Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:34:59
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo in Ana vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:36:38
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Jutro! midva od sedmih pokonci, zdaj je zaspal nazaj, jaz pa kofetkam. Pol pa na sprehod, dokler se ni hajcunge. ursa hvala za kofe piskot super za podaljsano spanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:38:56
|
|
|
|
witto
|
Urša,sej se nič ne sekiram glede vode, ko bo pripravljen, bo že šel notr. Ja,na koncu ga pa ven nebom dobila . A dve leti imaš razliko? Jast bi imela takoj še enega, ampak stvar je v tem, da trenutno živimo z taščo, pa sva rekla, da bi še na hiši kaj naredila, da smo na svojem. Sej meni drugače tašča veliko pomaga, ko je doma, kar je pa zelo redko. Ona je namreč 5 dni doma,in 14 dni pri svojem očetu,ki je star in bolan in skrbi zanj. Ma itak vem, da bi šlo,če bi imela še enega.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:46:52
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga se je zbudil tako da mi šibamo vn dokler se še dihat da
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:52:04
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo in Ana vse naj naj za obmesečnico tudi od nas poljubčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:55:00
|
|
|
|
tanci29
|
jutro čvekice žal vas nisem brala nazaj...se vidi da jih ni več tolk po dopustih in pol kar letijo strani in vam ne mortem sledit želim vam en lep dan vsem skupaj jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:55:45
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! sem spala do 8.30 ,mala pa še spi katjuša.....jaz sem dobila ZS za album,ampak ga ne najdem maksi......dobrodošli nazaj urša......hvala za kakavčka ......lep dan ti želim no drugo sem pa že pozabila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:56:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Mihailo in Ana čestitke ob obmesečnici tudi od naja s Hano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 8:57:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja kaj je narobe?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:00:38
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja kaj je narobe? mah ne vem...očitno je vse preveč zame, enostavno ne zmorem več, nima smisla smilm se sama seb...nase sem jezna ker mi ne uspe vsega narditv po drugi strani si mislm mah pust use skp ampak me moti vse kar mi je v napoto...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:03:46
|
|
|
|
Maksi1
|
Malček komentarjev Majchy - dobro jutro, Tanci - kakšno pomoč rabiš Mlea - super zgleda ta tvoj wrap. Claud - vi pa že sladoled.... Katjuša - jaz mam tudi ene sitnosti za ogled slik na tvojem albumu Sunny - wuau, kaka športnica si. Simona - upam, da se ti herpes hmali pozdravi. Shuka - sem vesela, da ste doma. GH - Zarja je zdej 3 dni jedla kuhano breskvo in je kakala, da je blo veselje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:07:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja kaj je narobe? mah ne vem...očitno je vse preveč zame, enostavno ne zmorem več, nima smisla smilm se sama seb...nase sem jezna ker mi ne uspe vsega narditv po drugi strani si mislm mah pust use skp ampak me moti vse kar mi je v napoto... normalno je da včasih malo popustiš.....pusti igrače in posodo,ko ti malčka spita se dol usedi in se spočij,čene biš pregorela če se boš tako gnala...jaz te itak občudujem da imaš toliko energije(no sej pri 2 malih jo rabiš) ampak pazi tudi nase......tuki nam pojamraj,lahko napokaš maledva in se pripeljete k meni na kavico,greste spet na bazen.......samo polagam ti na srce da se ne sikeraj in ne ženi toliko,da res ne pregoriš.....me smo tukaj in te bomo držale gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:07:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea super za izlet na Preval, slikice so ful luštne Preval je ena naših ljubših derstinacij, lahek izlet, pa tist tunel gor pa žganci in kislo mleko A vi radi po hribčkih hodite? Sicer pa ko boste naslednjič v naših koncih pa obvezno pridte na kavico Je pa tukaj par čudovitih izletov, če boste kako idejo rabili kar vprašaj. No, odkod točno pa si???? Mi lohk pišeš tudi na zs, me prav zanima, ker si že drugič omenila, da sem bila na vašem koncu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:08:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - dobro jutro, dobro jutro tudi tebi vidim d ste na morju uživali 100/h
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:08:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa-ideje dobrodošle, samo ne kaj zahtevnega, ker naš Vito hitro omaga. Drugače pa midva obožujeva hribe.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:10:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Tanci - te čisto razumem. Veliko je ukvarjanja z otrocmi, s čiščenjem, nikjer pa časa zase. Pri meni je isto. Tudi jaz sem imela krizo - ene 14 dni nazaj. Zdej si delam manjše plane in sem boljše volje. Sej ni treba, da je vse tipitopi. Pa ta teden začnem s projektom jaz: eno uro si bom vzela smo zase (za sprehod, za knjigo, šport). Moj cele dneve dela in potem je še utrujen, ko pride domov, vendar oba sva starša in je prav, da me zvečer razbremeni.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:11:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Mihailo in Ana čestitke ob obmesečnici Se podpišem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:12:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Tanci - te čisto razumem. Veliko je ukvarjanja z otrocmi, s čiščenjem, nikjer pa časa zase. Pri meni je isto. Tudi jaz sem imela krizo - ene 14 dni nazaj. Zdej si delam manjše plane in sem boljše volje. Sej ni treba, da je vse tipitopi. Pa ta teden začnem s projektom jaz: eno uro si bom vzela smo zase (za sprehod, za knjigo, šport). Moj cele dneve dela in potem je še utrujen, ko pride domov, vendar oba sva starša in je prav, da me zvečer razbremeni. super si napisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:13:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja kaj je narobe? mah ne vem...očitno je vse preveč zame, enostavno ne zmorem več, nima smisla smilm se sama seb...nase sem jezna ker mi ne uspe vsega narditv po drugi strani si mislm mah pust use skp ampak me moti vse kar mi je v napoto... normalno je da včasih malo popustiš.....pusti igrače in posodo,ko ti malčka spita se dol usedi in se spočij,čene biš pregorela če se boš tako gnala...jaz te itak občudujem da imaš toliko energije(no sej pri 2 malih jo rabiš) ampak pazi tudi nase......tuki nam pojamraj,lahko napokaš maledva in se pripeljete k meni na kavico,greste spet na bazen.......samo polagam ti na srce da se ne sikeraj in ne ženi toliko,da res ne pregoriš.....me smo tukaj in te bomo držale gor hvala ne vem kako nej se zrelaksiram to je moj največji problem, ker si ne znam te moje buče odklopit, u bistvu skos neki prčkam pa nč ne nardim to je začaran krog takrat ko pa spita mam pa čas da jima kej za jest pripravim....mah sej bo ampak res me enkrat na mesec vrže in mam občutek da sem za vse sama...pol sem tečna jezna na cel svet...spičim se z mojim ker prav da ni res da sem za vse sama in pol še on pametuje do onemoglosti in me nardi še bl živčno... sem zdej ar poklicala nekam da mi pridejo po cune in mi jih zlikane prinesejo nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:13:18
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.....dobro jutro......kako ste spali?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:15:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja kaj je narobe? mah ne vem...očitno je vse preveč zame, enostavno ne zmorem več, nima smisla smilm se sama seb...nase sem jezna ker mi ne uspe vsega narditv po drugi strani si mislm mah pust use skp ampak me moti vse kar mi je v napoto... normalno je da včasih malo popustiš.....pusti igrače in posodo,ko ti malčka spita se dol usedi in se spočij,čene biš pregorela če se boš tako gnala...jaz te itak občudujem da imaš toliko energije(no sej pri 2 malih jo rabiš) ampak pazi tudi nase......tuki nam pojamraj,lahko napokaš maledva in se pripeljete k meni na kavico,greste spet na bazen.......samo polagam ti na srce da se ne sikeraj in ne ženi toliko,da res ne pregoriš.....me smo tukaj in te bomo držale gor hvala ne vem kako nej se zrelaksiram to je moj največji problem, ker si ne znam te moje buče odklopit, u bistvu skos neki prčkam pa nč ne nardim to je začaran krog takrat ko pa spita mam pa čas da jima kej za jest pripravim....mah sej bo ampak res me enkrat na mesec vrže in mam občutek da sem za vse sama...pol sem tečna jezna na cel svet...spičim se z mojim ker prav da ni res da sem za vse sama in pol še on pametuje do onemoglosti in me nardi še bl živčno... sem zdej ar poklicala nekam da mi pridejo po cune in mi jih zlikane prinesejo nazaj tole si pa super naredila drugače pa imamo vsi take dneve ko imaš enostavno dovolj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:17:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.....dobro jutro......kako ste spali? Dober dan.... Hvala za vprašanje... spali kot ponavadi... za en drek.... . Ne vem zakaj se okrog 3-4 začne premetavat in gundžat..ma kr neki. Sploh ne vem kaj ji je.... No, zdaj sem se že navadla, ampak jaz bi fulll rada spala............. Pa vi? Upam, da nisi huda, ker sem ti na ta drugmu forumu malce reklame naredila?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:20:02
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-kok pa računajo??? Drugače pa ti potrebuješ kako soboto frej, da se greš SAMA nekam razvajat ali pa da greš s kako prijateljico sama ven.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:20:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea.....dobro jutro......kako ste spali? Dober dan.... Hvala za vprašanje... spali kot ponavadi... za en drek.... . Ne vem zakaj se okrog 3-4 začne premetavat in gundžat..ma kr neki. Sploh ne vem kaj ji je.... No, zdaj sem se že navadla, ampak jaz bi fulll rada spala............. Pa vi? Upam, da nisi huda, ker sem ti na ta drugmu forumu malce reklame naredila? mogoče je samo prehodno in boste kmalu bolje spali pri nas po tastarem-Hana full spi zgleda ji tale kašica zvečer full nuca,ker full trdo zaspi do jutra,prej se je pa skos na hrbet obračala in dudo ven metala sem vidla reklamo,ja ful ti hvala sicer ne kaže nobenga zanimanja,ampak bo že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 21.7.2009 9:26:20
|
|
|
|
tanci29
|
kakšno reklamo to? mlea-ja če bi lohk zize doma pustila...mah ja sej se že bolš počutim sam moja bi pa tok nažgala da bi se kar kadil... sploh me ne zanima dones kok računajo tud cenika nisem gledala...briga me jutr bom sam mojmu rekla nej da dnar pa konc maksi-hvala... jest se res opravičujem ker vas nisem komentirla ampak vas tud brala nisem...zato se vam še bolj zahvaljujem da ste ve mene in hvala vam res za vse besede in misli...NAJBOLJŠE STE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?