|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
19.7.2009 21:30:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella super izgledaš user posted image user posted image user posted image in koliko kg imaš zdaj?

Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven user posted image

Sem na 59,5Kg

Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. user posted image  Nikjer ju ni. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
19.7.2009 22:07:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Včeraj sem bila ne samo jezna ampak besna na to kurč...... vreme. Ko smo se peljali v Lj je tako scalo, da nismo videli 2m pred sabo. Da ne omenjam, da sem bila v kratkih hlačah in topu. user posted image  Potem se je HB malo zbistrilo, da me ni zeblo, ampak ko smo se pakirali v avto po kosilu se je tako vscalo, da sem bila totalno premočena. Sem v avtu sedela v kratkih hlačah in modrcu, ker je bila majca premočena, hlače pa niso bile tako mokre, da sem jih lahko obdržala na sebi. user posted image  Pa da ne omenjam Jake, ki je imel včeraj milijon sršenov v riti. Tako nemiren že dolgo ni bil.
V glavnem, kosilo je bilo super, ostalo pa polomija.

user posted image ee jejuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
19.7.2009 22:09:43   
Anonimen
Pa je vikend za namiuser posted image teden bo pa še prej, potem pa dopustuser posted image user posted image se veselim že kot mali otrokuser posted image kaj že vse spite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
19.7.2009 22:46:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pa je vikend za namiuser posted image teden bo pa še prej, potem pa dopustuser posted image user posted image se veselim že kot mali otrokuser posted image kaj že vse spite?

ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
19.7.2009 22:48:51   
barbaw
Tudi zame je vikend hitro minil, pa še dober ni bil. Današnji dan je bil HB sproščujoč. O tednu, ki me čaka pa raje ne razmišljam, ker me bo verjetno pustila roka na cedilu, ker dobimo 94 škatel, ki jih bom mogla verjetno sama odpakirat. user posted image  Too much!!!!!   Upam še vedno lahko, da dobim kakšno pomoč. Ta teden je nisem imela pri 50-ih škatlah in sem komaj uspela naredit vse pravočasno. Ma kaj čem tarnat. Kar bo pa bo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
20.7.2009 7:40:06   
suzy85
jutro!
naš vikend je minil, kot bi mignil. v soboto smo bli pri kolegici na RD - je praznovala 30ko, pa smo ji mal presenečenj pripravli, včeraj smo šli pa še dediju voščit! smo se imeli prav fino. user posted image  še eva je bila pridna, ker je spala v soboto do 9ih, včeraj pa do 8.30. smo se super naspali! pa 10. zobek je ven pokukal!
prejšnji teden sem dobla od Rogkle ponudbo za poroko in bi naju torta za 100 ljudi prišla 190 eur. v soboto nama je pa kolega, ki imajo doma slaščičarstvo, rekel, da nama jo nardijo za 100 eur. pa se bo prišparalo! user posted image

barbaw user posted image user posted image user posted image , da boš zdržala ta teden.

estrella kapo dol! user posted image user posted image user posted image  sploh te ne bi prepoznala! kakšna sprememba!

špelin@ user posted image user posted image user posted image  za Gregijevo roko, da je boljše!

tally naj cela nosečnost poteka tako mirno! user posted image user posted image user posted image user posted image

edinaos vi že tudi odhajate počasi na morje? men se že zdaj ful vleče user posted image  pa še od petka sma spet same doma in bom mogla sama vse pripravit user posted image

mafi user posted image user posted image user posted image  za zobek!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
20.7.2009 8:00:35   
tilči
Dobro jutro!

Ko mi končno Tilen eno noč še kar lepo spi,se pa Nejc zbujauser posted image .

Včeraj je bil že popoldne siten,zvečer se je pa pokazal vzrok.Zakuhal je na 39°C.Ponoči sva se tuširala,da se je čimprej ohladil.V soboto je bil s taščo na pikniku in seveda ta blesav vremeuser posted image .Ko sta šla,je še deževalo,kasneje pa sonce in mu je tašča oblekla kratke hlače na pikniku in nič zaščitila in ga je opeklo po nogah.Sem ga namazala s fenistilom in je to sedaj okuser posted image

Sedaj pa čakamo,če se bo še kaj drugega pokazalo.Mogoče se je pregrel,ker se je to že 1x zgodilo.Je imel tri dni vročino,potem pa kot nov.

Barbaw...tudi meni gre že pošteno na živce letošnje vremeuser posted image .Pa upam,da boš imela kakšno pomoč v službiuser posted image user posted image user posted image

Edinaos in Suzy...a že kaj pakirata?user posted image Tudi jaz že komaj čakam na dopust

Suzy...user posted image user posted image user posted image  za ugodno ponudbo torte

Estrella...super postavca,samo utrujeno in žalostno mi deluješuser posted image

Včeraj smo imeli cel popoldne obiske.So si kar kljuke podajaliuser posted image .Sestra kot bi vedela,mi je prinesla rdečo peso za mojega bolnika
Tašča gre mogoče ta teden spet na morje in v soboto sva z user posted image oba zjutraj.Tako da smo se zmenili z njegovo staro mamo,da če bo treba,bom Tilna in Njeca spotoma tja peljala,preden grem v službo za tisto urco,da user posted image  pride domovuser posted image

< Sporočilo je popravil tilči -- 20.7.2009 8:08:52 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
20.7.2009 8:38:36   
barbaw
Jutro!

Moja lepotička se baše z zajtrkom. Potem šibam v trgovino in uživam dopoldne kolikor se le da. Popoldne me itak čaka delo, ne vem pa še kako bo, jutri pa ....... bom rabila ogromno energije.
Jaz se počutim totalno izmozgana. user posted image  Ne vem kje naj energijo dobim oz. s čim. Nobenega elana nimam več. Se bom mogla malo k sebi spravit, ker tole ni za nikamor.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
20.7.2009 8:40:17   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Tašča gre mogoče ta teden spet na morje in v soboto sva z user posted image oba zjutraj.Tako da smo se zmenili z njegovo staro mamo,da če bo treba,bom Tilna in Njeca spotoma tja peljala,preden grem v službo za tisto urco,da user posted image  pride domovuser posted image

user posted image  za varstvo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
20.7.2009 8:40:36   
suzy85

Jutro!

Moja lepotička se baše z zajtrkom. Potem šibam v trgovino in uživam dopoldne kolikor se le da. Popoldne me itak čaka delo, ne vem pa še kako bo, jutri pa ....... bom rabila ogromno energije.
Jaz se počutim totalno izmozgana. user posted image  Ne vem kje naj energijo dobim oz. s čim. Nobenega elana nimam več. Se bom mogla malo k sebi spravit, ker tole ni za nikamor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
20.7.2009 10:19:30   
jana81
dobrer juter user posted image

Kako smo kaj?
Mi superca..

barbaw upam da ti bo uspelo vse nardit in da dobiš pomoč.

suzy super za cenejšo torto, 190 € je kr velik.

tilči pikapoke za tvojega bolnika.

estrella kapo dol..čez kak teden me boš že nesla s kilami, je reku moj ko je pogledu sliko : super, ful se ji pozna, samo starejša zgleda.

edina jst tud komi čakam še par dni morja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
20.7.2009 10:51:53   
nia5
Dobro jutro user posted image
Vidim, da tarnate o vremenu, no pri nas se je zdaj malo stabiliziralo in upam da tako ostane.
Sem vam pozabila povedat, da smo pred par dnevi dobili 9 zobek, spodnja dvojkicauser posted image , zdaj pa že dva dni spi spet slabo, upam da je vzrok v zobkih user posted image
Danes zjutraj mi je reva celo posteljo pobruhala, pa še mene in sebe zraven user posted image . In točno vem, da zato, ker je najprej pila vodo, 10 minut zatem pa mleko in ji je bilo vse skupaj preveč. Revica skoraj do sape ni prišla.

Estrella neverjetna sprememba, bravo, tak podvig ne uspe vsakomur user posted image

Špelin@ super za Gregijevo rokico

Tilči user posted image user posted image user posted image za Nejca

Barbaw upam da preguraš teden user posted image

Suzy85 user posted image user posted image user posted image za ugodno ceno torte

Mafi user posted image user posted image user posted image za zobek

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
20.7.2009 11:06:12   
Anonimen
DOBER DANuser posted image

spanjeuser posted image  sploh ne bom opisovala....

drugače pa kak smo? Jaz sem že v polnem delu, dela imam še pa još, nikakor se ven ne vidimuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
20.7.2009 11:19:39   
jana81

drugače pa kak smo? Jaz sem že v polnem delu, dela imam še pa još, nikakor se ven ne vidimuser posted image

dan dan

o delu ne bi, ker ga mam tud jst preveč.
pa še konec meseca se neznansko hitro bliža..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
20.7.2009 11:36:48   
Estrella*

Estrella super izgledaš user posted image user posted image user posted image in koliko kg imaš zdaj?

Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven user posted image

Sem na 59,5Kg

Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. user posted image  Nikjer ju ni. user posted image

Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot user posted image  na slikahuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
20.7.2009 11:42:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella kapo dol..čez kak teden me boš že nesla s kilami, je reku moj ko je pogledu sliko : super, ful se ji pozna, samo starejša zgleda.

Res sem grozna na sliki. Bila sem razpiždena kot vrag. V živo nisem takauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
20.7.2009 11:44:51   
Estrella*
Punce tud jaz komaj čakam morjeeeeeeeeeeeeee. Si prav želim malo miruuser posted image Sedaj pa grem delat.....

Neposredna povezava do sporočila: 3567
20.7.2009 11:59:37   
Anonimen

Punce tud jaz komaj čakam morjeeeeeeeeeeeeee. Si prav želim malo miruuser posted image Sedaj pa grem delat.....

tudi jazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3568
20.7.2009 12:24:12   
barbaw

Sem na 59,5Kg

Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot user posted image  na slikahuser posted image

a je kaka varianta, da se dobimo v nedeljo, če ne bo spet tako scal?

Neposredna povezava do sporočila: 3569
20.7.2009 12:25:24   
barbaw

dan dan

o delu ne bi, ker ga mam tud jst preveč.
pa še konec meseca se neznansko hitro bliža..

upam, da nam rata

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
20.7.2009 13:38:28   
jana81

Sem na 59,5Kg

kje pa se dobite?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
20.7.2009 14:20:58   
špelin@
Dan user posted image

Malo prej sem izvedela, da je za novo gripo zbolela tudi punca, ki jo osebno poznam, je ena od maturantov, ki so prišli iz Grčije user posted image

barbaw: user posted image user posted image user posted image

Estrella*, ja, tudi jaz na fotkah pogrešam tvojo energijo, tako žalosten pogled imaš user posted image Aha, berem, da si tako naveličano gledala user posted image user posted image

suzy85, imaš že kaj preračunano, koliko bo znašal "budžet" za poroko?

tilči, user posted image user posted image user posted image za bolnička.

Pozdravčki še za vse ostale user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.7.2009 14:21:36 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
20.7.2009 14:26:39   
Anonimen

Sem na 59,5Kg

kje pa se dobite?

A tudi tebe mikauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
20.7.2009 14:41:02   
kasso

Sem na 59,5Kg

kje pa se dobite?

mene tudi user posted image

Z mojim pa sva uživala čez vikend. Šla sva v špansko restavracijo, v kino, včeraj pa spala vse do pol dveh in naju je kmalu kap koliko je bila ura. Tako je, če si zmozgan dan za dnem, potem pa je treba malo nadoknadit. Danes sem pa ko ožeta cunja. Varja je zaspala šele pred desetimi minutami in sem jo uro in pol uspavala...hudiček mali, mi je nagajal, kot že dolgo ne...še vse za nazaj. Od jutri pa bo spet vse po starem, ko prideta dopustnika z morjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
20.7.2009 14:49:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Sem na 59,5Kg

kje pa se dobite?

mene tudi user posted image

Z mojim pa sva uživala čez vikend. Šla sva v špansko restavracijo, v kino, včeraj pa spala vse do pol dveh in naju je kmalu kap koliko je bila ura. Tako je, če si zmozgan dan za dnem, potem pa je treba malo nadoknadit. Danes sem pa ko ožeta cunja. Varja je zaspala šele pred desetimi minutami in sem jo uro in pol uspavala...hudiček mali, mi je nagajal, kot že dolgo ne...še vse za nazaj. Od jutri pa bo spet vse po starem, ko prideta dopustnika z morjauser posted image

res bi se lahko malo vidleuser posted image  

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?