Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 21:30:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. Nikjer ju ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 22:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Včeraj sem bila ne samo jezna ampak besna na to kurč...... vreme. Ko smo se peljali v Lj je tako scalo, da nismo videli 2m pred sabo. Da ne omenjam, da sem bila v kratkih hlačah in topu. Potem se je HB malo zbistrilo, da me ni zeblo, ampak ko smo se pakirali v avto po kosilu se je tako vscalo, da sem bila totalno premočena. Sem v avtu sedela v kratkih hlačah in modrcu, ker je bila majca premočena, hlače pa niso bile tako mokre, da sem jih lahko obdržala na sebi. Pa da ne omenjam Jake, ki je imel včeraj milijon sršenov v riti. Tako nemiren že dolgo ni bil. V glavnem, kosilo je bilo super, ostalo pa polomija. ee jej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 22:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa je vikend za nami teden bo pa še prej, potem pa dopust se veselim že kot mali otrok kaj že vse spite?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 22:46:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pa je vikend za nami teden bo pa še prej, potem pa dopust se veselim že kot mali otrok kaj že vse spite? ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 19.7.2009 22:48:51
|
|
|
|
barbaw
|
Tudi zame je vikend hitro minil, pa še dober ni bil. Današnji dan je bil HB sproščujoč. O tednu, ki me čaka pa raje ne razmišljam, ker me bo verjetno pustila roka na cedilu, ker dobimo 94 škatel, ki jih bom mogla verjetno sama odpakirat. Too much!!!!! Upam še vedno lahko, da dobim kakšno pomoč. Ta teden je nisem imela pri 50-ih škatlah in sem komaj uspela naredit vse pravočasno. Ma kaj čem tarnat. Kar bo pa bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 7:40:06
|
|
|
|
suzy85
|
jutro! naš vikend je minil, kot bi mignil. v soboto smo bli pri kolegici na RD - je praznovala 30ko, pa smo ji mal presenečenj pripravli, včeraj smo šli pa še dediju voščit! smo se imeli prav fino. še eva je bila pridna, ker je spala v soboto do 9ih, včeraj pa do 8.30. smo se super naspali! pa 10. zobek je ven pokukal! prejšnji teden sem dobla od Rogkle ponudbo za poroko in bi naju torta za 100 ljudi prišla 190 eur. v soboto nama je pa kolega, ki imajo doma slaščičarstvo, rekel, da nama jo nardijo za 100 eur. pa se bo prišparalo! barbaw , da boš zdržala ta teden. estrella kapo dol! sploh te ne bi prepoznala! kakšna sprememba! špelin@ za Gregijevo roko, da je boljše! tally naj cela nosečnost poteka tako mirno! edinaos vi že tudi odhajate počasi na morje? men se že zdaj ful vleče pa še od petka sma spet same doma in bom mogla sama vse pripravit mafi za zobek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 8:00:35
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Ko mi končno Tilen eno noč še kar lepo spi,se pa Nejc zbuja . Včeraj je bil že popoldne siten,zvečer se je pa pokazal vzrok.Zakuhal je na 39°C.Ponoči sva se tuširala,da se je čimprej ohladil.V soboto je bil s taščo na pikniku in seveda ta blesav vreme .Ko sta šla,je še deževalo,kasneje pa sonce in mu je tašča oblekla kratke hlače na pikniku in nič zaščitila in ga je opeklo po nogah.Sem ga namazala s fenistilom in je to sedaj ok Sedaj pa čakamo,če se bo še kaj drugega pokazalo.Mogoče se je pregrel,ker se je to že 1x zgodilo.Je imel tri dni vročino,potem pa kot nov. Barbaw...tudi meni gre že pošteno na živce letošnje vreme .Pa upam,da boš imela kakšno pomoč v službi Edinaos in Suzy...a že kaj pakirata? Tudi jaz že komaj čakam na dopust Suzy... za ugodno ponudbo torte Estrella...super postavca,samo utrujeno in žalostno mi deluješ Včeraj smo imeli cel popoldne obiske.So si kar kljuke podajali .Sestra kot bi vedela,mi je prinesla rdečo peso za mojega bolnika Tašča gre mogoče ta teden spet na morje in v soboto sva z oba zjutraj.Tako da smo se zmenili z njegovo staro mamo,da če bo treba,bom Tilna in Njeca spotoma tja peljala,preden grem v službo za tisto urco,da pride domov
< Sporočilo je popravil tilči -- 20.7.2009 8:08:52 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 8:38:36
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Moja lepotička se baše z zajtrkom. Potem šibam v trgovino in uživam dopoldne kolikor se le da. Popoldne me itak čaka delo, ne vem pa še kako bo, jutri pa ....... bom rabila ogromno energije. Jaz se počutim totalno izmozgana. Ne vem kje naj energijo dobim oz. s čim. Nobenega elana nimam več. Se bom mogla malo k sebi spravit, ker tole ni za nikamor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 8:40:17
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tašča gre mogoče ta teden spet na morje in v soboto sva z oba zjutraj.Tako da smo se zmenili z njegovo staro mamo,da če bo treba,bom Tilna in Njeca spotoma tja peljala,preden grem v službo za tisto urco,da pride domov za varstvo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 8:40:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Moja lepotička se baše z zajtrkom. Potem šibam v trgovino in uživam dopoldne kolikor se le da. Popoldne me itak čaka delo, ne vem pa še kako bo, jutri pa ....... bom rabila ogromno energije. Jaz se počutim totalno izmozgana. Ne vem kje naj energijo dobim oz. s čim. Nobenega elana nimam več. Se bom mogla malo k sebi spravit, ker tole ni za nikamor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 10:19:30
|
|
|
|
jana81
|
dobrer juter Kako smo kaj? Mi superca.. barbaw upam da ti bo uspelo vse nardit in da dobiš pomoč. suzy super za cenejšo torto, 190 € je kr velik. tilči pikapoke za tvojega bolnika. estrella kapo dol..čez kak teden me boš že nesla s kilami, je reku moj ko je pogledu sliko : super, ful se ji pozna, samo starejša zgleda. edina jst tud komi čakam še par dni morja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 10:51:53
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Vidim, da tarnate o vremenu, no pri nas se je zdaj malo stabiliziralo in upam da tako ostane. Sem vam pozabila povedat, da smo pred par dnevi dobili 9 zobek, spodnja dvojkica , zdaj pa že dva dni spi spet slabo, upam da je vzrok v zobkih Danes zjutraj mi je reva celo posteljo pobruhala, pa še mene in sebe zraven . In točno vem, da zato, ker je najprej pila vodo, 10 minut zatem pa mleko in ji je bilo vse skupaj preveč. Revica skoraj do sape ni prišla. Estrella neverjetna sprememba, bravo, tak podvig ne uspe vsakomur Špelin@ super za Gregijevo rokico Tilči za Nejca Barbaw upam da preguraš teden Suzy85 za ugodno ceno torte Mafi za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 11:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBER DAN spanje sploh ne bom opisovala.... drugače pa kak smo? Jaz sem že v polnem delu, dela imam še pa još, nikakor se ven ne vidim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 11:19:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBER DAN spanje sploh ne bom opisovala.... drugače pa kak smo? Jaz sem že v polnem delu, dela imam še pa još, nikakor se ven ne vidim dan dan o delu ne bi, ker ga mam tud jst preveč. pa še konec meseca se neznansko hitro bliža..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 11:36:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. Nikjer ju ni. Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot na slikah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 11:42:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella kapo dol..čez kak teden me boš že nesla s kilami, je reku moj ko je pogledu sliko : super, ful se ji pozna, samo starejša zgleda. Res sem grozna na sliki. Bila sem razpiždena kot vrag. V živo nisem taka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 11:44:51
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce tud jaz komaj čakam morjeeeeeeeeeeeeee. Si prav želim malo miru Sedaj pa grem delat.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 11:59:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce tud jaz komaj čakam morjeeeeeeeeeeeeee. Si prav želim malo miru Sedaj pa grem delat..... tudi jazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 12:24:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. Nikjer ju ni. Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot na slikah a je kaka varianta, da se dobimo v nedeljo, če ne bo spet tako scal?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 12:25:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBER DAN spanje sploh ne bom opisovala.... drugače pa kak smo? Jaz sem že v polnem delu, dela imam še pa još, nikakor se ven ne vidim dan dan o delu ne bi, ker ga mam tud jst preveč. pa še konec meseca se neznansko hitro bliža.. upam, da nam rata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 13:38:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. Nikjer ju ni. Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot na slikah a je kaka varianta, da se dobimo v nedeljo, če ne bo spet tako scal? kje pa se dobite?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 14:20:58
|
|
|
|
špelin@
|
Dan Malo prej sem izvedela, da je za novo gripo zbolela tudi punca, ki jo osebno poznam, je ena od maturantov, ki so prišli iz Grčije barbaw: Estrella*, ja, tudi jaz na fotkah pogrešam tvojo energijo, tako žalosten pogled imaš Aha, berem, da si tako naveličano gledala suzy85, imaš že kaj preračunano, koliko bo znašal "budžet" za poroko? tilči, za bolnička. Pozdravčki še za vse ostale
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.7.2009 14:21:36 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 14:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. Nikjer ju ni. Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot na slikah a je kaka varianta, da se dobimo v nedeljo, če ne bo spet tako scal? kje pa se dobite? A tudi tebe mika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 14:41:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. Nikjer ju ni. Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot na slikah a je kaka varianta, da se dobimo v nedeljo, če ne bo spet tako scal? kje pa se dobite? A tudi tebe mika mene tudi Z mojim pa sva uživala čez vikend. Šla sva v špansko restavracijo, v kino, včeraj pa spala vse do pol dveh in naju je kmalu kap koliko je bila ura. Tako je, če si zmozgan dan za dnem, potem pa je treba malo nadoknadit. Danes sem pa ko ožeta cunja. Varja je zaspala šele pred desetimi minutami in sem jo uro in pol uspavala...hudiček mali, mi je nagajal, kot že dolgo ne...še vse za nazaj. Od jutri pa bo spet vse po starem, ko prideta dopustnika z morja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.7.2009 14:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella super izgledaš in koliko kg imaš zdaj? Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven Sem na 59,5Kg Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. Nikjer ju ni. Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot na slikah a je kaka varianta, da se dobimo v nedeljo, če ne bo spet tako scal? kje pa se dobite? A tudi tebe mika mene tudi Z mojim pa sva uživala čez vikend. Šla sva v špansko restavracijo, v kino, včeraj pa spala vse do pol dveh in naju je kmalu kap koliko je bila ura. Tako je, če si zmozgan dan za dnem, potem pa je treba malo nadoknadit. Danes sem pa ko ožeta cunja. Varja je zaspala šele pred desetimi minutami in sem jo uro in pol uspavala...hudiček mali, mi je nagajal, kot že dolgo ne...še vse za nazaj. Od jutri pa bo spet vse po starem, ko prideta dopustnika z morja res bi se lahko malo vidle
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?