|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
21.7.2009 9:29:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kakšno reklamo to?

ena na rr išče kužka in ji je mlea ponudila našeuser posted image user posted image user posted image

jest se res opravičujem ker vas nisem komentirla ampak vas tud brala nisem...zato se vam še bolj zahvaljujem da ste ve mene in hvala vam res za vse besede in misli...NAJBOLJŠE STE

zato smo tukaj......konec koncev smo že prave prijeteljice ker se že toliko časa poznamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
21.7.2009 9:41:26   
Maksi1
Tanci - user posted image  za peglanje. In fejst babnca si. Če kaj rabiš, smo tuki.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
21.7.2009 9:56:02   
Urša08
tanci bogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nujno rabiš čas samo zase zato v soboto ali nedeljo ko bo tvoj frej se napokaj v avto pejt na masažo, s kolegico na pijačko in imej vsaj pol dneva zase. Kljub dojenju je izvedljivo. Nahrani Hano preden greš, potem ima en obrok goste hrane, za en obrok pa načrpaj vn. Ne skrbi kako ju bo tvoj poštimal, ker ju bo, ti glej malce nase in si vzemi čas zase.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
21.7.2009 10:01:17   
Urša08
midva z Žigom sva že gor prišla, ga je lakota dajala, Nejc je pa s taščo še malo zunaj. Upam da ga ma še kakšno urco da jaz nardim najnujnejše user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
21.7.2009 10:23:46   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

piskot super za spanje user posted image Dej mi povej kam se hodte kopat in ali je primerno za naše  user posted image in kok je kej gužve?

kopamo se tukaj v kranjskem letnem bazenu. Nejc bi ful uzival, tamalih pa jaz se ne bi noter dajala. Pa vcasih je ful dren, dopoldan sicer ne, popoldan pa vecinoma. Mi samo skozi okno pogledamo, pa vemo al je za it al ne. Poklici ce te bo zanimalo, pa ti povem al je dren al ne. Vstopnica dnevna 5, popoldanska 4. Do 3 leta zastonj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
21.7.2009 10:28:44   
piskot

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja
kaj je narobe?user posted image

mah ne vem...očitno je vse preveč zame, enostavno ne zmorem več, nima smisla smilm se sama seb...nase sem jezna ker mi ne uspe vsega narditv po drugi strani si mislm mah pust use skp ampak me moti vse kar mi je v napoto...

prej smo sli v knjiznico. nekaj casa je bilo kul, pol pa ana ne v vozicek, sem jo dala v pouch, martin ni hotel bit vec na rolki, torej v eni roki vozicek, z drugo martina drzat, vroce je ze postajalo, v knjiznici ugotovim da smo najvecjo knjigo pomotoma prinesli nazaj, ker smo jo dobili za darilo in ni za v knjiznico, potem je bilo treba po kruh ... vmes si zazelim da bi svakinja klicala, da pride naokrog, zazvoni telefon, klice moz in pravi da ga je nekaj v hrbtu stihnilo, da se ne more premaknit. pa glih ko sem hotela bit na vrsti da bi se malo sama sebi smilila ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
21.7.2009 10:34:06   
MIHAILO
Jutro...midva sva ze zunaj bila ,zdaj sva doma Mihailo pociva v lezalniku jaz pa mal na rr..VSEM HVALA ZA CESTITKE kako je to lepo prebrati...
TANCI a tko si utrujena?Boga..ampak sej to je vse tko lepo naj te to tolazi...otroci so najvecje bogatstvo ,ceprav je vcasih tezko...
Midva sva jedla slivovo kasico,vceraj ebo cetrino in danes eno ...kr vriska zaraven tok mu je dobra...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
21.7.2009 10:43:51   
Urša08
piskot uf tud teb ni nč fletenuser posted image namesto dveh boš zdej tri rihtala. Hvala za informacijo glede bazena. Sem te hotla vprašat če maš čez poletje oba doma?

Jaz ta teden odštevam dneve do dopusta, ko bomo 16 dni skupi user posted image joj sej sm kot majhen otrokuser posted image . Mi je tašča jabolka prinesla gor in povedala da bo Nejc še kar pri njej, je baje tok priden user posted image . Uf paše zabušavat user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
21.7.2009 10:44:34   
rebeka84
Cao! Kako ste?

user posted image MIHAILO & ANA VSE NAJ NAJ!user posted image

Mi smo ponovno v Bosni in ostali bomo vsaj 20 dni. V Lj nimamo nobenih obveznosti, pa še grozno vroče je v stanovanju. Uroš je že zdrav in tudi jest je začel lepo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
21.7.2009 10:45:14   
Urša08
MIHAILO super za slivovo kašico user posted image user posted image user posted image

Jaz sedaj skušam nekako kombinirati tisto kar mamo na vrtu - danes bo mel kolerabico + krompirčka. Za jutri se pa odločam med jabolkom in malinami - oboje domačeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
21.7.2009 10:45:54   
Urša08
rebeka84 superca , vi pa uživate user posted image user posted image user posted image user posted image a ma tvoj tok dopusta?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
21.7.2009 10:50:29   
Čebel@
midve sva pa pojedle.....sedaj si pa hana celo rokico v usta tlači(s tadrugo si pa pomaga)user posted image ......po moje si misle da ima dovolj mleka da bi še meskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veraj zvečer se je tok tokakala da plenička ni zdržala in je ušlo do sredine hrbtauser posted image user posted image user posted image .......Hana se je pa full režala-valda k je bila pa pol kile lažjauser posted image user posted image user posted image user posted image je imela pa drekec zelen in zeleni koščki notri(čisto isto kot špinača)user posted image user posted image user posted image to  je verjetno od GH a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
21.7.2009 10:51:48   
Urša08
mlea poslala sem ti zasebno sporočilo.  Ne vem koliko Vito prehodi ampak podobno hoje je še na Star Ljubelj, meni je ful všeč it na planino Korošico (pot je po gozdu v senčki), pa Zelenica vam ostane, Kofce (malo hoje), ... se kar precej najde v naših koncih. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
21.7.2009 11:00:32   
piskot
svakinja prisla in odpeljala otroka za eno uro na igrisce user posted image .

milina.

sem ravno gledala oddajo na lepse in dobila idejo za nedeljski izlet - slap pericnik.

ursa mah, mam pa nimam. naceloma je martin pri babici, samo ta teden je babi na dopustu, pol pa ob torkih ima anglescino, kaksen dan gresta z dedijem kam na izlet ...

moz sporoca da je ze bolje, da ze lahko sedi. aleluja.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
21.7.2009 11:03:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

svakinja prisla in odpeljala otroka za eno uro na igrisce user posted image .

superuser posted image user posted image user posted image user posted image
moz sporoca da je ze bolje, da ze lahko sedi. aleluja.
upam da ni hujšegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
21.7.2009 11:05:12   
claud
Oi!

No dons pa mene zdravje na neki opozarja...user posted image
Grem h zdravniku, sm zjutri skup padla in se baje tresla.... dobr da je bil moj doma.... tko da grem dat kri pa se mal pokazat...vse mi je neki cudn dons...

Se tipkamo.

cao

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
21.7.2009 11:06:24   
Urša08
majchy glede zelenga drekca nimam pojma - kaj je pa jedla včeraj?

piskot samo da je mož boljše user posted image

kakšna ideja kaj dons skuhati ? Jaz nimam pojma user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
21.7.2009 11:17:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Oi!

Grem h zdravniku, sm zjutri skup padla in se baje tresla.... dobr da je bil moj doma.... tko da grem dat kri pa se mal pokazat...vse mi je neki cudn dons...

Se tipkamo.

cao
ojej.......pazi nase.....sporoči nam......in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
21.7.2009 11:18:08   
Čebel@

majchy glede zelenga drekca nimam pojma - kaj je pa jedla včeraj?

kakšna ideja kaj dons skuhati ? Jaz nimam pojma user posted image

bananouser posted image
pri nas bo za kosilo pečena bedra+krompir+solata

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
21.7.2009 11:24:37   
Urša08
claud pazi nase user posted image user posted image user posted image

majchy boš jutri vidla kakšen drekec bo, pa sej itak ne kakajo zmerej enako user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
21.7.2009 11:28:07   
Čebel@

majchy boš jutri vidla kakšen drekec bo, pa sej itak ne kakajo zmerej enako user posted image

sej bomo videli,ja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
21.7.2009 11:31:06   
Čebel@
govorila sem s petrap in oni ga full uživajo skos na morju,mala raste,pravi da ponoči bolj malo spi,je pa obljubila da se bo oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
21.7.2009 11:37:43   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Oi!

Se tipkamo.

cao

O bejbi pazi nase...sporoči kaj boš opravilauser posted image user posted image  a se ti je to večkrat dogajalo ali je zdaj prvič

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
21.7.2009 11:38:27   
tanci29

govorila sem s petrap in oni ga full uživajo skos na morju,mala raste,pravi da ponoči bolj malo spi,je pa obljubila da se bo oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no lepo...me je že kar malo skrbelo kje je naša petrap

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
21.7.2009 11:40:04   
tanci29

midve sva pa pojedle.....sedaj si pa hana celo rokico v usta tlači(s tadrugo si pa pomaga)user posted image ......po moje si misle da ima dovolj mleka da bi še meskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veraj zvečer se je tok tokakala da plenička ni zdržala in je ušlo do sredine hrbtauser posted image user posted image user posted image .......Hana se je pa full režala-valda k je bila pa pol kile lažjauser posted image user posted image user posted image user posted image je imela pa drekec zelen in zeleni koščki notri(čisto isto kot špinača)user posted image user posted image user posted image to  je verjetno od GH a ne?user posted image user posted image user posted image

pomoje je od GH...možno da jo tud mal črviči od bananice pa se je mogla mal napenjat da se je pokakala...babana zapira mogoče zato

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?