Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:09:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - k mojima dvema pridi bosta ti strokovno obrazložila ker jaz ti ne znam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:09:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj NISEM... Hvala vseeno! V bistvu se šteje to mleko tudi, ja. Mene pa zanima, a mogoče veš oz. imaš (ali katera) tisto formulo za izračun, koliko mora otrok pojesti mleka glede na težo? Ker Nika je danes npr. ful malo jedla, pa že prejšnji teden je nekaj štrajkala. Zarad vročine verjetno, pa me zanima. Joj, ne nimam več..sem ravno zadnjič proč vrgla..zapomnla pa si tak nisem...Sorry!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:11:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA najaa - k mojima dvema pridi bosta ti strokovno obrazložila ker jaz ti ne znam Kaj to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:12:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - bi ga probala ker še ga nisem nikoli.Samo če tapravega pol nebom več hotla se z mojim zmeni prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:13:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - o hrani si prej spraševala bi citirala ampak mi citira celo stran tak da bom mogla naprej tak čudno pisat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:13:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - bi ga probala ker še ga nisem nikoli.Samo če tapravega pol nebom več hotla se z mojim zmeni prosim persida tvoj je tolk malo doma, da bi ga pol onga tak celega znucala. Ti bomo enega za roj.dan kupli, da ti jih nebomo rable pol vse posodit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:15:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps je spet v elementu! WELCOME back!! Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega sveta PA NEEEEEEEE! Kaj tebi bo tudi "burja" kable potrgala???? burja ne,matura pa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:15:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA najaa - o hrani si prej spraševala bi citirala ampak mi citira celo stran tak da bom mogla naprej tak čudno pisat Aja, ma sem zmedena danes. Hvala, bom prišla na inštrukcije.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:15:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - to pa si zdaj tak povedala kot da bi mi ti tvojga tud posodla samo ne vem kaj bi ti to rabla če maš dedca vsak dan doma.Razen če se igrate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:16:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps je spet v elementu! WELCOME back!! Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega sveta PA NEEEEEEEE! Kaj tebi bo tudi "burja" kable potrgala???? burja ne,matura pa A si ugotovila, da bo brez neta hitreje šlo učenje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:18:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - kaj misliš da bo lahko mimo compa hodla brez da pokuka .Bo pač sinček na silo spal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:18:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - bi ga probala ker še ga nisem nikoli.Samo če tapravega pol nebom več hotla se z mojim zmeni prosim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:18:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - to pa si zdaj tak povedala kot da bi mi ti tvojga tud posodla samo ne vem kaj bi ti to rabla če maš dedca vsak dan doma.Razen če se igrate čuj ti.. mojga še danes sploh iz službe ni, ko pa pride pa je itak tak utrujen , da vidi samo pojslo. Bom mogla neko menjavo najt al kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:19:07
|
|
|
|
tasa_m
|
spps kaj Snoppy evih pa nimajo??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:20:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - kaj misliš da bo lahko mimo compa hodla brez da pokuka .Bo pač sinček na silo spal Ja men tud ni jasno. Taka odvisnica od rr-ja in fb-ja... težka bo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:22:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - a take kičaste tudi delajo Daj nekaj bolj moškega gor ,ker ,če se mi tota mica maca med nogami znajde ne vem če bo glih kaj efekta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:22:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps je spet v elementu! WELCOME back!! Moram mal nadoknadit,ker se bom počas mal umaknila iz internetnega sveta PA NEEEEEEEE! Kaj tebi bo tudi "burja" kable potrgala???? burja ne,matura pa A si ugotovila, da bo brez neta hitreje šlo učenje? to je dejstvo,sam bo težko izvedljivo-danes sem dobla datume (zadnji teden v avgustu),no-saj še je nekja časa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:23:03
|
|
|
|
Najaa
|
Persida, je tvoj spet na furi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:24:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps kaj Snoppy evih pa nimajo?? čuj ne bi vedla. zgleda,da je Hello Kitty zdaj popularna .Moja mala ma H.Kitty gsm, zgleda,da bo naslednja ta HK
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:24:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - ja v nemačkoj vsaj tak je reko nimam satelita namontiranega da ga spremlam ki hodi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:25:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - bi ga probala ker še ga nisem nikoli.Samo če tapravega pol nebom več hotla se z mojim zmeni prosim Zdajle gledam sliko... Kaj mislite ,da gre naprej?????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:26:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps kaj Snoppy evih pa nimajo?? čuj ne bi vedla. zgleda,da je Hello Kitty zdaj popularna .Moja mala ma H.Kitty gsm, zgleda,da bo naslednja ta HK Tija je tud mahnjena na HK po novem. V čem je sploh fora te HK? A je to kaka risanka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:26:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA najaa - ja v nemačkoj vsaj tak je reko nimam satelita namontiranega da ga spremlam ki hodi Kolkrat na mesec pa pride domov?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:27:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps kaj Snoppy evih pa nimajo?? čuj ne bi vedla. zgleda,da je Hello Kitty zdaj popularna .Moja mala ma H.Kitty gsm, zgleda,da bo naslednja ta HK Tija je tud mahnjena na HK po novem. V čem je sploh fora te HK? A je to kaka risanka? Najaa a ni več NODI v uporabi? Se je znucal??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 22:27:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - kaj študiraš kaj če se ti glava od hk vtrga pa ti not ostane jaz glih nebi tam začela samo oblike je pa res čudne Al zdaj taki p.iceki obstajajo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?