Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 8:19:58
|
|
|
|
malecka_mateja
|
a ti delaš kaj?kdaj grete na moreje?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 8:38:12
|
|
|
|
Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja a ti delaš kaj?kdaj grete na moreje? a to mene sprašuješ če jst kaj delam? delam se da delam tko k po navadi na morju smo že bili, mogoče še kakšen podaljšan vikend, ker se nam to poletje zaradi noje menjave službe, ne izzide drugače, na žalost, bomo pa zato drugo leto vsaj en mesec na morju (upam vsaj )
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 9:00:42
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tebe ja aha sem misla da je tisto morje bilo samo odih od prejšpe službe. zdaj pa grete spet pa sam da je boljša služba in je že zato to v dopustu kak pa hiša napreduje??a ste se že za kurjavo odločili?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 9:37:33
|
|
|
|
Tabali
|
ja pr nas je tako, da jst morm en del dopusta porabiti doma (doma doma ), ker če tega ne naredim se mi dobesedno zrola na gorenskem tko da bomo šli na dopust, sam ne na morje hiška pa napreduje - včasih hitro včasih pa počasi tko k un kva je že - jure košir hm... a je to on jutr bomo zaprli cesto k mormo priklopit vodovod, to bo še cela štala , sam hvala bogu da je moj dragi prevzel v naši družini stike z javnostmi (beri z občino), ker jst mam na njih hudo obliko akutne alergije , tko da zdele on rihta, je bolj umirjen in ima pravi pristop glede kurjave pa skoz prihajajo na plano ene nove variante tko da še ne vemo - verjetno plin v kombinaciji s solarnim, sam... dons pride strojnik pa se bomo posvetovali še nekaj, k mi mal kravžla živce - včeri smo dobili odgovor iz domžalskega vrca da smo sprejeti in sicer v zasebni vrtec Urša (imajo koncesijo in delujejo po okriljem občine) OK vse v redi in prav, sam mi že hodimo v en drug zasebni vrtec, smo v starostni skupini, ki ima še koncesijo, vendar ob dopolnjenih treh letih pademo v čisto zasebni del (kar pomeni še mal (oz. veliko) finančne obremenitve, ki je pa v Urši recimo da ne bi meli (čeprav tudi v koncesijskem delu plačujeva 80% cene) vem da mogoče bluzim, verjetno ne bi smela na to gledat takole zgolj iz finančnega vidika, ampak bom vseeno vprašala vas punce kaj menite o tem - torej ali naj ostanemo v tem vrcu (kjer smo se btw odlično ujeli z vsemi in vsem) ali naj jeseni (zaradi tistih dodatnih cca 150 - 200 eur na mesec) prešaltamo v Uršo? Osebno se bolj nagibam k temu da ostaenmo v sedanjem vrcu, ker se mi zdi kruto po dveh mesecih otroka iz enga vrca premeščat v drugi Verjetno teh dilem ne bi meli če bi se tele naši vrci odločili tako kot ves normalen svet po Sloveniji in poslali odločbe pravočasno, ne pa zdele k je že skor avgust... ja... jezna sem... in na živce mi gre tak ignorantski odnos
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 10:30:14
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Dan! No,to sem najprej hotela videt,ko sem odpirala našo stran! Zelo,zelo vesela sem za Inajo!Super,le tako naprej!Jasna,ti pa drži se... Z Neli vam pošiljamo veliko sončka in
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 10:49:06
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Mateja...A veš,da pri nas sploh ne dajejo nič več na OMW-ju.Celo napizdili so nas,da če si nismo prebrali navodil in pogojev.Pa sem hotla nahrbtnik vzet.Bomo probali še kje v Kopru,...upam,da nam rata. Danes sem se pa tako naspala,po 9.uri sem se zbudila.Zjutraj se je ta mala zbudila za v vrtec,pa sm jo hotla imet doma,ker delam popoldne.Pa je reku tati,da jo bo on peljal gor,ker gre itak s to potjo delat. Še zmeraj pa mozgamo kam it na dopust!Non stop gledam na http://adriatic.hr Edino tukaj bom kaj našla.Dopust pa sem si pisala kar od 1. do 15. 8. Zato morem res stisnit zobe pri delu.Ker se mi resnično več ne da...rabim dopust. Kolumbo...kam pa so šli na morčka? Grem jaz malo pripravit za kosilo.Pa sm kmalu nazaj.... Ej,še to vas bom vprašala glede vrtcev:..kot veste je bla Neli v jaslih od 20.1.2008. in je še vedno do septembra.Takrat smo dobili slučajno plac v teji skupini,katerega so razširili za dve mesti.No,drugi otroci so vsi starejši,imajo že zdaj 3 leta.Moja pa 2 in 5 mesecev. Ker se bodo zdaj ti starejši selili v "ta velik vrtec",sem dobila tudi rečeno,da bo šla tudi Neli z njimi naprej. Zdaj nevem kaj je prav in kaj ni.Po eni strani se jih je ful navadila,je čisto na njihovem nivoju,čeprav je najmlajša. Po drugi strani sem mislila,da jo bi raje pustili še to leto v jaslih,kjer bodo isto stari otroci,letniki 2007.In še eno novo skupino naredijo za tiste eno letnike.Ker bo šla s temi svojimi naprej...se bo sigurno enkrat ločila od njih in to sigurno takrat,ko bodo oni šli v prvi razred ona pa bo še eno leto z novimi otroki v vrtcu....S 5-imi leti pa ja ne bo šla v šolo... Se vam zdi prav?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 14:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.7.2009 0:58:06
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EEJ! Joj,v kakih urah jaz visim tukaj... Ne morem spat.Pri nas je tako vroče zdaj,da ne moreš verjet. Ma cel dan je kurlo za znorit. Neli smo dali danes popoldne v bazenček.Tako veselje je blo,da ni hotela it ven.Se prav bojim kako bo v naslednjih dneh. Aja,to glede vrtca... pri nas stajasli in vrtec skupno v isti stavbi,Tako,da bi šla samo iz novega dela,kjer so jasli v druge sobe,kjer so otroci od 3.leta dalje.Mislim,da njej to leto ne težko,ker bodo isti sošolci,skrbi me tisto leto ko se bodo zares ločili....Zato nevem ali je dobro,da ne bo več v jaslih. Ampak,jaz ne morem nič pri tem.Tako je odločila ravnateljica. Še za mal smeha.... včeraj smo šli na eno pijačko z grada v eno sosednjo vas.Jaz sem pila coca-colo,Neli je pila juice,ki ga ni niti pol spila,ker je pljuckala mehurčke moje coca cole.Ene desestkrat sem ji rekla,naj se ustavi to žlempat.Ona pa ne in ne. Ma je res pila po malo,niti deci vsega skupaj... nakar sem ji rekla,da tisti,ki pijejo z mehurčki,dobijo brke.Brki zrasejo.... Pol en cajt je dala mir.Nakar spet mi vzame kozarec in reče:Mama jst bom pila coca colo in veš,bomo imeli vsi brke!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.7.2009 7:58:56
|
|
|
|
Tabali
|
Dan me je lihkar moj PR poklicu - mamo že zaprto cesto U(bo vsaj en dan mir v naši ulici ) Kolumbo - hvala za nasvet - UPOŠTEVANO , ti si itak stručko na tem področju. Sej pravim, tut sama sem razmišljala v tej smeri, ker mi je res brez veze menjavat okolje v katerem se očitno zelo dobro počiti (še posebi včer k sem vidla da so dobili nova igrala na tistem ogromnem igrišču DAnineli - dobra fora tole z brki Pogrešam Jasno!!! morm delat, ke me bojo drgač nagnal
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.7.2009 8:00:45
|
|
|
|
Tabali
|
Aja pa bravo za Majkla hahaha kar se morja tiče je naša čist usekana nanj - skor vsak dan pravi da gremo u naš hotel (ona si ga je kar sprivatizirala )
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.7.2009 12:45:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! evo novičk eod jasne: sta že skupaj v sobi čez dan je pri njej ponoči pri njih. nima več cevka samo apnoa blazino. se že pridno dojita in skoz cartata.Alen je čist navdušem in bi jo kr domov odneso skoz jo lupčka in boža komaj čakamo da greta domov. kolumbo bravo za majkla jaz sem bla včeraj čist zmešana. eh brezveze. vočina me daje. tabali bravo za cesto upam da vam rata vse poštimat.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.7.2009 12:10:54
|
|
|
|
Tabali
|
za Inajo in mamico!!!! Alen vnnnn(vmesni pozdrav od Danaje ) ti si pravi bratec!!!!!!!!! Ja mi smo že na vodovodu!!!!!! Priklopljeni, z jaški asfaltom in vsem !!! zdele pa morm it smo namreč šele zajtrkovali
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.7.2009 21:51:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.7.2009 23:47:53
|
|
|
|
Tabali
|
Evo še mena - mal delam mal pa kle gor visim, da mi lažje mine službeni del sem dones skor umrla od smeha, kakšne mi hčerka prijavla - to da je obsedena z čevlji vseh oblik in vrst, sem verjetno že povedala, no dons je u žaru preobuvanja prnesla tiste fensi belo srebrne sandale, in jst, vestna in skrbeča mama - valjda jo prašam - Danajči a boš zdele te obula, zunaj dežuje, niso glih za to vreme... on pa ko iz topa: "Pa saj ne grem u cerkev, ne bom teh obula"
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 8:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 8:27:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.7.2009 8:56:46
|
|
|
|
Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KUPILA BI EN DOBER RABLEN LAP TOP.....ČE KERA POZNA KOGA K BI TO DOBR ZRIHTU SE PRIPOROČAM jst bi ti z veseljem šenkala kakšen lap top, lohk tut dva , sam so službeni (čist po pravici povedani, mi grejo na živce k so vsi istočasno rastegnjeni na mizi... komi čakam da se preselimo, da bo vsaj ta računalniški del mel svoj plac) No, morm povedat, da naša punca dons ni šla u vrtec, ker je zbolela, seveda ok, mogoče se prehitr jezim, mogoče ni zaradi vrca, ker jst tut nisem lih sto procentna kar se zdravja tiče sam... ne vem... mal sem histerična, k praktično še ni bla bolana (razen smrkanja), zdele pa vročina, pa smrka, pa grlo boli, pa totalno brez glasu je... , pravzaprav je najhujše blo čez vikend, zdele se mi zdi da že gre na bolš povrh vsega pa je danes ponedeljek, dan k mamo tko al tko krizo, se je zbudila že ob pol dveh ponoči (jst sem glih kakšno urco spanja skup spravila) povedala tisto svojo znamenito ponedeljkovo izjavo - mama ne greš u službico in je bilo konc, spali nismo nič, ker enostavno ni hotla (mam feeling kar čuti da je ponedeljek in da gremo vsak na svoj konec), pol pa ko sem res mogla it, pa histerija do daske...sicer jo je tati potolažil je pol vseeno zaspala sam... jst sem čist fertik k skoz mam pred sabo tiste njene solzne učke sej bo bolš, sam mogla sem nekomu povedat kaj me teži... JASNA KJE SI????????????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 9:51:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.7.2009 10:08:29
|
|
|
|
Tabali
|
KOLUMBO HVALA TI !!! Upam, da se pri nas kar se zdravja tiče zadeve umirijo. Zdele je čist kul, je normalno (sej pravzaprav to sploh ni bil problem, kljub temu, da jo grlo boli), pije tudi tko da... Kolumbo, pa če že Šime mora kam it pol ga pošlji u moj konc - tam ni Dragonje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 10:31:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.7.2009 13:10:02
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! tabali se podpišem pod koumbin post o boleznih. jasna pride jutri domov kolumbo ful lepe slike. a mate nov voziček??? jaz pa mam na počitnicah sestrično in brateranca, tjaš je v vrtcu in smo ji kupili napihljivi grad za skakanje upam da bo vesela pa žogice plastične so zraven. jupi. zunaj ga žge ko pri norcih.tko da se še skrivamo pred sončkom pol pa akcija.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 15:15:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 15:17:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.7.2009 19:37:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ne iz špara je!kolk ste dali? pa prav grad je rdeo rumeni z plastičnimi kroglicami! aha lepo za zappa sam jaz sem tudi študirala da bi ga mela sam me moti ko se ne poleže, zdaj pa smo že itak preveliki.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 22:03:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.