|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
21.7.2009 8:49:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria
...aha babe mi smo končno pogruntal puzanje(tisto pravo puzanje)user posted image ...
...nočka...

user posted image  user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.7.2009 8:57:39   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi tega ne bi, nam na kraj pameti ne pade user posted image

Nam tudi ne, ampak svaka čast. Je pa frajersko.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.7.2009 9:00:52   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

jaz pa bi.....meni je full fajn..da ne rabim zravn vlačit stvari in da grem na izi.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
21.7.2009 9:01:13   
arabela*
aja......jutro..........................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
21.7.2009 9:03:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit?  .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga user posted image

Ja, vidiš, to pa je must have. Bubika ne zna spat drugje kot v svoji posteljici. Če jo vzamem k sebi (recimo da mi ne bi bubija zbudila), je cela štala. Res. Tak da posteljica mora bit. Pa itak nisem prepričana, če je za bubija dodatno ležišče. V vsakem primeru bo gužva user posted image

to posteljo je res fajn imet zraven....

Pri nas v apartmaju je že notri,prav tako posteljnina,posoda,kakšne začimbe,sol..sladkor.......brisače vc papir......nevem kako je drugje....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
21.7.2009 9:16:55   
pf
L spi že skoraj uro in pol. Mišo mali kak panka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
21.7.2009 9:30:37   
arabela*

L spi že skoraj uro in pol. Mišo mali kak panka.

pridna..............

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
21.7.2009 10:50:58   
leda
Mi tega ne bi, nam na kraj pameti ne pade

tako kot nam ne hotel user posted image

smo si pač zelo različni. in jaz sem zelo zadovoljna, da jih je malo takih kot mi. zame je bilo čarobno to, da sem poslušala škržade namesto štuc štuc muzke od bližnjih sosedov ali restavracije, da je zoja zvečer skakala po skalah in hranila rakovice namesto v lunaparku na trampolinu, da smo se v vasi družili z domačini in njihovimi pamži ne pa promenadirali s turisti, da smo imeli pod šotorom svojo plažo namesto čevapčičev na plaži in še kaj. in tudi to, da smo imeli s sabo minimalno stvari. res me že nervira tale naša potrošniška družba, kjer je bistvo imeti ne pa biti (če lahko mal citiram:) si ne morte mislit, kaj vse lahko v naravi koristno uporabiš user posted image

glede truda vloženega v to, da smo to mel, pa; hm, meni ni bilo nič težko (pa mi doma pogosto je). en večer je mimo našga šotora prikorakal najbližji sosed: uglajen star gospod, ki v tem zalivu kampira že 37 let in reku, da gre v vas s hladilno torbo po injekcijo rastnega hormona za enega od vnukov, ki ga mora vsak dan dobit ob isti uri ohlajenega na 8 stopinj. in sem rekla; o, kaj s tako diagnozo se da uživat v divjini?! se je le namehnil in rekel: Vse se da, če je volja.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
21.7.2009 11:50:46   
petra1978
Z veseljem vam sporočam, da sem uredila osebno za Gala in da v nedeljo zjutraj štartama proti Rabu user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
21.7.2009 11:52:57   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Vse se da, če je volja.

Drži kot pribito. Midve še v mesto ne moreva, ker imam tak povito roko, da lahko samo v grabn zapeljem z avtom. Popoldne, ko ne bo več vroče naju bo ati peljal in prišel po naju. Sedaj se voziva v triciklu in igrava na puzlah, ker kaj druga mi že skoraj ne gre.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
21.7.2009 11:55:09   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ne vem.... odvisno, koliko je nova... jaz mojo Pegperego prodam z bazo za 60 al 70 evrov... (zdej nisem sigurna, kok sem ji rekla)

Kak to misliš z bazo? A ima kak isofix tudi? Ja devet mesecev je bila naša v uporabi. 100 € bi mi dale
že tri, ampak se še nisem odločila. Če je njim toliko pomembno 20 €, je tudi meni, če ne bo šlo, jo bo pa prva čez deset dni dobila. Ena je rekla, da naj jo pokličem, ko bo konec oglasa, če ne bom prodala. Kako se to pošlje, da gre na stroške kupca? Malo mi pomagajte z nasveti, ker sem nova s prodajo bilo česa.

moja lupinica je pa prodana....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
21.7.2009 11:56:57   
gold fish

....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit?  .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga user posted image

Ja kje je pa J spal? Na veliki postelji na sredini? Jaz kar se spanja tiče vztrajam pri nekem redu in lahko gremo v Ameriko, pa bo spala v svoji posteljci. Imamo tak dober  spalni ritem pri L poštiman, da mi je škoda, da bi ji ga zmrdala na morju, ker bi ji bilo nekaj novega, če bi spala med nama. Itak pa se tak suče in kotali, da je ne bi ustavilo deset pojštrov, da ne bi padla na tla. Tudi zato jo med drugim mi nesemo in jo bomo še kar par let, vsaj dve.

ja, na sredi je spal...pa tud rogovili ponoči....pa ni imel zaradi tega nič ritma zrdanega.....čist lepo spi doma dalje v svoji postelji......  saj takrat, ko 3 dni ni bilo elektrike je tud pri meni spal, drugače bi zmrznil.....  pa še cartama se malouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
21.7.2009 12:15:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa bi.....meni je full fajn..da ne rabim zravn vlačit stvari in da grem na izi.....user posted image

yes, baby user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
21.7.2009 12:17:30   
gold fish

to posteljo je res fajn imet zraven....

user posted image  ......  če drugače ne zaspijo, pa res...

...samo po moje ni dobro, da ne zna otrok drugače zaspat......  

..... kak bodo pa v vrtcu spali, ko spijo ponavadi na blazinah/ležalkah  na tlehuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.7.2009 12:26:41   
gold fish

Vse se da, če je volja.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.7.2009 12:27:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Z veseljem vam sporočam, da sem uredila osebno za Gala in da v nedeljo zjutraj štartama proti Rabu user posted image

user posted image user posted image user posted image  uživajta....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.7.2009 12:52:23   
arabela*

smo si pač zelo različni. in jaz sem zelo zadovoljna, da jih je malo takih kot mi. zame je bilo čarobno to, da sem poslušala škržade namesto štuc štuc muzke od bližnjih sosedov ali restavracije, da je zoja zvečer skakala po skalah in hranila rakovice namesto v lunaparku na trampolinu, da smo se v vasi družili z domačini in njihovimi pamži ne pa promenadirali s turisti, da smo imeli pod šotorom svojo plažo namesto čevapčičev na plaži in še kaj. in tudi to, da smo imeli s sabo minimalno stvari. res me že nervira tale naša potrošniška družba, kjer je bistvo imeti ne pa biti (če lahko mal citiram:) si ne morte mislit, kaj vse lahko v naravi koristno uporabiš user posted image

mene full mika it tako......nisem še sicer kampirala z otroci...je pa po mojem fenomenalno....
edina stvar,ki me malo skrbi so ta neurja..................in nevihte..kaj sploh v tem primeru naredit?user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.7.2009 12:55:38   
*bubi*

Meni se ravno to ne zdi na izi, da nimaš vode in elektrike. user posted image  Pa vsaj jogija, če že postelje ne user posted image

Zato pa ledo ful občudujem in res svaka jim čast, da se podajo takole user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
21.7.2009 12:56:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se vidimo kaj user posted image

Kam na Rab pa gresta?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
21.7.2009 12:58:09   
leda
edina stvar,ki me malo skrbi so ta neurja..................in nevihte..kaj sploh v tem primeru naredit?

žur v šotoru, seveda. mi smo mel sicer fajn vreme; eno temeljito nevihto čez dan in dve ponoč. za 22 dni kar ok dosežek. ponoč so vsi razen mene spal; podnev smo mel pa celo zabavo v (zelo majhnem) šotoru.

en dan je pihal orkanski jugo in sem bla spet najšibkejši člen user posted image ela je itak dve uri sedela, gledala, kako vse frfota in delala wooow, wooow. zoja je pa ode vetru skladala...

tko da glede otrok ni frke. so ponavad starši bolj problem user posted image

ko smo bicikliral po franciji smo ztakrat dveletno zojo za ves dan obtičal in the middle of nowhere in se prav tako zabaval.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.7.2009 12:59:11   
*bubi*
user posted image ,user posted image , dobro ti gre prodaja. Ko jaz obupam, boš lahko še moje prodala in si provizijo zaračunala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
21.7.2009 13:00:00   
leda
Pa vsaj jogija, če že postelje ne user posted image

samonapihljive blazine so se dosedaj izkazale za boljše od večine jogijev v moji hotelsko, apartmajski karieri.

glede izi se pa strinjam user posted image

sem pa že enkrat napisala, da jst hočem, da mi je v lajfu lepo, ne pa lahko user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
21.7.2009 13:00:47   
gloria

o, tija pozdravljena....

..upam, da ni bilo kaj hujšega...pri padcih mislim.... mene je kar groza tega...

...mene tudi user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.7.2009 13:03:21   
*bubi*
Hej, ribica, bi ti še rada dopolnila zbirko Životinjsko carstvo na FB? Imaš ponudbe za zamenjavo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.7.2009 13:05:16   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ne vem.... odvisno, koliko je nova... jaz mojo Pegperego prodam z bazo za 60 al 70 evrov... (zdej nisem sigurna, kok sem ji rekla)

Kak to misliš z bazo? A ima kak isofix tudi? Ja devet mesecev je bila naša v uporabi. 100 € bi mi dale
že tri, ampak se še nisem odločila. Če je njim toliko pomembno 20 €, je tudi meni, če ne bo šlo, jo bo pa prva čez deset dni dobila. Ena je rekla, da naj jo pokličem, ko bo konec oglasa, če ne bom prodala. Kako se to pošlje, da gre na stroške kupca? Malo mi pomagajte z nasveti, ker sem nova s prodajo bilo česa.

moja lupinica je pa prodana....user posted image

..tebi je pa krenilo...bravoooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.