![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.7.2009 21:56:12
|
|
|
|
malecka_mateja
|
od jasne sem odbil anslednjo sporočilo_ Punce držite pesti za našo pupiko. Okol 14 ure so jo urgentno odpeljali v Lj, ker ne diha sama dovolj, pa še neko okužbo ima in jo morajo zdravit z AB. Js sm se kr v Ce. TKO DA PUNCE FEJS DRŽITRE PESTKE ZA NAŠO INAJO PA JASNO
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.7.2009 22:13:47
|
|
|
|
DeMer
|
O, Jasna! Čimprej zahtevaj, da hočeš k mali!!!!!
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.7.2009 9:05:19
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! jasna se zahvaljuje za telegram, ji je zelo všeč!in z Inajo pošiljata poljubčke. sporoča pa tudi da je Inaja bila včeraj že ok, čeprav je dr. reko da je stanje kr resno za novorojenčka, jasna čaka na vizito da gre v ljubljano k ljubici. v glavnem še vedno držimo pesti da čimprej pridde domav in da bo vse ok!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2009 10:02:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.7.2009 16:29:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! kje ste vse???? mi smo na pikniku pri stricu, sam vsake tolko mal prečekiram telefon in pa vas, če je kaj novega. grem.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.7.2009 22:44:35
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! evo najprej sms od jasne: Punce,novicke - Inaja je stabilna,sicer se na aparatu,ampak minimalno uspavana in kr zivahna,danes je prvic jedla in kakala. Js sm cist blazena. v glaven hvalabogu da je inaja ok in da sta skupaj, sedaj pa čimprej domov. drugače smo glih domu prilezli tjaša spi midva pa tudi počasi. danineli če si ali nisi poslala, vseeno če nisi lahko pošlješ ker so akcijo podaljšali do petka. če jih še maš in ti ni odveč. če pa si pa itak hvala ti že naprej. zdaj pa grem ajajat. papap
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.7.2009 8:27:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! halo babe kje ste vse?sama z sabo si pišem. jasna je bila odpuščena iiz bonce in dokler je mala na aparatih jo bo osikovala, črpa si mleko da jo hranijo. mala je že ok in komaj čakata da bosta skupaj. kje ste vse? mi smo včeraj na piknuku uivali na sončku, mal me je sonce po rokah pa obrazu zapeklo ampak nič zato sej še mal pa gremo na morje in bomo tam nadoknadli. javite se kaj.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.7.2009 9:35:11
|
|
|
|
Tabali
|
šele zdele sem prebrala kaj se vse dogajalo JASNA DRŽI SE SMO S TABO IN TVOJO SONČICO , pa super, da gre na boljše jst sem pa dons tok živo sanjala da sem bila noseča, pravzaprav že čist pred porodom in da mi je kar v službi voda odtekla , pol pa nikakor nisem mogla priti do porodnišnice , full komično ker sem se kao sama pelala , pa ene štoparje pobirala (čeprav tega nikoli ne delam) , med temi je bil tudi en sodelavec od mojga , ki me je po tem končno spravil do porodnišnice , kaj je bilo pol pa ne vem, k sem mogla ustat sicer smo preživeli čudovit vikend, bili pri mojih, obiskali Danajino kumo, včeraj pa vse skupaj zaključili z air show-om u Varaždinu, bilo je super, Danaji najbolj všeč neki super duper bombnik ki prebija zvočne zidove (ne vem natančno kakšno letalo je to, neko švedsko, mene sicer najbolj spominja na une MIG-ove ), moj je velik tega posnel, na srečo, ker je Danaja še zvečer skoz hotla gledat izključno in samo "glasni avion" Kolumbo, jst sem za srečanje, sam mogoče v soboto dobimo ene obiske, tko da ti še javim JASNA ŠE ENKRAT , vse bo OK!!!!! DRŽI SE!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.7.2009 9:38:23
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jutro! Joj,kar zmrazilo me je ko sem zasledila vse te pikepoke. Ampak,sem vesela Matejinega posta,da se je _Inaja pocajtala!Držte se obe ...... ...... Mateja,danes sem pa doma,pol pride poštar,sem dala že v kuverto,tako,da imam samo za oddat. Oprosti,res!Sem se prav krivo počutila,ker ti nisem poslala ko sem ti obljubila. Punce,mi se še vedno nismo odločili kam it na morje.Jaz se resnično ne morem odločit kam!? Tam kjer imamo vikendico,mislim bratranec od mojega jo ima,in je vedno prazna....To je Pelegrin pri Umagu.Ampak se mi ne da it tja.Tudi če je zastonj in nevem še kaj.Tri leta zaporedoma smo hodili dol,čez celo poletje,ker imamo do dol slabo urico. Kam greste druge?
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 13.7.2009 9:49:08 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2009 22:32:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.7.2009 22:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Sem že od nedelje doma, pa ni bilo ne časa ne volje za RR. V glavnem sveže novičke: Inajo so danes odklopili iz aparatov in DIHA SAMA! Zdej držimo pesti, da bo zdržala. Zaenkrat ima samo še podporo za pljučka, da se ji ne sesedejo, ostalo pa gre nekako. Čeprav se z dihanjem kr hitro utrudi. Včasih ima frekvenco 40-50 (novorojenčki imajo normalo od 40-60 vdihov/min.), včasih se pa tolk utrudi, da ji pade na 14 vdihov/min. Js upam, da bo to krizo dala čez in bo jutri že bolje. Ko bo bolj stabilna z dihanjem, ji bojo dali tudi podporo ven in pol bo še 24 ur na intenzivni terapiji, pol pa gre v pediatrično. In js z njo! Sej u bistvu bi lahko že zdej bila, sam bi ležala nekje na oddelku, pa itak ne morem bit skoz na intenzivni, ker imajo intervencije, sprejeme... In pol moraš zunaj čakat. Mam pa tud Alena doma. Tako, da se pač zdej, dokler je tam, vozimo in nosim svoje mleko. Pri njej smo cca 3-4 urice na dan. Jo fuuul pogrešam! Danes sem jo za minutko držala v rokah, ker so jo dali iz navadne posteljice v toplo. Ji je temp. nihala, da je bila tud podhlajena... V glavnem upamo na najboljše, da bo tole hitro za nami in da ne bo nobehih posledic. Drugače se pa js počutim super (fizično), kot da sploh nisem rodila. Vam se pa ful zahvaljujem za vse dobre misli in pesti, ki ste jih držale! Pa tudi za oblekico! Se sploh nisem mogla ločit od nje, sem jo mela cel čas v porodnišnici zraven sebe!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 14.7.2009 22:38:23 >
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.7.2009 22:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu ne znam povedat, kdaj pride domov. Tam povejo samo za en dan vnaprej, kaj in kako PREDVIDEVAJO. Nič se ne ve...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2009 23:11:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.7.2009 8:07:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! JASNA KAKO SEM VESELA DA TE SLIŠIM, IN DA JE INAJA BOLJE ŠE VEDNO MISLIMO NATE IN DRŽIMO PESTKE ZA VAJU. zdaj pa lahko grem malo na razprodaje. rabim nujno par majic
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.7.2009 8:12:40
|
|
|
|
Tabali
|
Jasna sem prav vesela da Inaji gre na bolje držim pesti da boste čimprej doma in uživali skupaj!!!! Mi smo OK, skoz se neki dogaja okrog bajte, ne moremo se odločiti kakšno ogrevanje bomo meli , ampak bomo že, sej zdele ni sile k je tok vroče Danajči je kul, vsakič ko pridem po njo mi vse tiste tete u vrcu pravijo kok je fejst punca , mene pa kar razganja od ponosa v službi pa sem total zabezecana, tko da zdele mom it VSEM EN PRELEP SONČEN DAN!!!! ŠE POSEBEJ PA MALI INAJI!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.7.2009 12:28:05
|
|
|
|
helimaša
|
kooončno mi dela RR......jao kakšni problemi..... za Jasno in njeno pikico da bo bolš....... pr nas vse po starem.....punci rasteta......obe sta mal prehlajeni.....drgač je pa kr kul.......v soboto bomo mel krst za Zojo......tko da po štirih porokah opravimo še krst......in da si mal našparamo za morje.....potem pa upam da gremo konc avgusta začetek septembra na morje......ma mi prov paše mal it....čeprov moj ni kej preveč za stvar..... nč grem kuhat.....se še javim
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.7.2009 15:45:28
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! helimaša leepo da si se javla :) še večkrat se daj. jaz sem malo na razprodajah bila, kupla majčke in nič več. ker še dobra dva tedna pa že gremo na morje. komaj čakam, sploh danes ko je pasja vročina.ma bo že. jasna polubčkaj tvojo pikico še v našem imenu. pa povej ji da smo vsi z njo. grem mamo seno doma in je treba it delat. papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.7.2009 17:21:48
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Inaja je že v Celju in jasna tudi. Diha sama, je na oddelku za nedonošenčke da je pod nadzorom. Probale sta se že dojit ampak še ni šlo(verjamem da kmalu bo). skupaj sta in komaj čakata dfa greta domov. bravo inaja KOK SEM VESELA ZA JASNO IN DRUŽINICO ZDAJ PA RES UPAM DA KMALU PRIDEJO DOMOV IN ZAČNEJO UŽIVATI V SONČKU.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.7.2009 17:33:27
|
|
|
|
DeMer
|
Ojla! Prou na hitro! Mi juti odhajamo na MORJEEEE!!! Končno. POkamo še kr, počasi in z užitkom, se umes mal skregamo in nadaljujemo. Je prevroče za ta špas danes. :) JASNA, ZELO SEM VESELA, DA SE JE INAJA OKREPILA IN VAM ŽELIM, DA BI SE ČIMPREJ CARTALI DOMA. VAŽNO JE TOREJ, DA BO STANJE OK, DOJENJE BO PA ŽE ŠE, ČE PA SLUČAJNO NE, PA TU NI PANIKE! PUPIKA MALA, DRŽI SE!!!! Vse, ki odhajate na morček, lepo se mejte in uživajte! Pr nas bo dirka. :) papa
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 7:30:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 7:47:03
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kolumbo za pogum da si naja dala zraven. lepo upam, da te nebo preveč pogrešal. ti se boš pa tud malo spočila.sam zdaj nehaj staršit ob 5 po bajti pa pejd rajši spat. tamala je že v vrtcu jaz pa morem bajto v red dat.sam volj eni ko je tak vroče. sploh ni bilo za spat ponoči, ko je bilo tako vroče. danineli hvala za kartončke sam torb je zamanjkalo bomo vidli so rekli da jih danes dobjo.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 7:55:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 7:55:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 8:07:01
|
|
|
|
Tabali
|
BRAVO INAJA super punca si!!! Jasna nič se ne sekiri glede dojenja, samo da je Inaja OK vse ostalo bo tudi!!! Morem reč, da mi je kar odleglo, ko sem prebrala da sta že u Celju! Demer lepe počitnice in uživajte na morju!!! A je Kolumbo šla spat?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.7.2009 8:10:54
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ne menima se po telefonu.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.