škorpijončica
|
Živjo Včeraj nisem mogla pisat, sem pa prebrala vaše odgovore. Punce, upam, da me niste narobe razumele; jst vem, da ne mislite nalašč rodit en mesec prej, ampak jst zaenkrat ne razmišljam še o tem, da bi skušala prej rodit...mogoče zato, ker sem v 33.tednu in ker sem imela nočne more, da se je moj otrok prej rodil, pa ko pomislim, kaj je dala skoz Rubin..ne vem, no... jst sam to upam, da bo mala počakala v meni vsaj do 37. tedna, da bo vsaj donošena, potem pa vas bom mogoče bolj razumela, kaj ste mislile. Glede komarjev; ste napisale da naj dam mrežo gor; ne pride v poštev,ker moj maček pač misli, da so okna zato, da oh hodi vn pa notr in tud ko sem dala mrežo gor, jo je še isti dan razparal s svojimi krempelčki...sicer ti pa mreža ne koristi, če so komarji že not v sobi... Glede cedevite; meni so pa rekli, da baje glih c vitamin povzroča pokanje žilic. In glede na to, da ves čas pijem cedevito, torej 2 litra na dan, je to overdose, glede na priporočeno količino (tri napitke na dan piše gor). Mogoče zato..čeprav se mi je danes spet že dvakrat vlilo iz nosa pa je nisem pila. Glede oblekc; hm, jst sm tud premišljala, kaj bi spakirala- kupila sem en plišast kompletek prav za prihod iz porodnišnice, ampak recimo, da rodim konec avgusta, bo to čist preveč vroče!Bom za vsak slučaj še kaj iz bombaža vzela...Je pa fajn, da so ta oblačilca tok majhna, lahko več različnih spakiram. Olje za masiranja presredka se kupi v Sanolaborju (od welede), zravn pa dobiš še vsa navodila kako se to dela. Jst sicer ne bom tega delala, bom ostala pri kebrovih vajah. Mi je pa rekla prodajalka, ki je od mami znanka, da pa malinovega čaja ful dost proda, prav za razširjanje materničnega vratu. Planinc, držim pesti! Rubin- lepo, da si se še kaj oglasla na septemberkah, vedno dobrodošla, še zmeraj veliko mislimo nate in na tvoje male punčke. Vso srečo vam želim! Glede ginekologa: jst sem na nasledni pregled naročena 18. 8.! Jst lahko do takrat že rodim... zdaj bi mogla hodit še bolj pogosto k G, pa je do nasplednega preglada še več kot en mesec. Kepica lep trebušček! Danes sem dobila paket za odvzem popkovnične krvi, sva se odločila kar za javno banko. Če bi slučajno moja hčerkica to rabla, bomo pa hitr še enga otroka nardila..Je pa ful lepo vedet, da bo morda moja mala s tem ko se bo rodila nekkomu lahko rešila življenje. Še eno vprašanje; a rabim v porodnišnico vzet kakšno dudo? Mam že kupljeno, sam ne vem, če je smiselno že takoj ponudit...sam če se bo pa drla ves čas... Tok vam mam za povedat, pa sem še sigurno še kaj pozabla napisat.. pa v naslednjem postu. Lepo se imejte!
|