malaMravljica
|
michelle, sem se sedaj se sama prav fajn nasmejala moji izjavi. Sam je res no. No, nas grizli lih tolk ni, k ta od vasih sosedov, sam nas je zadnjic eni zenski baje od zadaj z zaletom mal na hrbet skocu. Joj, pa ni blo nic hudga, ceprav ima verjetn lih en tolk kil k jaz, na kuzija mislim namrec, ne na gospo. Jutri ga spet vidim po dolgem casu, pol pa dolgo casa ne, upam, da me ne bo pozabu do takrat ko bom dojencka nesla pokazat nasi familji. majcy, jaz cakam, da se mi zacne to pojavljat, ker imam hudo zalogo chicco blazinic za dojenje pa bi jih rada sprobala, sam nic ne kaze, da me bo doletelo kaj ttacga kaj kmalu. in ker govorite o opremi za dojencka. Jaz pa imam ze prakticno vse oblekce v st 56 in 62, lupinico za avto, banjico za kopat, blazinice za dojenje , zacetni komplet flask, bombazne plenice, 2 brisacki za kopat, kozmetiko od Welede, blazino za dojenje, pa uno za nosek cistit, skarjice in krtacko za laske. Ce pa hocete imam seznam kaj in kolk imam, ga lahko tudi gor dam. Danes mi pride pa se sobico zmerit, da bo mizar pohistvo anredu, vzmetnica je narocena, vozicek kupim sredi avgusta. Aniiita, presledek se zacne mazat po 34 tednu! malinov caj se zacne piti po 34 tednu! caj za dojenje proti koncu nosecnosti! akupunktura za lazji porod po 36 tednu! s temi zadevami se ne sme prehitevat, ker bi lahko mogoce sprozile prezgodnji porod. Jaz bom pa ravno tam en 33 teden nazaj z zadnjega dopusta in pol pocasi zacnem s temi mazanji, cajcki in akupunkturo.
|