|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
20.7.2009 20:20:01   
neboglasnica
Takole, draga dekleta: najprej hvala za vse dobre želje, ki ste jih pošiljale, zdaj pa imam eno, še večjo prošnjo. Jutri okoli 03 ali 04 ure zjutraj naj bi mojega 35-letnega svaka operirali in sicer naj bi mu presadili jetra, saj so mu odpovedala jetra in ledvica. PROSIM vas za dobre misli, želja, molitve...

Hvala. Rada vas imam! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 20:27:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 20:45:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2153
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 20:52:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2154
20.7.2009 20:54:51   
glugluglu
neboglasnica, držimo pesti, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2155
20.7.2009 20:58:25   
netki
neboglasnica....tudi jaz držim pesti in bom v mislih z vami....pa seveda želim da se vse dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
20.7.2009 21:11:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Tigrasti komarji so ubitačni!!!

ne me spominjat ... mene so včeraj tako popikali, da se praskam skoraj do živega!!!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
20.7.2009 21:12:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

Hej, tiste ki imate NLB klik. Kako je z varnostjo? Mož me svari, da moram biti zelo previdna, katere strani odpiram in kaj dol vlečem ter naj skoz ugašam računalnik. Me je čisto prestrašil. Do zdej nisem imela klika, zdej pa cvikam, še filmov in muzike ne upam več dol vlečt...

Ne rabiš bit tako prestrašena ... jaz zaenkrat nisem imela težav, pa imam Klik že več let.

08.08.2008

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
20.7.2009 21:13:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Takole, draga dekleta: najprej hvala za vse dobre želje, ki ste jih pošiljale, zdaj pa imam eno, še večjo prošnjo. Jutri okoli 03 ali 04 ure zjutraj naj bi mojega 35-letnega svaka operirali in sicer naj bi mu presadili jetra, saj so mu odpovedala jetra in ledvica. PROSIM vas za dobre misli, želja, molitve...

Hvala. Rada vas imam! 

Veš da bomo mislili na vas ... želim si samo, da bi čimprej dočakali lepše dneve user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
20.7.2009 21:17:34   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

Hej, tiste ki imate NLB klik. Kako je z varnostjo? Mož me svari, da moram biti zelo previdna, katere strani odpiram in kaj dol vlečem ter naj skoz ugašam računalnik. Me je čisto prestrašil. Do zdej nisem imela klika, zdej pa cvikam, še filmov in muzike ne upam več dol vlečt...

Ne rabiš bit tako prestrašena ... jaz zaenkrat nisem imela težav, pa imam Klik že več let.

alanis
, najbolj od vsega je važno, da redno menjaš gesla, da imaš pri certifikatu še dodatno zaščito z geslom (se pravi predno dostopiš na Klik moraš najprej odtipkati geslo za certifikat, potem pa še tisto geslo, ki je na Kliku)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 21:23:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2161
20.7.2009 21:24:33   
Alanis
Neboglasnica - v mislih in z molitvijo bom pri vas...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2162
20.7.2009 21:24:35   
Majuska
No takole, na hitro utrinek z morja

uživaaaaaaaam!
(na bazenu v Žusterni, kjer smo vedrili med dežjem ...)
user posted image

sestrična je bila krasna družba pri igri
user posted image

bratranca je kar zajahal ...
user posted image

storžki so fajn uspavalo ...
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
20.7.2009 21:31:34   
glugluglu
HD, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede zdravstvene oskrbe, hitrosti, prijaznosti,... smo bili mi tudi zelo zadovoljni na hrvaškem (kljub bolnici v Puli, ki je po zunanjosti sicer katastrofa)

nanka, dobro spakiraj za na morje in uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2164
20.7.2009 21:33:01   
Alanis
Ej pa tej sosedi nad nami so totalka f.uk.n.je.ni! Zdej, ob tej uri tolčejo! Pa to ni res! Mož je šu pa laufat pol mi pa spet ne bo verjel, kao pretiravam.

Neposredna povezava do sporočila: 2165
20.7.2009 21:34:54   
glugluglu
majuska, lepe slikceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
20.7.2009 21:36:28   
Alanis
trenutek zatišja... jim je zmanjkalo zrezkov??

Neposredna povezava do sporočila: 2167
20.7.2009 21:41:11   
rovar_ka
dober večer!
Danes sem se spet celi ljubi dan potepala. Mama si je končno po porodu prvič nekaj kuplauser posted image Je bil že skrajni časuser posted image V glavnem, naporen dan. Jutri pa gremo mogoče v Avstrijo malo pogledat v Ikeo (mama ima dopust, pa midve oz. me tri zdaj skoz letamo naokrog)user posted image En dan pa na kopanje of courseuser posted image

Ati pa je šel v nočno, mi je prav čudno, da sva sami doma.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis

ose,čebele, sršeni; dobim kr kurjo polt in jo ucvrem daleč stran od te golazni.Ko sem bila majhna so me po celem telesu popikale gozdne ose in imam pikov dovolj za cel lajf.Rovarka, se spomniš, ko smo se enrat tu gor pogovarjale da pomaha, če daš aspirin na mesto pika?al je to za  čebele?user posted image

Tega pa se res ne spomnim, sem pa včeraj vprašala strica googla kaj je prva pomoč za čebelji pik in sem videla da je aspirin ja. No, meni tisti včerajšnji paradižnik ni nič pomagal, imam oteklino premera približno 3-4 cm in srbiiiiiii. Sem šla v lekarno in hotla kupit nekaj za pike (fenistil ali še nekaj, ne vem večkak se reče) in je pošlo v vseh lekarnah tu v mbuser posted image očitno ljudje na polno kupujejo touser posted image user posted image

Todi - aha, potem je za pik ose tud.. Ampak zdaj pa je verjetno že prepozno ne, če me je včeraj pičilauser posted image Pa še nobenega nimam doma.. Bogi Svit, še dobro, da je tak dobro prenesel in ni bil pravi pik.

flower - Tio je kaka 2 tedna nazaj pičil komar in je imela nekaj podobnega kot ti opisuješ - rdeče, 1 cm premera nekje in malo izbočeno vse skupaj. Se ji je pa pri enem pojavil tudi rdeč krog okrog. Pa sem že bla panična in sem na medover.net prbrala, da je lahko od komarja. Panika bi bila, če bi potem belo v krogu nastalo, ker bi lahko bila borelija. Tak da opazuj, najverjetneje pa je res komar pri Lanu. Sploh zdaj, ko jih je toliko, al pa celo ti progasti komarji al kak se jim reče.

HD - vse najboljše, pa veliko vsega user posted image (v darilu pa je bon za 200 eur za šopinguser posted image ) Lepo darilo ne?user posted image

mojcek - a tebe je tud pičla? in glugluglu tebe tud? jaooooo, pa še za nardit nimaš kaj proti njimuser posted image Tud če se jim hočeš izognit te v zahvalo pičijo, tako kot je meneuser posted image

spet mojcek - srčno upam, da bo tvoja mala navihanka začela uživat v celonočnem spancu. Jaz sem mislila, da je to nemogoče pri Tii, ko se mi je na koncu zbujala že vsaki 2 uri, ampak ko pa je noč prespala enkrat, dvakrat in zdaj vedno, vedno, vedno spi do jutra, pa je res super no! Tak da držim pesti, da je to res začetek lepega spanja, ker si tolk bolj spočit da sploh ne moreš verjet.user posted image

populis - kako pa Lara spi? še vedno slabo? Pa vidim, da imate vi tud vročinske izpuščaje. Tia je tud cela pikasta, take male pikice, da ko potegneš po koži, je prav hrapavo za čutit. Pa včasih jih je več, včasih manj, rdeče, kožne, .... Imate vi tud tak? Ker drugače je čist ok, tak da jaz predvidevam, da so vročinski.

bom kr objavla, ker sem lačna za znoret, pa vidim, da mam še kr par strani za prebratuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2168
20.7.2009 21:51:46   
Alanis
user posted image  Ful sem vesela, preko MSNja se mi je pravkar javil sodelovec, ki se (še z enim sodelavcem) že skoraj en mesec potepa po J Ameriki. Trenutno pičita proti Macho -picchu in naprej! Ta dva sta res pozitivca v našem kolektivu in moja sončka!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 21:56:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 21:58:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2171
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 22:01:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2172
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 22:03:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2173
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 22:06:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2174
20.7.2009 22:14:53   
rovar_ka
Bašem se s sendviči in paradižnikovo solato, njami, njami, njamiiiiii

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Imam en good news:

Ugotovila sem, kako se odstrani ta spodnja zoprna vrstica - skratka greš na Moja Ringaraja, potem na Moj profil in potem je ena ta tretja vrstica možnost: Odstrani RR vrstico

Jeeeeeeeeeeeeeeesssss, uspelo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je res super novicauser posted image , ker mi gre tak na živce ta vrstica, da bom znorela pravkar! Prav za brezveze je tam!

neboglasnica - v mislim smo z vami in držimo pestiuser posted image

nanka - lepo se imejte in uživajte, pa naj se mala Natka čimprej pozdravi

majuska - lepe slikice, predvsem mi je všeč zadnja, ker se mu prav vidi, kak je zrelaksiran in uživauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?