Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:25:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ma vedno te malo stisne se mi zdi. jaz sem bla dva dni čez rok pa mi ni blo tak čisto vseeno Ja seveda, sej ne greš v kino, ampak rodit. Stisne te, pa če je prvič ali petič. Po moje. Sam ne bom šla preverjat, kako je petič! ja to pa verjamem. še jaz ne vem če bi me petkrat tja gor dobili pa niti ni blo preveč hudo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:26:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. kaj na PINGI SOK pa SENDVIČ pa si pozabila?? joj, ja....točno...kak sem lahko pozabila...jaz pa sem še tebi čokolado dolžna...sem ti jo obljubila... točno ja, samo sem te jaz zafrknila pa ti prej v P. vujšla. Sem pa ti vsaj porodno sobo zrihtala pa segrela..sem bila v enaki kot ti :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:26:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno. za to pa Perside ni na FB-u pa saj je. samo zdaj se nekaj đuntata s Kokico in zgleda da bojkotira FB ker res redko pride
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:26:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . pa če noče prit v mb v tej vročini al nima avta al kaj je že blo... a ti se pa greš jutri kopat? no vi trije... ta teden me že skoz oni ličar nateguje, da me bo poklical za avto..pa me še ni..jutri pa je že petek...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:27:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, sam takrat ko si prvič limala gor tega tipa, si mela neke boljše slike! no, vidiš spps,Najaa je tudi izbirčna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:27:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno. za to pa Perside ni na FB-u pa saj je. samo zdaj se nekaj đuntata s Kokico in zgleda da bojkotira FB ker res redko pride prevod prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
LP..vidim da ste me tračkale ,,saj nič zato...sem kadila med nosečnostjo,in je hvala bogu mala zdrava.pa prvi prav tako nikol bolan...ene pa ne kadijo pa imajo težave z otroki..je..bi...ga.tak to je..grem na čik pa pridem brat..mogoče je kaj novega o
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:28:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj je. samo zdaj se nekaj đuntata s Kokico in zgleda da bojkotira FB ker res redko pride Persida pride pa napiše, da še živijo..pol pa spet cel mesec rabi da pride spet napisat, da še vedno živijo.. taka je ta naša super mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:28:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . pa če noče prit v mb v tej vročini al nima avta al kaj je že blo... a ti se pa greš jutri kopat? no vi trije... ta teden me že skoz oni ličar nateguje, da me bo poklical za avto..pa me še ni..jutri pa je že petek... ma joj. no saj ta teden je tudi bla obupna vročina. ko bo pa malo bolje pa se moremo spet zmenit....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:28:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ma vedno te malo stisne se mi zdi. jaz sem bla dva dni čez rok pa mi ni blo tak čisto vseeno Ja seveda, sej ne greš v kino, ampak rodit. Stisne te, pa če je prvič ali petič. Po moje. Sam ne bom šla preverjat, kako je petič! ja to pa verjamem. še jaz ne vem če bi me petkrat tja gor dobili pa niti ni blo preveč hudo Kako veš, da ni blo preveč hudo, če je blo pa prvič? Mene so po prvem porodu vsi spraševali, če je blo ful hudo, ker je Tija imela čez 4 kile. Pa mi ni blo jasno, kaj naj rečem, če je blo pa prvič! Pa ni blo hudo, res ne. Je blo pri Niki huje, ker je bil CR. Bi raje šla še enkrat 4-kilskega otroka rodit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:28:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj pa je bilo najbolj smešno v nosečnosti ko ste si torbe za v porodnišnico rihtale pol so pa že ruzaki bli tu gor pa potovalke ,res tega ne bom nikoli pozabila. kaj na PINGI SOK pa SENDVIČ pa si pozabila?? joj, ja....točno...kak sem lahko pozabila...jaz pa sem še tebi čokolado dolžna...sem ti jo obljubila... točno ja, samo sem te jaz zafrknila pa ti prej v P. vujšla. Sem pa ti vsaj porodno sobo zrihtala pa segrela..sem bila v enaki kot ti :) ja, ompak obljuba dela dolg, veš..saj bo kaka kavica pa jo dobiš...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:28:56
|
|
|
|
tasa_m
|
spps a si vidla??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:29:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pa jaz ne vem kaj ne znate brat ,da je kokica rekla NEEEEEEEEEEEEEEEEEE .Pa vidve bi lahko kafetkale malo več pa bi ble vse na tekočem . HVALA, Persida! Samo ti me razumeš tu gor očitno. za to pa Perside ni na FB-u pa saj je. samo zdaj se nekaj đuntata s Kokico in zgleda da bojkotira FB ker res redko pride prevod prosim ups. v temi tipkami da ne bi komarji prišli notri pa mi je malo pobegnilo. mislila sem ŠUNTATA
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:29:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka čeeeer!!! a bo ta v redu? JA!!!! Pocka, zakon si!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:29:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, sam takrat ko si prvič limala gor tega tipa, si mela neke boljše slike! to je kokica prilepla,jaz sem ji pa mal pomagala- ma ,ko ste zahtevne,zdaj pa grem nobeni čist nič večč ne paše....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:29:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka čeeeer!!! a bo ta v redu? ojla...glej jo glej, se je kar vklopila v debato......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:30:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, ompak obljuba dela dolg, veš..saj bo kaka kavica pa jo dobiš... da neboš ki pozabla.. ooo pocka, večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:30:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa saj je. samo zdaj se nekaj đuntata s Kokico in zgleda da bojkotira FB ker res redko pride Persida pride pa napiše, da še živijo..pol pa spet cel mesec rabi da pride spet napisat, da še vedno živijo.. taka je ta naša super mami eh bo že. glavno da se javi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:31:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, sam takrat ko si prvič limala gor tega tipa, si mela neke boljše slike! to je kokica prilepla,jaz sem ji pa mal pomagala- ma ,ko ste zahtevne,zdaj pa grem nobeni čist nič večč ne paše.... Ne ne, sej sem zadovoljna tudi s tisto prvo sliko. Sam ne iiiiiiiiiiiit! Ač greš sam na en čik?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:31:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia LP..vidim da ste me tračkale ,,saj nič zato...sem kadila med nosečnostjo,in je hvala bogu mala zdrava.pa prvi prav tako nikol bolan...ene pa ne kadijo pa imajo težave z otroki..je..bi...ga.tak to je..grem na čik pa pridem brat..mogoče je kaj novega o brez zamere...sam slikice pa ne štekam? Saj to je bonsai, ne? Uživaj na čiku!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:31:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - kaj pa na kuli pa beležko si pozabla mami persida špila špijuna na fb-ju ,ma vse pod kontrolo dokler net ne ckne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:31:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a si vidla?? Kaj pa? grem spat Lahko noč
< Sporočilo je popravil spps -- 23.7.2009 22:34:12 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 23.7.2009 22:31:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ma vedno te malo stisne se mi zdi. jaz sem bla dva dni čez rok pa mi ni blo tak čisto vseeno Ja seveda, sej ne greš v kino, ampak rodit. Stisne te, pa če je prvič ali petič. Po moje. Sam ne bom šla preverjat, kako je petič! ja to pa verjamem. še jaz ne vem če bi me petkrat tja gor dobili pa niti ni blo preveč hudo Kako veš, da ni blo preveč hudo, če je blo pa prvič? Mene so po prvem porodu vsi spraševali, če je blo ful hudo, ker je Tija imela čez 4 kile. Pa mi ni blo jasno, kaj naj rečem, če je blo pa prvič! Pa ni blo hudo, res ne. Je blo pri Niki huje, ker je bil CR. Bi raje šla še enkrat 4-kilskega otroka rodit. no, saj nimam z ničemer za primerjat. ampak hočem povedat, da če bi blo vedno tak, bi jih še par... zato pravim da ni blo prehudo. kaj pa nas še čaka pa ne vemo, zato se raje ne širokoustim preveč
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
striženje nohtovVrtnica79Koliko krat si strižete nohte na nogah?2x na teden (
3%)
1x na teden (
35%)
1X mesec (
53%)
drugo (
9%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!