|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
20.7.2009 22:58:53   
meta21
Midva sva bla pa danes na 2 rojstnih dnevih in na enem obisku. Rojstna dneva sta bila 1. in 2., obiskala sva pa še eno 9-mesečnico in to v SG. Super razgiban dan ampak Lovro je spal že pri večerji, mami ma pa prijetno poln želodček in tudi zeeeloooo težke očkeuser posted image . Grem počivat...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
20.7.2009 22:58:58   
gold fish
meta - a veš, da je naš stokke šel v tvoj krajuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
20.7.2009 22:59:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..naš pikec pa si je kar sam delo našel...ta mlajšega mislim....

...ima na pomivalnem stroju te ice age magnetke gor...pol jih pa dol jemlje in nazaj gor daje...   bom ga probala jutri v tisti pravi pozi ujet...

...pol pa ta velikemu vzame kako ledo karto...pa tud tiste gor daje.......samo revček še ne ve, da niso magnetne, pol se pa tak jezi zraven, ko nočejo gor ostatuser posted image

...o faca mala...user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
20.7.2009 23:00:26   
meta21

...ima na pomivalnem stroju te ice age magnetke gor...pol jih pa dol jemlje in nazaj gor daje...   bom ga probala jutri v tisti pravi pozi ujet...

...pol pa ta velikemu vzame kako ledo karto...pa tud tiste gor daje.......samo revček še ne ve, da niso magnetne, pol se pa tak jezi zraven, ko nočejo gor ostatuser posted image

So pojave... L lahko v nedogled kleči pred pralnim strojem, ki se vrtiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2829
20.7.2009 23:01:11   
meta21

Res? Mater si mi zdaj firbec zbudila! Kdo, ki me pozna?

Neposredna povezava do sporočila: 2830
20.7.2009 23:01:24   
gloria
...tko grem še mal k sosedam user posted image ...aha babe mi smo končno pogruntal puzanje(tisto pravo puzanje)user posted image ...
...nočka...

...pogrešam alenko in virtualno user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
20.7.2009 23:02:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...o faca mala...user posted image

ful je hecen, zdaj že 2 dni tako čobico drži......pa tak se dela, kot da je ful, ful jezen......user posted image

....sem ga prej previjala, pa mi je taki šus po postelji potegnil, da je šel skoraj na drugi strani doluser posted image user posted image user posted image ......

...me je skoraj kap....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
20.7.2009 23:03:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Res? Mater si mi zdaj firbec zbudila! Kdo, ki me pozna?

ne vem, vem samo to, da je drugač iz našega konca zdaj je pa tam...... nekaj malega še vem, tisto pa raje na mailuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
20.7.2009 23:05:39   
gold fish

...pogrešam alenko in virtualno user posted image ...

jaz pa še račkopk, pa mty, pa ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
20.7.2009 23:19:59   
tia
Čer,

pa sem spet malce med vami ,berem že kaj ko pa mi pisanje nekako ne uspe
Sedaj ko je ta večja doma nam dan mine kot bi mignil,zvečer smo pa vsi zmantrani da padamo v posteljo.

Maj je pravi radovednež nič ne sme zamuditi odkar pa leti po vseh štirih pa ga je vsepovsod polno. Sedaj je tukaj pa ga za sekundo ne vidiš več.
Med tem časom ko se nisem oglasila se je marskiakaj dogajalo,od padca iz posteljce, padca po stopnicah,pa padca iz previjalne,pa še marsikaj manjšega je tako hiter da ga komaj slediš.
Sedaj imamo fazo da nam ni nič dobro ne je skorasj nič( 5 žličk juhe ) le mleko popije pa še to zelo malo ( pije pa od 7 meseca že alpsko 3,5, pa ge prenaša brez problemov,mu ga ne prekuhavam samo malce ga segrejem v mikroveli.

To bo nekako o nas upam,da se mi bo uspelo kaj javit že jutri.

lp

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.7.2009 23:22:53   
gold fish
o, tija pozdravljena....

..upam, da ni bilo kaj hujšega...pri padcih mislim.... mene je kar groza tega...

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
20.7.2009 23:26:34   
tia
ne hvala bogu,le malce buškice ,ki so postale modre,jokal je samo 5 minut pa je nehal,ali vseeno v tistem momentu neveš kaj naj prej delaš ali ga miriš ali pa mu obhladke daješ

Neposredna povezava do sporočila: 2837
20.7.2009 23:27:26   
tia
vedno ga pa z margarino namažem,potem ni take modrice

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
21.7.2009 8:14:25   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi ne rabimo brisač (za v kopalnici), posteljnine in kuhinjskih krp. Posoda je po moje povsod not. Kofetjero pa ti priporočam, da jo spakiraš, ker boš samo džezvo našla (če sploh user posted image )

Brisače in kuhinjske krpe so noter v apartmaju? Pri nas je posteljnina bila, pa dve krpi. Kaj si čez z njima pomagati. Posoda je seveda noter, ampak zato sem napisala električna ponev, ker je praktična in lahko zunaj na terasi (seveda s podaljškom) kaj skuhaš ali spečeš.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
21.7.2009 8:17:33   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ne vem.... odvisno, koliko je nova... jaz mojo Pegperego prodam z bazo za 60 al 70 evrov... (zdej nisem sigurna, kok sem ji rekla)

Kak to misliš z bazo? A ima kak isofix tudi? Ja devet mesecev je bila naša v uporabi. 100 € bi mi dale
že tri, ampak se še nisem odločila. Če je njim toliko pomembno 20 €, je tudi meni, če ne bo šlo, jo bo pa prva čez deset dni dobila. Ena je rekla, da naj jo pokličem, ko bo konec oglasa, če ne bom prodala. Kako se to pošlje, da gre na stroške kupca? Malo mi pomagajte z nasveti, ker sem nova s prodajo bilo česa.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
21.7.2009 8:19:32   
pf
Metla upam, da je not

Seveda je, bog če se vam jo bo ljubilo sukat. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
21.7.2009 8:21:39   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

leda, welcome back.... javi se

tale izdajalski fb user posted image

čau punce,

žal smo nazaj iz hotela s tisočimi zvezdicami. ko sem v enem dnevu odmislila vse civilizacijske vsakdanje nujnosti (me je presenetilo, sem kar komodna gospa drgač) kot so stranišče, voda, elektrika, miza , stoli, smo uživali kot še nikoli na morju.

zaliv je čaroben; nekaj natresenih šotorov v borovem gozdičku vsak z lastno plažo in mivkastim zaključkom. čez hrib 20 minut hoda zaspana dalmatinska vasica z dvema gostilnama, eno trgovinico, brez avtov, brez turistom, z enim ribičem, ki je vsako jutro prodajal svoj ulov. kopali smo se, veslali, šnorklali, nabirali školjke, pekli ribe, pa na palice nabodene hrenovke in se totalno družinsko sinhronizirali.

Pozdravljena. Berem, da ste se imeli super. Bravo. user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
21.7.2009 8:25:04   
pf

....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit?  .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga user posted image

Ja kje je pa J spal? Na veliki postelji na sredini? Jaz kar se spanja tiče vztrajam pri nekem redu in lahko gremo v Ameriko, pa bo spala v svoji posteljci. Imamo tak dober  spalni ritem pri L poštiman, da mi je škoda, da bi ji ga zmrdala na morju, ker bi ji bilo nekaj novega, če bi spala med nama. Itak pa se tak suče in kotali, da je ne bi ustavilo deset pojštrov, da ne bi padla na tla. Tudi zato jo med drugim mi nesemo in jo bomo še kar par let, vsaj dve.

Neposredna povezava do sporočila: 2843
21.7.2009 8:29:35   
*bubi*
Dobro jutro!

Petra, mi gremo tudi v nedeljo na Rab user posted image   Bi se lahko malo dobili doli user posted image  In ja, rabiš osebno za Gala. Boš morala kar pohitet, da jo dobiš še ta teden.

Te še kako razumem s temi službami. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
21.7.2009 8:30:12   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

So pojave... L lahko v nedogled kleči pred pralnim strojem, ki se vrtiuser posted image

Tudi naša L. Pa kak se čudi zraven. Če hodiva in če sliši, da pere kar k njemu zavije in gleda, ter mi ga kaže s prstkom. Pa vzdihuje zraven, češ uau.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
21.7.2009 8:30:24   
*bubi*

....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit?  .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga user posted image

Ja, vidiš, to pa je must have. Bubika ne zna spat drugje kot v svoji posteljici. Če jo vzamem k sebi (recimo da mi ne bi bubija zbudila), je cela štala. Res. Tak da posteljica mora bit. Pa itak nisem prepričana, če je za bubija dodatno ležišče. V vsakem primeru bo gužva user posted image

Veliki voziček..... pa ja no, za sprehode je fajn. Je tak amortiziran, da se pelje kot kraljična. V PP jo trese, če ni raven teren. Glede tega bom še premislila, ko bo kup s prtljago pripravljen. user posted image

Ja, saj vem..... ampak naša familija ni niti slučajno podobna ledini. Leda, svaka vam čast, da se tako podate v divjino user posted image
Mi tega ne bi, nam na kraj pameti ne pade user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
21.7.2009 8:30:28   
*bubi*

bubika tudi najprej zašiba k hladilniku in vse magnete dol pomeče user posted image  Pa zdaj se je s skokico igrala - vrgla in čakala, da je prišla blizu, potem pa skočila na njo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
21.7.2009 8:31:14   
pf

...tko grem še mal k sosedam user posted image ...aha babe mi smo končno pogruntal puzanje(tisto pravo puzanje)user posted image ...
...nočka...

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
21.7.2009 8:38:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Mi ne rabimo brisač (za v kopalnici), posteljnine in kuhinjskih krp. Posoda je po moje povsod not. Kofetjero pa ti priporočam, da jo spakiraš, ker boš samo džezvo našla (če sploh user posted image )

Brisače in kuhinjske krpe so noter v apartmaju? Pri nas je posteljnina bila, pa dve krpi. Kaj si čez z njima pomagati. Posoda je seveda noter, ampak zato sem napisala električna ponev, ker je praktična in lahko zunaj na terasi (seveda s podaljškom) kaj skuhaš ali spečeš.

Ja, to mi je posebej napisala... pri teh privat apartmajih so take stvari ful odvisne od lastnikov.

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Metla upam, da je not

Seveda je, bog če se vam jo bo ljubilo sukat. user posted image

Glede na to, da je v Loparju mivka, bomo že skoraj prisiljeni user posted image  Pa bubika tudi kruh tak nadrobi, da res ne bi rada kakih mravelj not. To bomo že ven pri vratih potisnili user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
21.7.2009 8:46:30   
*bubi*
no, pf, vsaj ti me razumeš okoli tega s posteljico user posted image

Za bubija je tudi nismo rabili - vzeli zraven v Šibenik in pustili v avtu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.