|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
23.7.2009 7:11:29   
Alma84
LPuser posted image

Zanima me če katera jemlje Rupurut za gorčico in v kolikšni meri?? ali kaj drugega? Ker mene bo pobral vsak čas in tud rupurut mi več ne pomaga! Dobesedno mi je slabo od same kisline in je težko za zdržat čez dan. Še kakšna ideja?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
23.7.2009 7:30:29   
polari
O boga! Mene samo občasno peče zgaga, še to ob večerih, pa ponavadi spijem malo toplega mleka, pa grem spat, tak da ti ne vem svetovat.....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
23.7.2009 7:35:18   
tažana
Dobro jutro!
Čestitke vsem za uspešne preglede in še jaz držim pesti, da čim dlje ostanemo v enem kosu- Še je prezgodaj!
Jaz zadnje čase tudi kar blestim- glede na to kaj vse me je že bolelo. Dobro hrbet in išias je razred zase, sem se nekako naučila premikat, da se boločina ne poveča. Zraven pa srčno upam, da me spet kaj ne zagrabi, ker bom počasi res morala v akcijo prenove sobe. user posted image .
Sedaj mi je v največji izziv, da ugibam kaj zatipam na trebuhu, ko se user posted image premika. Najbolj nenavadno mi je ko se premika tik nad sramno kostjo. sploh če sedim pa se začne premikat, se moram premaknit tudi jaz, ker imam drugače občutek, da se bo kje zabasal user posted image . Smešno tako intenzivno Ta prve punce nisem nikoli čutila!

JAz imam pregled 28.7 pri dežurnem G, ker je moja na dopustu. Kontrolo imam predvsem zaradi železa, ki pa nestrpno pričakujem rezultate po 5 dnevnem špikanju- upam da se je splačalo.
V petek pa uradno začnem z dopustom. moram it še prekinit bolniško.

Danes pa tudi nimam prav prijetnih planov. popoldan grem na pogreb in srčno upam, da ne bo preveč vroče. Sicer bi mogla it igrat- ampak še zdaleč nisem sposobna na mestu stat in piskat v flavto! user posted image

Grem V akcijo potem pa mami zrihtat!
Uživajte...

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
23.7.2009 7:36:29   
tažana
Zgaga: nimam nasveta, tudi mene matra ko se vležem. Zaenkrat mi še pomaga navaden jogurt in to da hitro zaspim.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
23.7.2009 7:37:09   
eva Ana
alma84, jaz vzamem rupurut, ko je res že sila in takrat tudi pomaga. Se pa čez cel dan pazim kaj jem. Ugotovila sem tudi, da mi stres nenormalno dvigne kislino.....priporočilo....možgančke na pašo...

Vem pa, da ni prijetno user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
23.7.2009 7:46:08   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Sedaj mi je v največji izziv, da ugibam kaj zatipam na trebuhu, ko se user posted image premika. Najbolj nenavadno mi je ko se premika tik nad sramno kostjo. sploh če sedim pa se začne premikat, se moram premaknit tudi jaz, ker imam drugače občutek, da se bo kje zabasal user posted image . Smešno tako intenzivno Ta prve punce nisem nikoli čutila!

Meni bo večna uganka, kaj čutim, ko se premika! Ne morem pogruntat. Je pa res, da je včasih bolj okroglo, včasih pa bolj špičasto, hehe user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Sicer bi mogla it igrat- ampak še zdaleč nisem sposobna na mestu stat in piskat v flavto! user posted image

O, tudi ti igraš flavto? Lahko vprašam, pri katerem pihalnem? (Domnevam, da pri pihalnem, ker igrate na pogrebih, tako kot mi)

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
23.7.2009 7:47:10   
sontschica
dobro jutro

Vila MaLiNa to pa je super zajtrkuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz ne poznam nobenega recepta za zgago, baje naj bi pomagal tudi donat, mene samo zvečer peče, pravijo pa da morajo biti majhni obroki in nobenega počivanja po njih.

jaz pa šibam na CTG - po moje bo pri meni tudi še vse mirnouser posted image user posted image pol grem pa bodoči tašči naredit pramene, tako da pridem vas pogledat šele popoldne. da se ne bote preveč načvekaleuser posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
23.7.2009 7:58:39   
tažana
POLARI: Ja Tržič, sicer imam letos že kar dolgo pavzo sem že aprila nehala, ker je mami zbolela pa nimam varstva,(z možekom namreč oba igrava).
Danes imamo pa članski pogreb- še toliko huje!!

< Sporočilo je popravil tažana -- 23.7.2009 8:00:24 >

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
23.7.2009 8:02:19   
katka11
jutro!

glede zgage... tud mene matra k pr norcih. pomaga donat, pa seveda ugotovit moras katera hrana je u redu zate. ker po vseh nasvetih in to, sem jaz ugotovila, da ni nekega pravila. vcasih jem kaj cisto blagega pa umiram, zadnjic enkrat sem pa jedla meso iz zara, prebranac, paprike pecene na zaru s cesnom itd, pa nic. prej sem se sicer psihicno pripravila, da me bo peklo k user posted image , ampak sem rekla, kar naj me, k to pa res ze 1oo let nisem jedla(srbske kuhinje). aha pa pomagajo mi mandeljni. rupurutu se izogibam. sem jih ene par vzela, ko je bla res kriza, pol mi jih je pa zmanjkalo in so mi jih v lekarni zelo odsvetovali in potem sploh nisem kupila. tko da ja donat in mandeljni.
kepica, si iz kranja? ker imamo pri nas tak sisitem , UZ, posvetovalnica in to.
no jaz se danes delam ta teden, jutr pa pregled user posted image , komaj cakam, da mi pove da je vse ok. pa verjetno me bo za naslednji teden narocil na UZ, no upam, ker gremo potem na morje. pa zdej sem v 31 tednu.
no in potem se drug teden delam (ce bo UZ samo se 4x, juhu) potem pa mir za eno leto. user posted image user posted image user posted image
pa se eno vprasanje, kaj pravite, naj vzamem sabo na morje torbo za v porodnisnico??? gremo v 33 tednu za 14 dni. pa sem mislila torbo pripravit sele potem ko pridemo nazaj... mhm, kaj pa vem.
aja se neki no, vnetje in tampon namocen v probioticni jogurt... ko ga vstavis, koliko casa naj bi bil v noznici???

punce lep dan, lepo se skrijte v sencko pa velik pit!!!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
23.7.2009 8:09:12   
chebelica21
Jutro user posted image .

Proti zgagi jas spijem kakšen kozarec Donata, pa mi ful pomaga,...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
23.7.2009 8:13:36   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: katka11

jutro!

glede zgage... tud mene matra k pr norcih. pomaga donat, pa seveda ugotovit moras katera hrana je u redu zate. ker po vseh nasvetih in to, sem jaz ugotovila, da ni nekega pravila. vcasih jem kaj cisto blagega pa umiram, zadnjic enkrat sem pa jedla meso iz zara, prebranac, paprike pecene na zaru s cesnom itd, pa nic. prej sem se sicer psihicno pripravila, da me bo peklo k user posted image , ampak sem rekla, kar naj me, k to pa res ze 1oo let nisem jedla(srbske kuhinje). aha pa pomagajo mi mandeljni. rupurutu se izogibam. sem jih ene par vzela, ko je bla res kriza, pol mi jih je pa zmanjkalo in so mi jih v lekarni zelo odsvetovali in potem sploh nisem kupila. tko da ja donat in mandeljni.
kepica, si iz kranja? ker imamo pri nas tak sisitem , UZ, posvetovalnica in to.
no jaz se danes delam ta teden, jutr pa pregled user posted image , komaj cakam, da mi pove da je vse ok. pa verjetno me bo za naslednji teden narocil na UZ, no upam, ker gremo potem na morje. pa zdej sem v 31 tednu.
no in potem se drug teden delam (ce bo UZ samo se 4x, juhu) potem pa mir za eno leto. user posted image user posted image user posted image
pa se eno vprasanje, kaj pravite, naj vzamem sabo na morje torbo za v porodnisnico??? gremo v 33 tednu za 14 dni. pa sem mislila torbo pripravit sele potem ko pridemo nazaj... mhm, kaj pa vem.
aja se neki no, vnetje in tampon namocen v probioticni jogurt... ko ga vstavis, koliko casa naj bi bil v noznici???

punce lep dan, lepo se skrijte v sencko pa velik pit!!!

Katka jaz ga običajno pustim not kakšne pol ure do 1 uro. Tudi G. mi je tako svetovala,...

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
23.7.2009 8:17:29   
katka11
Katka jaz ga običajno pustim not kakšne pol ure do 1 uro. Tudi G. mi je tako svetovala,...

Hvala!

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
23.7.2009 8:38:06   
Anonimen
jutro bejbe!
jaz še zmer tle strašimuser posted image ponoč se je umirila zadeva čeprav zvečer sem mela popadke tm na 30-40 minut pa še kakšen vmes je kdaj priskočil tko da dolgčas mi ni bilouser posted image ampak sm bila tok izmučena da sm šla spat k itak če bi se orng začel ne bi mogla spat tko da začuda se je ponoči umirilo,dans je pa tko da me križ mali buši tko tko mal dol prtiska ampak še ni omembe vredno tko da bomo videl kako bouser posted image

malinca uff zajtrk njami mi sadje spet paše k zdej ga neki cajta nisem čist nčuser posted image

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
23.7.2009 8:38:38   
Anonimen
aja za zgago men pomaga cocta,karkoli mlečnega je sam še slabiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
23.7.2009 8:46:08   
SONČEK LARA
Dobro jutro

še danes in jutri in končno frej tega šihta, tako bedno se nisem še nkol počutla v službi. Ta negativna energija me ubija.

No včeraj je moja mala ostala doma, je babi prišla, no danes pa sem jo imela namen peljati v vrtec in je tudi ona rekla da ne gre, da gre k babi in dediju. No in pol še babi ja saj res, naj gre z nama, boš v miru lepo pripravila za na morje. No in danes sva po dolgem času z mojim sama, sam kaj ko imam take plane, kaj vse prštimat, kaj vse pospravit...

Pritisk...jaz imam vedno nizkega v nosečnosti in zaradi pritiska sem dostikrat kar slabotna. sam bolje nižji kot previsok.

Tudi jaz ne bom nikoli, pa četudi bi nosila že četrtič ne bi vedela kaj me brca, ali je noga, roka, glava, ritka...ali kolca ali se sam premetava. Sam zanima pa me če je z glavico še vedno dol.

Danes bo vroče...tko da kr v senčki z mrzlim sokcem v roki....

pozdravček

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
23.7.2009 8:58:01   
Bety11
Pregledi pri G...user posted image  Jaz se kar začudim, kakšne sisteme imate v drugih krajih...Kot da nismo v isti državi, resnično....
Mene G naroči ob določeni uri...In ko pridem in me sestra zagleda, me takoj pokliče...Opravim pregled (nič hitenja in grem ven zadovoljna) in me že čakajo papirji za odvzem krvi i urina...Vse to opravim v laboratoriju, ki je par korakov proč in grem domov.....Sestra pa mi pove, da ni treba nič čakati, če bo karkoli sumljivega ali narobe, me bodo poklicali....In to je to....Vsega skupaj s potovanjem zapravim mogoče eno uro ampak v večini primerov je to manj......

Larilu....uffff....Nekaj časa so te težave pustila pri miru, zdaj pa ti mešajo štrene in plane....Edino, kar ti svetujem, je to, da poskušaj počivati tako, kot da si v bolnici....Vsaj en dan....Mogoče pomaga....

VilaMalina....ufff....te maline.....Pojedla bi jih same in brez kosmičev in mleka....user posted image

Vročina....user posted image ....Zdržati je treba samo do sobote, ko pa bo za vedno izginila iz leta 2009....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
23.7.2009 9:19:46   
katka11
ja ja v kranju mamo tak sisitem, da moram jaz, ki mam sluzbo v lj kr vzet dopust, ker se mi ne splaca vec it v sluzbo ko zakljucim s pregledom.

bety kolk si pa stara, ce smem vprasat?

sej tale vrocina je res mal too much, sam da bi blo pa v soboto ze kr konec za letos... neno user posted image nas caka se morje!!!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
23.7.2009 9:23:31   
Anonimen
katka poglej ne bo še konc vročine tko da ne skrbiuser posted image
http://www.vreme.us/vreme-15-dni.php
betty jah ma sej pravim je kr dolg not zdržala glede na to da ni bilo kej dost optimistično tko da še zmeri je možnost da bo do konca notr sam da me bo matral do ta zadnje minuteuser posted image za počivanje je pa tko da mam sam še dans pa jutr kolikor tok miru k pol bom mela pa tamavčija cel mesec doma tko da tle pa itak počivanje odpadeuser posted image

(odgovor članu katka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
23.7.2009 9:33:23   
altaja
Jutro

mene je pa danes prebudila bolečina v trebuhu v predelu želodca. Mali se je tako pretegoval al ne vem kaj za boga je delal tam not, uglavnem občutek sem mela da mi bo trebuh počil pa želodec me je bolel ob globjem dihanju. Ma ne vem, kot da bi hotu čez usta vn, nekam gor je rinil, trebuh pa trd kot kamen user posted image . Zdej je pa kul, vse normalno, tko da res ne vem kaj je blo to. Jutranja telovadba morda.

Pregledi pri G: pri nas se načeloma tud nič ne čaka. Ginekologinja pa 1A!

VilaMalina: tale tvoj zajtrk..mmmmm...grem kar v trgovino user posted image
Larilu: jst tud mislim, da bi počitek morda pomagal. Je običajno, da če si prvega rodila prezgodaj, da bo tale punči tud, al ni nujno? Upam da še malo ostaneta skupaj.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
23.7.2009 9:38:20   
Anonimen
altaja pr men je G že tko na začetku rekla da če bo zdržala do 24 tedna bo to čudež no in v 31 tednu je še zmer notruser posted image v glavnem je rekla da tud ona ne more vedet kdaj bo hotela pridet na svet k že pri tamalmu nisem mela običajnih znakov da se kej začenja in zato tud pri njej ni nujno da bodo tipični znako kot so da ti voda odteče,popadki pa tkouser posted image k pr tamalmu nisem mela popadkov sam križ me je bolel k svinja in k sm se šla pokazat sm bila že 3 cm odprta in k sm v roku pol ure prišla v P sm bila že 4 tko da je šlo zelo hitro,in ker bo to drugi otroček naj bi šlo še hitrejeuser posted image
jaz se ne sekiram če bo dete hotelo vn bo pač prišlo vn k dvomim da bi kej pomagal če bi z rokam not tiščalauser posted image

(odgovor članu altaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
23.7.2009 9:42:47   
altaja
Larilu: pol je pa pridna punči, čez 30 je že zdržala user posted image . Močna pa trmasta bejba bo tole user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
23.7.2009 10:23:23   
eltea333
Jaz sem pa žalostna. Muc nama je umrl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga je avto povozil, jaz pa sem mislila, da se bo vseeno zlizal.. Kaj nimajo muce 7 življenj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
23.7.2009 10:32:42   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: eltea333

Jaz sem pa žalostna. Muc nama je umrl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga je avto povozil, jaz pa sem mislila, da se bo vseeno zlizal.. Kaj nimajo muce 7 življenj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moje sožalje za mucka,.... user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
23.7.2009 10:33:12   
Anonimen
altaja pridna je ja,sam če me ne bi mučila tok zraven tud ne bi imela nič protiuser posted image
eltea user posted image bošček mali ma veš čeprav se grdo sliši ampak bolj to kot pa da se muči

(odgovor članu eltea333)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
23.7.2009 11:05:57   
ja.lo09
Pozdravček!

Da se še jaz javim v tej grozni vročini. Delam še ta in naslednji teden, a ne vem kako bom danes prišla domov. Peljem se okoli 45 km v avtu brez klime, po mojem bom crknjena ko hudič.
Sicer pa obopujem ko gledam sodelavke v kratkih majicah in kiklicah, sama pa imam obe noge poviti, na vrh dolge hlače in majico čez trebuh. Pa tudi moj trebuh zadnje čase pogosto otrdeva.
Larilu me zanima, ker sem tudi sama v 31 tednu kako bi bilo če bi se user posted image  zdaj rodil. Ali ima že dobre možnosti da je vse ok. Zadnje čase, ko poslušam kaj vse se dogaja me je pogosto strah prezgodnjega poroda.
No saj vse ostale najbrž tudi več veste o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?