|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
22.7.2009 10:54:39   
boob
da še jst mojga pokažem :)

user posted image

upam da je ratal

(odgovor članu lupa02)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
22.7.2009 11:00:40   
boob
hmmm .. . neki velika je ratala, sm pa cela gor user posted image user posted image user posted image

aja to je pa 28t/4d

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 11:07:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lupa02)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
22.7.2009 11:10:25   
malaMravljica
Boob, ma prav lep je tvoj treboscek noo. Je pa vecji od mojega, sam meni zraste vsake par tednov kar naenkrat, sedaj ko spet zraste te prehitim user posted image  

Lupa, ja rjav oranzen je pa tudi tko lep, pa ena hvalezna barva je to. V tem katalogu je predstavljen v tej barvi, pa ga najprej sploh vidla nisem, smotana jaz. Suprca, cena je pa tudi cist ok za to kar dobis, pa se en precej nov model je se mi zdi. Ej, spomladi, ko bos imela ze sportni del gor boste tolk kul user posted image  

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
22.7.2009 11:15:16   
malaMravljica
Michelle, poznam nemske ovcarje, smo imeli ovcarko doma, sedaj pa sincka, ki je mesan s kraskim ovcarjem. Si ga predstavljas, pravi grizli je. Sam to je doma, ne na mojem novem domu, tega tukaj pa niti nam komentirala, en mesanc, ki so ga starsi tukaj od enih vzel, pa nima cist zapolnjenega podstresja.
ja, moj racunalnik je tolk neki zavarovan, pa sploh nisem hotla tega, sam vidis, pri takih zadevah je pa fajn, men nic tacga ne odpre, je sam prazen kvadratek tam. Pa res nisem vedla in veselo predstavljam to stran naprej, joj kaj si more folk o meni mislit.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
22.7.2009 11:40:39   
Anonimen
Hei
No jst pa po dolgm cajtu tuki mal pišm, sm drgač skos na bibaleze forumu.
Vidm da ful zdravo jeste, jst se pa ne morm odpovedat salami pa paštetam pa to.
Drgač pa vročino kr slabo prenašam zdj, sam sm pa doma in sm v najhujši vročini kr lepo notr na hladnem. Kriza je samo kdr morm v Lj na kavico pa čvek. Diham pa zadne cajte mal težje, sam ni krize.
Moja pikica drgač še vedno kr lepo brca in se premetava, sam pa se na vsake par dni mal umiri in pobrca sam tok da mi pove da je še vedno ok user posted image
Glede vozička pa bom jst mela GT3, sam za barvo še ne vem. Je pa tko da voziček bova mi2 kupla šele septembra user posted image
Kok pa ste ve že kj nakupile?
Jst sm par cunc, pa postlco. Neki sm dobila od mami (igralno podlogo, ležalnik, cunce, koš za plenice, ...) k mam 2  leti starga bratca, ostalo pa še pride user posted image
Mate pa že ful preglede. Jst ga mam šele 3.8., prejšnega sm mela pa 1.7. user posted image user posted image

Lp Maja

Neposredna povezava do sporočila: 4831
22.7.2009 11:50:34   
ninasiki
čau

sm va sam na hitrco preletela morm se še dokončno usedt da vs pokomentiram uglaunem gorenka je pisala da je slabo spala jst tud kr ne morm celo noč v enmu kosu zaspat me boli popolnoma vse ampa sej bo še mal potrpimo pol pa bomo zibale jst že komi čakam k bom rodila bom v porodni sobi taka k tale slonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom ja pomoje bom tooook zmatrana da bom sam dol padla user posted image user posted image user posted image  nč letim pa ko vas preberem se vam javim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
22.7.2009 12:00:05   
Meliitak
majcy_m ne obremenjuj se glede opreme za user posted image in za voziček...če naju pogledam kot da nebi pričakovala otroka...nakupovanje in nabava opreme gre počasi...nekaj mam obljubljenjega in bo vejretno v avgustu, se pa tud mal sekiram, ker bi prej rada mela mal pošlihtan...drugač pa sem sam tko za gušt nekaj malga kupila, voziček sva naročila preko neta in pride v kratkem...ena poceni varijanta, ker nimava glih dnarja metat za vse...posteljicodobim od svakinjine sestre kot rečeno šele avgusta, prvi košek za spat pa mi je obljubila prijateljica, ko se njeno dete preseli v večjo posteljo v kratkem...tko da sem še v negotovosti, ker vem da bom pol kalkulirala kaj vse še rabim itd...pa okrog paketa za novorojenčke: e-paket, samoizbor...ker denarja ravno ni veliko na razpolago, tko da sva se odločila, da bova kr nekaj zadevc vzela, npr.previjalno mizo in stolček za hranjenje...

...če smo že pri paketih...a kakšna ve kakšna je tista previjalna miza katero lahko izbiraš v paketu? zgleda že ok, ker jo pol lahk koristiš kot omaro, sam več pa nevem...a kaj še pride zraven al sam goli les? pojma nimam...drugač bo treba še kake malenkosti nabavt...no ja sj to itak, sam me pa zanima...

...veste okrog računalnikov je pa vedno križ, tko da sem se nehala sekirat zdej v nosečnosti, ker bo itak moj dragi poskrbel zanj, ne da jest pojma nimam sam nimam živcev...al pa še najboljš pokličeva enga frenda pa on poštima, če ma čas...čeprav bi ga jest tud šraufala in se z njim ukvarjala (ja sem iz enga tazga foha), sam sem tok ven in tipi so itak tok spredi kar se inovacij tiče, da jim kr prepustim...

držte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
22.7.2009 12:11:50   
Aniiita
punce, ste že kej gledale videe o porodu..jaz sem ravno zjutraj enega, ma mam občutek, da mi gledat to ne precej pomaga..boljše, da si kar sama predstavljam kako zgleda :) Pa še presredek so ji prerezali na tem filmčku user posted image Jaz bom mojga mazala že več kot mesec prej, da se bo ja raztegnu user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 12:18:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 4835
22.7.2009 12:20:21   
Februarka08
Ojla...

Danes nimam nič časauser posted image do zdaj se še nisem mal spočila oz. dol ulegla... saj sem večinoma časa sedela, ampak to ni to... no ja, je mami prišla na obisk, so bli na morju in me je valda mogla pridt mal pogledat pa bušija pobožat, pa seveda Lariso polupčkatuser posted image je blo fino zunaj sedet v senčki, samo zdaj pa toliko dela... sem ravno stanovanje pometla, zdaj pa na juriš na kosilouser posted image mam cel kup zelenjave za zrezat, bo zelenjavna juha, zraven pa rižev narastek. En kup dela v glavnem, jaz pa komaj stojimuser posted image no ja, bom pa potem mal počila, upam.

Se javim, ko bom pri cajtu in vas preberem, pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 12:21:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4837
22.7.2009 13:09:26   
katrin***
Tole o podstrešju je res fenomenalna izjavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majcy_m... tut midva sva se odločila za GT3 in sicer rdeče barve Corallo, ker se mi zdi nekak še najbolj nevtralna barva tako za user posted image  kot za user posted image . Mi je sicer še oranžen všeč pa nism še čist zihr no, sm po moje bo rdeča prevladala, ker je tut mojemu všeč. Kje pa ga mislita kupiti? Midva greva v nakup čez en teden oziroma če ga bo treba naročit bomo mal dlje počakal, drugače pa definitivno v avgustu, ker naju potem čakajo še drugi stroški.

user posted image  mi je dons dolgcajt na šihtu ej! Uff bo dolga do 17h!user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 4838
22.7.2009 13:30:29   
Anonimen
Mi2 ga bova kupla v www.mami.si, samo ker moj dela v trzinu bova šla kr osebno kupt tja user posted image
Jst pa še ne vem kero barvo bom, sive 100% ne, k mi je moraasta barva, ni za otroka. Sj do septembra se bom že odločla. A košaro bosta tut kupla, pa lupinco? Drgač mi je pa zakon voziček, sm ga v baby centru gledala in sm čist navdušena user posted image moj pa tut!

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4839
22.7.2009 13:33:58   
Anonimen
A keri že mlek teče. Men je neki cajta ful, zdj mi pa mal mn. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
22.7.2009 13:55:30   
malaMravljica
michelle, sem se sedaj se sama prav fajn nasmejala moji izjavi. Sam je res no.  No, nas grizli lih tolk ni, k ta od vasih sosedov, sam nas je zadnjic eni zenski baje od zadaj z zaletom mal na hrbet skocu. Joj, pa ni blo nic hudga, ceprav ima verjetn lih en tolk kil k jaz, na kuzija mislim namrec, ne na gospo. Jutri ga spet vidim po dolgem casu, pol pa dolgo casa ne, upam, da me ne bo pozabu do takrat ko bom dojencka nesla pokazat nasi familji.

majcy, jaz cakam, da se mi zacne to pojavljat, ker imam hudo zalogo chicco blazinic za dojenje user posted image user posted image  pa bi jih rada sprobala, sam nic ne kaze, da me bo doletelo kaj ttacga kaj kmalu.

in ker govorite o opremi za dojencka. Jaz pa imam ze prakticno vse oblekce v st 56 in 62, lupinico za avto, banjico za kopat, blazinice za dojenje user posted image , zacetni komplet flask, bombazne plenice, 2 brisacki za kopat, kozmetiko od Welede, blazino za dojenje, pa uno za nosek cistit, skarjice in krtacko za laske. Ce pa hocete imam seznam kaj in kolk imam, ga lahko tudi gor dam. Danes mi pride pa se sobico zmerit, da bo mizar pohistvo anredu, vzmetnica je narocena, vozicek kupim sredi avgusta.

Aniiita, presledek se zacne mazat po 34 tednu!
          malinov caj se zacne piti po 34 tednu!
          caj za dojenje proti koncu nosecnosti!
          akupunktura za lazji porod po 36 tednu!
s temi zadevami se ne sme prehitevat, ker bi lahko mogoce sprozile prezgodnji porod. Jaz bom pa ravno tam en 33 teden nazaj z zadnjega dopusta in pol pocasi zacnem s temi mazanji, cajcki in akupunkturo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
22.7.2009 14:00:42   
ninasiki
meliiitka tm k naročaš te pakete od socialne moraš do CENTA naštimat ker drgač ti ne dajo paketa se pa ne da ker je moja kolegica obrnla miljon pozicij pa ni mogla no vsaj njej ni ratal tko da sva se midva odločla da bova uzela denar

crystal pru lepga buškota maš user posted image user posted image user posted image

aniiitka keglove vaje deli mislm da so nam rekl 20 na dan pa vsak stisk naj bi se zadržu vsaj 10s max pol pa pod tušem kar je najležje še masiraš ta presredek in pripomoreš k temu je pa rekla babca da se potrudjo da pri vsaki probajo ceuga obdržat če se da drugače pa pač se zgodi kar se pač mora jepa rekla da se NE čuti edino pol tisti teden dokler se ne zaceli

kar se psou tiče je pa moje mnenje tako kakršn je gospodar tak je ps mi smo mel pit bull teriara zdej mamo ameriškega bull doga in sta oba tko zdresirana da sta ob brez povodcou okol šetala ( psičko mamo še samčka smo pa uspavat dal k je bi že 13 let star user posted image user posted image user posted image )nobenih problemou z napadi na ljudi al pa kogar koli uglaunem to je tko k otrok če ga prepustiš samemu sebi se mu bo sfuzlal prej al slej user posted image
to je moja kely maza mojauser posted image

mleko ne nimam še nič bo pa verjetko pršl kej al pa tud ne

ena me je prosila da ne pišem z svetlimi barvami ni panike problem bo reše v isti sekundi user posted image user posted image

tko bejbe jst mam dost za zdele vs prečekiram še proti večeru bodte pridne čuvite se in PIJTE veliko tekočine user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
22.7.2009 14:05:42   
Februarka08
Ma sem pacala kosilo eno uro in poluser posted image križ mi bo odpadel! Groza, pa še slabo mi je ratalo, sem prav slabe volje trenutno... Grem si narest Mg, če bom potem kaj boljuser posted image ne bi rekla...

Pozdravček vsem, vas berem zvečeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
22.7.2009 14:11:04   
malaMravljica
ninasiki, sam ves, ta nas kuzi, k nima cist urejenega podstresja ni tak po nasi krivdi. Mi smo ga dobil ze odraslega, prej sta ga baje imeli pa 2 zenski, ki  res ne vem kaj sta delali s tem psom, po moje so ga tepli. Pes se me je bal zihr pol leta, jaz pa njega nazaj, ker je tko rencal vame.  So ljudje, ki k nam prihajajo vsak teden, pa imajo radi pse in ta jih se kar neki laja in se jih boji. Tko, da ne bo katera mislila, da smo ga mi tacga naredil.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
22.7.2009 14:20:21   
katrin***
majcy_m... midva sva bla sicer najprej odločena že za PP switch modularni sistem pa mi je moja mami potem rekla, ko ga je videla, da če ne bi raje imela mal večjih koles, glede na to da ko se bom preselila bom tam imela tudi makedam, gozdne poti in podobno - na to sploh prej nism pomislila, šlo se mi je le za to, da ga spravim v mojega Peugeota 206. Potem pa sem prišla že do Jane-a pa mi ogrodje zgleda preveč tko no, Cortina je še bolj plastična, tko da sm kr pri tem ostala in upala da gre v avto. Prijazne prodajalke v našem Baby centru so to sprobale in definitivno gre noter sicer brez zadnjih dveh koles, ampak sem naštudirala, da če voziček obrnem pokonci mi tudi tega ni treba in gre cel notri - jupiii!!!user posted image  Potem pa je sledila misija, kako mojega dragega prepričat, da je bolj ta GT3 funkcionalen. Meni sicer ni uspelo je pa eni kolegici k mu je čist tko usput povedala kaj ma ona in zakaj je ta boljši. Pa smo zmagal. A bosta v tej trgovini dubla kej popusta?

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 4845
22.7.2009 14:33:50   
*chance*
Pozdravljene čvekice...
Vidim, da res pridno čvekate, jaz pa komaj za sproti preberemuser posted image
Naj pohvalim vaše bušije, so res prav prisrčni user posted image Moj pa je tudi iz dneva v dan večji, user posted image pridno brca, tudi ponoči ne da miru, spanje je postalo težavno, nikakor ne najdem pravega položaja, drugače pa sem prav vesela, da je končno tu pravo poletno vremeuser posted image
Ne boste verjele, da sva se tudi midva končnoo spravila v nakup opreme za naše dete. user posted image In sicer sva v BC naročila posteljico in jogi, previjalno ter voziček, imam pa tudi že nekaj capic, ostalo pride na vrsto v naslednjih tednih...user posted image
Naj povem, da sem včeraj na mojem vrtičku popukala korenje, danes pa sem ga očistila in pripravljen je za v škrinjo, da bo v zimskem času za v kakšno juhicouser posted image
Sedaj pa grem še malo pospravit, potem pa na večer popukat še čebulo, porezat peteršiljčka, da ga pripravim za zamrznit in to bo za danes vse...

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
22.7.2009 14:42:06   
rolika
Zdravo user posted image spet se jaz malo oglasim, berem, berem in ni konca, res ste pridne danes user posted image user posted image user posted image
Danes smo imeli pregled vse je ok, srček smo poslušali in injekcijo dobili...
naslednji pregled 24.8.
Crystall, lepa si user posted image
naš user posted image tudi ni takšen akrobat kot ene pravite, se tudi bolj obrača kot pa brca user posted image
Glede bolečin pa tako, mene je zelo bolel spodnji del trebuha, če sem predolgo sedela in ko sem vstala je bilo joj, pa mi je G rekla, da to spada k nosečnosti in da ni nič takega. Rekla je naj magnesol tabletke pijem.
Hrana, jaz jem vse kar sem jedla prej,... beli kruh, pašteto, klobase, sladkarije, čokolino...  user posted image
Lep dan vam želim, božajte bušije in izogibat se vročini user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
22.7.2009 15:08:31   
Anonimen
Katrin ... Ja nej bi ga dobila, sam kok pa še ne veva.
Jst sm pa hotla met PP pliko P3, pa mi je ena mamica rekla k je mela tega, da definitivno ne, če mislm kdaj v živalski vrt jet in podobno. Pol pa k sm ga v živo vidla mi pa sploh ni biv všeč, GT3 pa takoj! Glede prostora v avtu pa nama hvala bogu ni treba skrbet, k mava karavana user posted image
Kero boš pa lupinco mela? A tut od PP al kero drugo? Kaj pa košaro?

Vidm da nekatere tut ne jeste samo zdravo! Jst bi skos sam u McDonaldsu jedla, sam ne smem in pol greva 1x al pa 2x na mesec tja jest. Pa men sama nezdrava hrana paše (hors burger, hamburger, hot dog, burek, pica, ...). Dobr da ne delam, da sm doma in da ne hodm u Lj vsak dan, pa da babi kuha, da saj bl zdravo jem user posted image

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
22.7.2009 15:22:41   
majakla

Dober dan!

Končno sem zaključila v službi za danes.

Včeraj na pregledu je bilo vse ok.
Delali so mi CT, UZ, tehtanje, pritisk, urin, ...
Srček je v redu, dojenček je velik za 31t,
jaz pa imam v petek točno 30t, leži v
prečni glavični vstavi (torej ne sedi več)
plodovnice je ravno prav in neka žila v
maternico je tudi lepo prehodna.

Danes sem še šla dat kri, kar 4 epruvetke,
te rezultate pa jutri dvignem in grem spet
na Rizično, da jih preštudirajo in mi razložijo.

V petek pa imam merjenje MV, tako da sem
ta teden vsak dan v bolnici user posted image .

Pa ravno zdaj, ko je taaako vroče, me šetajo
sem in tja, noge imam valda da fuuul otečene,
pol pa še rečejo, da naj čim več počivam in
noge v luft user posted image  user posted image .

V bušiji pa me že vse tišči in me sestra strši,
joj, kak še le bo, da se baje komaj zdaj začne.
Če je res tako, potem pa razumem, ko pravijo,
da na koncu že komaj čakajo, da rodijo.
Uf, to bo čaga/žurka!!!

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
22.7.2009 15:26:28   
majakla
V bušiju in straši sem mislila,
tak je, ko je roka hitrejša kot pamet. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (15%)

Luka (53%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!