Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:44:00
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, a mislš da bosta 2? Ja, ta mi je pa všečen , Kaj pa Hartan, ti so tud ful lepi, pa kvalitetni.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:46:01
|
|
|
|
RMRM
|
O Tina, zgubljena dušica, WB.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:47:16
|
|
|
|
Tina 28
|
Brala nisem...bom pa mal povedala Bli smo na morju ...prikolica v prvi vrsti. Anja uživala, je čist vodni tip. Dobre tri tedne že hodi in to je zdaj najboljše. Imamo še kar 4 zobke. Zgubila je strah pred mamami in se veliko bolj odprla za ljudi...to je prišlo skupaj s hojo, ker ji je fajn, če se eden z njo intenzivno ukvarja in hodi okol...doma pa mora mal počakat. Ta vikend je celo prespala pri mami brez problema. mamo tudi malo mucko, ki se je pritepla k nam. Bla je tko boga in skoz se je vračala...zato sem jo pohopsala k veterinarju in on je dal zeleno luč, da je OK. In zdaj nas razveseljuje in se nam pričlizuje. Res je pridna igriva in crkljava. Anja ji pravi ac
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:49:50
|
|
|
|
Tina 28
|
no..in kaj je novega ....še kakšna noseča...še kakšna poročena Sem bla zadnjič na eni poroki me je kar grabilo, da bi se kmal...ampak bova rajš za štalco šparala, čeprav sva trenutno v rdečih številkah na računu...moooorje je bilo res izdatno. Bo merkator zelena pika pela do naslednje plače.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Tina,koooncnoo!!!! Bravo Anja za hojo in vkljucitev-to ji je vrtec dal.Kako pa drugace kaj vrtec? RMRM,peg Perego pride 500eu,tut prevec.grem se hartana poiskat
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:50:30
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tina, super za morje, Anji za hojo in za malo muco! Pa da Anje ni več strah in ne joka, ko gre v varstvo.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:51:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina si slike dobila.Sem jih kooncno nasla Bos dala kaj slike na fb,da vidimo kaksna je Anja.Al pa tu?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:53:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Oh ja seveda Kleo...hvala full...Takrat nam ravno net ni delal in sem zato čist pozabla pol. In ven padla. Bom dala kaj slik gor, sam jih moram snet ...pa sem že lepo v postli
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:55:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Drugače še kar ni tko čupava kot vaša...in res ji je vrtec dal mal samozavesti..pa radovednost. ZUdajmam oba doma, ker mamo počitnice...zato mam pa tko mal časa. Pa še kar se mi zdi, da se nobenmu ne morem ne vem kako posvetit...ker mam ful več pospravljanja...no...drgač me fejst okupirata
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:56:02
|
|
|
|
RMRM
|
Anja, za hojo in da se je tako fino obrnilo z varstvom. Kleo, drugač so pa Haberkorni cenješi, men tud všečni, zelo . Ker Hartan je tud okrog 400. Ma jaz sem čist nora, še vedno gledam te voze, vsakič ko grem v Villach, morm nujno v Babywalz en obhod naredit, od nekdaj ful rada gledam otroško opremo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
A ve veste kolk je ura????????
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:58:58
|
|
|
|
RMRM
|
Haberkorn - 195 eur Ta je bil pa moj favorit 189,90 Sam so bol klasični vozički, niso trendovski
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:59:53
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A ve veste kolk je ura???????? jaaaa drgač sploh ne vem o čem teče debata.RMRM ..lepo da si se spomnila name...sem tale rr že čist potisnila nekam v temni del možganov...pa me je zdaj kar zaskrbel čvekat iiin še bolj zasrbel Kleo...se ti pa fajn počutiš...si že bu nkasta
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 21.7.2009 23:59:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A ve veste kolk je ura???????? 24.00
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:00:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Povejte mi, kako vaši upoštevajo NE! Lovro nič, kot da ne sliši. Predsem kar se plezanja tiče. Spleza na stol in na mizo, ga dam dol z jasnim NE, odnesem in on TAKOJ nazaj. Me hoče prehitevat. Če smo 1 uro v dnevni bo 1 uro počel samo to. Plezal na jedilno ali računalniško mizo, okensko polico. Ga ne zanima nič drugega! se ne naveliča, tudi ko ga dajem iz stola dol brez prestanka. Če ga ne dam 100 krat dol.... potem gremo raje ven. Mi je iz stajce padel na glavo in tudi tam ni varen. Mi je lažje z njim v Lj po opravkih. Če kam gremo, je mir. Bi najraje šla z njim v Hamburg in nazaj. Lažje kot bit doma. Res. Sedaj razmišljam, kam bi ta teden otroke odpeljala. Jutri že imamo zasedeno, za naprej se moram zmislit. Ker to je katastrofa.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:00:53
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...ste vi kaj zrihtali z zdravstveno zavarovalnico?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Prib.tak je od Meri,samo da zelen. Mora bit popolnoma drug
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:04:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 AS...ste vi kaj zrihtali z zdravstveno zavarovalnico? U, hvala, se spomneš. Obljubili so, da bodo na prvi jesenski seji dali to pravico v statut zavoda. Čakamo ntorej na jesen. Sem ravno v ponedeljek kupila 10 senzorjev, torbico za črpalko in nekaj malenkosti..in je šlo 600 EUR.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:04:33
|
|
|
|
Tina 28
|
Zunaj jim kakšen bazen naštimaj...pr men ful uživajo zdaj ko je vroče. V tej vročini je res težko kaj drugega počet. No naša Anja pa rada vse razvleče...Nejčeve igrače-...oblačila iz omar...skoz brska, kaj bi še navlekla. In ko se naveliča kar vrže in gremo dalje. Tole plezanje je osvojila samo na stopnicah, ki jih obožuje...ampak jih k sreči šri nas nimamo Ne pokaže Neeee z glavo in velikokrat upošteva...samo jo je treba pa velikokrat spomnit
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Glejte tega ,Alea,bi bil tvopjmu mozu vsec http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/10000/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/kinderwagen+hartan/product/1773/L/1/Suchergebnisprodukt.a930.0.html Tina,ne me sprasevat kolk se mi pozna.Sem rekla da ne bom vec jamrala,dons...jutr se enkrat prasi AS,mene uboga tako tako.Ko recem ne,se mi zacne odgovarjat,sam res...al pa z glavo odkimava,me brav cukasto gleda, pa nadaljuje naprej. Jojjj AS,kaksen zivc je tvoj.Sicer pa,vazn da je moja pridna,mirna,ubogljiva...
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.7.2009 0:07:22 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:06:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Prib.tak je od Meri,samo da zelen. Mora bit popolnoma drug Navijam za Hartan. ali pa tiustega, ki ga je prilepila RMRM. Ful lepa barvna kombinacija, lep ročaj. Ampak meni so bolj všeč na 4-ih kolesih. Trenutno.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:07:25
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A ve veste kolk je ura???????? jaaaa drgač sploh ne vem o čem teče debata.RMRM ..lepo da si se spomnila name...sem tale rr že čist potisnila nekam v temni del možganov...pa me je zdaj kar zaskrbel čvekat iiin še bolj zasrbel Kleo...se ti pa fajn počutiš...si že bu nkasta Sva se z Nyo spraševale, da ja ni kaj narobe. No, sam da je vse ok in da si se javila . Sva pa vidle ful luštno temo Forum > [Nosečnost] > Čvekanje v pričakovanju > Imena > Nejc, Anja in ?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:07:33
|
|
|
|
Tina 28
|
ajej...denar žebrez tega kopni ko nor. Mi bomo zdaj mal prišparal pri kosilih, ker mam velik zeljenjave z vrta...sam je pa vseh ostalih stroškov tolk, da ne vem, kako bomo kdaj hiško spacala in še normalno žvel. Bom držala pesti za vas, da sprejmejo.!!!!
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A ve veste kolk je ura???????? jaaaa drgač sploh ne vem o čem teče debata.RMRM ..lepo da si se spomnila name...sem tale rr že čist potisnila nekam v temni del možganov...pa me je zdaj kar zaskrbel čvekat iiin še bolj zasrbel Kleo...se ti pa fajn počutiš...si že bu nkasta Sva se z Nyo spraševale, da ja ni kaj narobe. No, sam da je vse ok in da si se javila . Sva pa vidle ful luštno temo Forum > [Nosečnost] > Čvekanje v pričakovanju > Imena > Nejc, Anja in ? Dej nehi.in kdaj sta se to sprasevale...da ne vceraj
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:09:29
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A ve veste kolk je ura???????? jaaaa drgač sploh ne vem o čem teče debata.RMRM ..lepo da si se spomnila name...sem tale rr že čist potisnila nekam v temni del možganov...pa me je zdaj kar zaskrbel čvekat iiin še bolj zasrbel Kleo...se ti pa fajn počutiš...si že bu nkasta ja...je men pr robu tud v oči padla...in sem dodala Jana in Mijo ...sam ne za k nam Sva se z Nyo spraševale, da ja ni kaj narobe. No, sam da je vse ok in da si se javila . Sva pa vidle ful luštno temo Forum > [Nosečnost] > Čvekanje v pričakovanju > Imena > Nejc, Anja in ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.