|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
23.7.2009 22:25:38   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ma vedno te malo stisne se mi zdi. jaz sem bla dva dni čez rok pa mi ni blo tak čisto vseeno user posted image

Ja seveda, sej ne greš v kino, ampak rodit. user posted image Stisne te, pa če je prvič ali petič. Po moje. Sam ne bom šla preverjat, kako je petič! user posted image

ja to pa verjamem. še jaz ne vem če bi me petkrat tja gor dobili pa niti ni blo preveč hudo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.7.2009 22:26:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila.user posted image
kaj na PINGI SOK pa SENDVIČ pa si pozabila?? user posted image user posted image

joj, ja....točno...kak sem lahko pozabila...jaz pa sem še tebi čokolado dolžna...sem ti jo obljubila...user posted image

točno ja, samo sem te jaz zafrknila pa ti prej v P. vujšla. Sem pa ti vsaj porodno sobo zrihtala pa segrela..sem bila v enaki kot ti :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.7.2009 22:26:36   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočemuser posted image .

HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno. user posted image user posted image user posted image

za to  pa Perside ni na FB-uuser posted image user posted image user posted image

pa saj je. samo zdaj se nekaj đuntata s Kokico in zgleda da bojkotira FB ker res redko pride user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.7.2009 22:26:55   
KOKICA32

Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočemuser posted image .

pa če noče prit v mb v tej vročini al nima avta al kaj je že blo...

a ti se pa greš jutri kopat? no vi trije...

ta teden me že skoz oni ličar nateguje, da me bo poklical za avto..pa me še ni..jutri pa je že petek...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.7.2009 22:27:03   
tasa_m

spps, sam takrat ko si prvič limala gor tega tipa, si mela neke boljše slike!

no, vidiš spps,Najaa je tudi izbirčnauser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
23.7.2009 22:27:35   
KOKICA32

HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno. user posted image user posted image user posted image

za to  pa Perside ni na FB-uuser posted image user posted image user posted image

pa saj je. samo zdaj se nekaj đuntata s Kokico in zgleda da bojkotira FB ker res redko pride user posted image

prevod prosim

Neposredna povezava do sporočila: 2606
23.7.2009 22:27:53   
pocka
čeeeer!!!

a bo ta v redu?
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
23.7.2009 22:28:03   
Anonimen
user posted image LP..vidim da ste me tračkaleuser posted image ,,saj nič zato...sem kadila med nosečnostjo,in je hvala bogu mala zdrava.pa prvi prav tako nikol bolan...ene pa ne kadijo pa imajo težave z otroki..je..bi...ga.tak to je..grem na čik pa pridem brat..mogoče je kaj novega o user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
23.7.2009 22:28:15   
tasa_m

Persida pride pa napiše, da še živijo..pol pa spet cel mesec rabi da pride spet napisat, da še vedno živijo.. taka je ta naša super mami user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2609
23.7.2009 22:28:22   
MalaČebelica

pa če noče prit v mb v tej vročini al nima avta al kaj je že blo...

a ti se pa greš jutri kopat? no vi trije...

ta teden me že skoz oni ličar nateguje, da me bo poklical za avto..pa me še ni..jutri pa je že petek...

ma joj.  no saj ta teden je tudi bla obupna vročina. ko bo pa malo bolje pa se moremo spet zmenit....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
23.7.2009 22:28:42   
Najaa

ma vedno te malo stisne se mi zdi. jaz sem bla dva dni čez rok pa mi ni blo tak čisto vseeno user posted image

Ja seveda, sej ne greš v kino, ampak rodit. user posted image Stisne te, pa če je prvič ali petič. Po moje. Sam ne bom šla preverjat, kako je petič! user posted image

ja to pa verjamem. še jaz ne vem če bi me petkrat tja gor dobili pa niti ni blo preveč hudo user posted image

Kako veš, da ni blo preveč hudo, če je blo pa prvič? user posted image
Mene so po prvem porodu vsi spraševali, če je blo ful hudo, ker je Tija imela čez 4 kile. Pa mi ni blo jasno, kaj naj rečem, če je blo pa prvič! user posted image Pa ni blo hudo, res ne. Je blo pri Niki huje, ker je bil CR. Bi raje šla še enkrat 4-kilskega otroka rodit.

Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.7.2009 22:28:55   
KOKICA32

Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila.user posted image
kaj na PINGI SOK pa SENDVIČ pa si pozabila?? user posted image user posted image

joj, ja....točno...kak sem lahko pozabila...jaz pa sem še tebi čokolado dolžna...sem ti jo obljubila...user posted image

točno ja, samo sem te jaz zafrknila pa ti prej v P. vujšla. Sem pa ti vsaj porodno sobo zrihtala pa segrela..sem bila v enaki kot ti :)

ja, ompak obljuba dela dolg, veš..saj bo kaka kavica pa jo dobiš...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
23.7.2009 22:28:56   
tasa_m
spps a si vidla?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
23.7.2009 22:29:23   
MalaČebelica

prevod prosim

ups. v temi tipkami da ne bi komarji prišli notri pa mi je malo pobegnilo. mislila sem ŠUNTATA

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.7.2009 22:29:28   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

čeeeer!!!

a bo ta v redu?
user posted image

JA!!!! Pocka, zakon si!!! user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.7.2009 22:29:43   
spps

to je kokica prilepla,jaz sem ji pa mal pomagala- ma ,ko ste zahtevne,zdaj pa gremuser posted image user posted image  nobeni čist nič večč ne paše....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.7.2009 22:29:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

čeeeer!!!

a bo ta v redu?
user posted image

ojla...glej jo glej, se je kar vklopila v debato......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.7.2009 22:30:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
23.7.2009 22:30:09   
tasa_m
ja, ompak obljuba dela dolg, veš..saj bo kaka kavica pa jo dobiš...
da neboš ki pozabla..user posted image user posted image

ooo pocka, večer user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
23.7.2009 22:30:20   
MalaČebelica

Persida pride pa napiše, da še živijo..pol pa spet cel mesec rabi da pride spet napisat, da še vedno živijo.. taka je ta naša super mami user posted image user posted image

eh bo že. glavno da se javi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
23.7.2009 22:31:11   
Najaa

to je kokica prilepla,jaz sem ji pa mal pomagala- ma ,ko ste zahtevne,zdaj pa gremuser posted image user posted image  nobeni čist nič večč ne paše....

Ne ne, sej sem zadovoljna tudi s tisto prvo sliko. Sam ne iiiiiiiiiiiit!

Ač greš sam na en čik? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
23.7.2009 22:31:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia

user posted image LP..vidim da ste me tračkaleuser posted image ,,saj nič zato...sem kadila med nosečnostjo,in je hvala bogu mala zdrava.pa prvi prav tako nikol bolan...ene pa ne kadijo pa imajo težave z otroki..je..bi...ga.tak to je..grem na čik pa pridem brat..mogoče je kaj novega o user posted image user posted image user posted image

brez zamere...sam slikice pa ne štekam? user posted image Saj to je bonsai, ne? Uživaj na čiku! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
23.7.2009 22:31:34   
PERSIDA
tasi - kaj pa na kuli pa beležko si pozabla

mami persida špila špijuna na fb-ju ,ma vse pod kontrolo dokler net ne ckneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2623
23.7.2009 22:31:38   
spps

spps a si vidla?? user posted image user posted image user posted image user posted image
  Kaj pa? grem spatuser posted image user posted image user posted image  Lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 23.7.2009 22:34:12 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.7.2009 22:31:48   
MalaČebelica

Kako veš, da ni blo preveč hudo, če je blo pa prvič? user posted image
Mene so po prvem porodu vsi spraševali, če je blo ful hudo, ker je Tija imela čez 4 kile. Pa mi ni blo jasno, kaj naj rečem, če je blo pa prvič! user posted image Pa ni blo hudo, res ne. Je blo pri Niki huje, ker je bil CR. Bi raje šla še enkrat 4-kilskega otroka rodit.

no, saj nimam z ničemer za primerjat. ampak hočem povedat, da če bi blo vedno tak, bi jih še par... zato pravim da ni blo prehudo. kaj pa nas še čaka pa ne vemo, zato se raje ne širokoustim preveč user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

kolikokrat greste brez partnerja ven
Spark

1x na teden (11%)

1 x na mesec (10%)

2x na mesec (4%)

redko (54%)

nikoli (21%)

Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!