinesem sladico opa po mojem ima kake plane za kasneje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:45:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Majalčice pa ni danes, ker se boji, da bo jutri spet povožena... Mogoče pa kaj "bolja pametnega" dela. mogoče pa je kabl spet ven potegnila, pa ji net ne dela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:45:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - kaj pa na kuli pa beležko si pozabla mami persida špila špijuna na fb-ju ,ma vse pod kontrolo dokler net ne ckne točno ja..pozabla,pozabla. Ma tud pol ko je bila akcija sem pozabla,me pa ni bilo strah, ker sem imela tebe nad sabo 2.štuka višje.. dajte nehat....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:46:11
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Majalčice pa ni danes, ker se boji, da bo jutri spet povožena... Mogoče pa kaj "bolja pametnega" dela. mogoče pa je kabl spet ven potegnila, pa ji net ne dela...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:46:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce, poslušte zaj to. me je moj prišel iskat ker sem v drugi sobi. in je rekel kaj te tak dolgo traja obešanje perila... pol pa: aaaa, za računalnikom si... pa sem mislila da me bo kregal pa je rekel - a ti sem prinesem sladico opa Kak je zlat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:46:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a si vidla?? jaz sem Kaj pa? malo nazaj preberita ja kolko. veš kolko ste že napisale danes. lahko celo noč iščem stran ali dve mi je že tasa razložila aja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:46:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia nočko..grem spet na čik,da se ne pokvarijo..veste da če so dolgo odprti se razluftajo ..papa zaradi mene, saj svoja pljuča uničuješ ne moja
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.7.2009 22:48:55 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:46:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Majalčice pa ni danes, ker se boji, da bo jutri spet povožena... Mogoče pa kaj "bolja pametnega" dela. mogoče pa je kabl spet ven potegnila, pa ji net ne dela... Ziher ga je! Enega ali drugega!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
nakupovanje rabljeni oblekic po spletutina202Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?Ja (
31%)
Ja, ker si drugih nemormo privščit (
4%)
Ne (
24%)
Ne, ker smo dobil od znancev (
29%)
Ne, ker nimamo finančnih problemov (
6%)
Drugo (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!