|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
20.7.2009 22:17:05   
Anonimen
Ojla punce!

Sporočam, da sma medve končno doma! Inaja spančka v kinderpetu, pod njo pa angelsound. Upamo, da se nikoli ne sproži, čeprav smo danes imeli takoj en lažen alarm. Sm skor skup padla od strahu.... user posted image Ampak naša napaka.

Alen je ful vesel, mi sploh ni hotu v bolnici pokazat, da me pogreša, sploh se me ni hotu dotikat preveč. Zdej, ko sm pa doma, pa skoz na men visi! user posted image Sm tolk vesela... user posted image Sm mela občutek, da mi je zameru, da me ni tu. Pa kr ene 3 pravljice je rabu, predn je zaspau. Sonček moj! user posted image

Glede Inaje je pa dr. rekla, da nej jo ful čuvamo vsakršnih bolezni, ker ima totalno oslabljen imunski sistem in že najmanjši prehlad jo lahko spet spravi na aparate. user posted image user posted image Js upam, da ne bo nič od tega. Je pa res pridna, sploh ne vem, kako se joče. Do sedaj je zajokala mogoče 5-krat. Če je lačna me zbudi z godrnjanjem user posted image Se pa uspešno dojima! user posted image

Jutr sledijo slikice, nimam zdej kabla tu. Sem jo pa itak preslikala milijonkrat! user posted image

Kolumbo ful lepe slike - tako kot vedno!

Punce morm se vam res zahvalit za vso podporo, vse sms-e, vse poste na RR, oblekico... Res ste zlate! Sm se morala kr zjokat, ko sm vas brala. user posted image user posted image

Tabali čestitke za napredovanje hiške! Danaja se bo pa tud skulirala, ne bo dolgo trajalo!

Dopustnice in družine - uživajte! user posted image

Mateja - teb sploh ne vem, kaj nej napišem! Zlata si! user posted image Ma vse ste zlate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaaooo...Spet me hormoni dajejo! user posted image

Nč pupe, lepo pančkite, jutr se še zihr javim!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.7.2009 7:48:44   
malecka_mateja
jutro!

jasna in Inaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da ste doma in da ste skupaj. Pa hvala za lepe besede.Komaj sem čakala da preberem post, da sta doma.

Mi uživamo skoz zunaj, moji mali se meša ker ma družbo doma in je zakon. komaj čakam da gremo na morje, ker greta tanmala zraven in bo tjaša uživala do konca.

kolumbo mi smo za našega dali 40 pa žogice ma, pa tak zlo mogčn je pa veliki je 2x2x1,5 tko da še tavelika skačeta in tjaša pa je ok.

zdaj morms po avto, je bil na rednem servisu pred morjem pa spet evrčki letijo.

Lep dan vam želim.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.7.2009 8:19:24   
Tabali
JASNA INAJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala Bogu da sta doma!!!!!! Tok sem veselauser posted image user posted image user posted image . Jasna ti si punca in pol!!! Boš vidla - vse bo OK, velik crkljanja pa supet da se dojita user posted image user posted image user posted image , to bo tut imunski sistem utrdilo!!! BRAVO, Joj čist se mi meša od veselja user posted image
Naša punca je tut OK, vročine nima že dva dni tko da če bo vse kul jutri gre u vrtec. Dans je še pr ba (tašči), sam opažam, da ko je tko doma (u varstvu) je popoldan full taka nemirna, nič ji ne paše, u vrcu pa tut pol ko pride dam je pa čist umirjena in skulirana user posted image mah sej bo. Mogoče za to, ker se u vrcu skoz neki dogaja...
Bo že, sam da je zdrava user posted image
Sam zdele je pa mene napadlo - tut sem ostala brez glasu, grlo me sicer čez noč nehalo bolet (sem zvečer pojedla čebulo u kombinaciji s česnomuser posted image user posted image user posted image - še sreča da so dopusti pa da nimam takega navala u pisarno user posted image , pa HB za orbit user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
   [Brisano sporočilo]
21.7.2009 8:55:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
   [Brisano sporočilo]
21.7.2009 8:58:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1405
   [Brisano sporočilo]
21.7.2009 14:01:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.7.2009 14:31:00   
Tabali
VAu kolumbo kake fotke user posted image user posted image user posted image
preden greš spat fuge posprejej z varikino - se ti bojo same spucaleuser posted image user posted image user posted image , pa gor prlimi opozorilo, da vsak gre not (pod tuš) na lastno odgovornostuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.7.2009 14:52:28   
barmaz
Super Jasna, da sta z Inajo doma!!!user posted image user posted image

Nekaj velikih objemov za celo tvojo družinico user posted image user posted image user posted image

Prava herojka si!!! Hvala za SMSe!

Inaja bo zdaj pridno papala tvoje mleko, da se ji imunski sistem okrepi!   
Joj, sploh si ne morem več predstavljati, kako majhno je še tako dete!!

Mi imamo pa zdaj drug problem. Punce, naša Katja še vedno noče biti brez plenic. Zdi se mi, da me malo tudi zafrkava.
Verjetno bi eno tretjo osebo bolj ubogala. Brez pleničke zna iti samo kakat, lulat pa kot da ne zna. Sedi na kahlici in kot da ne zna pritisnit na pravi gumb. Se napenja, pol kaj pokaka, lula pa nič (čeprav je prej pred časom pila in že nekaj časa ni lulala). Sedet na kahlicio noče preveč dolgo, ker kao da jo bili ritka (da jo režeji robovi od kahlice). Ve pa točno, zakaj  gre. Hoče obleči sp. hlačke in reče, saj se ne bom polulala vanje, bom lulala v školjko. In je nekaj časa v sp. hlačkah, potem greva malo sedet na školjko, pa nič in nato se enkrat vlije iz nje in nastane luža kjerkoli je pač takrat...

Pri Urški je šlo odvajanje na danes do jutri, točno pri tej starosti!!

Uživajte....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.7.2009 18:23:48   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image
naša Danaja pa zdele sedi na sedežni čist v tišini z knjigo Kompetentni otrokuser posted image , sem jo prašala kaj dela in mi je rekla Čitam POTIHEMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
21.7.2009 22:08:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.7.2009 0:54:11   
DanijelaNeli
Spet jst strašim ob teli uri....
JASNA...sem fullll vesela,da ste doma!user posted image user posted image Tvoj post me je razveselil že včeraj ob taki uri.
Vidve se kar lepo cartajte pa pazite ena na dugo.user posted image user posted image

Kolumbo...ej te slikice so zakon...Ta prva je tako crtkana...lepa sta!Mislim,da bi Majkl pa Neli kr pasala skupi... tako in drgače...kamjoni,valjari...tega imamo tudi mi v albumu.user posted image

Mateja...a si vnovčla tiste kupončke?Aja,to sem rekla,da te bom vprašala...kam greste na morje?

Glede pleničk...mi smo tudi na neki polovici.Kakšen dan mi pove za lulat tudi 10x.Nato se parkrat  polula.Ko pa ima za kakat pa najraje v plenico.Čeprav jo imam veliko brez plenice,če je le lepo vreme in toplo. In gre vedno na školjko ne na kahlico.Edino zadnjič,sem pa jaz eno skuhala... Medtem ko sem se depilirala,mi je rekla,da gre lulat in je lepo šla.Čez en čas je še rekla,da bo kakala.Jaz sem bla 100% da ima plenico,zato sem ji mirno rekla,da naj kaka... ko pol zagledam,da je potrebo odpravila kar v jedilnici,potleh...user posted image Priznam,moja napaka.user posted image
Tako,da bom probala dokončno jo odvadit od plenic,ko bomo na morju. Dopust imam od 1.-17. avgusta.
Nevem še kam ne kako.user posted image
Še za povrh vsega sem brez avta že od prejšnje nedelje...je na poporavilu.Injektorji so šli v maloro...pa bosta šla dva violična evro bankovca...user posted image

Tako,grem se malo umit pol pa spavanac.......se pišemo zjutraj...LN

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 22.7.2009 1:01:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.7.2009 11:03:26   
DanijelaNeli
DAN!
Kje se skrivate vse?
Jaz imam danes dan zase...ma kaj ko ga brez avta ne bom mogla nevem kako izkoristit.Z jeepom pa se mi ne blutit na okoli.Pa še vinjeta je šla.
Včeraj je sestra od mojega pripeljala njeno pupiko,tako,da sem jo jaz čuvala dopoldne,popoldne je obe čuvala tašča.Zvečer ko jo je prišla iskat,so vzeli še Neli s sabo.Tako,da bo cel dan v Kopru.Zdaj so v knjižnici,popoldne pa jo bodo mahnili na plažo.Jaz in moj sva spala kar do 10huser posted image ,zdaj pa je šel delat.
Jaz si bom porihtala cunje in stanovanje.Popoldne pa šla pogledat če je ta naš avto zrihtan...Upam,da je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.7.2009 11:53:26   
malecka_mateja
jutro!

barmaz lepo te je spet brat!user posted image user posted image

danineli seveda smo vnouičli, hvala lepa. glede dopusta gremo 1.8 v trogir apartma. pa zdaj majo ful akcije kao last minit na hrvaškem pa povsod al apartma al pa hotel nevem kaj bio raje meli. moja kolegica dela na agenciji tak da meni najde vse, pejt do kake agencije pa vprašaj. če te pa kaj zanima pa ti tudi jaz kaj vprašam pri njej, smo glih prejšni tedn dobili ponudbo cellih cajtng za last minute.

vse ki se trudite za pleničke ne obupat, sej bo. sej se nikamor ne mudio. mi smo pač meli to srečo da je našo bejbo to veselilo in je sam pokazala interes. sam vztrajat je treba.sam na silo tudi ne.

kolumbo lepe slikice zelooooo

jasna, kako ste????slikico plissssssssss kako od lepotičke.a mate še kaj kontrol??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.7.2009 13:37:07   
barmaz
Mi smo morje že dali skoz. Vseeno pa imam pred sabo še dva tedna dopusta, ki ga bom porabila, da si bom vzela malo časa za sebe. Sandi je ta teden v ZDA na službeni poti in glih sva se čula, da kako so se ga včeraj v eni gostilni napili z viskijem. 
Urška in Katja pa tako uživata v vrtcu, da jo bom tudi med svojim dopustom za nekaj dni dala v vrtec in bom lahko takrat malo bolj v miru porihtala po hiši in po vrtu ter morda celo uspela prebrati kakšno knjigo, kar se ni že zgodilo že 5 let. Sicer bomo pa šli nekajkrat na bazen v bližnjo Topolšico, pa verjetno enkrat v živalski vrt.

Danes popoldne gremo malo na kmete - k Sandijevim. Staršev sicer ni doma (sta v toplicah), sta pa doma Sandijev brat in njegova punca. Urška je taprava za kmetijo - porihta vse živali in nobene se ne boji. Katja pa se vsega boji. Tako Urško "gonim" stran od živali, Katjo pa vzpodbujam.

OKI. Upam, da je z Jasno in Inajo vse vredu.
Lepo preživljajte tole vročino!

< Sporočilo je popravil barmaz -- 22.7.2009 13:39:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.7.2009 19:45:42   
Anonimen
Ojla pupe!

Evo na hitrco slikce od Inaje!

Sej nimam cajta zdej pisat, voham, da jo morm it previt. user posted image Kaka pri skor vsakem dojenju. Sm že mal pozabla, kako to gre!

Kolumbo lepe slikce!

user posted image

user posted image

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
22.7.2009 21:22:09   
DanijelaNeli
Jasna,ma kako lepo kokico imate vi doma!Res crtkana pupica!user posted image
Jaz pa čakam,da pride moj razgrajač s Kopra.So šle s teto Katjo in sestrično Ajdo na plažo malo po 18.uri,in so ble tam do 20.30.Sta maximalno uživali.Zdaj jih bo skopala in mojo pripeljala k nam domov.Verjetno bo zaspala v avtu,tako,da jo bom kar prenesla iz avta v posteljo...Pridem pol nazaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 23:19:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
23.7.2009 8:14:44   
malecka_mateja
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kak je luba, za pojest! pa res je zelo alenu podobna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danineli tvoja punca pa res uziva.user posted image user posted image user posted image superca
mi smo tudi včeraj lutali, sta se velikdva kopala pri enih prijatlih ko majo tak stare kot oadva, tjaše nisem dala ker malo kašlja in ji iz nosa teče.danes jih spet peljem pol pa jih odpeljem domov, mata dovolj počitnicuser posted image user posted image user posted image naša pa bo tak umrla od žalosti ko jih nebo več, še dober da čez 8 dni gremo že na morje.user posted image user posted image user posted image

danineli a ste se že odločli kam grete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
23.7.2009 10:18:27   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšen cukerček je Inaja ... čist sem brez besed user posted image tako lepa je user posted image Jasna res maš pravo princesko user posted image user posted image
Mi smo spet u vrcu, ustali so že ob petih pol sva se mal carkljali pa je rekla: Mama, jaz ne bi šla u vrtec... (po dolgem premisleku user posted image )... sam... doma pa tut ne bom user posted image No pol sva se lepo, po bapski pogovorile user posted image , mal opravljaleuser posted image in sva prišle do sklepa da gremo u vrtec user posted image Je čist lepo mirno pol šla še na eno urco spat k tatiju, in pol sta se brez kakršnih koli težav in problemov odpravila u vrtec.
Sej vem da mogoče mal kompliciram, sam čist po pravici povedano, me je skrbelo, da bo kakšen problem zaradi teh par dni k je bila doma, sam zgleda da ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo moja punca!!!
Čedalje bolj sem prepričana, da smo na pravi poti user posted image
Babe lepo se mejte, uživajte, Kolumbo uspešno spakiri za na morje, malecka, tebi pa naj hitro mine čas do morja user posted image
Bramaz - ko boš na bazenu, se oglasi kaj na sosednji hrib user posted image - lahk greva na kofi .

Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 15:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
23.7.2009 18:14:11   
DanijelaNeli
EEJ!
Zdej sem pilezla v bajto...,ker zunaj je za crknit.Ga žge za pop*****. Že med delom sem komaj dihala.Neli je bla danes s taščo.Tako,ko sem prišla domov sem samo pojedla kosilo in bla z Neli zunaj...Še tašči pospravla kuhinjo in jedilnico,pa potleh pomila.Zdaj se ne taknem en cajt dol.user posted image
Zdaj imam v dnevni 26 stopinj in se mi zdi prav hladno napram zunanje temperature ,ki je nad 30.
Komaj čakam morje... Mateja,veš,da se nismo še nič odločili kam in kako. Tam kjer greste vi je ful lepo,res.Ta teden sta šla brat od mojega s punco na otok nasprot Trogira,in pravjo,da je res 1 A.
Kolumbo...kam pa vi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 0:45:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.7.2009 10:09:12   
barmaz
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali
Bramaz - ko boš na bazenu, se oglasi kaj na sosednji hrib user posted image - lahk greva na kofi .

Na kerem sosednjem hribu pa te lahko najdemuser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
24.7.2009 10:59:41   
Tabali
barmaz - maš zsuser posted image

Kolumbo ti si pa uspešna pr iskanju - svaka čast user posted image , jst namreč še zdele ne najdem določenih zadev ko sem jih v času nosečnosti pospravila, pa so od tega minila že skor tri leta user posted image , upam da se pogrešane stvari čudežno pojavijo v času selitve user posted image
no zdele se že kar za elektriko menimo, še par stvari pa se selimo user posted image , če nič drucga u prijetno hladno klet user posted image ... sem že kar obsedena s tem da poberem šila in kopita iz sedanjega bivališča, na momente sem zaradi določenih zadev že tok razkurjena user posted image user posted image user posted image upam da bo boljš ko bomo končno na svojem
Danajči je super - včeri uživala u vrcu na polno, ko sem prišla po njo je rekla mama hodi semuser posted image , se bomo igrali skupaj (sploh ji ni padlo na pamet, da bi šla domu)user posted image user posted image
grem zdele še mal delat pol pa vikend jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 23:34:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.