![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:58:53
|
|
|
|
meta21
|
Midva sva bla pa danes na 2 rojstnih dnevih in na enem obisku. Rojstna dneva sta bila 1. in 2., obiskala sva pa še eno 9-mesečnico in to v SG. Super razgiban dan ampak Lovro je spal že pri večerji, mami ma pa prijetno poln želodček in tudi zeeeloooo težke očke . Grem počivat...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:58:58
|
|
|
|
gold fish
|
meta - a veš, da je naš stokke šel v tvoj kraj
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:59:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš pikec pa si je kar sam delo našel...ta mlajšega mislim.... ...ima na pomivalnem stroju te ice age magnetke gor...pol jih pa dol jemlje in nazaj gor daje... bom ga probala jutri v tisti pravi pozi ujet... ...pol pa ta velikemu vzame kako ledo karto...pa tud tiste gor daje.......samo revček še ne ve, da niso magnetne, pol se pa tak jezi zraven, ko nočejo gor ostat ...o faca mala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:00:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš pikec pa si je kar sam delo našel...ta mlajšega mislim.... ...ima na pomivalnem stroju te ice age magnetke gor...pol jih pa dol jemlje in nazaj gor daje... bom ga probala jutri v tisti pravi pozi ujet... ...pol pa ta velikemu vzame kako ledo karto...pa tud tiste gor daje.......samo revček še ne ve, da niso magnetne, pol se pa tak jezi zraven, ko nočejo gor ostat So pojave... L lahko v nedogled kleči pred pralnim strojem, ki se vrti
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:01:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta - a veš, da je naš stokke šel v tvoj kraj Res? Mater si mi zdaj firbec zbudila! Kdo, ki me pozna?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:01:24
|
|
|
|
gloria
|
...tko grem še mal k sosedam ...aha babe mi smo končno pogruntal puzanje(tisto pravo puzanje) ... ...nočka... ...pogrešam alenko in virtualno ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:02:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...o faca mala... ful je hecen, zdaj že 2 dni tako čobico drži......pa tak se dela, kot da je ful, ful jezen...... ....sem ga prej previjala, pa mi je taki šus po postelji potegnil, da je šel skoraj na drugi strani dol ...... ...me je skoraj kap....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:03:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meta - a veš, da je naš stokke šel v tvoj kraj Res? Mater si mi zdaj firbec zbudila! Kdo, ki me pozna? ne vem, vem samo to, da je drugač iz našega konca zdaj je pa tam...... nekaj malega še vem, tisto pa raje na mail
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:05:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...pogrešam alenko in virtualno ... jaz pa še račkopk, pa mty, pa ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:19:59
|
|
|
|
tia
|
Čer, pa sem spet malce med vami ,berem že kaj ko pa mi pisanje nekako ne uspe Sedaj ko je ta večja doma nam dan mine kot bi mignil,zvečer smo pa vsi zmantrani da padamo v posteljo. Maj je pravi radovednež nič ne sme zamuditi odkar pa leti po vseh štirih pa ga je vsepovsod polno. Sedaj je tukaj pa ga za sekundo ne vidiš več. Med tem časom ko se nisem oglasila se je marskiakaj dogajalo,od padca iz posteljce, padca po stopnicah,pa padca iz previjalne,pa še marsikaj manjšega je tako hiter da ga komaj slediš. Sedaj imamo fazo da nam ni nič dobro ne je skorasj nič( 5 žličk juhe ) le mleko popije pa še to zelo malo ( pije pa od 7 meseca že alpsko 3,5, pa ge prenaša brez problemov,mu ga ne prekuhavam samo malce ga segrejem v mikroveli. To bo nekako o nas upam,da se mi bo uspelo kaj javit že jutri. lp
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:22:53
|
|
|
|
gold fish
|
o, tija pozdravljena.... ..upam, da ni bilo kaj hujšega...pri padcih mislim.... mene je kar groza tega...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:26:34
|
|
|
|
tia
|
ne hvala bogu,le malce buškice ,ki so postale modre,jokal je samo 5 minut pa je nehal,ali vseeno v tistem momentu neveš kaj naj prej delaš ali ga miriš ali pa mu obhladke daješ
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 23:27:26
|
|
|
|
tia
|
vedno ga pa z margarino namažem,potem ni take modrice
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:14:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi ne rabimo brisač (za v kopalnici), posteljnine in kuhinjskih krp. Posoda je po moje povsod not. Kofetjero pa ti priporočam, da jo spakiraš, ker boš samo džezvo našla (če sploh ) Brisače in kuhinjske krpe so noter v apartmaju? Pri nas je posteljnina bila, pa dve krpi. Kaj si čez z njima pomagati. Posoda je seveda noter, ampak zato sem napisala električna ponev, ker je praktična in lahko zunaj na terasi (seveda s podaljškom) kaj skuhaš ali spečeš.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:17:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ne vem.... odvisno, koliko je nova... jaz mojo Pegperego prodam z bazo za 60 al 70 evrov... (zdej nisem sigurna, kok sem ji rekla) Kak to misliš z bazo? A ima kak isofix tudi? Ja devet mesecev je bila naša v uporabi. 100 € bi mi dale že tri, ampak se še nisem odločila. Če je njim toliko pomembno 20 €, je tudi meni, če ne bo šlo, jo bo pa prva čez deset dni dobila. Ena je rekla, da naj jo pokličem, ko bo konec oglasa, če ne bom prodala. Kako se to pošlje, da gre na stroške kupca? Malo mi pomagajte z nasveti, ker sem nova s prodajo bilo česa.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:19:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Metla upam, da je not Seveda je, bog če se vam jo bo ljubilo sukat.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:21:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda leda, welcome back.... javi se tale izdajalski fb čau punce, žal smo nazaj iz hotela s tisočimi zvezdicami. ko sem v enem dnevu odmislila vse civilizacijske vsakdanje nujnosti (me je presenetilo, sem kar komodna gospa drgač) kot so stranišče, voda, elektrika, miza , stoli, smo uživali kot še nikoli na morju. zaliv je čaroben; nekaj natresenih šotorov v borovem gozdičku vsak z lastno plažo in mivkastim zaključkom. čez hrib 20 minut hoda zaspana dalmatinska vasica z dvema gostilnama, eno trgovinico, brez avtov, brez turistom, z enim ribičem, ki je vsako jutro prodajal svoj ulov. kopali smo se, veslali, šnorklali, nabirali školjke, pekli ribe, pa na palice nabodene hrenovke in se totalno družinsko sinhronizirali. Pozdravljena. Berem, da ste se imeli super. Bravo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:25:04
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit? .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga Ja kje je pa J spal? Na veliki postelji na sredini? Jaz kar se spanja tiče vztrajam pri nekem redu in lahko gremo v Ameriko, pa bo spala v svoji posteljci. Imamo tak dober spalni ritem pri L poštiman, da mi je škoda, da bi ji ga zmrdala na morju, ker bi ji bilo nekaj novega, če bi spala med nama. Itak pa se tak suče in kotali, da je ne bi ustavilo deset pojštrov, da ne bi padla na tla. Tudi zato jo med drugim mi nesemo in jo bomo še kar par let, vsaj dve.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:29:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Petra, mi gremo tudi v nedeljo na Rab Bi se lahko malo dobili doli In ja, rabiš osebno za Gala. Boš morala kar pohitet, da jo dobiš še ta teden. Te še kako razumem s temi službami.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:30:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 So pojave... L lahko v nedogled kleči pred pralnim strojem, ki se vrti Tudi naša L. Pa kak se čudi zraven. Če hodiva in če sliši, da pere kar k njemu zavije in gleda, ter mi ga kaže s prstkom. Pa vzdihuje zraven, češ uau.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:30:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit? .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga Ja, vidiš, to pa je must have. Bubika ne zna spat drugje kot v svoji posteljici. Če jo vzamem k sebi (recimo da mi ne bi bubija zbudila), je cela štala. Res. Tak da posteljica mora bit. Pa itak nisem prepričana, če je za bubija dodatno ležišče. V vsakem primeru bo gužva Veliki voziček..... pa ja no, za sprehode je fajn. Je tak amortiziran, da se pelje kot kraljična. V PP jo trese, če ni raven teren. Glede tega bom še premislila, ko bo kup s prtljago pripravljen. Ja, saj vem..... ampak naša familija ni niti slučajno podobna ledini. Leda, svaka vam čast, da se tako podate v divjino Mi tega ne bi, nam na kraj pameti ne pade
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:30:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš pikec pa si je kar sam delo našel...ta mlajšega mislim.... ...ima na pomivalnem stroju te ice age magnetke gor...pol jih pa dol jemlje in nazaj gor daje... bom ga probala jutri v tisti pravi pozi ujet... ...pol pa ta velikemu vzame kako ledo karto...pa tud tiste gor daje.......samo revček še ne ve, da niso magnetne, pol se pa tak jezi zraven, ko nočejo gor ostat bubika tudi najprej zašiba k hladilniku in vse magnete dol pomeče Pa zdaj se je s skokico igrala - vrgla in čakala, da je prišla blizu, potem pa skočila na njo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:31:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...tko grem še mal k sosedam ...aha babe mi smo končno pogruntal puzanje(tisto pravo puzanje) ... ...nočka...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:38:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi ne rabimo brisač (za v kopalnici), posteljnine in kuhinjskih krp. Posoda je po moje povsod not. Kofetjero pa ti priporočam, da jo spakiraš, ker boš samo džezvo našla (če sploh ) Brisače in kuhinjske krpe so noter v apartmaju? Pri nas je posteljnina bila, pa dve krpi. Kaj si čez z njima pomagati. Posoda je seveda noter, ampak zato sem napisala električna ponev, ker je praktična in lahko zunaj na terasi (seveda s podaljškom) kaj skuhaš ali spečeš. Ja, to mi je posebej napisala... pri teh privat apartmajih so take stvari ful odvisne od lastnikov. IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Metla upam, da je not Seveda je, bog če se vam jo bo ljubilo sukat. Glede na to, da je v Loparju mivka, bomo že skoraj prisiljeni Pa bubika tudi kruh tak nadrobi, da res ne bi rada kakih mravelj not. To bomo že ven pri vratih potisnili
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.7.2009 8:46:30
|
|
|
|
*bubi*
|
no, pf, vsaj ti me razumeš okoli tega s posteljico Za bubija je tudi nismo rabili - vzeli zraven v Šibenik in pustili v avtu
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.