|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
20.7.2009 22:36:27   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: baki

dons je zaspal 7.40.ponavadi zaspi od 7.30 do 8.30.tk, da mislim, da je to ena taprava ura, ko morjo otroci spat

Sploh sosedovi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, se strinjam. Naši zgornji sosedi imajo dva otroka, mlajša od 5ih let in hodita spat okoli 12. ureuser posted image  Ne vem, meni se to ne zdi prav. Z mojim zadnjič nisva mogla zaspati, ker so se ob 23.30 igrali s frnikolami po parketuuser posted image

A imave iste sosede???user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjemi, da so moji hujšiuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
20.7.2009 22:38:13   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao

omg what a day

mislm men se bo zrolal....dons sva se z erikom ene desetkrat skregala...mulc sploh ne uboga al se pa dela da ne sliš...pol sem mu hotla pa še nohte postričt se je dru da je skor bruhal zraven...ko da ga iz kože dajam pa čist trdga se nardi da ga tud premaknt ne morm...

pa itak sem bla spet cel dan sama...matr pa ta star pa njegova služba...

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
20.7.2009 22:39:58   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ojllllaaaa,

evo mene z dopusta. Zdej vam sam par fotk nalimam in vas lepo pozdravim. Čez teden pa upam, da se bom uspela prebit skozi 70 strani, ki ste jih načvekale. Sej ne vem, če bom zmogla, ampak MORAM zvedet, kaj ste počele, ko me ni blo. user posted image  Tako, da komentarji drugič.

Takole je naša uživala: v vozičku, v vodi in na birsači. Ni kej, je prava pohajačka. Povsod ji je blo lepo, sam da se je neki dogajalo. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Imejte eno krasno nočko!

Pravi cukrček jeuser posted image user posted image user posted image  Se že na slikcah vidi, da je fuuul uživalauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
20.7.2009 22:43:24   
timy
Sem se že pred 1 uro poslovila, pa sem še kar tuuser posted image  Moj je šel spat (pa ga bodo ta zgornji sosedi sigurno spet zbudilliuser posted image user posted image ) Si grem na balkon enga prižgat v miruuser posted image  potem pa res spatuser posted image

Sladke sanje

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
20.7.2009 22:54:54   
sunny24
Oh joj, Gaja je šele zdej zaspala...Pa še zdej se neki premetava po postli...user posted image

maksi, lepe slikice! Zarja je uživala na full! user posted image   BTW, na kiri stopnji maš dvignjeno hrbtišče od vozička?

katjusa, jst tvojih slikic ne vidim...user posted image   Grem še 1x počekirat.

tanci, joj, kak dan...user posted image

Zdej grem pa film naprej gledat, pol še malo neta in pol spat...Upam, da več kot do 6h! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
20.7.2009 22:55:39   
Balonchy
Čer...
Sam zaželim lepo nočko in že letim user posted image

Timy, baki, witto, cita, tamika, maksi - lepo vas je brat po dolgem času user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
20.7.2009 22:57:50   
Balonchy
Sunny, nej te potolažim - tut naš škrat je do mal prej rogovilu!!! user posted image
Pojma nimam kaj mu je dans!?

Morda je kak kulikopter slišal!!!
Tanči, a ga ti kurblaš tle mim naše bajte???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
20.7.2009 23:01:21   
sunny24
balonchy, ma sej Gaja hodi vedno okoli 22h spat, sam danes, do 23h??? Ma kar neki...Se tolažim s tem oz upam, da bo spala kako urco več...Sm tak optimist...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
20.7.2009 23:11:46   
Balonchy
Naš pa ne hod tko kasno spat, tko d ne vem kaj ga je dans trkalo user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
21.7.2009 6:11:35   
sunny24
Jutro... user posted image user posted image user posted image
Evo, naša madam se je zbudila pred 20 min, pojedlai n sm upala, da bo zaspala nazaj, ampak je bol zanimivo jezik kazat in met težke debate ob tej uri...user posted image  Jst pa zalimana tko ku da bi me kdo tepu celo noč...Povrh vsega sm pa za dobro jutro še unga pametnega kužota neki preložila in mi je vse možne pesmice zapoju...user posted image

OK, moja mala se je očitno razpištolila, sm dobila dudo skor v glavo in to z razdalje skori 1 metra...user posted image   user posted image user posted image user posted image

Joj, upam, da bo hmali spet zaspala, da gremo nazaj se v sobo parkirat...

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 21.7.2009 6:13:01 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
21.7.2009 6:55:37   
Urša08
jutro

Sunny tud moj Žigec se je ob 5.50 odločil da ma dost spanja, jaz pa totalno zakomirana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto kavico
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
21.7.2009 6:58:39   
Urša08
pa še kakav za tiste ki kave ne pijejo
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
21.7.2009 7:23:40   
piskot
jutro.

huh, danes nam je uspelo do 6:00 user posted image user posted image user posted image . no martinu, ana se je vmes nekajkrat zbudila.

zdaj pa zajtrk, potem pa v knjiznico, v stacuno in na igrisce. popoldan verjetno spet na bazen, pa bo se en dan mimo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
21.7.2009 7:48:22   
Urša08
piskot super za spanje user posted image Dej mi povej kam se hodte kopat in ali je primerno za naše  user posted image in kok je kej gužve?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
21.7.2009 7:53:32   
Urša08
mlea super za izlet na Preval, slikice so ful luštne user posted image user posted image user posted image Preval je ena naših ljubših derstinacij, lahek izlet, pa tist tunel user posted image gor pa žganci in kislo mleko user posted image A vi radi po hribčkih hodite? Sicer pa ko boste naslednjič v naših koncih pa obvezno pridte na kavico user posted image Je pa tukaj par čudovitih izletov, če boste kako idejo rabili kar vprašaj.

Mi bomo sedaj 14 dni skupaj frej, pa ne gremo na morje tako da iščem predloge za kakšne izlete kjerkoli je lepo in primerno za naše micene user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
21.7.2009 8:02:22   
baki
no pa dobro jutro.nik je vstal ob 5.40 pa se ga ni dalo nazaj položit.noge v usta pa kaj zapet to je tabolše.zdaj ga spet polagam,saj je ponoči slabo spal.se je kr neki premetavo.mislim da ga je malo zvijalo,saj včeraj ni kakal.zdaj pa je tok zaspan da ne more zaspat.cool a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
21.7.2009 8:04:19   
baki
zda moj poskuša ne vem kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
21.7.2009 8:07:55   
Urša08
baki sem zdele Žiga spat dala, mi zaspi v naročju ga položim jok, tist čist užaljen in potem ene petkrat istouser posted image ma upam da bo zdej tišina

sedaj sem si kavico nardila, pa mal tuki bluzim potem pa hitro mal pospravit pa vn na vrt s tamalima user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
21.7.2009 8:15:22   
Maksi1
Dobro jutro.

Mi smo pa dobro spali. Le uradno sem prenehala z dojenjem. user posted image  No sej zadnji mesec sm dojila le še ponoči, pa še tisto je blo bolj cartanje, no zdej pa je še tega konec. Tako da danes je blo že treba čaj met pri postelji.

Sunny - naslon vozička je na sliki za 1 stopnjo dvignjen, čeprav zgleda več. Sicer pa mi tole nonstop premikamo, ker popldan rada spi zunej na zraku v vozičku, ko spustim naslon dol. Kakšen krat pa je tako radovedna, da tudi običajna 1 stopnja ni zadosti. Sej vem, da ni prav, vendar če ji paše, ji ugodim. Full se mi namreč pokonci postavlja.

Katjuša - hvala za kolaž. Full si ga lepo nardila.

Zdej pa grem Zarjo preblečt. Se tipkamo pole.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
21.7.2009 8:16:34   
witto
Mihailo in Ana,vse najlepše ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro jutro,kako ste preživele dan? Jas in Matija,se zelo hitro odpraviva ven,ker potem je norišnica. Včeraj sva šla na plažo, da ga spet poskusim dat malo v vodico, pa je spet začel:hmhmhmhm,in polne očke solzicuser posted image , tako ga je strah. Pa sem rekla, da bom vsak dan malo po malo mu močila nogice, pa se bo navadil. Včeraj je bil moj pri enenem kolegu, ki ima že dva fantka, en je star 6let,ta drugi pa 2. In ko je prišel moj domov, mi je rekel, da sta se pač pogovarjala o otrocih, in da mu je svetoval, da če mislimo še kaj imet, da naj imamo kmalu, da nam nebo žal, tako kot njemu,ki so čakali,in na koncu imajo tako razliko. Čeprav,jas bi imela takoj še enegauser posted image user posted image user posted image . Pa sem moega vprašala,da pač če bi on imel še enga, pa je rekel,da ja. In sem rekla:" a ga začneva danes delat?" To sem mislila bolj v hecu, pa mi on odgovori, da lahkouser posted image . Sem kar obstala,ker tega nisem pričakovala.
Jojjjj za jutri je napovedano 34c. Mislim, da bova kar doma ostala, in se na terasi v senčki hladilauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
21.7.2009 8:18:33   
Maksi1
Urša - za izlete priporočam eno knjigo Pravljične poti Slovenije, kjer so na pravljičen način opisani družinski izleti. Jaz sem jo dobila za darilo in sem navdušena.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
21.7.2009 8:20:58   
Urša08
witto jaz mam dve leti razlike in je super, prvo sem se kar malce ustrašila kako bo šlo ampak je super user posted image Glede vode je pa tako, da ji je lahko premrzla, moj starejši še dons ne plava v morju, on plava v čolnu user posted image user posted image user posted image rad je ob vodi in meče kamenčke al se pa igra s kanglico in se nč ne sekiram, pa tud silim ga ne, ko bo hotel bit v vodi ga pa itak vn ne bom dobilauser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
21.7.2009 8:27:46   
timy
Dobro jutro,

Eva je sicer včeraj zaspala že ob 7.30, potem pa se je zbudila ob 3.00 in potem čvekala - vriskala skoraj do 4.30. Sem takšna kot zombiuser posted image  tak bi še spala. Se je potem zbudila ob 7.30, zdaj je šla pa že nazaj spat. Jaz si pa poskušam pomagati s kavicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
21.7.2009 8:28:36   
Urša08
maksi hvala za idejo user posted image sploh nisem vedela da obstaja taka knjiga user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
21.7.2009 8:30:22   
timy
Mihailo in Ana čestitke ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?