witto
|
Mihailo in Ana,vse najlepše ob obmesečnici Dobro jutro,kako ste preživele dan? Jas in Matija,se zelo hitro odpraviva ven,ker potem je norišnica. Včeraj sva šla na plažo, da ga spet poskusim dat malo v vodico, pa je spet začel:hmhmhmhm,in polne očke solzic , tako ga je strah. Pa sem rekla, da bom vsak dan malo po malo mu močila nogice, pa se bo navadil. Včeraj je bil moj pri enenem kolegu, ki ima že dva fantka, en je star 6let,ta drugi pa 2. In ko je prišel moj domov, mi je rekel, da sta se pač pogovarjala o otrocih, in da mu je svetoval, da če mislimo še kaj imet, da naj imamo kmalu, da nam nebo žal, tako kot njemu,ki so čakali,in na koncu imajo tako razliko. Čeprav,jas bi imela takoj še enega . Pa sem moega vprašala,da pač če bi on imel še enga, pa je rekel,da ja. In sem rekla:" a ga začneva danes delat?" To sem mislila bolj v hecu, pa mi on odgovori, da lahko . Sem kar obstala,ker tega nisem pričakovala. Jojjjj za jutri je napovedano 34c. Mislim, da bova kar doma ostala, in se na terasi v senčki hladila
|