Tvoj post me je razveselil že včeraj ob taki uri.
Vidve se kar lepo cartajte pa pazite ena na dugo.
Kolumbo...ej te slikice so zakon...Ta prva je tako crtkana...lepa sta!Mislim,da bi Majkl pa Neli kr pasala skupi... tako in drgače...kamjoni,valjari...tega imamo tudi mi v albumu.
Mateja...a si vnovčla tiste kupončke?Aja,to sem rekla,da te bom vprašala...kam greste na morje?
Glede pleničk...mi smo tudi na neki polovici.Kakšen dan mi pove za lulat tudi 10x.Nato se parkrat polula.Ko pa ima za kakat pa najraje v plenico.Čeprav jo imam veliko brez plenice,če je le lepo vreme in toplo. In gre vedno na školjko ne na kahlico.Edino zadnjič,sem pa jaz eno skuhala... Medtem ko sem se depilirala,mi je rekla,da gre lulat in je lepo šla.Čez en čas je še rekla,da bo kakala.Jaz sem bla 100% da ima plenico,zato sem ji mirno rekla,da naj kaka... ko pol zagledam,da je potrebo odpravila kar v jedilnici,potleh...
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif)
Priznam,moja napaka.
Tako,da bom probala dokončno jo odvadit od plenic,ko bomo na morju. Dopust imam od 1.-17. avgusta.
Nevem še kam ne kako.
Še za povrh vsega sem brez avta že od prejšnje nedelje...je na poporavilu.Injektorji so šli v maloro...pa bosta šla dva violična evro bankovca...
Tako,grem se malo umit pol pa spavanac.......se pišemo zjutraj...LN