|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
21.7.2009 13:05:42   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Z veseljem vam sporočam, da sem uredila osebno za Gala in da v nedeljo zjutraj štartama proti Rabu user posted image

..o super user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
21.7.2009 13:06:56   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit?  .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga user posted image

Ja kje je pa J spal? Na veliki postelji na sredini? Jaz kar se spanja tiče vztrajam pri nekem redu in lahko gremo v Ameriko, pa bo spala v svoji posteljci. Imamo tak dober  spalni ritem pri L poštiman, da mi je škoda, da bi ji ga zmrdala na morju, ker bi ji bilo nekaj novega, če bi spala med nama. Itak pa se tak suče in kotali, da je ne bi ustavilo deset pojštrov, da ne bi padla na tla. Tudi zato jo med drugim mi nesemo in jo bomo še kar par let, vsaj dve.

ja, na sredi je spal...pa tud rogovili ponoči....pa ni imel zaradi tega nič ritma zrdanega.....čist lepo spi doma dalje v svoji postelji......  saj takrat, ko 3 dni ni bilo elektrike je tud pri meni spal, drugače bi zmrznil.....  pa še cartama se malouser posted image

..evo ti ruke stara user posted image ...kak bo čez par let poročam user posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
21.7.2009 13:07:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: leda

smo si pač zelo različni. in jaz sem zelo zadovoljna, da jih je malo takih kot mi. zame je bilo čarobno to, da sem poslušala škržade namesto štuc štuc muzke od bližnjih sosedov ali restavracije, da je zoja zvečer skakala po skalah in hranila rakovice namesto v lunaparku na trampolinu, da smo se v vasi družili z domačini in njihovimi pamži ne pa promenadirali s turisti, da smo imeli pod šotorom svojo plažo namesto čevapčičev na plaži in še kaj. in tudi to, da smo imeli s sabo minimalno stvari. res me že nervira tale naša potrošniška družba, kjer je bistvo imeti ne pa biti (če lahko mal citiram:) si ne morte mislit, kaj vse lahko v naravi koristno uporabiš user posted image

..jaz bi tud user posted image ...

mene full mika it tako......nisem še sicer kampirala z otroci...je pa po mojem fenomenalno....
edina stvar,ki me malo skrbi so ta neurja..................in nevihte..kaj sploh v tem primeru naredit?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
21.7.2009 13:09:46   
gloria

Pa vsaj jogija, če že postelje ne user posted image

samonapihljive blazine so se dosedaj izkazale za boljše od večine jogijev v moji hotelsko, apartmajski karieri.

glede izi se pa strinjam user posted image

sem pa že enkrat napisala, da jst hočem, da mi je v lajfu lepo, ne pa lahko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
21.7.2009 13:15:33   
*bubi*

samonapihljive blazine so se dosedaj izkazale za boljše od večine jogijev v moji hotelsko, apartmajski karieri.

sem pa že enkrat napisala, da jst hočem, da mi je v lajfu lepo, ne pa lahko user posted image

Ja vidiš, novodobne pogruntavščine kot je samonapihljiva blazina pomagajo tudi pri robinzonizmu. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
21.7.2009 13:16:06   
gloria
...dan...danes sem pa leteča...zjutraj po UE za sestro dokumente iskat da se bo frajerica lahk poročila na HRuser posted image ,pol mal po rasprodajah,trgovini,kosilo se je samo kuhalo in zdej že spimo HB....smo pa zadnje čase ful take volje da bi vse imeli za kratek čas v rokah,pa hitro se naveliča user posted image  skoz se mora nekaj dogajat...no saj drug teden bova itak hodila v toplice na kopanje sama dvauser posted image  ker moj še zdej ne ve če bo po 10.08. na dopustuuser posted image ....
...kok se mu zdej nasmejim ko šiba po vseh 4 se ustavi ,usede in gremo dalje user posted image ....

...pa še nekaj kakšne št. kupujete za zimo?...jaz sem do zdej jemala 86 ker 80 že zdavnej nosimouser posted image ...gdaj je približno prav 92 user posted image ...

..adijo,po spanju greva po breskve da nekaj marmelade nardim in za kompot....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
21.7.2009 13:17:22   
gloria
...a so vaši otročki tudi tko nori na peso user posted image ...ko je vidi dober da ne omegli če mu ne dam takoj, in to je kr kuhano ali pa zmešano v jogurt....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.7.2009 13:19:58   
leda
Ja vidiš, novodobne pogruntavščine kot je samonapihljiva blazina pomagajo tudi pri robinzonizmu.

eh valda. pa ultra light in ultra hiter kuhalnik tut ni od muh. sej tut nismo dveh kamnov skup kresal, da bi ogenj zakuril user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
21.7.2009 13:21:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Hej, ribica, bi ti še rada dopolnila zbirko Životinjsko carstvo na FB? Imaš ponudbe za zamenjavo user posted image

če se dobimo v petek na kavi, boš mi malo razložila o tem fb, pol pa ni panike....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.7.2009 13:22:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
21.7.2009 13:24:57   
gold fish
bubi - glede prodaje...včeraj je bla ena hecna prigoda....ti jo ob priliki povem.....  user posted image ...še zdaj mi je hecnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
21.7.2009 15:04:43   
petra1978

bubi - glede prodaje...včeraj je bla ena hecna prigoda....ti jo ob priliki povem.....  user posted image ...še zdaj mi je hecnouser posted image

Me tukaj smo tudi radovedne user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 2887
21.7.2009 15:46:19   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Z veseljem vam sporočam, da sem uredila osebno za Gala in da v nedeljo zjutraj štartama proti Rabu user posted image

Bravo. user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.7.2009 15:47:53   
pf

moja lupinica je pa prodana....user posted image

Kakšno si pa ti imela in koliko si dala ceno? Me zanima, če sem morda res predraga, ker eno imam, ki bi mi dala stotko takoj, samo mi je malo malo zaradi isofixa.

Neposredna povezava do sporočila: 2889
21.7.2009 15:49:47   
pf

......  če drugače ne zaspijo, pa res...

...samo po moje ni dobro, da ne zna otrok drugače zaspat......  

..... kak bodo pa v vrtcu spali, ko spijo ponavadi na blazinah/ležalkah  na tlehuser posted image

Ja samo tam spijo sam vsak zase, ne trije skupaj. A veš kaj mislim? L ne more dobro zaspati, če smo vsi trije v postelji, ker misli, da bo akcija in da se bomo igrali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
21.7.2009 15:51:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nisem še sicer kampirala z otroci...je pa po mojem fenomenalno....
edina stvar,ki me malo skrbi so ta neurja..................in nevihte..kaj sploh v tem primeru naredit?user posted image

Ne vem kaj po moje ne moreš narediti. Ali se zapreš v avto in kam odpelješ, prikolico če ni prehudo in če jo imaš, če si pa v šotoru pa bog pomagaj. V avto in na luštno oz. suho.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
21.7.2009 15:58:08   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..evo ti ruke stara user posted image ...kak bo čez par let poročam user posted image ...

A Nik spi na sredi med vama? Joj ste dobre. To je bilo meni prvo pravilo česar ne bomo delali. Vse ostalo še nekak, spanje na postelji pa nikakor. 1/2 otrok, če ne še več spi pri starših. user posted image Jaz rabim prostor, ko spim. Zraven nas v apartmaju je bila ena družinica mlada z dvema hčerkicama (3,5 in 10 let) in še sedaj spijo vsi štirje skupaj v postelji. Tudi doma. Halo. user posted image In mali dve ne pokažeta niti najmanjše želje, da bi šle v svojo sobico in svojo posteljo. Namenoma so vzeli apartma za dva, ker večjega niso rabili. Ko so prišli (teden za nami) sem rekla, da če so vedeli, da je tak majhen apartma in so mi odgovorili, da ja, ker itak spimo skupaj in večjega ne rabimo. Joj mene joj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
21.7.2009 16:02:20   
gold fish

moja lupinica je pa prodana....user posted image

Kakšno si pa ti imela in koliko si dala ceno? Me zanima, če sem morda res predraga, ker eno imam, ki bi mi dala stotko takoj, samo mi je malo malo zaradi isofixa.

maxi cosi cabriofix - 80€ brez isofixa

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
21.7.2009 16:03:21   
gold fish

..ker misli, da bo akcija in da se bomo igrali. user posted image

a se drugač na postelji igrate?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
21.7.2009 16:04:18   
pf

maxi cosi cabriofix - 80€ brez isofixa

Super vidiš. Ene bi imele le isofix in ko jim rečem, da pol je pa 70, 80 €, če se prodaja ekstra, pol pa vsaka reče da pol je pa bolj vse skupaj, ampak za 100.

Neposredna povezava do sporočila: 2895
21.7.2009 16:05:49   
pf

Zvečer preden gre spat se kotalimo vsi trije po postelji in tam se z atijem pocartata in pol gre spat. In to si toliko zapomni, ker je že od začetka, da bi lahko uro in več tudi norela po moje preden bi zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 2896
21.7.2009 16:09:23   
pf
Kam naj pogledam o pravicah mamice z otrokom do treh let glede dežurstva? Vse živo sem že pregledala in tema. A moram prebrat cel Zakon o delovnih razmerjih? user posted image A mogoče katera ve? Dala pri prošnjo za oprostitev dežurstva do L tretjega leta, ampak bi malo teorije prej prebrala, da ne bom tvezila kar nekaj v prošnji. Pomoč prosim, če se katera kaj spozna kje bolj natančno lahko to preberem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
21.7.2009 16:12:18   
pf
Majke mi kak dolgcajt. L spi, jaz pa invalid z mojo roko. Delo se mi bo nabralo v teh desetih dneh.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
21.7.2009 16:29:17   
gold fish

Zvečer preden gre spat se kotalimo vsi trije po postelji in tam se z atijem pocartata in pol gre spat. In to si toliko zapomni, ker je že od začetka, da bi lahko uro in več tudi norela po moje preden bi zaspala.

....zato je pa tako.....ker posteljo pozna kot "igralnico".....če veš kaj mislim.....  saj mi se tud pocartamo gor ...igramo pa nikoli..v smislu norenja....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
21.7.2009 16:56:17   
Lara Croft
Naša Lara pa danes samo spi.... zjutraj se je sicer zbudila 45 minut prezgodaj in je bla tečna..... je zaspala potem ob 9.30 do 11h.... pa ob 12.30 do skoraj 14h.... in zdej spet že ene pol ure spi....
Ne vem, al ji je res tok manjkalo tiste dobre pol ure zjutraj, al kaj?

Nč, grem..... na wc... haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.