karmen b
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 Karmen B- kako to misliš, da se ti iztekajo zadnji dnevi, ko si boš lahko privoščila kakšno razvajanje. Si v popolni zmoti, verjemi, sem mati dveh otrok. Ženska po rojstvu otroka res postane mamica in skrb za otroka njeno največje in najzahtevnejše poslanstvo, ampak še vedno ostane tudi ženska, sicer kar naenkrat bolj zrela, izkušena, a še vedno tudi tista ista, ki si želi biti lepa, urejena, seksi. ..In s tem ni jič narobe. Še več, jaz pravim, da tista, ki ni s seboj zadovoljna, tako notranje kot zunanje, ne more funkcionirati niti na ostalih področjih svojega življenja. Obisk kozmetičarke, pedikerja, masaže, fitnessa...česarkoli, kar ti omogoča sprostitev. Ne počuti se krivo, če se boš občasno pocrkljala... Hja, denar je res hudič, ampak če pomisliš, zakaj vse zmečemo denar... Upam, da se ne motim, ampak pričakujeta punčko? Toliko bolje! Čakaj, da malo zraste... Moja je devet let in sem prav vesela, ko gremo družinsko po nakupih, si vzameva čas in preletiva modne trgovine, medtem ko najina moška tičita kje v Merkurju v bolj "moških" zadevah. Sem pa že imela par smešnih dogodkov, ko sem povedala koliko imam stara otroka, potlej pa ob pogledu name, niso bili prepričani, koliko sem potem stara jaz. Zlasti v času, ko sem delala preko študentsega servisa ,so mi skalkulirali, da sem rodila pri petnajstih. Ja, najbrž! Tako, da tudi po rojstvu bo priložnosti za vse, samo čas in denar bo treba smotrno razporejati. V tem pa smo ženske mojstrice, kajne? No da razložim, jaz sem si nego nohtov vsak teden začela špogat šele letos maja. Prej se nisem niti zavedala, da meni to lahko drži, ker če sem si sama nalakirala nohte, sem bila po treh pranjih glave v službi če do polovice nohta brez laka, kar mi je pomenilo, da to pač ni zame. Je pa tudi res, da nisem mela prej nobene tako dfajn kozmetičarke, kot je tale moja Nina. To, da botem ne bo več take možnosti, sem pa bolj na predvidevanju; zna bit, da moji nohte ne bodo več tako vzdržljivi, kot zdaj z nosečniškimi hormoni, z dolgimi se mi zdi tudi, da nebi hendlala z dojenčkom in bom verjetno mela mal kratke in se bom mogoče namesto manikure raje odločila, da se končno naučim igrat kitaro, ker v službi ne znam delat s kratkimi nohti, za igranje kitare pa morajo bit kratki kolikor je to mogoče. Pa še kaj bi se našlo. Vsekakor se pa strinjam s tabo, za dušo, notranjo in zunanjo lepoto je treba skrbet in nimam namena pozabit nase, tako kot to storim preveč mladih mamic. Pa ne vem, ali bo fantek ali punčka. MM mi je menda napovedala punčko, je pa veliko napovedi tudi za fantiča, tako da bomo videli oktobra kajpriveka na svet....do takrat pa kinder surprise