hel32
|
Imam pavzo od pucanja, pa tolk enega praha se nabere, da to ni res, ahhhhh bo že, mi pa kr fajn otrdi trbuh, ko delam, moj mišek mi pa rito tišči v rebra, pa občasno me pošteno brcne v rebra, da prav zastokam, včasih pa ima veselico po mehurju, tekrat ja prav luštno,... . Miška, ja mene tuudiiiiiii zanima, kak je naš fantič, najrajš bi ga skozi trebuh pogledala, pa ne gre, par dni majn imaš do roka, mogoč pa pred tabo rodim, Tjaša se je z 37 tedni. Muca, lepi buši, moj je malo večji, ga pripopam, ko ga poslikam potem, glede kozmetike, jaz kr nič nisem komplicirala, kupila sem od HIPP, mi tak fajn diši, čist nežno, tekoče milo, sem ga 1x up. pa ga bom tudi zdaj, pa olje za temenca in pregibe, pa mleko za telo, to je to, stalo me je pa uh -20€, sam nima alergenov, kao? Sam jaz mislim, da malo preveč komplicirat z tem pranjem oblačilc, jaz sicer še nimam vseh opranih, ker jih nekaj še dobim, kar pa sem oprala, pa sem oprala čist normalno, kot vse ostale stvari, sam da sem jih extra prala, itak uporabljam ful min. praška za občutljivo kožo in mičkeno mehčalca, posušila sem jih pa na sončku, ker poleti ima sušilc dopust , pozimi ga pa čaka veliko dela, je že Tjašine male cotike sušil! Zlikala sem vse, no edino copatkov nisem, potem, pa po potrebi, 1x sem večina likala samo bodije, majčke, tetra plenice, in krpice za umivanje, ko je bila pa 6 mesecev stara sem pa uporabljala samo še nivea robčke za rito obrisat, pa kremo in je bla rita OK. Sem pa uporabljala Fixes plenice. Sem malo po tabelah računala in mislim da bo naš korenjak imel okoli 3.800-3.900kg, Flora, vaša pupa bo pa velika, sam pri teh izračunih moraš vedno nekaj odštet, da ima že zdaj 4 kg? Tjaša se ja rodila z 3.050 kg, pa je bila čist normalen dojenček. Dost je bilo, grem naprej pucat!